Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Ahojky,

chtÄla jsem se zeptat jaký eq pro pala do Thoru ? vim ze pasana,alice,jakk ale slyÄela jsem o nějakém tidal combo? je to sestavene combo s karet nebo z eq?

chceme tam se podivat s kamarádem je HP a to ma na sobě jakka,penomenu asu a dostava docela pecky :cray::cool:

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Guest jirkan
Ahojky,

chtÄla jsem se zeptat jaký eq pro pala do Thoru ? vim ze pasana,alice,jakk ale slyÄela jsem o nějakém tidal combo? je to sestavene combo s karet nebo z eq?

chceme tam se podivat s kamarádem je HP a to ma na sobě jakka,penomenu asu a dostava docela pecky :cray::cool:

Tidalky ti jen zvysi HP, ale primarni jsou redukce.

Uplny zaklad je element - Pasana (u palata muzes i velmi levny Fierce armor of volcano), v uplne nouzi si vezmi cokoli s swordfishem (water ma na fire redukci 50%, lepsi nez dratem do oka)

Dalsi veci je stit - bud Alice (thor 3, ale v 1 te budou pekne zrat impove), nebo mnohem levnejsi Penomena, idealne v Stone bucliku (dalsi redukce na velikost, u pala jeste za pala).

Kdyz budes mit element armor, je Jakk zbytecnej (ten flus ti do pasany+peno vezme tak 500-1k), misto nej si vezmi neco s Raydrikem, nemas-li tak s Noxiousem - na ty spiraly to pomaha oboje stejne, zbytek ti moc nenalozi (pravda - HP ma pneumu, ale ne vzdycky ma cas a i kdyz ma, position lag je svine). jinak kdyz pneuma selze, s rayem/noxem a peno ve stonebucku by HP nemel dostat silnejsi spiral nez tak by ocko 4-5k, coz se prezit da.

Edit: Levna pasana pro paldu/mercha: http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=2344

jako nevim co ten dotyÄný myslel tim tidal combo(tidalky a jeste asi něco že?)

jinak dÄkuji moc :cray: snad mi to pomůže a vydrží­me tam déle :cool:

a pro toho HP to bude asi podobné co ?;)

Edit: Ju ten armor myslí­m máme v kafře

Guest jirkan
jako nevim co ten dotyÄný myslel tim tidal combo(tidalky a jeste asi něco že?)

jinak dÄkuji moc :cray: snad mi to pomůže a vydrží­me tam déle :cool:

a pro toho HP to bude asi podobné co ?;)

Tidalkombo = Tidalky (s nejakym Veritem treba, Firelockem apod.) + Wool Scarf s Raydrikem, da ti to za kombo dalsich +10%HP.

Prijemna vec, ale neni to nutny. http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=2424 plus http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=2528

Jinak jen tak by ocko: HP s rayem+penomenou vit build lvl90 ti se swordfishem potaha tak 1-2 Kasy (pneuma je tvuj hodne dobry pritel), s Pasanou s trochou cviku se daji tahat 3-4 najednou ale uz je to na hranici, dlouhodobe (=dyl nez padne assu aby ti navic nedosly SP) ustojis ty Kasy tak 2, max 3.

A to hlavni - pneuma je tvuj nejlepsi pritel, jak na sebe, tak hlavne na kemp (zvlast kdyz se tim smerem kouka Kasa - ten flusanec funguje tak ze si vyhlidne cil (az 15 policek od Kasy) a kolem nej to udela tusim ze 13x13 policek plosnou damage. Nikdy neprehazuj treba Assu nebo Agi, aniz mas na sebe pneumu (idealne nekde u zdi, aby te z te pneumy nemohly potvory vyhodit treba sightrasherem).

v archivu reborn.grf jsou soubory ba_frostjoke.txt a dc_scream.txt, ve kterych jsou tyhle hlasky. Jejich editovanim je automaticky hraci uvidi. Upozornuju vsak, dejte si pozor na vyrazy, jak vas znam...

Šlo by dát nějaký podrobnÄjÄí­ návod? Prý je na editaci tohoto souboru nějaký prográmek. Dí­k.

Navic na te svoji socce gypsy kiss gypsyne ani beztak nemas dazzler: DD

tady nam nekdo vcera bumbal :D

>>Odtud<< si stahni GRF Factory (# 3 ).

Spustis program, das open, najdes ve slozce s hrou reborn.grf, extract all. Ve slozce s tim programem by ti mela pribyt slozka "data", ve ktere bude grf extrahovany. Najdes si tam ty dva zminene soubory, ktere otevres v textovem editoru.

Po zmene souboru otevres opet GRF Factory, zvolis moznost "Add Dir", vyberes slozku data, v ktere jsi upravovala soubory, Repack, soubor pojmenuj reborn.grf a je hotovo.

Puvodni reborn.grf ve slozce s hrou si pro jistotu zalohuj, hod tam tento tvuj upraveny grf a try it :)

Jeste muj postreh... pocet radku v upravovanem textaku by mel byt pred a po upravach textu stejny. Pokud bude mensi tak RO bude nejspis sahat nekam, kde nic neni a bude to psat blbosti. (edit: nepodstatne, jirkane nemusis upresnovat :))

edit:

gell>> ja si ten reborn.grf zkopiroval zvlast do slozky s factory. Neextrahoval jsem teda primo archiv ze slozky s hrou, ale ten zkopirovany v jinem umisteni.

Funguje spravne.

