Raukoras Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 DalÄí problém... Jak se chytá?? Příjdu k posedu s prutem v ruce a Äervem na háÄku (zkouÄela jsem i deÄÂťovku a chleba), ale aÂť klikam na posed jak chci neotevře se mi okno na chytání. 29055[/snapback] TeÄ už se chytá jiným způsobem - jen si sedneÄ co nejblíž posedu a napíÄeÄ "nahod", když ryba zabere tak napíÄeÄ "trhni" (máÄ na to dvÄ vteřiny). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Leela je zpet? Mi napis dam ti soukrome hodiny rybareni /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Leela je zpÄt a asi bude zas brzo pryÄ. Ty posedy jsou vÄÄnÄ vychytaný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Tak uspesne rybarim Jen se mi obcas stava ze chytim rybku a zustane mi navnada,napise mi to ze sem trhnul naprazdno a o navnadu sem prisel-ale stejne mi zustane a obcas mi zmizi i kdyz by nemela Ale to je jedno,nema to chybu /no1 Teda az na " tuki tuk" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Tak uspesne rybarim Jen se mi obcas stava ze chytim rybku a zustane mi navnada,napise mi to ze sem trhnul naprazdno a o navnadu sem prisel-ale stejne mi zustane a obcas mi zmizi i kdyz by nemela Ale to je jedno,nema to chybu /no1 Teda az na " tuki tuk"29250[/snapback] veme ti to navnadu... ne vzdy to maze primo z pozice accessory ale obcas primo z invu a nic nenapise klidne si to over... to Leela ted jsem scital rybky a celkem jich je na posedech 600+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 No pokad mi to veme navnadu z inventare a ja ji nemusim prendavat tak je to genialni /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 No pokad mi to veme navnadu z inventare a ja ji nemusim prendavat tak je to genialni /no129259[/snapback] Ono to maze jak zasobnik to co tam das jako posledni to veme jako prvni pri delitemu. takze rozbal si sadu navnad a dej si na pozici do accessory jakoby prvni navnadu a nemusis nic predelavat aspon me to tak na localu slo... pokud jsi me nepochopil tak icq vysvetlim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Nene-stiham to a moc se mi to libi Jen me depta jak porad tukaj a zblunkaj,ale ze by herecky zabraly to ne EDIT:az bude gunslinger bude i odstrel vysoky,kachen a tak?Nejaky posedy,vabicky,pasti a jiny hracky pro deti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Nene-stiham to a moc se mi to libi Jen me depta jak porad tukaj a zblunkaj,ale ze by herecky zabraly to ne EDIT:az bude gunslinger bude i odstrel vysoky,kachen a tak?Nejaky posedy,vabicky,pasti a jiny hracky pro deti29261[/snapback] uff ale chtel jsem udelat sachy Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 lol :> Deer Hunter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Návrh - když je posed vychytán, nemohlo by to hodit nějakou hláÄku? Jako třeba "Táhni jinam, tady ti pÄenka nepokvete!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Tak uspesne rybarim Jen se mi obcas stava ze chytim rybku a zustane mi navnada,napise mi to ze sem trhnul naprazdno a o navnadu sem prisel-ale stejne mi zustane a obcas mi zmizi i kdyz by nemela Když si rozbalíÄ kýbl s návnadama a na pozici accesory dáÄ poslední z nich tak jede vÄechno automaticky - samo se odeÄítá a samo se dává na pozici accesory. Pokud máÄ X návnad, potom třeba Ätít a pak zase X návnad, tak ti dojede první skupina, potom se napíÄe, že návnada byla odstranÄna. Do pozice pro accesory dáÄ návnadu co je za Ätítem a zase se jede automaticky dál. Leela: když je posed vychytán tak to poznáÄ podle toho, že nijak nekomunikuje - žádný tuk tuk ani zblunk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Raukoras: No to jsem si taky všimla ;D Ale jelikož se mi teprve vÄera podařilo narazit na nevychytaný posed, tak jsem teprve zjistila jak dlouho to vlastnÄ trvá než se něco stane... Btw když uteÄe ryba s návnadou, tak se mi vÄera neubíral žádný druh návnady (ani z inventáře sledovala jsem to). Dneska se sundával chleba a Äervy, žížaly to nebralo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 On se nejak upravoval vzorec uspesnosti na chyceni ryb? Nebo po dosazeni urciteho lvl skillu uspesnost klesa? Diky za odpoved... EDIT: zajimalo by me, jestli se to projevilo i u rybaru s nizsim lvl, tak dejte prosim nekdo vedet Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 josifek: uz sem se na to taky ptala... ze mi to prijde hodne divny.. kdyz sem mela tak skill na zacatku 800... tak sem chytala vazne skoro kazdou rybu.. 9 z 10 urco... pak najednou ze dne na den jako by se ryby a jejich AI upgradlo.. a je to tak 50 na 50... nekdy mi spis prijde ze i 70% ku 30% pro ryby O_o a celkem uz vysoky skill se mi zatim ani nijak neprojevil na rozmanitosti ryb.. furt je to to samy.. sled, tloust, karas, lin, kapr, belice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 bych rekl ze chytas na spatnych mistech. rozhodne sou i morske ryby a dalsi potvory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 chobotnice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Ehm loony.. chytam na vsech typech vod... uz sem chytala aj na vsech posedech.ALe proste morsky brehy - tam berou sledove... v rekach mi berou jen tlousti... a zbytek na melkych vodach.. rozdily v navnadach moc nepocituju, ale jiste tam naky sou. A navic to neresi otazku, jestli se menila sance, protoze kdyz uz sme si toho vsimli dva.. co lovi dost casto, tak v tom neco asi bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 No já taky zatím chytal na moři jen sleÄe, na řece tlouÄtÄ a ve stojatých rybách ostatní (karas, lín, kapr, bÄlice, ouklej, bolen, možná i okoun). Návnady jsem zkouÄel vÄechny skoro vÄude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 tak je to asi cinkly, ale ja v tom vyjmecne prsty nemam ohledne sanci nevim esli se neco menilo, nicmene ja mel udelany vsechny druhy ryb ale kde sou pouzity to nevim Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Beru zpet, beru zpet, ze mi jiny ryby neberou :-))) prave sem chytla ZLATOU RYBKU lol tak uz mam dve :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Hezkýý, grat :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Beru zpet, beru zpet, ze mi jiny ryby neberou :-))) prave sem chytla ZLATOU RYBKU to ma holt nekdo stesti ... tak to ji asi planovanou funkci nedame, vypadalo by to ze ti nadrzuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 že by zlatá ryba mÄla fungovat jako OCA ? nebo OVB ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Ne, splni ti tri priania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.