Silverine Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 předchozí mapa, tedy "nový Payon" se mi líbila mnohem víc, snad jen by se tam hodilo nějaké NPC na teleport za pár zlatek před dungeon ve Vesnici, tahle nová "stará" mapa je sice praktická, ale velmi nehezká, nemluvÄ o pokažení Eye of Hellion questu přeženu-li to, tak kdybychom mÄli upravovat hru z hlediska praktiÄnosti, nebylo by nejlepÄí udÄlat z každého mÄsta Ätverec 10x10, kde budou vÄechna NPC a porty, a pak třeba tak upravit i ostatní mapy?.... to jen pro názorný příklad toho kam vede posuzování hry z hlediska praktického a zapomínání na to, že je tu také hledisko "užívání si hry" Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Ale tu je aj hladisko uzivania si hry, kope ludi, ktori este hravali kedysi davno ten stary payon pripomina nieco davno minule... A mozno aj preto sa im paci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Ale tu je aj hladisko uzivania si hry, kope ludi, ktori este hravali kedysi davno ten stary payon pripomina nieco davno minule... A mozno aj preto sa im paci.Možná právÄ proto se mi nelíbí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Možná právÄ proto se mi nelíbí. Vidis, mne sa prave preto paci Hoci si spominam, ako mi robilo problem najst kapru medzi merchantami, dufam, ze to tu tak nedopadne Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 starý (aktuální) payon je prostě payon, ale s tÄma merchama bych něco udÄlal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Ja teda nevim,ale krome Xeno+FR nikdo v payonu moc nepobyval tak nevim co tu furt tak resite.Me osobne je naprosto jedno jaky tam bude payon,hlasoval jsem pro stary (czro) payon,protoze se mi zda prehlednejsi ale fakt me to hlavu neroztrhne kdyz tam bude ten ci onen payon.To vim o jinych vecech ktery me zereou daleko vice nez je payon Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Nevím proÄ dÄlat z Rebornu CzechRO Payon style.Ale popravdÄ je mi to jedno, nějaká jedna stará mapa situaci nezmÄní. Nehlasoval sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Ja teda nevim,ale krome Xeno+FR nikdo v payonu moc nepobyval. Jj uz v dobach davneho Czechro sme se schazeli pod totemy na mape nalevo aby to bylo bliz do payon 2, nejprotocenejsi ze vsech vytocenych hradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Co se tyce gw tak je lehci se dostat k mape ke hradu od respawnu a mi merchy mi tam nechte libi se mi tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest a.ndre.w Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Nevim co se tu resi =) Starej payon je naprosto bozi (prehlednej, rychlej pristup do lokaci) a vlajky sou hned u respawnu.. Merchove at si tam klidne skacou po hlavach pac tam stejnak skoro nechodim, i kdyz pokud se presune trh tam (coz bych byl rad, prontersky trziste je ztisneny, samej barak xD) tak si tam obcas zajdu :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Reinard Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Nevim co se tu resi =) Starej payon je naprosto bozi (prehlednej, rychlej pristup do lokaci) a vlajky sou hned u respawnu.. Merchove at si tam klidne skacou po hlavach pac tam stejnak skoro nechodim, i kdyz pokud se presune trh tam (coz bych byl rad, prontersky trziste je ztisneny, samej barak xD) tak si tam obcas zajdu :-PTrh v payone?..uz abys zacal setrit prachy na kapru Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 4, 2007 Author Report Share Posted September 4, 2007 Kdyz tak koukam na tvuj sig tak gratuluju... Ale opravdovy end bude teprve kdyz prestanes psat i na forum. Zatim se jen smeju. A premyslim ze posledni 2 inteligentni prispevky smazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest a.ndre.w Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Tvuj prispevek sem kenny nejak nepochopil.. muzes osvetlit? Jinac mam rad starej payon pac sem zacinal na Czechru.. myslim ze to staci i takhle rict xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
