Doctor1 Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Ovlivnuje drop OBB z Mimica, nebo Gift Box z Myst case lvl moba, tak jak je to napr u Enriched ringu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatole Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Ovlivnuje drop OBB z Mimica, nebo Gift Box z Myst case lvl moba, tak jak je to napr u Enriched ringu? ano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucy Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Pls mam jeste jeden dotaz....sla jsem do pronterskeho hradu a vysla jsem po nejakych schodech a ted nemuzu po tech schodech sejit dolu do toho portalku nemuzu odtamtud odejit......co mam pls delat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Pls mam jeste jeden dotaz....sla jsem do pronterskeho hradu a vysla jsem po nejakych schodech a ted nemuzu po tech schodech sejit dolu do toho portalku nemuzu odtamtud odejit......co mam pls delat ?teoreticky staci relog, kdyz ne tak http://ucty.reborn.cz/reset_postavy.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Jaký je max level psaní svitků? A které je možno vyrobit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Who knows? Myslis ze ti to GM prezradia len tak? Skus si to a uvidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Hi, je možné prodávat následující vajíÄko .. tedy vajíÄko s "kartou" ... je to chyba nebo to vážnÄ jde, když jsou vajíÄka ve složce "Equip" ... i když vajíÄka jsou neslotová ... XD Manasek Vy me zrujnujete!!! trznice (misto 1) Low Level Orc Warrior Egg 1 ks 100.000z Diky :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzdo Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Hi, je možné prodávat následující vajíÄko .. tedy vajíÄko s "kartou" ... je to chyba nebo to vážnÄ jde, když jsou vajíÄka ve složce "Equip" ... i když vajíÄka jsou neslotová ... XD Manasek Vy me zrujnujete!!! trznice (misto 1) Low Level Orc Warrior Egg 1 ks 100.000z Diky :-)tak toto je jeden z najlepsich posotv co som kedy na reborn fore cital /no1 edit: aby som sa len nebavil, ale aj vyjadril svoj nazor: ja to vidim tak ze to "low level" nieje predpona od karty ale ze asi ma to zvieratko vo vajicku maly lvl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Ve vypisu je chyba. Ve skutecnosti to znamena, ze je pet pojmenovany a na misto karet se uklada ID peta s databaze (kvuli jmenu). ID toho peta je 4351, proto si to mysli, ze tam je karta (prave proto, ze na miste karty je ID peta). Vypis bude opraven, diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Je to opraveny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Hi, O_O .. to Älo rychle Jsem rada, že jsem nekoho pobavila a že to byl "užiteÄný" post Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Hi, O_O .. to Älo rychle Jsem rada, že jsem nekoho pobavila a že to byl "užiteÄný" post post ve stylu "dal bych si kachnu" neni nikdy uzitecny edit: sem si docela jisty kachnou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatole Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 post ve stylu "dal bych si kachnu" neni nikdy uzitecny <OT>snad sele ne?</OT> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Jaký je max level psaní svitků? A které je možno vyrobit? Tak mÄ celkem zklamalo, že max level je 220, když svitků je tolik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Tak mÄ celkem zklamalo, že max level je 220, když svitků je tolik... http://www.reborn.cz/forums/index.php?s=&a...ost&p=70850 vymysli dalsi a budu rad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aritma Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Po hodinÄ hledání jsem naÄel spoustu zajímavých vÄcí ale to co potřebuji ne. Nezbývá než se zaptat: Je tady na rebornu možnost mÄnit text u skillu, ktere ten text jako souÄast skillu mají? Tzn. Umbaring octave, Dazzler, co ja vim... Ty texty co tam jsou defaultnÄ jsou fakt ubohy. PuvodnÄ jsem hral na czechru, tam to lidi mÄli ale nikdy jsem nezjiÄÂťoval proÄ a jak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Po hodinÄ hledání jsem naÄel spoustu zajímavých vÄcí ale to co potřebuji ne. Nezbývá než se zaptat: Je tady na rebornu možnost mÄnit text u skillu, ktere ten text jako souÄast skillu mají? Tzn. Umbaring octave, Dazzler, co ja vim... Ty texty co tam jsou defaultnÄ jsou fakt ubohy. PuvodnÄ jsem hral na czechru, tam to lidi mÄli ale nikdy jsem nezjiÄÂťoval proÄ a jak...Ubohy? vtipy barda mnÄ příjdou bezva a řev dancerky taky není tak Äpatný. I když vlastní hláÄky by docela oživily hru, otázka je jak to zařídit, aby tvé vlastní hláÄky vidÄli i ostatní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 v archivu reborn.grf jsou soubory ba_frostjoke.txt a dc_scream.txt, ve kterych jsou tyhle hlasky. Jejich editovanim je automaticky hraci uvidi. Upozornuju vsak, dejte si pozor na vyrazy, jak vas znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 To už si na moje hláÄky z pondÄlních GW stihnul nÄkdo stÄžovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aritma Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 v archivu reborn.grf jsou soubory ba_frostjoke.txt a dc_scream.txt, ve kterych jsou tyhle hlasky. Jejich editovanim je automaticky hraci uvidi. Upozornuju vsak, dejte si pozor na vyrazy, jak vas znam... Diky moc, tohle jsem potreboval Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlarad Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Ahoj, delal nekdo Red Glasses? Jsem v ty casti aerobiku, myslim ze tam je chybka v zadavani (asi osme) vždy mne to vyhodí, delam to už asi 2 hodiny a vzdy v tom samim míste hlaska "spatne"uz jsem z toho magor. Diky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Ahoj, delal nekdo Red Glasses? Jsem v ty casti aerobiku, myslim ze tam je chybka v zadavani (asi osme) vždy mne to vyhodí, delam to už asi 2 hodiny a vzdy v tom samim míste hlaska "spatne"uz jsem z toho magor. Diky mocUz to mrte lidi udelalo a pochybuju ze by se na tom questu posledni dobou neco menilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlarad Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Jo, jo.. asi bude chybka u mne. Jdu to zkouset. Dekuji za reakci Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyah Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Ahoj, delal nekdo Red Glasses? Jsem v ty casti aerobiku, myslim ze tam je chybka v zadavani (asi osme) vždy mne to vyhodí, delam to už asi 2 hodiny a vzdy v tom samim míste hlaska "spatne"uz jsem z toho magor. Diky moc Přeju pevny nervy ja to delal tak na 20x... Tancovani je zlo stejne jako krmeni velblouda!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Pokud jde o tancovani, tak prestupak na dancerku sem delal asi mesic..jsem proste drevo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.