Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Pls mam jeste jeden dotaz....sla jsem do pronterskeho hradu a vysla jsem po nejakych schodech a ted nemuzu po tech schodech sejit dolu do toho portalku nemuzu odtamtud odejit......co mam pls delat :teehee: ?

Hi,

je možné prodávat následují­cí­ vají­Äko .. tedy vají­Äko s "kartou" ... je to chyba nebo to vážnÄ jde, když jsou vají­Äka ve složce "Equip" ... i když vají­Äka jsou neslotová ... XD

Manasek Vy me zrujnujete!!! trznice (misto 1) Low Level Orc Warrior Egg 1 ks 100.000z

Diky :-)

Hi,

je možné prodávat následují­cí­ vají­Äko .. tedy vají­Äko s "kartou" ... je to chyba nebo to vážnÄ jde, když jsou vají­Äka ve složce "Equip" ... i když vají­Äka jsou neslotová ... XD

Manasek Vy me zrujnujete!!! trznice (misto 1) Low Level Orc Warrior Egg 1 ks 100.000z

Diky :-)

tak toto je jeden z najlepsich posotv co som kedy na reborn fore cital :laughing1:

/no1

edit: aby som sa len nebavil, ale aj vyjadril svoj nazor: ja to vidim tak ze to "low level" nieje predpona od karty ale ze asi ma to zvieratko vo vajicku maly lvl.

Ve vypisu je chyba. Ve skutecnosti to znamena, ze je pet pojmenovany a na misto karet se uklada ID peta s databaze (kvuli jmenu). ID toho peta je 4351, proto si to mysli, ze tam je karta (prave proto, ze na miste karty je ID peta). Vypis bude opraven, diky

• 2 weeks later...

Po hodinÄ hledání­ jsem naÄel spoustu zají­mavých vÄcí­ ale to co potřebuji ne. Nezbývá než se zaptat:

Je tady na rebornu možnost mÄnit text u skillu, ktere ten text jako souÄast skillu mají­? Tzn. Umbaring octave, Dazzler, co ja vim... Ty texty co tam jsou defaultnÄ jsou fakt ubohy. PuvodnÄ jsem hral na czechru, tam to lidi mÄli ale nikdy jsem nezjiÄÂťoval proÄ a jak...

Po hodinÄ hledání­ jsem naÄel spoustu zají­mavých vÄcí­ ale to co potřebuji ne. Nezbývá než se zaptat:

Je tady na rebornu možnost mÄnit text u skillu, ktere ten text jako souÄast skillu mají­? Tzn. Umbaring octave, Dazzler, co ja vim... Ty texty co tam jsou defaultnÄ jsou fakt ubohy. PuvodnÄ jsem hral na czechru, tam to lidi mÄli ale nikdy jsem nezjiÄÂťoval proÄ a jak...

Ubohy? vtipy barda mnÄ pří­jdou bezva a řev dancerky taky není­ tak Äpatný. I když vlastní­ hláÄky by docela oživily hru, otázka je jak to zaří­dit, aby tvé vlastní­ hláÄky vidÄli i ostatní­.

v archivu reborn.grf jsou soubory ba_frostjoke.txt a dc_scream.txt, ve kterych jsou tyhle hlasky. Jejich editovanim je automaticky hraci uvidi. Upozornuju vsak, dejte si pozor na vyrazy, jak vas znam...

v archivu reborn.grf jsou soubory ba_frostjoke.txt a dc_scream.txt, ve kterych jsou tyhle hlasky. Jejich editovanim je automaticky hraci uvidi. Upozornuju vsak, dejte si pozor na vyrazy, jak vas znam...

Diky moc, tohle jsem potreboval ;)

Ahoj, delal nekdo Red Glasses? Jsem v ty casti aerobiku, myslim ze tam je chybka v zadavani (asi osme) vždy mne to vyhodí­, delam to už asi 2 hodiny a vzdy v tom samim mí­ste hlaska "spatne"uz jsem z toho magor. Diky moc

Guest betr
Ahoj, delal nekdo Red Glasses? Jsem v ty casti aerobiku, myslim ze tam je chybka v zadavani (asi osme) vždy mne to vyhodí­, delam to už asi 2 hodiny a vzdy v tom samim mí­ste hlaska "spatne"uz jsem z toho magor. Diky moc

Uz to mrte lidi udelalo a pochybuju ze by se na tom questu posledni dobou neco menilo.

Přeju pevny nervy ja to delal tak na 20x... Tancovani je zlo stejne jako krmeni velblouda!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...