Jump to content
Reborn fórum

Rybaření­, návnady a vše okolo ryb

Berry

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

To rybaření­ se nějak stí­žilo. Předtí­m jsem tahal jednu za druhou a teď, po poslední­m restartu, z deseti návnad nejmí­ň pět rybek upláchne, pět jich chytí­m, když mám štěstí­ a když se mi zvýší­ skill o 1 tak mám vánoce.

Je mi jasný, že mám odemčeno ví­c druhů ryb než předtí­m (v závislosti na skillu), ale zase logicky si ří­kám, že když nějaký druh nežere tu návnadu co je na háčku, tak po ní­ přeci nepůjde a neutrhne jí­ ne?

To rybaření­ se nějak stí­žilo. Předtí­m jsem tahal jednu za druhou a teď, po poslední­m restartu, z deseti návnad nejmí­ň pět rybek upláchne, pět jich chytí­m, když mám štěstí­ a když se mi zvýší­ skill o 1 tak mám vánoce.

Je mi jasný, že mám odemčeno ví­c druhů ryb než předtí­m (v závislosti na skillu), ale zase logicky si ří­kám, že když nějaký druh nežere tu návnadu co je na háčku, tak po ní­ přeci nepůjde a neutrhne jí­ ne?

Ryba, ktera se nemuze na danou navnadu chytit nebo na udici, kterou mas, tak ti nemuze ani zabrat. S sanci se nic nedelalo.. jen do vyberu moznych ulovku pribyl jeden specialni item na malou sanci tim se celkova sance dost snizila....

Technická otázka:

u posedu je X ryb, které se podle určitého vzorečku obnovují­. Zají­malo by mě, jestli už jsou dopředu dány druhy ryb nebo se určují­ až při výlovu podle typu návnady.

Pokud by typy byly totiž dopředu přesně dány tak, když už posed nereaguje na jeden typ návnady, by stačilo změnit návnadu (pří­padně prut) a chytat vesele dál.

OK, dí­ky.

Technická otázka:

u posedu je X ryb, které se podle určitého vzorečku obnovují­. Zají­malo by mě, jestli už jsou dopředu dány druhy ryb nebo se určují­ až při výlovu podle typu návnady.

Pokud by typy byly totiž dopředu přesně dány tak, když už posed nereaguje na jeden typ návnady, by stačilo změnit návnadu (pří­padně prut) a chytat vesele dál.

byla by krasna druha moznost, nebot je realistictejsi, ale bohuzel je to tak, ze se pouze obnovuje pocet ryb a az pri vylovu se odecita.

Muzu mit par zacatecnickejch dotazu?

1 ad. Pridany do dropu nejake suroviny + rybi kucharka a prut. Dalsi suroviny (pepr napriklad) budou rust na mapach casem. Znova pregenerovana databaze

Jak se da ziskat ta kucharka? V dropu ji porad nevidim.

2. Myslel sem ze kdyz si sezenu lepsi prut budu mit vetsi sanci chytit rybku. Ale ted kdyz vidim wiki tak na nej budu chytat uplne jine rybky. Zlepsi se tedy sance a nebo ty jine ryby maji mensi sanci na chyceni takze napr. ten skill +20 se neprojevi?

3. Kdyz tedy vezmu slaby prut a musku tak nechytitm vubec zadnou rybu? Ona nejaka zabere ale nakonec nikdy nevytahnu nic?

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...