Ebachan Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Hi, mÄlo se něco zmÄnit na homunovi AL když byl nový klient? MÄ se totiž chová jinak. Předtím stačilo abych ho jednou poslala na příÄeru a byl pernamentnÄ v agresivnim modu, taky sem mu musela přikázat aby použil skill. TeÄ ho poÄlu na jednu příÄeru, ale po jejím zabití si ostatních nevÄímá a používá sám skilly (nesnižuje mu to intimicy/důvÄru?) na maximální íşrovni (protož ji už má), ale občas bych byla ráda, kdyby používal jen Lv1 ne max Lv. DÄkuji předem za odpovÄdi :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Aku pouzivas AI (toto treba upresnit, inac ti asi nebude moct nikto pomoct)? Nehras na inom compe alebo take nieco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Hi, mÄlo se něco zmÄnit na homunovi AL když byl nový klient? MÄ se totiž chová jinak. Předtím stačilo abych ho jednou poslala na příÄeru a byl pernamentnÄ v agresivnim modu, taky sem mu musela přikázat aby použil skill. TeÄ ho poÄlu na jednu příÄeru, ale po jejím zabití si ostatních nevÄímá a používá sám skilly (nesnižuje mu to intimicy/důvÄru?) na maximální íşrovni (protož ji už má), ale občas bych byla ráda, kdyby používal jen Lv1 ne max Lv. DÄkuji předem za odpovÄdi :-)To je ciste vec klienta zkus prikaz /hoai jestli mas spravne user ai, popr. prenastavit to co tam mas.A jestli mas nejaky default, doporucuji treba http://www.mirandablade.altervista.org/ind...irai&lng=en - prvni odkaz rozbalis zip do adresare RO\AI\USER_AI pak tam stahnes a spustis CP (ten se nainstaluje) a pak pomoci setup.exe nastavis AI tak jak chces. Opet, musis mit pres /hoai ve hre nastavene "user ai" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water Angel Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Neví nÄkdo jestli se Coma dá blokovat Safety Wallem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Kukni si <eAthena timeline>, niekde z noviniek si zisti na akej verzii bezime a potom kukni aky bol posledny vstup do takychto zalezitosti v timeline... Ale ako som mal naposledy pocit, tak by mala coma fungovat furt aj cez safetku, opravte ma ak sa mylim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Changeset13800:Coma can now be blocked by such skills as SafetyWall, Pneuma and Basilica. Kazdopadne to radsi ozkousejte, abyste meli jistotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Mel bych takovy dotaz, jaky je rozdil mezi berserk potion a awakening potion?Jde mi hlavne o to, ze kdyz pouziju oba zminene potiony tak se mi zobrazi 2 stavove ikony,to se mi ty ucinky jako sectou? (no jestli ne, tak mi to prijde trochu matouci..(ty 2 ikony)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Mel bych takovy dotaz, jaky je rozdil mezi berserk potion a awakening potion?Jde mi hlavne o to, ze kdyz pouziju oba zminene potiony tak se mi zobrazi 2 stavove ikony,to se mi ty ucinky jako sectou? (no jestli ne, tak mi to prijde trochu matouci..(ty 2 ikony))PoÄítá se jenom jeden, a to ten, který je silnÄjÄí (čili Berserk). íčinky se nesÄítají, s ikonkami se zatím smiř. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Hi, jsem alchemist s homunkulem a jsem v guilde. Když vsak delam guild hunt tak se mi zadne potvory nepocitaji. Je to tim, že je mlatim s homunkulem? Normálnímu huntu to nevadi, ale guildovni se mi proste nepocita. Nepomohlo ani vyhozeni a znovu nabrani do guildy ci reload postavy po znovu-nabrani. Predem dekuji za pomoc. PS. Tez vidim guildovni hunt v informacnim okne o huntu "@hi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Pokud je zabijis homunem nepocitaji se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Hi, jsem alchemist s homunkulem a jsem v guilde. Když vsak delam guild hunt tak se mi zadne potvory nepocitaji. Je to tim, že je mlatim s homunkulem? Normálnímu huntu to nevadi, ale guildovni se mi proste nepocita. Nepomohlo ani vyhozeni a znovu nabrani do guildy ci reload postavy po znovu-nabrani. Predem dekuji za pomoc. PS. Tez vidim guildovni hunt v informacnim okne o huntu "@hi". 