Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
dotaz: když Heat už zaruÄenÄ netrefuje.. s Äí­m se dá chodit na skega? jde mi o ten vraždí­cí­ char, pří­padnÄ jestli je nutné sacri atp.

Sniper- sharp shoot ze stringů. Přijde mi to +- stejnÄ rychlý jako starý SG, ale sniper si netankuje sám

asi to mnozstvi icepicku... :)

Ämarja :)

a mistress hunt ( i když .. asi ... pří­stup k nÄmu trvá dýl ) ?

tak by se prostě moh upravit aby assassini nedostali IP ale nějakou jinou kudlu ( Zeny Knife? nebo jednu z toho novýho komba až to najdu přidám odkaz..? )

EDIT: odkazy: http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=13035 http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=13034

Chtel bych se zeptat jak to je s questovymi skilly u profy. Mam u sage quest skill na konvert, ktery je uzitecny pro sage, ale pro profu bude na nic. Je pak za profu moznost ten skill delat znovu? Nebo to muzu smazat a zacit znovu, kvuli jendnomu skillu. Myslim, ze GM by mi asi jeden quest skill nezmenili.

Chtel bych se zeptat jak to je s questovymi skilly u profy. Mam u sage quest skill na konvert, ktery je uzitecny pro sage, ale pro profu bude na nic. Je pak za profu moznost ten skill delat znovu? Nebo to muzu smazat a zacit znovu, kvuli jendnomu skillu. Myslim, ze GM by mi asi jeden quest skill nezmenili.

Jsem trochu zmaten a nejsem si vůbec jistý co tí­m myslí­Ä, tak odpoví­m obecnÄ: po přestupu dostaneÄ vÄechny quest skilly svého povolání­ bez questu. Je to odpovÄÄ, nebo máÄ jiný problém?

Guest jirkan

Quest skill je "zadarmo" -> udelas quest ziskas skill, ale nestoji te zadny skillpoint. Takze se tim netrap :P

Mno, slo tu o to, ze ted mam earth convert ale na profu chci fire convert. Jen sem netusil, jestli mi to nenecha ten earth. Pokud pak dostanu vsechny, tak jsem nadmiru spokojen :-) Zodpovezeno... ze na to nepotrebuju skillpointy nastesti jeste vim :-)

Äauky kde bych prosí­m naÄla NPC pro hunter quest skill Phantasmic Arrow v návodu je že ve starém payonu ale ten tu neni

nejlepÄí­ bude se na wiki podí­vat na to, jak se to npc jmenuje a pak si ho nají­t v databázi, je to práce na +- minutu :)

Mam takovi dotazecek, potreboval bych vedet, co znamena v databazi u nekterych predmetu

"bonus bIgnoreDefRace,RC_Dragon"?

veta "Pierces Defense of Dragon monsters'' mi nejak moc nerika, (ten dragon je pro priklad)

(no hroznej slovosled:()

Mam takovi dotazecek, potreboval bych vedet, co znamena v databazi u nekterych predmetu

"bonus bIgnoreDefRace,RC_Dragon"?

veta "Pierces Defense of Dragon monsters'' mi nejak moc nerika, (ten dragon je pro priklad)

(no hroznej slovosled:()

ze vec ignoruje defense urcite rasy, v nasem pripade dragon race

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...