Lemon party Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Mysleli sme si, ze staci, ak si kupime udicu, zajdeme za králom a ten nám da quest, aby sme mali povolenie, ale aj ked mame equipnutu udicu i navnadu, kral nas naprosto ignoruje.Tiez z neznameho dí´vodu nevidime rybarske posedy i ked nam nasi priatelia poslali screenshoty, aby sme vedeli, de su.Urcite to nebude tym, ze nemame rybarske povolenie, bo ostatny tie posedy vidia normalne.Neviete, de je chyba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Udici jste si jako poridili koupili na trhu, nebo jste si ji vyrobili questem? Pokud jste ji jen koupili, tak chapu, ze vas kral ignoruje :-).http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:rybarsky_quest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasiel Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Jen tak pro zajimavost bude se rybareni jeste dal zdokonalovat... jen si matne vzpominam ze pred davnou dobou se uvazovalo o lepsich prutech a jistejch specialnich vecech co se mozna budou dat chytit.(rezava plechovka, stara bota buh vi co vsecno se da v rickach najit ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Pred zdokonalenim bych dal prednost opravam.Zajimalo by me naco je/bude zlata rybka Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Tohle je vec Mitha jestli s tim bude neco delat. Ryby a rybi kucharky jsou nedodelany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 MomentálnÄ je zlatá rybka akorát na prodej, s merchem za ní máÄ 124k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Mno tak este raz. Snazim sa rybarit koli questu. Ale ako vzdy 100 pokusov, 100 utrhnutych ryb. Ako zaciatocnik mam slaby prut z Kaph, lovim na cervikov a vystriedal som uz asi 10 posedov. Preto sa pytam, ma to takto fungovat? P.s: Ak to ma byt zavisle od skillu, tak skill si nemozem zvysit, kedze ziadnu rybu nechytim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Takže - nové questy, nový důvod, proÄ rybařit. Po poÄáteÄní euforii jsem ale jaksi hodnÄ zmatená. Vím že jako zaÄáteÄník (avÄak ne úplně na nule), asi nic nechytím v řece, natož v moři, ale zkouÄela jsem i ve stojaté vodÄ a taky nic, tak zaÄínám být velmi smutná. Jak je to s posedama, jsou i ty ve stojaté vodÄ nějak rozliÄené? Jde nÄkde zjistit jak, je to správnÄ,že nÄkteré(například ten pod morrocem) nemůžu najít? Abych nelezla nÄkam, kde nic nechytím a zbyteÄnÄ si tak nekazila veÄer? A kde zjistím, na jakém posedu jde ulovit jaká ryba? Nebo žádné takové info neexistuje krom Rybáře, který mi řekne, že mám Ätiku chytat v moři, či tajných zpáv od kámoÄek? Zkrátka, když chci sledÄ, kam to jít lovit a kolik potřebuju skill a případnÄ kde a jak ho vylepčit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Orientacny zoznam mozes najst tu.http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:rybarsky_quest Co k tomu mozem dodat je do skill levelu 20 som chytil par ryb v okoli morrocu, dolu, vlavo, vpravo na chleba. Vyssie ale uz akosi neberu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Aah, diky moc:), kisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 momentalne kvoli drobnej chybke je chytatelnost rybiek znacne nizka...treba pockat do restartu, na opravu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Tak to ja si poÄkam do restartu:), snažim se si vÄechno na questiky shánÄt sama, tak díky moc za odepsání, jsou to pro mÄ cenné info:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Ua, to mi niekto mohol povedat uz aj skor. Uz som na vt nervacil ze to je nejak divne nastavene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 JeÄtÄ malej dotázek...Rybář v Amatsu mi říká, že mám skill na 14 a následnÄ po chycení rybky mi to oznámilo, že se mi skill zvýčil na sedm. Který íşdaj je správný? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Ještě malej dotázek...Rybář v Amatsu mi říká, že mám skill na 14 a následně po chycení rybky mi to oznámilo, že se mi skill zvýšil na sedm. Který íşdaj je správný?z toho, co som skusal...po chyteni rybky mi to ukazovalo spravne.Rybara som neskusal, takze nvm povedat naisto, len si myslim ze keca:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Jak je to momentálnÄ s vařením podle rybí kuchařky? Jsou potřeba cooking sety jako na vaření jídla a jaká je íşspÄÄnost? Víte nÄkdo co které jídlo dÄlá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Prosím prosím, odpoví mi nÄkdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Vsechno je napsano na wiki... funkce lvl 2 jidel.. i jakym zpusobem by se melo varit (stejne jako normalni vareni pres cooking kit - ale jaky lvl jidla to je.. to by musel rici baal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Ah, díky, na wiki jsem si vůbec nevzpomnÄl a to tam chodím dost často. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyah Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 chtel bych se zeptat s jakou uspesnosti se daji chytat ryby na urcitych lvl? a jaka je sance na chyceni v zavyslosti na lvl skillu? a taky od kolikatyho lvl skylu lze chytat v rekach, mori atd. mozna to je tady napsany ale na procitani 11 stranek fakt nemam cas ani trpelivost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Mno... s jakou uspesnosti, sanci a od kolikateho lvl neco chytnes v rekach netusim (a myslim, ze to tu ani popsane neni), ale co vim jiste je, ze jestli nemas cas ani trpelivost, neporizuj si pruty Petruv zdar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Pri urcity kombinaci posed, prut, navnada neexistuje zadna ryba.Napr. hugel u more, sportovni prut, chleba nebo houska.Da se tak chytit jedine zlata ryba, bota, hrnec, ... nebo vubec nic?Zkousel jsem to docela dlouho, ale nikdy nic se mi chytit nepodarilo, vzdy mi "ryba utekla".Nedalo by se s tim neco udelat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamanda Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Pri urcity kombinaci posed, prut, navnada neexistuje zadna ryba.Napr. hugel u more, sportovni prut, chleba nebo houska.Da se tak chytit jedine zlata ryba, bota, hrnec, ... nebo vubec nic?Zkousel jsem to docela dlouho, ale nikdy nic se mi chytit nepodarilo, vzdy mi "ryba utekla".Nedalo by se s tim neco udelat ?Betre, skus u hugelu: sportovni prut(mas) a cervika, chytis urcite makrela(1bon) a sardinka(na capt.hat). Vyskusane overene, skoro bug: za hodku:5-10 rybiciek. Ak neidu vobec(co sa stava niekedy) treba ist inde napr. Einbroch 09 a pod...Edit: samo so skillom 1001 , ale to ty mas. Rada(zo skusenosti): s velkym skillom sa zle chytaju zakladne ryby. Ja ked som chcel chytat belice,liene a pod.zakl.ryby, nesiel som ich chytat s mojim namaxovanym rybarom, ale radsej som si poriesil noveho rybara a mal som ich rychlejsie.Tvoja Kombinacia je zla:sportivni prut:vyza,pstruh,losos,makrela,sardinka,jeseterChleba,houska:belice,lin,ouklej,karas,kapr,strevle,parma,lososLokacia-hugel u more:sled,sardel,sardinka,makrela,kambala,tunak,jeseter,vyza,chimera,latimerie.Takze kombinacia:prut-navnada-lokacia=vysledok-ziadna zhoda. Vysledok-ziadna zhoda-ziadna ryba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Pred zdokonalenim bych dal prednost opravam.Zajimalo by me naco je/bude zlata rybka Zlatá rybka byla plánovaná jako "truhliÄka s pokladem", teda otevírací item. Ale to už jsou snad 3 roky, trochu jsem doufala, že teÄ to už bude hotové. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Zlatá rybka byla plánovaná jako "truhliÄka s pokladem", teda otevírací item. Ale to už jsou snad 3 roky, trochu jsem doufala, že teÄ to už bude hotové. Dovolim si nesouhlasit, jestli me pamet neklame, tak zlata rybka byla vzdy jen jako prodejni item na zeny, ale zenam se nema odporovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.