Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Hi,

mÄlo se něco zmÄnit na homunovi AL když byl nový klient? MÄ se totiž chová jinak. Předtí­m stačilo abych ho jednou poslala na pří­Äeru a byl pernamentnÄ v agresivnim modu, taky sem mu musela přikázat aby použil skill. TeÄ ho poÄlu na jednu pří­Äeru, ale po její­m zabití­ si ostatní­ch nevÄí­má a použí­vá sám skilly (nesnižuje mu to intimicy/důvÄru?) na maximální­ íşrovni (protož ji už má), ale občas bych byla ráda, kdyby použí­val jen Lv1 ne max Lv.

DÄkuji předem za odpovÄdi :-)

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Guest jirkan
Hi,

mÄlo se něco zmÄnit na homunovi AL když byl nový klient? MÄ se totiž chová jinak. Předtí­m stačilo abych ho jednou poslala na pří­Äeru a byl pernamentnÄ v agresivnim modu, taky sem mu musela přikázat aby použil skill. TeÄ ho poÄlu na jednu pří­Äeru, ale po její­m zabití­ si ostatní­ch nevÄí­má a použí­vá sám skilly (nesnižuje mu to intimicy/důvÄru?) na maximální­ íşrovni (protož ji už má), ale občas bych byla ráda, kdyby použí­val jen Lv1 ne max Lv.

DÄkuji předem za odpovÄdi :-)

To je ciste vec klienta :D zkus prikaz /hoai jestli mas spravne user ai, popr. prenastavit to co tam mas.

A jestli mas nejaky default, doporucuji treba http://www.mirandablade.altervista.org/ind...irai&lng=en - prvni odkaz rozbalis zip do adresare RO\AI\USER_AI pak tam stahnes a spustis CP (ten se nainstaluje) a pak pomoci setup.exe nastavis AI tak jak chces. Opet, musis mit pres /hoai ve hre nastavene "user ai"

Mel bych takovy dotaz, jaky je rozdil mezi berserk potion a awakening potion?

Jde mi hlavne o to, ze kdyz pouziju oba zminene potiony tak se mi zobrazi 2 stavove ikony,

to se mi ty ucinky jako sectou? (no jestli ne, tak mi to prijde trochu matouci..(ty 2 ikony))

Mel bych takovy dotaz, jaky je rozdil mezi berserk potion a awakening potion?

Jde mi hlavne o to, ze kdyz pouziju oba zminene potiony tak se mi zobrazi 2 stavove ikony,

to se mi ty ucinky jako sectou? (no jestli ne, tak mi to prijde trochu matouci..(ty 2 ikony))

PoÄí­tá se jenom jeden, a to ten, který je silnÄjÄí­ (čili Berserk). íčinky se nesÄí­tají­, s ikonkami se zatí­m smiř.

Hi, jsem alchemist s homunkulem a jsem v guilde. Když vsak delam guild hunt tak se mi zadne potvory nepocitaji. Je to tim, že je mlatim s homunkulem? Normální­mu huntu to nevadi, ale guildovni se mi proste nepocita. Nepomohlo ani vyhozeni a znovu nabrani do guildy ci reload postavy po znovu-nabrani. Predem dekuji za pomoc.

PS. Tez vidim guildovni hunt v informacnim okne o huntu "@hi".

Hi, jsem alchemist s homunkulem a jsem v guilde. Když vsak delam guild hunt tak se mi zadne potvory nepocitaji. Je to tim, že je mlatim s homunkulem? Normální­mu huntu to nevadi, ale guildovni se mi proste nepocita. Nepomohlo ani vyhozeni a znovu nabrani do guildy ci reload postavy po znovu-nabrani. Predem dekuji za pomoc.

PS. Tez vidim guildovni hunt v informacnim okne o huntu "@hi".

20. Äervence 2008 - Reborn Team» Predelan system guild huntu:

- - Obycejne guild hunty jiz nepujdou delat s homunculem. Boss hunty pujdou [Koca]

obyÄ hunty homunem jdou?
1. dalÄí­ z klasiků: to je stejny jako "bavi me hunty"

2. a potom "nabizim penize za dokonceni huntu" :D)

co takhle troÄku namáhat orgán v lebeÄní­ dutinÄ, he?

souÄasných ví­c jak 3000 bodů v hunt žebří­Äků mohla Natalka přece jasnÄ udÄlat jenom rukou a Demama, že?

jinak 1. kdyby nebavily, nemá tolik bodů a btw obyÄ hunty homunem jdou

2. Nabí­zí­ pení­ze za hunt... fí­í­ha on je to Ghunt takže ho homunem neudÄlá... to je mi náhoda že nechce Ghuntit s jinou postavou než na jakou je zvyklá z huntů obyÄ...

mam taku otazku: ako som cital tak raz sa pisalo, ze sa karty cez Steal ukradnut nedaju a raz zas bolo, ze sa nedaju ukradnut veci iba zo siedmeho a osmeho slotu. Co napr. Poporing: ten ma kartu az na destiatom slote.. Da sa ukradnut alebo nie? Ako to teda je v skutocnosti?

Dropovaci sloty u monster jsou rozdeleny takto:

- 9 slotu na predmety

- 1 slot na kartu

Lze krast pouze z prvnich sedmi slotu na predmety (tzn. karta nejde ani kdyby to byl jednej predmet co pada z monstra).

Hi, tady od mercha : Sweeney brbz trznice (misto 2) Dullahan Egg 1 ks 150.000z , jsem si koupila uvedene vajicko. Pet je pojmenovany, ale za žádnou cenu ho nemůzu vyklubat. NormálnÄ použiji incubátor ... zmizí­ mi vají­Äko, ale žádný pet nevyleze. Po reloadu hry se mi v inventáři znovu objevý vají­Äko. Je tato "chyba" spojena se jmenem peta? U žádného peta se mi to dří­v nestalo. DÄkuji za odpovÄd.

Ahoj, tahle chyba je zpusobena tim, ze postava, ktera naposledy peta schovala do vajicka, je smazana. Skript kazde rano cistil pety s neexistujici referenci na majitele a proto se z vajicka nevyklube nic (neni zaznam v databazi). Skript tyto pety uz nemaze, ale nekolik takovych vajicek zustalo.

Resenim je ozvat se ve hre nejakemu GM, ktery ti snad da vajicko nove.

Prosim, chtel bych se zeptat, ja presne funguje softDEF. Presneji, jestli muze softDEF zredukovat zraneni az na nulu. Princip chapu, jen nevim jestli system umoznuje zraneni vynulovat nebo jestli ho nastavi na 1 jako to dela calc. :) Snad je moje otazka dost hloupa aby byla zodpovezena :)

Dropovaci sloty u monster jsou rozdeleny takto:

- 9 slotu na predmety

- 1 slot na kartu

Lze krast pouze z prvnich sedmi slotu na predmety (tzn. karta nejde ani kdyby to byl jednej predmet co pada z monstra).

A to funguje od kdy? Já (a i jiní­ co ví­m) už kartu ukradla.

Nevim přesnÄ, je to v topicu co zajimaveho jste ukradli (offtopic). Asi tak tři roky =)

Edit: Tak to bylo v ří­jnu 2005 =))

co si vzpominam, tak pri ghuntu na ED nekdy v listopadu 2007 jeste krast slo, ale od te doby se pak uz nepovedlo ukrast zadnou kartu....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...