Guest rodix- Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Imo mysli certovu valkyru, ktora uz nema 120M a low atk ako predtym, ale 1,2M a wtf atk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mei Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 jo ja to vim a ti mini satanci maj dmg jako velkej satanek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Jinak abych presel pripadnym dotazum...drop z questoveho satana (ID 1916) nepada diky nove SVN. A ne diky tomu, ze by to empik rozbil Sice mi to muze byt vcelku fuk, kdyz jsem satana zabijel naposledy asi 2-3 mesice dozadu, ale proc dle ratemyserveru normalne questovej Satan dropuje? Rovnez si vsimni, ze jeho moby jsou kopie tech normalnich mobu na fieldech, jen maji 120M HP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Sice mi to muze byt vcelku fuk, kdyz jsem satana zabijel naposledy asi 2-3 mesice dozadu, ale proc dle ratemyserveru normalne questovej Satan dropuje? Rovnez si vsimni, ze jeho moby jsou kopie tech normalnich mobu na fieldech, jen maji 120M HP. Covece nemam tuseni. Pochybuju, ze by k3 z dlouhy chvile zrusil drop a naboostil summoneny moby. To se mi nejak nezda. Kazdopadne tedka jsem u mlady a az prijedu dom, tak zjistim jak se veci maji. Dalsi vec je tak, jak maji na ratemyserver casto aktualizovanou databazi. A ty, Zere, nech si prosim ty stupidni poznamky do GW topicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Covece nemam tuseni. Pochybuju, ze by k3 z dlouhy chvile zrusil drop a naboostil summoneny moby. To se mi nejak nezda. Kazdopadne tedka jsem u mlady a az prijedu dom, tak zjistim jak se veci maji. Dalsi vec je tak, jak maji na ratemyserver casto aktualizovanou databazi. A ty, Zere, nech si prosim ty stupidni poznamky do GW topicu Tak jsem jeste hledal a mas pravdu. Satan Morroc Vsimnete si, ze opravdu nema drop. Wounded Morroc Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 upgrade svn .) a revert nastaveni skillu mobu podle eatheny. Neni to empikova prace... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enage Gnales Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Zdravím.Asi budu opÄt za nooba, ale když si chci nechat přebarvit obleÄení a dojdu k NPC v Pronteře, vždycky mi napíÄe, že nemá Äas. Už jsem proklikala vážnÄ vÄechno, nemám si před tím s nÄkým promluvit nebo tak něco? Neexistuje jeÄtÄ nějaký NPC co by tohle dÄlal? Předem dÄkuju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Zdravím.Asi budu opÄt za nooba, ale když si chci nechat přebarvit obleÄení a dojdu k NPC v Pronteře, vždycky mi napíÄe, že nemá Äas. Už jsem proklikala vážnÄ vÄechno, nemám si před tím s nÄkým promluvit nebo tak něco? Neexistuje jeÄtÄ nějaký NPC co by tohle dÄlal? Předem dÄkuju! Vem si sebou celou sadu zakladnich barev, pak s tebou bude mluvit "Tonda Toluen" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Zdravím.Asi budu opÄt za nooba, ale když si chci nechat přebarvit obleÄení a dojdu k NPC v Pronteře, vždycky mi napíÄe, že nemá Äas. Už jsem proklikala vážnÄ vÄechno, nemám si před tím s nÄkým promluvit nebo tak něco? Neexistuje jeÄtÄ nějaký NPC co by tohle dÄlal? Předem dÄkuju!No a mas vsechny barvy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Zdravím.Asi budu opÄt za nooba, ale když si chci nechat přebarvit obleÄení a dojdu k NPC v Pronteře, vždycky mi napíÄe, že nemá Äas. Už jsem proklikala vážnÄ vÄechno, nemám si před tím s nÄkým promluvit nebo tak něco? Neexistuje jeÄtÄ nějaký NPC co by tohle dÄlal? Předem dÄkuju! http://wiki.reborn.c...i:tondatoluen_q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enage Gnales Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Takže si nemůžu sehnat jednu konkrétní barvu kterou chci a pak použít jen tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Takže si nemůžu sehnat jednu konkrétní barvu kterou chci a pak použít jen tu?Az doneses vsechny barvy tomu NPC, tak budes mit na vymer neco pres 100 druhu barevnych kombinaci obleku (porad budes mit moznost si je bezplatne zmenit), pokud by ti to nestacilo tak si muzes udelat pokracovani tohoto questu a budes tam mit neco kolem 500 barev obleku a 100+ barev vlasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enage Gnales Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 A když se chci jednoduÄe prostě přebarvit na jednu jedinou barvu vážnÄ na to teda musím shánÄt vÄechny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 A když se chci jednoduÄe prostě přebarvit na jednu jedinou barvu vážnÄ na to teda musím shánÄt vÄechny?Ano :-D, jen mam tuseni ze prebarveni na jednu barvu ani nejde :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 A když se chci jednoduÄe prostě přebarvit na jednu jedinou barvu vážnÄ na to teda musím shánÄt vÄechny?Už je to sice nějaký ten pátek ale myslím, že to NPC (v tom domku kde se kupujou hadry na svatbu), které barvilo obleÄení se při zavedení Tondy Toluena nějak ručilo a funguje jen to přebarvovaní vlasů. KaždopádnÄ dneska udÄlat Dyestuff není otázkou týdnu huntÄní detrimindext na Hydrách... staÄí se podívat na trh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xurukk Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Prosím vás, jak je to u guild skillů Wounds of glory, Cold soul atd. Na wiki se píše, že fungují i mimo gw. V popisce ingame je ale napsané, že fungují pouze při gw. Díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Prosím vás, jak je to u guild skillů Wounds of glory, Cold soul atd. Na wiki se píÄe, že fungují i mimo gw. V popisce ingame je ale napsané, že fungují pouze při gw. Tyto 4pasivní guildovní skilly fungují na gw i ve mÄstÄ/pvp/na fieldu a vÄude pak je jeÄtÄ skill Battle Orders (+5STR, INT, DEX) který se musí zapnout a ten funguje jenom na gw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ahojte, prosim vas mam trochu lamacke otazky, tak ma hned nevysmejte :-)1. magicke utoky sa beru tiez ako long range? (ze ci ich Alligator c. redukuje)2. aka karta je podla vas lepsia do acc., alligator alebo yoyo (perfect dodge+5) diks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ahojte, prosim vas mam trochu lamacke otazky, tak ma hned nevysmejte :-)1. magicke utoky sa beru tiez ako long range? (ze ci ich Alligator c. redukuje)2. aka karta je podla vas lepsia do acc., alligator alebo yoyo (perfect dodge+5) diks1. nevím jak single-target magii, ale nedávno jsme zkouÄeli a horn dmg od storm gustu redukuje, takže zřejmÄ i alligator redukuje magii...2. jak na co ... na vláÄkování je asi vÄtÄí výhodou mít dvÄ yoyo, ale pokud jdeÄ do lokace typu lab tak je kaaždá LR redukce dobrá.. na GW samozřejmÄ alligator Link to comment Share on other sites More sharing options...
weruu Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Ahojky, koukala sem tady po forech ale nikde jsem nenaÄla jak se dá přejmenovat postava, klk to stojí a tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoko Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Ahojky, koukala sem tady po forech ale nikde jsem nenaÄla jak se dá přejmenovat postava, klk to stojí a tak...tak si poriadne prestuduj herne pravidla Link to comment Share on other sites More sharing options...
weruu Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 tak si poriadne prestuduj herne pravidla DÄkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Ahojky, koukala sem tady po forech ale nikde jsem nenašla jak se dá přejmenovat postava, klk to stojí a tak...Pro další případné zájemce, aby nemuseli hledat...https://ucty.reborn.cz/pravidla.php Nadstandardní služby ze strany GM: - Změna jména postavy je možná. V připadě zájmu budete potřebovat: 3M zeny, 300 kusů Rough Elunium a 300 kusů Rough Oridecon . V případě nevhodného pojmenování postavy je změna zdarma (mimo vulgarní jména - ta se mažou). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baraka Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Chci se zeptat, jestli vám jde vÄem soukromá poÄta na fóru. Já tu mám dvÄ nepřeÄtené zprávy a rád bych si je přeÄetl Díky za odpovÄÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Chci se zeptat, jestli vám jde vÄem soukromá poÄta na fóru. Já tu mám dvÄ nepřeÄtené zprávy a rád bych si je přeÄetl Díky za odpovÄÄNejde nikomu, staci se podivat na adresu - je po staru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.