Dweep Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 asi radši 10kovou safetu i když se mi tam nezdá ta divine protection, ale to už je tvoje volba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Já tam lepší volbu pro tank/supp nevidím. A budu mít 10 HP. Edit: momentálnÄ 6 a 4 jsou ve výrobÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Divine protection na tankování? Tak chápu, že snížení výsledného dmg o 15 za 5 skill pointů se může nÄkomu zdát cool, ale imho je to naprostá kravina. (Ono na zvyšování si vit def by se mohl využít lépe možná i angelus - za 5 jobů při 100 vit to dá 25). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Tak dík za reakce. Mám ještÄ Äas na přemýšlení, ale asi vyhraje toto.Angelus by byl max. 5, tak dám Dec. Agi. Skill Simulator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Tak dík za reakce. Mám ještÄ Äas na přemýšlení, ale asi vyhraje toto.Angelus by byl max. 5, tak dám Dec. Agi. Skill Simulator Radeji dej sancko na 9, nez Dec. Agi na 5 (to staci trojkove). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenthan Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Zdravím, nevíte nÄkdo kde najdu tabulku heal breaku aÂť vím jestli ještÄ přidávat Int.A taky by mÄ zajímalo proÄ všichni cpou na priesta tolik Dex...obzvlášÂť pokud jede převážnÄ PvM a MVP support, tak mÄ nenapadá na co potřebuje tak brutálnÄ zrychlovat casting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 heal se zvysuje pokazde kdyz [(Blvl+int)/8] překroÄí celé Äíslo ( u HP )btw .. možná tu dex jedou proto aby něco vycatili když tankují mvp, nebo aby za dobu trvání pneumy se slow castem stihli aspoř assu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Excalibur Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Já chodím rád s 2 HP, jeden high int a druhej high dex Intovej mÄ drží naživu a dexovej aby mÄ naboostil, neÄekanÄ. Uvedu příklad: jdeme na akci a za rohem se skovávalo příliš mnoho mobů, takže mÄ inÂťák nedokázal udržet. A tu se zjevil dexák, ressnul ještÄ v efektu stringů mÄ, celý zbytek follow kempu a všechno naboostil ještÄ než se k HPÄkům dostaly zbytky mobů. A už nebyl problém to dorazit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.