Keithi Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 chtela bych nejakou guildu abych si u toho expeni mela s kym povidat nebo jeste lip abych mela s kym expit mam docela dost postavicek a vsechny me bavi, takze jaka by se hodila nejvic abych v guilde hrala tak tu bych hrala pripadnou odpoved prosim na icq 344619194 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 chtela bych nejakou guildu abych si u toho expeni mela s kym povidat nebo jeste lip abych mela s kym expit mam docela dost postavicek a vsechny me bavi, takze jaka by se hodila nejvic abych v guilde hrala tak tu bych hrala pripadnou odpoved prosim na icq 344619194Cau Nam by se hodila ta wizznicka ..tak se kdyztak zkus ozvat na chary v me signature nebo na Ar Ulric Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Cau Nam by se hodila ta wizznicka ..tak se kdyztak zkus ozvat na chary v me signature nebo na Ar Ulric jeÄtÄ že chtÄla odpovědět na icq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 jeÄtÄ že chtÄla odpovědět na icq :blink:A jo jsem s vubec nevšiml, jak jsem studoval ten její seznam postav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Hledam stabilni partu prijemnych lidicek jednak na expeni, tak i na ruzne vypravy (zvladnuti ruznych lokaci, hunteni zajimavych veci).Pokud se zadna parta nenajde, tak nejsem proti nejakou takovou partu zalozit (na guilde nezalezi, nejsem rasista ) Na case velice nezalezi, tj otazka domluvy.Na VT toho sice moc nenamluvim, ale pouzivam.Chary mam viz. signatura, lvly se snazim aktualizovat, equip mam prumerny.Ozvat se mi muzete bud PM tady na foru nebo PM ve hre - nyni nejcateji na postave Eletto nebo Perenne. Hraju cca rok a poprve sem expyl v parte asi pred 3 tydnama... budu vdecny za kazdy ohlas. Diky EDIT: nehledam guildu, ale spis neco jako partu, jen stabilnejsi. No vlastne neco jako guilda ale bez guildy, ktera by byla plna zavislaku jako ja K svym soucasnym guildam mam pouto, jinak docasne leavnout guildu muzu (se sinxem ee, bylo by mi lito expu v guilde na 5% dan ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Nabizim moznost novackum i veteranum. Pokud je vam vic jak 15 let, jste z Prahy, Brna, Ostravy nebo Kostelce nad Orlicí a jste komunikativní, ale zároveř bezkonfliktní typ, tak Vás rád uvítám v gildÄ Loosers. Na levelu absolutnÄ nezáleží. OzvÄte se mi PMkem ve hře na nick Looser nebo poÄtou ve hře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 ...To se mi libi, pokud budes potrebovat, tak pisni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Hledáme tyto lidi do gildy. Wizard 80+ PLUS hledáme novou alianci aktivní na gw. I když moc nedoufám že se najde, protože už není žádná jiná gilda bez ali, která by na gw chodila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Ali Phoenix Fury a Templars hledaji aktivni lidi. Podminkou je aktivni ucast na GW a urcita "vekova a rozumova vyzralost". Lvl ani zkusenosti nehraji az takovou roli, jsou ale vyhodou. Nabizime, v pripade ze mezi nas zapadnete, fajn partu lidi, se kteryma urcite neni na VT (to je take podminkou) nuda - obrnte se ale sarkasmem. Dale prilezitost spolecneho expeni (ne vzdy) a ziskavani zkusenosti s hrou. Neocekavejte od nas vyexpeni postav a equip. Po pocatecnim "oklepani" a ziskani duvery, ale neni problem nejaky eq ziskat, ci si pujcit guidovni postavy pro lehci postup hrou. Kontaktujte kohokoli z ali PF + Te primo ve hre, ci me na foru formou pm. Dekuju