Tracy Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Jo - i ja pisu jak prase (hodne velky) - ale co je moc je moc.Trebas zverejneni hruznych pocinu nasich spoluhracu donuti lidi psat jako lidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*PEpiNO* Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Takovych typku se najde v ÄR hodnÄ Ale na tohle to nema myslim: http://img172.imageshack.us/img172/9246/screenreborn001.jpg (ten chat ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Nic neobvykliho .. bych sem moh davat pomalu kazdou druhou bobrikovu zpravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Takovych typku se najde v ÄR hodnÄ Ale na tohle to nema myslim: http://img172.imageshack.us/img172/9246/screenreborn001.jpg (ten chat )Tuner ownage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Nic neobvykliho ..lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 (edited) Jeden z duvodu proc se vratit k singleplayeru je, ze tam nepotkam 10 lety smrady. Edited November 22, 2009 by DarkLord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcik Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 (edited) Takovych typku se najde v ÄR hodnÄ Ale na tohle to nema myslim: http://img172.imageshack.us/img172/9246/screenreborn001.jpg (ten chat ) To neni ÄpatnÄ, to je cizí jazyk edit: zkus to zadat do google translator, uvidime co z toho vyleze ... Edited November 22, 2009 by Arcik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) Translator z TunerÄtiny do ÄeÄtiny a naopak? By potom vyezlo něco takového : Ahjoja ks e ma tse?To potom můžeÄ nadávat na GMka a nikdo nepozná co tím myslíÄ ;] Edit : tak ani chudák translator si s tím neví rady Edited November 23, 2009 by Nerosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 vyezloaspon si davejte bacha kdyz uz mate tenhle preklepove chybny topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 aspon si davejte bacha kdyz uz mate tenhle preklepove chybny topicPozor ... extremisti se ti za tohle vysmejou - nemas na zacatku vety velky pismeno a radikalni extremisti ... tem staci ze na konci vety chybi tecka, vid Jirkane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 vid Jirkane. Me uplne stacilo to tvoje "neobvykliho". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted November 23, 2009 Author Report Share Posted November 23, 2009 OMG tady nejde o preklepy, ten ja mam v kazdym tretim slovu - jde o vylozeny uchylarny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Me uplne stacilo to tvoje "neobvykliho".Komu, Äemu?MnÄ, mi. Mkay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Me uplne stacilo to tvoje "neobvykliho".Komu, Äemu?MnÄ, mi. Mkay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Komu, Äemu?Ksa, musel jsem udelat detem radost, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 volná splačilá myÄlenka nepotřebuje teÄku ni VELKí písmeno na zaÄátku, kdyby mi chybÄlo jedno a druhý ne, chápal bych barva volné splačilé myÄlenky Link to comment Share on other sites More sharing options...