goblin Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 (edited) Vzdyt i CzechRO se vyviji a stary Payon davno opustilo... u nas je to ted takove newbie mesto (par vending merchu, spousta posedavajicich postav, uzivajicich si stinu pod stromy za parneho leta, domov par guild) ... zatimco cech zlodeju (emm, merchu) laguje Pronteru. Stary byl pekny, ale kdyz se korejcum nezdal dosti korejsky... nemusi byt kazde mesto stejne dokonale jako Morroc, ne? :] Edited September 6, 2007 by goblin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archlong Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 No aj ked trochu neskoro, ale napisem svoj nazor. Tento payon je dost neprehladny mozno aj preto ze na neho niesom zvyknuty.Ten pred tym bol krajsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 krajsi bol hlavnÄ proto, že tam neoxidovaly nájezdy merchů roztrouÄených od mostu po kapli a nikdo se nikdy neobtÄžoval s tím nic dÄlat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaxx Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 (edited) Stary Payon, jednoznacne. Edited July 30, 2008 by Zaxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanik Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 ten novej je az na mensi chybky good Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 ten novej je az na mensi chybky goodhanik to ze umíÄ psát na fórum neznamená, že muÄíÄ psát na fórum, přiÄels, napsal nějakou krávovinu do skoro vÄech topiců a odcházíÄ...tohle je btw rok starý topic řeÄící něco, co je dávno vyřeÄeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Protoze pribyly dalsi questy ktere maji NPC v Payonu, rozhod jsem se na serveru zpristupnit i novy payon. Stary payon ma hodne malou mapu a nevejdou se na ni vsechny npc. Oba payony budou pristupne, kapra bude nabizet warp jak do stareho, tak do noveho payon. Warpy do payonu z okolnich map (Payon Forest 01, Payon Forest 08, Archer Village a Payon GW) budou kousek od puvodnich, zkratka budete mit pristup do obou. Zmenena NPC: - Prestup na Gunslingera (NPC The Wise Bull Horn) - Prestup na Taekwona (NPC Phoenix) - Prestup na Blacksmitha (NPC Talpiz) - Prestup na Huntera (Hunter Guildmaster z mapy payold_in01 na mapu payon_in03) - Prestup na Star Gladiatora (NPC Moohyun) - Bard Quest (pozor, neni prestupak - NPC Gunther Doubleharmony) - Cooking Quest (NPC Servant) - Doomed Swords Quest (NPC Old Man) - Juice Maker (NPC Marx Hansen) - Q. na Black Cat Ears (NPC Neko Neko) - Q. na Model Training Hat (NPC Nanhyang) - Q. na Hahoe Mask / Mythical Lion Mask / Bride Mask (NPC Chungwolmang) - Q. na Magistrate Hat / A-yam (NPC Han Garam) - Dandelion's Request / Morocc Invasion quest (Payonsky Guildsman) - NPC na vyrobu Deviruchi Cap, Helm of Angel, Oxygen Mask, Ear Muffs, Pretend Murdered - Skill Quest na Arrow Repel (NPC Jason) - Skill Quest na Phantasmic Arrow (NPC Albest) - Skill Quest na Sand Attack (NPC RuRumuni) - Sign Quest (NPC Daewoon) - Eye of Hellion (Spousta NPC) V novem payonu budou samozrejme i Refineri, obchodnici, Kafra, Kapra, Postovni schranka, Banker, Vaan s Tabuli a ostatni dulezita NPC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 vím že se tu odhlasoval starý payon a tak, ale nebylo by jednoduÄÄí a lehÄí dát zpátky nový payon a nemít v podstatÄ "nové" mÄsto navíc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Ne Odstraneni staryho payonu by byla dalsi prace. Vsechny NPC z nej nezmizi, zustavaji tam dulezita NPC jako Advanced Refiner (Enriched Elu/Ori), vstupni NPC do vycvikovyho strediska, ze staryho payonu je jednodussi pristup na GW mapu apod. Zatim to bude takhle a podle ohlasu lidi se to dal muze upravovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorgrin Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Mozna by stalo za uvahu ten payon zpristupnit pres npc blizko kapry ve stavajicim payonu. Proste aby nebylo prepayonovano :-) Usetrilo byto trable s okolnima warpama.Btw: ja do toho mesta este na nejaky postave warp mam :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 A nebo to přejmenovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 NeÄlo by přesunout v nabidce Kapry Payon nÄkam níže? Přece jenom to není moc frekventované mÄsto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts