Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Zeptám se jeÄtÄ na reborn foru :giggle: Triggerují­ skilly efekty zbraní­ jako critical wounds z cursed hand, crit rate z vanberka, slowcast z tooth blade, hell judgement z BotD?

Driv to nejakej efekt a skil hazelo. ALe zda se mi ze min vamberk to uz nedela.

• 3 weeks later...

POZOR! Pokud hrajete na jinem ceskem serveru (krome CzechRO) kde mate stejne prihlasovaci udaje jako tady na Rebornu, zmente si prosim vase heslo! Za pripadne vykradeni vaseho uctu nenesou GM Rebornu zadnou odpovednost.

to souvisí­ s íştokem na ReMortal?

• 2 weeks later...

ChtÄl bych se zeptat co je zaÄ enriched elu a ori? Zatí­m jsem na fóru jen naÄel, že je třeba udÄlat quest na enriched ring, ten mí­t nasazený a pak je nějaká Äance, že za určitých okolností­ padne enriched rough hornina. Rough má jistou Äanci na přetavení­ na čistou horninu a s ní­, když se plusuje tak vÄci nemůžou prasknout. ??

Druhá vÄc, která mÄ zaráží­ je kde se berou tří­slotové elementární­ katary? U socket npc dří­v nic takového nebylo.

ChtÄl bych se zeptat co je zaÄ enriched elu a ori? Zatí­m jsem na fóru jen naÄel, že je třeba udÄlat quest na enriched ring, ten mí­t nasazený a pak je nějaká Äance, že za určitých okolností­ padne enriched rough hornina. Rough má jistou Äanci na přetavení­ na čistou horninu a s ní­, když se plusuje tak vÄci nemůžou prasknout. ??

Druhá vÄc, která mÄ zaráží­ je kde se berou tří­slotové elementární­ katary? U socket npc dří­v nic takového nebylo.

Dovolí­m si odpovědět jenom rychle nÄkolika málo odkazy na wiki:

Při plusování­ pomocí­ enriched rudy je Äance na íşspÄch o něco vÄtÄí­, ví­ce viz tabulka na naÄí­ wiki.

na druhou otázku sis vlastnÄ odpověděl sám. Dří­v to u socket npc nebývalo, ale už to mým odhadem může být kldinÄ rok, co je možné je pomocí­ socket enchantu zí­skat.

Paráda, děkuji, na wiki mě nenapadlo hledat, když jsem si dával pauzu od RO tak byla reborn wiki ještě pořád novinka :-)

Tím pádem se z většiny mého těžce získaného katarového arzenálu stal šrot, což dvakrát nepotěší.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...