Aza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Gilda Cross of the dead moon vyhlasuje patranie po novych priatelskych clenoch. Potesili by sme sa, ak by sa k nam pridal nejaky Priest alebo Monk, popripade nejaky iny zabijak. urcite sa vam u nas bude pacit. obcas organizujeme nejake gildovne akcie, ci uz hon na bossaky alebo spolocne exp. Podmienky:- Ventrilo- aktivna ucast na sobotnych GW- lvl 75+ (moze byt aj mensi, ale musi aktivne expit) - nechceme zobrakov, spammerov a healplisakov a prelietave osobnosti, ktore casto menia gildu- novy clen sa prijima na skusobnu dobu Vyhody:- praca v prijemnom a priatelskom prostredi - demokraticky a nadmieru zhovievavy GuM - ziadna dan - gildovny dom- hlavna je zabava a potesenie z hry Tesime sa na vas.Kto ma zaujem piste v hre na Archlong-a alebo Tianu, popripade mi tu na fore poslite PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 proÄ jsou zakomplexovaný lidi pro vás Äpatný? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 proÄ jsou zakomplexovaný lidi pro vás Äpatný?Dobrá otázka ..... také by mÄ to zajímalo ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 proÄ jsou zakomplexovaný lidi pro vás Äpatný?dobre tak som to trochu poupravila.....taky zakomplexovany clovek kazi dobru atmosferu, len sa stazuje,nadava ako sa mu nedari ako nic nevie a podobne...take vylevy lezu dost na nervy Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 dobre tak som to trochu poupravila.....taky zakomplexovany clovek kazi dobru atmosferu, len sa stazuje,nadava ako sa mu nedari ako nic nevie a podobne...take vylevy lezu dost na nervy Preju vasi guilde hodne stesti. Doporucuju abys napsal(a) slozeni vasi guildy povolani a levely a prumerny vek. Nebo alespon rozmezi. Rozhodne vam nedoporucuju si hrat na nejakou demokracii v guilde, jinak skoncite rychleji nez jste zacali. proÄ jsou zakomplexovaný lidi pro vás Äpatný? Pro zakomplexovany lidi uz tu par guild je. Nechtej pretahovat hrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Preju vasi guilde hodne stesti. Doporucuju abys napsal(a) slozeni vasi guildy povolani a levely a prumerny vek. Nebo alespon rozmezi. Rozhodne vam nedoporucuju si hrat na nejakou demokracii v guilde, jinak skoncite rychleji nez jste zacali. nebolo by to OT? snad jen v kratkosti teda: slozeni je pestre, nektere postavy jsou na stalo, jine se pripojuji jen na GW a pak zase jdou pryc a obcas je nutne hrat za to co zrovna chybi [?]. levely nejcasteji 90 az 98 second class a vekovy prumer [ted jen typuju, ja se fakt neptal] nad 18. s tim ze rozmezi se pohybuje mezi 15 az 27. snad si jen postezuju ze aktivita na VT mimo GW trochu vazne, taky proto hledame nove hrace co nam to pomohou zlepsit;) - demokraticky a nadmieru zhovievavy GuM tim myslela ze je ochoten naslouchat kazdemu nazoru bez rozdilu, ale stejne nakonec rozhodne on;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Až doexpím co potřebuju a budu mít lepÄí Net, tak bych taky rád skončil v nějaké GW guildÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ageku Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Update: 22.6.2008Xenogears guild Hledá pracovníky na tyto pozice:Priest (popř.: High Priest)Wizard (popř.: High Wizard)Bard (popř.: Clown)Dancer (popř.: Gypsy)Hunter (popř.: Sniper)Sage (popř.: Professor)Rouge (popř.: Stalker)Monk (popř.: Champion)Alchemist (popř.: Creator)a jiné Požadujeme: * Probíhající/ukonÄené základní vzdÄlání * Komunikativnost, aktivitu, flexibilitu * Uživatelskou