Lucy Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Skoda ze ten prvni dil nejde jinak je to super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Skoda ze ten prvni dil nejde jinak je to super Hmm? a zkouÄelas uživatele RagnarokLifeless? má vÄecky díly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Nemáte nÄkdo titulky k tomuto seriálu od 8 a výÄe? do 7 sem naÄel ale dál ani Âťuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 staÄí hledat Ämudlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Wah, ŠpatnÄ jsem se vyjádřil, mám ten seriál v PC a chtÄl jsem k nÄmu Äeské titulky ke stažení Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Josef Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Máte pravdu jako anime to není nic moc, ale jako hráÄ RO hned mÄním hodnocení ze 4 na 7 z 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fartesik Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 chci se zeptat zda uz k tomu nejsou CZ titulky na komplet serial myslim asi tezko ja jen ze serial sem videl skoro cely v AJ ale rozumel sem asi tak 1/100 pac anglicky umim tak par slov ale uz jen proto ze je to o RO a ze anime mamm rad jsem se koukal a navic asijsky jazyky se mi strasne libej je to rec prijemna na poslech kam se hrabe nemcina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Tak na otakuland jsou titulky do 7mého dílu, dál není nic (maximálnÄ nějaké solo překlady, které si každý nechává pro sebe, ale kdybys sehnal určitě dej vědět ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fartesik Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 scháním vÄechny díly bez vložených titulků, mám titulky pro prvních 7 dílů a na dalÄích jsem se rozhodl pracovat jen mam seriál už s vloženýmy AJ titulky takže pokud nÄkdo víte kde sehnat RtA s"čistým" obrazem tak sem s tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
fartesik Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 tak sem naÄéééél už se to stahuje bez titulek něco natahám dneska, zejtra tam nacpu titulky pro prvních 7 dílu hodim na ceknito a linky dám sem a pak se můžu v klidu vÄnovat dalÄímu prekladu a pomalu to sem budu házet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morbidus One Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 "Toto video zahrnuje obsah autora Funimation Entertainment, který se rozhodl jej ve vaÄí zemi zablokovat." ... zjevne se na to nepodivam .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Přes zahraniÄní proxy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fartesik Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 troÄku mimo téma ale taky se ho to z Äásti týká nemáte nebo nevíte o nějakym čikovnym prográmku na vložení titulků přímo do avi ? Ja jsem jeden mÄl, vložil sem titulky nahrál na net ale pak mÄ Äekalo nemilé překvapení. nedalo se na to vůbec koukat. obraz byl ÄílenÄ trhanej, myslel jsem že je to serverem na kterej jsem uploudoval ale i v pc to bylo nezkouknutelný. takže beru jakejkoliv soft co je spolehlivej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Kdysi jsem něco mÄl, umÄlo to ripnout dvd, OCR z bitmapovejch titulků a taky vkládání novejch do obrazu, ale nejsem si moc jistej, jestli to zvládlo něco víc než mpeg2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 troÄku mimo téma ale taky se ho to z Äásti týká nemáte nebo nevíte o nějakym čikovnym prográmku na vložení titulků přímo do avi ? Ja jsem jeden mÄl, vložil sem titulky nahrál na net ale pak mÄ Äekalo nemilé překvapení. nedalo se na to vůbec koukat. obraz byl ÄílenÄ trhanej, myslel jsem že je to serverem na kterej jsem uploudoval ale i v pc to bylo nezkouknutelný. takže beru jakejkoliv soft co je spolehlivej Ak si chcel hardsubs, tak na to kasli, radsej pouzi nejaky inteligentny kontainer - mkv, alebo mozno mp4.Takze skus pohladat nieco o mkvmerge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 No ale jestli sem to pochopil správnÄ, tak chce to video uploadnout nÄkam na web, kde se na nÄj bude koukat ve flash přehrávači, to už si taky umÄj najít titulky a zobrazit je tam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belschibo Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 (edited) No... tak ta kresba mi přijde dost otřes Né že by byla až tak zlá, ale... nevím nelíbí se mi. A na youtube je i docela blbá kvalita. Kdyby to bylo lepÄí, možná by ta kresba až tak zlá nebyla. Přesto ale vidÄla jsem už tucty anime a z pohledu anime tohle teda patří k tÄm horÄím. Ale zase je ten ragnarok svÄt udÄlanej docela pÄknÄ NejlepÄí je Maya a to jeji zvířátko. (To je.. poring? xD) Co mÄ naopak Ätve je Yuufa. To je... acolyte? Nebo priest? No něco z toho. V každém případÄ jí furt včichni musí říkat co má dÄlat. ("What the hell are you doing? HEAL!" ) Ok každý zaÄíná, tak bych to na zaÄátku chápala, že jí to nejde. Ale stejnÄ. Když nÄkdo leží v bolesti na zemi, že ho odhodil mob, tak se aspoř něco pokusím udÄlat. Ale ona tam jen stojí a vystraÄenÄ koktá "Are you alright?". Jinak je jeÄtÄ dobrá ta hunterka a teÄ si nevzpomenu na její jméno:o) Ale vidÄla jsem jen 1 díl. (Jediný funkÄní, který jsem zatím naÄla ) Jinak co za povolání je ten Iruga, bo jak se jmenuje. Ten chlap s bílejma vlasama EDIT: hm aha tak to se jmenuje Poi-Poi. Ale vypadá to jak poring ne Edited May 2, 2010 by Belschibo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Yuufa - acolyta - pak se promÄní v priestku ... po pár epizodáchIruga/Iluga/? - assassinMaya má poringa hunterka je Judia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belschibo Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Yuufa - acolyta - pak se promÄní v priestku ... po pár epizodáchIruga/Iluga/? - assassinMaya má poringa hunterka je Judia Aha tak Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Iruga/Iluga/? - assassinR a L v japonÄtinÄ splývají Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belschibo Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 R a L v japonÄtinÄ splývajíJo, protože japonci nedokáží vyslovit L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenthan Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Ví nÄkdo kde se dá momentálnÄ sehnat toto anime alespoř s anglickými titulky? Případné info prosím na pm. diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Ví nÄkdo kde se dá momentálnÄ sehnat toto anime alespoř s anglickými titulky? Případné info prosím na pm. diky http://rapid-search-engine.com/?s=cache:12433315:ragnarok+animation 10 vterin googleni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 http://rapid-search-engine.com/?s=cache:12433315:ragnarok+animation 10 vterin googleni11 postů Kenthan - 10 postů o niÄem a založení vlatního trade topicu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fadecz Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 A cz titulky nikdo nemá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts