Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Ahoj vsichni, plati jeste toto:

Výhody Supportera:

Pokud poÄlete pří­spÄvek v minimální­ hodnotÄ 100 KÄ, dostanete možnost zapnutí­ zobrazování­ zí­skaných expů ve hře (menu "Nastavení­" u každé Kafry) a možnost vytvářet si zálohu nastavení­ rozložení­ skillů přes control panel. Za platbu v minimalni vysi 300 Kc navic dostanete i specialni cepku pro Supportery a bude mí­t možnost zažádat o přesun postavy mezi íşÄty.

Jde mi jenom o přesun postavy mezi íşÄty. :lookaround: Diky

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Jde mi jenom o přesun postavy mezi íşÄty. :lookaround: Diky

Plati, podrobnosti si musis domluvit s k3dt (ze jsi to ty, prispevek apod.), asi optimalne na mailu k3dt@reborn.cz a kdyz to budes mit domluvene, samotnou praci kolem presunu ti pak muzu udelat ja.

• 1 month later...

Dí­k. Jinak u té dvojky jsem to myslel takhle. Reborn - herní­ nápovÄda - upgrade Je tam napsané doslovnÄ: ten over upgrade uz nefunguje ( nebo se to aspon neobjevilo v statusech ). Rovnou mi můžeÄ prozradit i kde si ten overupgrade můžu nechat udÄlat.

U kazdeho plusovaciho NPC , funguje, lepsi uspesnost ma napr NPC Suhnbi ( ci tak nejak ) ale ten pojida enriched kovy

U kazdeho plusovaciho NPC , funguje, lepsi uspesnost ma napr NPC Suhnbi ( ci tak nejak ) ale ten pojida enriched kovy

A hráč s povoláním mastersmith nemůže plusovat? Jinak kdybych si chtěl koupit item na tržišti např. +8 pistole. Tak jak poznám, že to je overupgrade a ne občejně vyplusovaný item, když v popisu toho itemu to plusování damage nemění. :)

A hráč s povoláním mastersmith nemůže plusovat? Jinak kdybych si chtěl koupit item na tržišti např. +8 pistole. Tak jak poznám, že to je overupgrade a ne občejně vyplusovaný item, když v popisu toho itemu to plusování damage nemění. :)

precitaj si poriadne ten link co si sem daval. a precitaj si pozorne popis zbrane.

edit: + ako zaciatocnik upgrady vobec neries. plati iba jedna zasada, kym mas maly level tak nedavaj do veci karty, lebo neskor budes nadavat :)

Takže:

1.) Takže hráÄ s povolání­m Whitesmith může upgradovat (může dÄlat i overupgrade?).

2.) NenaÄel jsem tam odpovÄÄ na otázku. Když bych chtÄl koupit item na tržiÄti např. +8 pistole. Tak jak poznám, že použil overupgrade a ne jen obÄejný upgrade.

3.) Overupgrade u armoru oproti obyÄejnému upgradu má asi dvojnásobný DEF bonus že?

Jsem sice zaÄáteÄní­k. Ale aktivní­ zaÄáteÄní­k, který rád zná co nejví­ce informací­ o hře, kterou hraje. + už mám 52 base lvl. Tak mi neří­kej, že jako zaÄáteÄní­k to nemám řečit. A neboj kartu jsem jednu už naÄel a ani by mÄ nenapadlo jí­ použí­t do takového low itemu jako mám já. :D

Overupgrade je upgrade na vyÄÄí­ než bezpeÄnou hranici (u zbraní­ záleží­ na levelu zbranÄ - zjistí­Ä z databáze). ZbranÄ lvl 1 mají­ bezpeÄnou hranici +7, takže +8 je stoprocentnÄ overupgrade. VÄak taky viz odkazovaná stránka:

... Jakykoliv overupgrade neboli dalsi upgradovani i za safe level...

Tabulka, kde jsou hranice bezpeÄného plusování­, tam je taky.

Plusování­ armoru má stejnou hodnotu (vždy +2/3 hard def za každý plusování­), bez ohledu na to, zda je plusován pod nebo nad bezpeÄnou hranicí­.

Whitesmith to může udÄlat taky, pokud má pří­sluÄný skill.

Prosí­m o důkladné vysvÄtlení­ problematiky elementů ve hře, protože umí­m dost bí­dnÄ anglicky na to abych studoval důkladnÄ wiki v angliÄtinÄ. :beg:

Kartami můžu ovlivnit element svého vybavení­ že? To barevné koleÄko s Äí­slem vpravo na kartÄ znaÄí­ její­ element a level toho elementu? Jestli jo, tak mi vypiÄte i jaká barva pří­sluÄí­ určitému elementu. A když už má nějaká zbrař v základu nějaký element, tak jak se to s kartami zmÄní­?

Jinak se elementární­ obrana dÄlí­ na 4 lvl a podle toho má pak určitý elementární­ íştok íşčinnost že? Jak se urÄí­ jaký mám já element jak při íştoku tak obranÄ (+ lvl elementu)?

Fakt s tí­m potřebuji helfnout abych se do budoucna mohl rozhodnout jaké karty a equip poží­vat. Za důkladné vysvÄtlení­ budu fakt vdÄÄný. ^_^

Guest Baalberith

Prosí­m o důkladné vysvÄtlení­ problematiky elementů ve hře, protože umí­m dost bí­dnÄ anglicky na to abych studoval důkladnÄ wiki v angliÄtinÄ. :beg:

Kartami můžu ovlivnit element svého vybavení­ že? To barevné koleÄko s Äí­slem vpravo na kartÄ znaÄí­ její­ element a level toho elementu? Jestli jo, tak mi vypiÄte i jaká barva pří­sluÄí­ určitému elementu. A když už má nějaká zbrař v základu nějaký element, tak jak se to s kartami zmÄní­?

Jinak se elementární­ obrana dÄlí­ na 4 lvl a podle toho má pak určitý elementární­ íştok íşčinnost že? Jak se urÄí­ jaký mám já element jak při íştoku tak obranÄ (+ lvl elementu)?

Fakt s tí­m potřebuji helfnout abych se do budoucna mohl rozhodnout jaké karty a equip poží­vat. Za důkladné vysvÄtlení­ budu fakt vdÄÄný. ^_^

Kartami element nezmenis, element zbrane zmenis specialnymi itemami a skillami (napr. Sage ma skilly na zmenu elementu zbrane na urcity cas). Niektore zbrane maju element uz nastaveny, byva to napisane v popise. Karty sa vztahuju vzdy na element/rasu prisery, na ktoru utocis, nie na ten, ktory mas v zbrani.

Element v obrane urcuje tvoj armor, element utoku tvoja zbran.

Toto si si uz inak cital?

http://reborn.cz/t_element

Kartami element nezmenis, element zbrane zmenis specialnymi itemami a skillami (napr. Sage ma skilly na zmenu elementu zbrane na urcity cas). Niektore zbrane maju element uz nastaveny, byva to napisane v popise. Karty sa vztahuju vzdy na element/rasu prisery, na ktoru utocis, nie na ten, ktory mas v zbrani.

Element v obrane urcuje tvoj armor, element utoku tvoja zbran.

Toto si si uz inak cital?

http://reborn.cz/t_element

Jo takhle. Dí­k.

Ví­m, že element si můžu zmÄnit taky použitými náboji/Äí­py, ale když budu chtí­t zmÄnit ten element zbranÄ nastálo třeba na element Wind, tak co použiji? Předpokládám, že se to bude vkládat do slotu zbranÄ že?

Guest Baalberith

Jo takhle. Dí­k.

Ví­m, že element si můžu zmÄnit taky použitými náboji/Äí­py, ale když budu chtí­t zmÄnit ten element zbranÄ nastálo třeba na element Wind, tak co použiji? Předpokládám, že se to bude vkládat do slotu zbranÄ že?

Nie, bud si vykovas/zozenies zbran, ktora uz ma nejaky element, alebo si ten element docasne nastavis cez napr. Endow Flame od Sage. Karty ti element zbrane nezmenia (karty ti len zvysia damage proti urcitym elementom protivnikov).

Další věc co by mě zajímala. Vztah mezi skillem Chain Action a critem u gunslingera. Chain Action má přednost před critem že? A pokud se Chain Action nepovede, tak až potom příchází na řadu pokus o crit že?

Presne tak, prvni by se melo resit, jestli se spusti Chain Action (double attack, trifecta...), pak pritomnost safety, pneumy. Nasleduje aktivace Perfekt dodge a nasledne se resi, jestli se jedna o crit. Presne to najdes

tady

Jak je to u skill Desperado u gunslingera? Je jasné, že budu mí­t o dost vÄtÄí­ Äanci, že využiji vÄech deset použitých nábojů, když na mÄ bude íştočit ví­ce modů, než když bych ten skill použil na jednoho. Ale neví­ nÄkdo stránku, kde je vypsaná pravdÄpodobnost na to s kolika náboji se trefí­m do jednoho moba? Nebo to je fakt čistÄ o náhodÄ jak se pí­Äe v popisu skillu a to, jestli se trefí­m jední­m nebo deseti náboji do jednoho moba má stejnou pravdÄpodobnost? :D

Jak je to u skill Desperado u gunslingera? Je jasné, že budu mít o dost větší šanci, že využiji všech deset použitých nábojů, když na mě bude útočit více modů, než když bych ten skill použil na jednoho. Ale neví někdo stránku, kde je vypsaná pravděpodobnost na to s kolika náboji se trefím do jednoho moba? Nebo to je fakt čistě o náhodě jak se píše v popisu skillu a to, jestli se trefím jedním nebo deseti náboji do jednoho moba má stejnou pravděpodobnost? :D

niekde som videl obrazok kde bola ta sanca vypisana na jednotlive policka. ale sa mi to nechce hladat :)

cim blizsie tym lepsie, tym vacsia sanca alebo tak nejak. treba si davat pozor na pozicny lag.

v praxi to je tak, ze vzdy je sanca, ze niektory mob prezije.

sanca ze nieco z vlaku prezije ked hodis za sebou 2-3 desperada je ale velmi velmi mala.

hovorim teraz o beznych potvorach a spravne okartovanej zbrani. high orc, bathorky, nightmare a podobna haved.

niekde som videl obrazok kde bola ta sanca vypisana na jednotlive policka. ale sa mi to nechce hladat :)

cim blizsie tym lepsie, tym vacsia sanca alebo tak nejak. treba si davat pozor na pozicny lag.

v praxi to je tak, ze vzdy je sanca, ze niektory mob prezije.

sanca ze nieco z vlaku prezije ked hodis za sebou 2-3 desperada je ale velmi velmi mala.

hovorim teraz o beznych potvorach a spravne okartovanej zbrani. high orc, bathorky, nightmare a podobna haved.

Dík. Jinak tady je ta tabulka s šancí na zásah u skillu desperádo. chance to hit:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...