*PEpiNO* Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 volná splačilá myÄlenka nepotřebuje teÄku ni VELKí písmeno na zaÄátku, kdyby mi chybÄlo jedno a druhý ne, chápal bych barva volné splačilé myÄlenky Jasne, takze kdyz budete chodit pozde na GW a budete mluvit(psat) nespisovne, tak dopadnete takhle: http://www.youtube.com/watch?v=DKqUAjlxmJ4...player_embedded (cernosi byt nemusite ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Je spravne nastaveni, ze jednou opravou opravim vsechny 3 barykady? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Edited November 25, 2009 by Tracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Peknej topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Jasne, takze kdyz budete chodit pozde na GW a budete mluvit(psat) nespisovne, tak dopadnete takhle: http://www.youtube.com/watch?v=DKqUAjlxmJ4...player_embedded (cernosi byt nemusite )oh . to aby člověk nechodil vůbec a nebo aby se Po, St, So od půlnoci do půlnoci chystal na GW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 (edited) Tohle jsem si prostě nemohl nechat pro sebe. (V guildÄ máme podobné případy tak brzo beztak něco přibude ) ( From SeXy Alcha ) : ahoj( To SeXy Alcha ) : ehm cao, my se zname?( From SeXy Alcha ) : nn až te?ka mužu mit otazku( To SeXy Alcha ) : hm?( From SeXy Alcha ) : co ty si za kova?e??( To SeXy Alcha ) : ehm jak to myslis?( From SeXy Alcha ) : jako na co jedeÄ atd co si vilebÄujeÄ?( To SeXy Alcha ) : nekovu jestli myslis tohle( From SeXy Alcha ) : jako na co jedeÄ atd co si vilebÄujeÄ?( To SeXy Alcha ) : co na co jedu?( To SeXy Alcha ) : nechapu te( From SeXy Alcha ) : jako stav.....a kouzla( To SeXy Alcha ) : stav? vecne ozraly... kouzla... no umim pouzivat mozek ale moc lidi mi to neveri( From SeXy Alcha ) : jj okey xD....a ?ekneÄ mi to jako so si vilebÄujeÄ str nebo co??...a skyli( To SeXy Alcha ) : str si "vilebÄuju" tak ze dam alt+a a tam si kliknu na sipku hned vedle STR... kdyz mam volne statpointy( From SeXy Alcha ) : joooo xD ale kulik do ?eho atd( To SeXy Alcha ) : ehm myslim ze by ses mela radsi zeptat alchemisty nez whitesmithe, coz je neco uplne jineho Edited November 30, 2009 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
*PEpiNO* Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Uz dost starej screen, ale vzdy me rozesmeje , ikdyz mozna malilinko odbiha od tematu http://img258.imageshack.us/img258/3012/screenreborn096.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opty Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Tak sa nemozem nepodelit o tochto majstra okradaca uctov:) Ja by som ho ani nebanoval, naletiet mu nikto nenaleti a genialne cloveka pobavi ) Je to len ocistene o main\guild\trade chat:) PrIeStik : ok?PrIeStik : beres?PrIeStik : beres?Flexi : jajFlexi : ten ucetPrIeStik : jjFlexi : okPrIeStik : pod na chatFlexi : ale ja som vyberavy( From PrIeStik ) : tak( From PrIeStik ) : no co chces??( From PrIeStik ) : ta mam hunta dvoch sinov prista( From PrIeStik ) : pis do chatu( To PrIeStik ) : berem jedine ucet za vodu a elektrinu:D( To PrIeStik ) : mas to v chate:D( From PrIeStik ) : co??( From PrIeStik ) : xD( From PrIeStik ) : ale ne fakt prosim( From PrIeStik ) : aspon niakeho cchem co je a lvl 820( From PrIeStik ) : 80( From PrIeStik ) : assasin aspon( From PrIeStik ) : ked mas iny ucet( To PrIeStik ) : ja mam len tento 1 char ( From PrIeStik ) : aha( From PrIeStik ) : tak za dva ucty to je slusne ne?( From PrIeStik ) : beres?( To PrIeStik ) : vravim, jedine ak je to ucet za vodu a elektrinu!( From PrIeStik ) : lol( From PrIeStik ) : ty o com tocis?( To PrIeStik ) : mno( To PrIeStik ) : o uctoch( From PrIeStik ) : ale v hre( To PrIeStik ) : vsak ano( From PrIeStik ) : aka voda a elektrina? ( To PrIeStik ) : ty tu neplatis za vodu a elektrinu?( From PrIeStik ) : nn( To PrIeStik ) : O_o( To PrIeStik ) : tak to az zisti game master tak dostanes ban( To PrIeStik ) : asi aj perban na ip xD( From PrIeStik ) : tak ok aspon tvoj eq za jeden ucet( To PrIeStik ) : ok( To PrIeStik ) : za ucet za elektrinu( From PrIeStik ) : omg ale ja take nemam( From PrIeStik ) : mam normalne a neser ma xD( From PrIeStik ) : take ani neexistuje nesom kreten( To PrIeStik ) : mno existuje:D( From PrIeStik ) : neblafuj to je dobry biznis( From PrIeStik ) : tak ano alebo ne??:( From PrIeStik ) : povedz mi tvoje heslo a meno uctu( To PrIeStik ) : ale ved ano, ale ucet za elektrinu( From PrIeStik ) : no ok jak to urobime,( To PrIeStik ) : meno uctu je Robin, heslo huud751423( To PrIeStik ) : mno a kedy dostanem moj ucet za elektronu?( To PrIeStik ) : hallloooo( To PrIeStik ) : tak co moj ucet za elektrinu???( From PrIeStik ) : pockaj pozrem sa( From PrIeStik ) : ci to je pravda( From PrIeStik ) : zapisem si to( From PrIeStik ) : cky tuPrIeStik : to je zlu ucetPrIeStik : zly ucet( From PrIeStik ) : takto teraz naozaj( From PrIeStik ) : ja poviem prve meno aj ty a potom heslo( From PrIeStik ) : dobre?( From PrIeStik ) : halooooo?( From PrIeStik ) : reaguj halooo( To PrIeStik ) : mnp( From PrIeStik ) : som povedal ze cchem eq omg za jeden ucet elektriky( To PrIeStik ) : mno( To PrIeStik ) : a mas ten ucet?( From PrIeStik ) : jj( From PrIeStik ) : dam ti ho ked mi das eq( To PrIeStik ) : ale je to ucet za elektrinu alebo vodu?( From PrIeStik ) : mam iba za elektrinu( To PrIeStik ) : lebo ja chcem elektrinu( To PrIeStik ) : no to je fajn( From PrIeStik ) : tak vidis( To PrIeStik ) : a je aktualny?( From PrIeStik ) : jj( From PrIeStik ) : sak ti hovorim eq za to( From PrIeStik ) : jak cches ty( To PrIeStik ) : z ktoreho datumu je ten ucet za elektrinu?( From PrIeStik ) : preco to chces?( From PrIeStik ) : na co( To PrIeStik ) : mno zhanam to( To PrIeStik ) : len povedz datum( From PrIeStik ) : 25.12 2009( To PrIeStik ) : lol( To PrIeStik ) : parada( From PrIeStik ) : no( From PrIeStik ) : ??( To PrIeStik ) : na aku ciastku?( From PrIeStik ) : tak dsme dohodnuty?( From PrIeStik ) : kolko by si chcel asi( From PrIeStik ) : lewn si tipni( To PrIeStik ) : tak minimalne 600 euro( From PrIeStik ) : 550( From PrIeStik ) : eur( To PrIeStik ) : pekne pekne( From PrIeStik ) : no beres uz( To PrIeStik ) : berem!( From PrIeStik ) : ok( From PrIeStik ) : daj si dole eq a daj mi ho a ja ti napisem podrbnosti otom ucte( From PrIeStik ) : no co je?( To PrIeStik ) : mno ako si to presne predstavujes?( To PrIeStik ) : postup( From PrIeStik ) : sak som ti to teraz napisal( To PrIeStik ) : momentik telefon( From PrIeStik ) : no tak daj si dole eq tvoj a daj mi obchod a ja ti napisem podrbnosti za to( From PrIeStik ) : ok( From PrIeStik ) : pockam( From PrIeStik ) : inac kolko mas rokov( To PrIeStik ) : 14( To PrIeStik ) : ty?( From PrIeStik ) : tiez( From PrIeStik ) : no mozme?