znalost práce na PC * Znalost AJ vítána * DostateÄnou Äasovou flexibilitu * Jistou míru oddanosti Nabízíme: * Materiální a finanÄní ohodnocení odpovídající pracovní pozici a výsledkům * Zázemí stabilní spoleÄnosti Xenogears * Perspektivní zamÄstnání a možnosti profesního rozvoje * Práci v týmu profesionálů /gg a íşÄast na prestižních projektech spoleÄnosti v rámci guildy * ZodpovÄdnou pozici s vysokou mírou samostatnosti * Přátelský kolektiv * Komunikaci přes guildovní fórum a Ventrilo * ZamÄstnanecké výhody BližÄí informace o naÄí spoleÄnosti :-P http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:xenogears Místo pracoviÄtÄ: * Doma * V práci * V hernÄ -Nástup dle dohody, možný ihned DalÄí informace můžete získat : -PM zde-PM/SM PerthorN ve hře-ICQ 239 935 564 -Je potřeba mít nějaký určitý level?Jsem Hunter, 59lv (postava Ageku2) a mÄla bych zájem vstoupit do vaÄí Guildy, akorát je tady problém- byla by to moje první.Takže nevím, jestli se v tÄch guildovních záležitostech budu hned od zaÄátku orientovat... Kdyby můj lv byl moc malý, není problém a zvýÄím si ho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Poexpi alespoř tak na 65. level, s hunterem to nebude nic tÄžkého, zkontaktuj mnÄ na ICQ nebo ve hře a uvidíme co dál Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Hledam nekoho sikovnyho,kdo ovlada top rankery (pouze Jachtu a Constanse) a navaril by mi slimy za 10k starsandu.Prihodim 10M na poty a zbytek je za namahu,pripadne se muzem nejak domluvit.Preferuji maximalni sanci na uspech (BC,luk/dex gypsy,zradlo,IC apod).Kdyz nekdo bude mit chut a cas,tak se mi prosim ozvete zde nebo ve hre na Jakubicek/Caesar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Hledam nekoho sikovnyho,kdo ovlada top rankery (pouze Jachtu a Constanse) a navaril by mi slimy za 10k starsandu.Prihodim 10M na poty a zbytek je za namahu,pripadne se muzem nejak domluvit.Preferuji maximalni sanci na uspech (BC,luk/dex gypsy,zradlo,IC apod).Kdyz nekdo bude mit chut a cas,tak se mi prosim ozvete zde nebo ve hre na Jakubicek/Caesar.Wai Lin ma vecsiu sancu nez Constanse a je z "tvojho tabora", ti to spravia aj zadara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Wai Lin ma vecsiu sancu nez Constanse a je z "tvojho tabora", ti to spravia aj zadara. ja chci dukazy ze ma vetsi Äanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Wai Lin ma vecsiu sancu nez Constanse a je z "tvojho tabora", ti to spravia aj zadara. 1.No nevim z jakyho "tabora" kdyz ji vubec neznam 2.Uz nechci rank poty z 3ti pozice,nikdy nevis komu houkne Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Tak potom ti zostava jedine Jachta a jej luxusni poty. Napis PM Elricovi alebo Ellesharovi, urcite budu radi Ten rozdiel oproti Constanse pri 10k potov tipujem na 1000 kondezakov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Tak potom ti zostava jedine Jachta a jej luxusni poty. Napis PM Elricovi alebo Ellesharovi, urcite budu radi Ten rozdiel oproti Constanse pri 10k potov tipujem na 1000 kondezakov. Jj to jsou moji oblibeny fanousci Mam lepsi napad,necham se s neznamou postavou k vam nabrat a jeste radi mi je uvarite a zadara Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Jj to jsou moji oblibeny fanousci Mam lepsi napad,necham se s neznamou postavou k vam nabrat a jeste radi mi je uvarite a zadara No ono to bude asi vzajomne, nie kazdy vas ma s Tracy rad ako ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.