20. Äervence 2008 - Reborn Team» Predelan system guild huntu: - - Obycejne guild hunty jiz nepujdou delat s homunculem. Boss hunty pujdou [Koca] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 K Äemu je Lamp? V DB žádný využití nevidim, NPC ho kupuje za 0z, ale za to padá jak z OBB tak OPB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 obyÄ hunty homunem jdou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 obyÄ hunty homunem jdou?1. dalÄí z klasiků: to je stejny jako "bavi me hunty" 2. a potom "nabizim penize za dokonceni huntu" )co takhle troÄku namáhat orgán v lebeÄní dutinÄ, he? souÄasných víc jak 3000 bodů v hunt žebříÄků mohla Natalka přece jasnÄ udÄlat jenom rukou a Demama, že? jinak 1. kdyby nebavily, nemá tolik bodů a btw obyÄ hunty homunem jdou 2. Nabízí peníze za hunt... fííha on je to Ghunt takže ho homunem neudÄlá... to je mi náhoda že nechce Ghuntit s jinou postavou než na jakou je zvyklá z huntů obyÄ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senoon Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 mam taku otazku: ako som cital tak raz sa pisalo, ze sa karty cez Steal ukradnut nedaju a raz zas bolo, ze sa nedaju ukradnut veci iba zo siedmeho a osmeho slotu. Co napr. Poporing: ten ma kartu az na destiatom slote.. Da sa ukradnut alebo nie? Ako to teda je v skutocnosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 nebylo to tak ze se nedaji ukrast itemy z 8., 9. a 10. slotu a ze zbytku ano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Dropovaci sloty u monster jsou rozdeleny takto: - 9 slotu na predmety - 1 slot na kartu Lze krast pouze z prvnich sedmi slotu na predmety (tzn. karta nejde ani kdyby to byl jednej predmet co pada z monstra). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 No teda Kenniku, takto ma klamat ze stealovat ide vsetko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Hi, tady od mercha : Sweeney brbz trznice (misto 2) Dullahan Egg 1 ks 150.000z , jsem si koupila uvedene vajicko. Pet je pojmenovany, ale za žádnou cenu ho nemůzu vyklubat. NormálnÄ použiji incubátor ... zmizí mi vajíÄko, ale žádný pet nevyleze. Po reloadu hry se mi v inventáři znovu objevý vajíÄko. Je tato "chyba" spojena se jmenem peta? U žádného peta se mi to dřív nestalo. DÄkuji za odpovÄd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Ahoj, tahle chyba je zpusobena tim, ze postava, ktera naposledy peta schovala do vajicka, je smazana. Skript kazde rano cistil pety s neexistujici referenci na majitele a proto se z vajicka nevyklube nic (neni zaznam v databazi). Skript tyto pety uz nemaze, ale nekolik takovych vajicek zustalo. Resenim je ozvat se ve hre nejakemu GM, ktery ti snad da vajicko nove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aritma Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Prosim, chtel bych se zeptat, ja presne funguje softDEF. Presneji, jestli muze softDEF zredukovat zraneni az na nulu. Princip chapu, jen nevim jestli system umoznuje zraneni vynulovat nebo jestli ho nastavi na 1 jako to dela calc. Snad je moje otazka dost hloupa aby byla zodpovezena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Dropovaci sloty u monster jsou rozdeleny takto: - 9 slotu na predmety - 1 slot na kartu Lze krast pouze z prvnich sedmi slotu na predmety (tzn. karta nejde ani kdyby to byl jednej predmet co pada z monstra).A to funguje od kdy? Já (a i jiní co vím) už kartu ukradla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 A to funguje od kdy? Já (a i jiní co vím) už kartu ukradla. kdy to bylo naposledy, co jsi ukradla kartu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Nevim přesnÄ, je to v topicu co zajimaveho jste ukradli (offtopic). Asi tak tři roky =) Edit: Tak to bylo v říjnu 2005 =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Nevim přesnÄ, je to v topicu co zajimaveho jste ukradli (offtopic). Asi tak tři roky =) Edit: Tak to bylo v říjnu 2005 =)) co si vzpominam, tak pri ghuntu na ED nekdy v listopadu 2007 jeste krast slo, ale od te doby se pak uz nepovedlo ukrast zadnou kartu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.