Danielle Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 chtela bych se zeptat jakou cenu zhruba ma karta Gemini-S58? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcik Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 chtela bych se zeptat jakou cenu zhruba ma karta Gemini-S58? 15-25M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cendik Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Jak to je s Iron fist c. ? ma nekdo popr. jde tendle mob nejak vyvolat nebo pouze z OCA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Jak to je s Iron fist c. ? ma nekdo popr. jde tendle mob nejak vyvolat nebo pouze z OCA ? mob iron fist je treba v Endless Tower, nebo ti muze vylezt z dead branche, nebo ti ho muze vysumonit sage/profa z hocus pocus, nebo morfovat jako alcha pomoci azothu nebo hylozoist card a nebo to OCA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Existuje nejaka karta do garmentu proti holy property attack (neco jako Isis proti shadow, jakk proti fire, ...) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Jako že by jsme to nosili na GWÄka proti holy lightu? Ne, není Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Jako že by jsme to nosili na GWÄka proti holy lightu? Ne, neníOmg, jiste ze ne, jen jsem se dostal trochu vic do hloubky ... http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:priest_buildy Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Existuje nejaka karta do garmentu proti holy property attack (neco jako Isis proti shadow, jakk proti fire, ...) ?smutné že taokvý rádobymachr neumí zajít do db, vybrat si cards -> garment a ctrl+f a napsat tam "holy"... nebo se jen dÄláÄ zajímavým a poukazujeÄ na něco, co tak je už XY let, ale tobÄ to teÄ doÄlo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 smutné že taokvý rádobymachr neumí zajít do db, vybrat si cards -> garment a ctrl+f a napsat tam "holy"... nebo se jen dÄláÄ zajímavým a poukazujeÄ na něco, co tak je už XY let, ale tobÄ to teÄ doÄlo?Rofl, jiste ze umim, ale takovou kartu mi to nenaslo, tak se ptam tu, zda tam neni chyba, nebo se to nejmenuje nejak jinak (nikdy me nenapadlo ji hledat, az ted a to jen kvuli wiki). Nasel jsem do garmentu karty co zvysujou odolnost vuci vsem elementarnim utokum o 30% (a davaj +5Flee) krome holy, coz mi prijde divny. Proc bychom takovou kartu nemeli, kdyz vsechny ostatni existuji? Ale to asi tve megaposthuntego nedokaze nikdy pochopit.PS: V tomto pripade povazuju neutral utok za utok bez elementu, aby me tu zas nekdo nechytal za slovo a nechtel se hadat ze pro element: neutral takova karta taktez neni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Proc bychom takovou kartu nemeli, kdyz vsechny ostatni existuji? Ale to asi tve megaposthuntego nedokaze nikdy pochopit.to mas jako se stitem proti plantum a %dmg na undeady. nejak me to uz casem prestalo prekvapovat. ale z pocatku, kdyz jsem se divil i tomu proc ta a ta karta pada zrovna z toho moba, tak jsem mel pocit ze svet predemnou neco skryva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 to mas jako se stitem proti plantum a %dmg na undeady. nejak me to uz casem prestalo prekvapovat. ale z pocatku, kdyz jsem se divil i tomu proc ta a ta karta pada zrovna z toho moba, tak jsem mel pocit ze svet predemnou neco skryva Karta do stitu proti plantum existuje, jen tady na rebu z niceho nepada (alespon podle db). Na karty pridavajici dmg jsem nekoukal, to me jaksi u P/HP nezajima. edit: opravdu ne , cookie znam, sop nema slot a pochybuju ze tam je neco zajimavejsiho, ale treba tam pro me nekdo neco pekneho najde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Karty "proti plantům" a "na undeady" existujou a jsou sehnatelné asi z questu sbÄratel (Mi z nÄho padla andre larva a já blbec sem jí prodal )(nedá mi to, ale zase si musím rejpnout - betre, opravdu ne? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Karty "proti plantům" a "na undeady" existujou a jsou sehnatelné asi z questu sbÄratel (Mi z nÄho padla andre larva a já blbec sem jí prodal )(nedá mi to, ale zase si musím rejpnout - betre, opravdu ne? ) tak uz viem od koho ju doc kupil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Karty "proti plantům" a "na undeady" existujou a jsou sehnatelné asi z questu sbÄratel (Mi z nÄho padla andre larva a já blbec sem jí prodal )(nedá mi to, ale zase si musím rejpnout - betre, opravdu ne? )ajo to jsem nevedel ze i takovehle veci se ze sberatele daji vytahnout pak tedy mlcim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 tak uz viem od koho ju doc kupil Jo, Docovi sem jí prodal, za smÄÄnou cenu !!! Až ho najdu tak ho zbiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Až ho najdu tak ho zbiju ve hře, v reálu nebo v morrocu a btw andre soldier tedy ziskatelny ze sberatele je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Rofl, jiste ze umim, ale takovou kartu mi to nenaslo, tak se ptam tu, zda tam neni chyba, nebo se to nejmenuje nejak jinak (nikdy me nenapadlo ji hledat, az ted a to jen kvuli wiki). Nasel jsem do garmentu karty co zvysujou odolnost vuci vsem elementarnim utokum o 30% (a davaj +5Flee) krome holy, coz mi prijde divny. Proc bychom takovou kartu nemeli, kdyz vsechny ostatni existuji? Ale to asi tve megaposthuntego nedokaze nikdy pochopit. Me to prijde spravny myslim si ze je to kvuli tem pristovskejm kouzlum. HL BSS ASPE. Kdyby na tenhle element byly redukce tak by ty skily byly slabsi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmak Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 a jak je to s boss kartama,padla nejaka uz i jina nez maya,dark lord, a gtb? to jsou moje posledni infa jsou uz ale asi rok a pul stary,,,takze me berte s rezervou:D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senoon Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 a jak je to s boss kartama,padla nejaka uz i jina nez maya,dark lord, a gtb? to jsou moje posledni infa jsou uz ale asi rok a pul stary,,,takze me berte s rezervou:D. no tak ja som len na trhu videl amon ra a eddgu, takze ich je urcite viac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 garm jeden nebo dva, Buh vi kolik eddgu, jeden ci vic kusu atroce a nejsem si jist, ale myslim, ze jsem kdysi kdesi videl i doppla ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 garm jeden nebo dva, Buh vi kolik eddgu, jeden ci vic kusu atroce a nejsem si jist, ale myslim, ze jsem kdysi kdesi videl i dopplaten underline má nějaký význam, nebo sme včichni tak moc pod tvojí íşroveř, že nám to musíÄ jak blbeÄkům? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 ten underline má nějaký význam, nebo sme včichni tak moc pod tvojí íşroveř, že nám to musíÄ jak blbeÄkům? Vyjimcne s tebou musim souhlasit ... po upravach na wiki jsem natolik zblblej ze na to klikam a klikam a vono ne a ne se votevrit neco novyho, takze to asi nebudou odkazy ... Takze proc je to proboha podtrhany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Nějak nemůžu najít, kde se naposled řečila karetní komba (cramp a spol), jestli můžou fungovat dvakrát nebo ne. Co necromancer c., přidává int a mdef redukci za každou kartu, nebo funguje jen jedna z nich a druhá, třetí a dalÄí už nebudou dÄlat nic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Nějak nemůžu najít, kde se naposled řečila karetní komba (cramp a spol), jestli můžou fungovat dvakrát nebo ne. Co necromancer c., přidává int a mdef redukci za každou kartu, nebo funguje jen jedna z nich a druhá, třetí a dalÄí už nebudou dÄlat nic?najjednoduchsie bude skusit test server, resp. na tieto veci davas zvecsa odpovede ty ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Nějak nemůžu najít, kde se naposled řečila karetní komba (cramp a spol), jestli můžou fungovat dvakrát nebo ne. Co necromancer c., přidává int a mdef redukci za každou kartu, nebo funguje jen jedna z nich a druhá, třetí a dalÄí už nebudou dÄlat nic?2x cramp + 2x tarou = 10 str2x cramp + 1x tarou = 5 str A nevidim dovod, preco by vic necru nemelo fungovat. Funguje snad v zbrani jen 1 hydra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.