Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Guest Miltank

Jinak abych presel pripadnym dotazum...drop z questoveho satana (ID 1916) nepada diky nove SVN. A ne diky tomu, ze by to empik rozbil :)

Sice mi to muze byt vcelku fuk, kdyz jsem satana zabijel naposledy asi 2-3 mesice dozadu, ale proc dle ratemyserveru normalne questovej Satan dropuje? Rovnez si vsimni, ze jeho moby jsou kopie tech normalnich mobu na fieldech, jen maji 120M HP. :)

Sice mi to muze byt vcelku fuk, kdyz jsem satana zabijel naposledy asi 2-3 mesice dozadu, ale proc dle ratemyserveru normalne questovej Satan dropuje? Rovnez si vsimni, ze jeho moby jsou kopie tech normalnich mobu na fieldech, jen maji 120M HP. :)

Covece nemam tuseni. Pochybuju, ze by k3 z dlouhy chvile zrusil drop a naboostil summoneny moby. To se mi nejak nezda. Kazdopadne tedka jsem u mlady a az prijedu dom, tak zjistim jak se veci maji. Dalsi vec je tak, jak maji na ratemyserver casto aktualizovanou databazi. A ty, Zere, nech si prosim ty stupidni poznamky do GW topicu :)

Guest Miltank

Covece nemam tuseni. Pochybuju, ze by k3 z dlouhy chvile zrusil drop a naboostil summoneny moby. To se mi nejak nezda. Kazdopadne tedka jsem u mlady a az prijedu dom, tak zjistim jak se veci maji. Dalsi vec je tak, jak maji na ratemyserver casto aktualizovanou databazi. A ty, Zere, nech si prosim ty stupidni poznamky do GW topicu :air_kiss:

Tak jsem jeste hledal a mas pravdu. :)

Satan Morroc Vsimnete si, ze opravdu nema drop. :)

Wounded Morroc

Zdraví­m.

Asi budu opÄt za nooba, ale když si chci nechat přebarvit obleÄení­ a dojdu k NPC v Pronteře, vždycky mi napí­Äe, že nemá Äas. Už jsem proklikala vážnÄ vÄechno, nemám si před tí­m s nÄkým promluvit nebo tak něco? Neexistuje jeÄtÄ nějaký NPC co by tohle dÄlal? Předem dÄkuju!

Zdraví­m.

Asi budu opÄt za nooba, ale když si chci nechat přebarvit obleÄení­ a dojdu k NPC v Pronteře, vždycky mi napí­Äe, že nemá Äas. Už jsem proklikala vážnÄ vÄechno, nemám si před tí­m s nÄkým promluvit nebo tak něco? Neexistuje jeÄtÄ nějaký NPC co by tohle dÄlal? Předem dÄkuju!

Vem si sebou celou sadu zakladnich barev, pak s tebou bude mluvit "Tonda Toluen"

Zdraví­m.

No a mas vsechny barvy?

Zdraví­m.

http://wiki.reborn.c...i:tondatoluen_q

Takže si nemůžu sehnat jednu konkrétní­ barvu kterou chci a pak použí­t jen tu?

Az doneses vsechny barvy tomu NPC, tak budes mit na vymer neco pres 100 druhu barevnych kombinaci obleku (porad budes mit moznost si je bezplatne zmenit), pokud by ti to nestacilo tak si muzes udelat pokracovani tohoto questu a budes tam mit neco kolem 500 barev obleku a 100+ barev vlasu.

A když se chci jednoduÄe prostě přebarvit na jednu jedinou barvu vážnÄ na to teda musí­m shánÄt vÄechny?

Už je to sice nějaký ten pátek ale myslí­m, že to NPC (v tom domku kde se kupujou hadry na svatbu), které barvilo obleÄení­ se při zavedení­ Tondy Toluena nějak ručilo a funguje jen to přebarvovaní­ vlasů.

KaždopádnÄ dneska udÄlat Dyestuff není­ otázkou týdnu huntÄní­ detrimindext na Hydrách... staÄí­ se podí­vat na trh :D

Prosí­m vás, jak je to u guild skillů Wounds of glory, Cold soul atd. Na wiki se pí­Äe, že fungují­ i mimo gw. V popisce ingame je ale napsané, že fungují­ pouze při gw. :)

Tyto 4pasivní­ guildovní­ skilly fungují­ na gw i ve mÄstÄ/pvp/na fieldu a vÄude pak je jeÄtÄ skill Battle Orders (+5STR, INT, DEX) který se musí­ zapnout a ten funguje jenom na gw

ahojte, prosim vas mam trochu lamacke otazky, tak ma hned nevysmejte :-)

1. magicke utoky sa beru tiez ako long range? (ze ci ich Alligator c. redukuje)

2. aka karta je podla vas lepsia do acc., alligator alebo yoyo (perfect dodge+5)

diks

ahojte, prosim vas mam trochu lamacke otazky, tak ma hned nevysmejte :-)

1. magicke utoky sa beru tiez ako long range? (ze ci ich Alligator c. redukuje)

2. aka karta je podla vas lepsia do acc., alligator alebo yoyo (perfect dodge+5)

diks

1. neví­m jak single-target magii, ale nedávno jsme zkouÄeli a horn dmg od storm gustu redukuje, takže zřejmÄ i alligator redukuje magii...

2. jak na co ... na vláÄkování­ je asi vÄtÄí­ výhodou mí­t dvÄ yoyo, ale pokud jdeÄ do lokace typu lab tak je kaaždá LR redukce dobrá.. na GW samozřejmÄ alligator

Ahojky, koukala sem tady po forech ale nikde jsem nenašla jak se dá přejmenovat postava, klk to stojí a tak...

Pro další případné zájemce, aby nemuseli hledat...

https://ucty.reborn.cz/pravidla.php

Nadstandardní služby ze strany GM:

- Změna jména postavy je možná. V připadě zájmu budete potřebovat: 3M zeny, 300 kusů Rough Elunium a 300 kusů Rough Oridecon . V případě nevhodného pojmenování postavy je změna zdarma (mimo vulgarní jména - ta se mažou).

• 2 weeks later...

Chci se zeptat, jestli vám jde vÄem soukromá poÄta na fóru. Já tu mám dvÄ nepřeÄtené zprávy a rád bych si je přeÄetl :D

Dí­ky za odpovÄÄ

Nejde nikomu, staci se podivat na adresu - je po staru. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...