Ehm .. pak v tom archivu bude mí­t vÄechny soubory dvakrát a nebude to fungovat :X

Přejmenuj původní­ složku "data" na něco jinýho. Po otevření­ grf dej dole filtr jen na ten soubor, co hledáÄ (dc_scream.txt), ten jedinej extrahuj, přepiÄ v nÄm ty hláÄky, v grf archivu ten starej vymaž, přidej složku data (kde jedinej soubor bude ten novej, upravenej), nastav verzi archivu na 0x200 a pak repack. Data smaž a původní­ data přejmenuj zpátky.

Mám menÄí­ dotaz, zkusí­m to vysvÄtlit na pří­kladÄ.

Paladin ma skill Faith (odolnost vůči holy 50%), dostanu sonic s asperkem, tak dostanu o 50 % mensi dmg, ale kdyz si nasadim ED tak je to o 50% vice, takže výsledná rána bude jak bez asperka? -50+50 = 0 , nebo se to pocita nejak jinak?

75%, protože dostaneÄ polovinu ze 150% zásahu.

Takže se vždycky poÄí­tá nejdří­v ty zvyÄují­cí­ a pak sní­žení­ z nich.. nebo ne vždy? a jak to vlastnÄ je? obecný nějaký vzorec existuje?...

Bože .. žádný vzorce, prostě úplně logicky .. jde do tebe 100 holy dmg, s faith dostaneÄ polovinu. Jde do tebe 150, s faith zase dostaneÄ polovinu. Pak to jen porovnáÄ s tí­m, kolik bys dostal, kdyby to nebylo holy. Neví­m, jak ho mohlo vůbec napadnout to, že 50-50=0.

navyse to mas uplne jedno, v akom poradi pocitas, moze to byt kludne aj takto: dostanes vdaka Faith len 50% dmg... ale mas ED, cize dostanes o 50% !ale z 50%! viac, cize o 25%, cize dokopy 75%... Je to o tom, ci sa efekty scitaju alebo nasobia, to by bolo treba trosku pozistovat, 50-50 funguje len u efektov ktore sa scitaju...

Zdravim,

mam jednu otazku. Existuje nejaky sposob ako expit dve postavy naraz, tak ze bude jedna behat za druhou? Napriklad v pripade FS priesta alebo SL. Pretoze som viackrat v hre videl, ako beha nejaka postava a za nou je hned druha pricom behala presne za nou takze bolo jasne ze to nie je dalsi hrac. Existuje na to nejake follow macro alebo nejaky prikaz? A je to vobec legalne? Nie je to urcita forma botov? Skusal som o tom uz hladat tu na fore, ale nic som nenasiel.

Edit: Docital som sa o nejakom follow prikaze ale ani za nic neviem najst ako sa pouziva :) V zozname prikazov som ho nenasiel. Tak som asi slepy.

Guest jirkan
Zdravim,

mam jednu otazku. Existuje nejaky sposob ako expit dve postavy naraz, tak ze bude jedna behat za druhou? Napriklad v pripade FS priesta alebo SL.

Pretoze som viackrat v hre videl, ako beha nejaka postava a za nou je hned druha pricom behala presne za nou takze bolo jasne ze to nie je dalsi hrac. Existuje na to nejake follow macro alebo nejaky prikaz? A je to vobec legalne? Nie je to urcita forma botov? Skusal som o tom uz hladat tu na fore, ale nic som nenasiel.

legalni to je, musis drzet shift s kliknes na postavu za kterou jdes.

A pred tim teda musis mit vypnuty autoattack (prikaz /noctrl), jinak to nefunguje.

legalni to je, musis drzet shift s kliknes na postavu za kterou jdes.

A pred tim teda musis mit vypnuty autoattack (prikaz /noctrl), jinak to nefunguje.

Ok dakujem funguje to. Ale druhy problem je, ze ked mam otvorene dve okna (dva ucty), tak vzdy bezi len jedno. Tym padom ked sa pohnem s postavou tak ta druha ju nezacne nasledovat az kym sa neprepnem na druhy ucet. Da sa to nejak vyriesit? Alebo je nutne neustale prepinanie medzi postavami?

Praveze ten mam vypnuty. Mam proste spustene dve okna ragnaroku vedla seba v mensom rozliseni na jednom monitoru. A ako vravim vzdy bezi len ten ktory mam momentalne vybrany. A ten druhy je v stavu ze sa rozbehne az ked sa do neho prepnem. Tym padom sa mi nehybe ta postava co je na follow ... pohne sa jedine ked sa prepnem

Edit: a ked nepracujem ani v jednom okne tak bezia oba. Vobec nechapem cim to moze byt.

Edit2: uz je to vyriesene,

Ok dakujem funguje to. Ale druhy problem je, ze ked mam otvorene dve okna (dva ucty), tak vzdy bezi len jedno. Tym padom ked sa pohnem s postavou tak ta druha ju nezacne nasledovat az kym sa neprepnem na druhy ucet. Da sa to nejak vyriesit? Alebo je nutne neustale prepinanie medzi postavami?

Me to funguje dobre prave na fullscreen. Jeste si na druhem uctu vypinam efekty /effect

Ale dobre ti radim - najdi si partu je to mnohem zabavnejsi....

Guest jirkan

<Botka> |Whatis| ro_mf - http://www.na.rim.or.jp/~nuts/ragnarok/ |

http://server.reborn.cz/RO_MF.zip | cuza.wz.cz/vychytavka.rar - od

mitha.. funguje asi lepsie | http://k3dt.eu/priority.zip |

http://server.reborn.cz/RO_MF.zip | na visty:

http://server.reborn.cz/ro_mf_vista.zip | jiny a lepsi:

http://server.reborn.cz/dinput.zip

Zkus jeden z nich, pripadne Kocovo patcher (link bohuzel nevim), ten to nainstaluje automagicky

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...