( To PrIeStik ) : ale ja toho moc nemam( From PrIeStik ) : cky( From PrIeStik ) : ale mas( From PrIeStik ) : sak som ta videl( To PrIeStik ) : mno fakt nemam( From PrIeStik ) : mams jeden doll to co mas v ustach( To PrIeStik ) : to nie je moje( From PrIeStik ) : sak ukaz daj mi obchod( To PrIeStik ) : to mam pozicane( To PrIeStik ) : mno ok( From PrIeStik ) : tak potom co mi das?( From PrIeStik ) : dao tak daj obchod( To PrIeStik ) : mno dokopy co patri len mne je nutshell+0( To PrIeStik ) : aha a este santa hat( From PrIeStik ) : tak mi daj aj to( From PrIeStik ) : to mam aj ja( To PrIeStik ) : ale ten nutshell je strasne vzacny( From PrIeStik ) : on sa nebude hnevat( From PrIeStik ) : ser nanho budes mat ucet za elektriku( From PrIeStik ) : dokonca moj( From PrIeStik ) : pice( To PrIeStik ) : mas pravdu to sa oplati( From PrIeStik ) : nemal by som ho davat ale chem dobry eq( From PrIeStik ) : takze mi musis dat dobre veci( To PrIeStik ) : no( From PrIeStik ) : daj obchod( To PrIeStik ) : potom mam este sticky mucus ale len 1 kus( From PrIeStik ) : nabidnimi tvoje veci( To PrIeStik ) : a 1 aquamarine( From PrIeStik ) : si zo mna robis stranu ne,( To PrIeStik ) : ?????( From PrIeStik ) : sticky mucus predam za 10z§( To PrIeStik ) : tak to ma niekto ogabal paradne( From PrIeStik ) : ja chcem veci najmenej za 5m( To PrIeStik ) : ja som ho kupil za 150k( From PrIeStik ) : xD( From PrIeStik ) : mas pekny eq na sebe vidim( From PrIeStik ) : daj si ho dole a daj mi ho( To PrIeStik ) : hej to je vsetko pozicane( From PrIeStik ) : a co( To PrIeStik ) : to co je moje som ti vravel( From PrIeStik ) : boha lebisie je ucet ako toto( From PrIeStik ) : cches ten ucet( From PrIeStik ) : ??( To PrIeStik ) : to jedine ze by si mi zohnal aj ucet za plyn( From PrIeStik ) : za plyn??( To PrIeStik ) : hej( From PrIeStik ) : to je ale uz moc( To PrIeStik ) : ja viem( From PrIeStik ) : no nwm( From PrIeStik ) : to mi uz otec asi neda za to ja nwm( To PrIeStik ) : daaa( From PrIeStik ) : tak ale za to pozadujem ucet cely( From PrIeStik ) : tvoj( From PrIeStik ) : cely champion( To PrIeStik ) : ok cely moj ucet( From PrIeStik ) : no tak ok opytam sa odca( To PrIeStik ) : ale das mi aj ucet za elektriku aj za plyn( From PrIeStik ) : ok( From PrIeStik ) : cky chvilu( To PrIeStik ) : aktualny k 25.12. 2009( To PrIeStik ) : ten za elektrinu za 550 euro a za plyn za 450 euro( From PrIeStik ) : ok pooveda lze ok( From PrIeStik ) : aj teda chce drtit za champa xD( To PrIeStik ) : super sme dohodnuti( From PrIeStik ) : takze datmum je ten isty na sumu 750 eur( To PrIeStik ) : woooow( From PrIeStik ) : to je spolu 550 plus 750( To PrIeStik ) : no to je aspon 1300( From PrIeStik ) : takze ale to su velke peniaze( To PrIeStik ) : wow( From PrIeStik ) : a moc neeverim takze mi daj ucet a ja hned ti poviem tiez ucty( To PrIeStik ) : ok( From PrIeStik ) : najprv to vyskusam ci to je dobry ucet( From PrIeStik ) : takze daj( From PrIeStik ) : napis to( To PrIeStik ) : samozrejme ze je dobry ved ho vidis( To PrIeStik ) : takze( From PrIeStik ) : no sak daj( From PrIeStik ) : ucet( From PrIeStik ) : chcem meno a heslo( To PrIeStik ) : meno: NaserSi heslo: TyHlupak467( From PrIeStik ) : xD( From PrIeStik ) : fakt( From PrIeStik ) : xD( To PrIeStik ) : co je na tom divne?( From PrIeStik ) : nic( From PrIeStik ) : skusim§ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcik Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 ROFL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts