Amaunet Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 ps : Nikdy neni pozde zacit s ROckem hrala jsem kdysi, ted hraji L2 a WOW..na RO byla asi jedina super vec.....muj milacek Poring ted koukam na Ragnarok the anime....velice hezke, od 8 dilu zacina byt i veeelice zajimave a nabira spad a smysl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 ted koukam na Ragnarok the anime....velice hezke, od 8 dilu zacina byt i veeelice zajimave a nabira spad a smysl Mno... mnÄ to nÄkdy uprostřed naopak přiÄlo ponÄkud utahané... Yuffa se pořád straÄnÄ trapnÄ opakuje. Ale jinak fajn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesses Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Desta a Konohamaru : Lol na co se divas kdyz se divas? Naruto vs. Sasuke : Naruto az trochu moc zvaznel. Sasuke vypada strasne drsne a podle toho si taky moc mysli. Cili menim svuj pocatecni nazor a GOGO NARUTO!!! Doufam ze mu poradne nakope ..... (vsak vite) Btw. Kakashi, Jiraya, Tsunade se sice nezmenili, ale Shikamaru trochu owner, Hinata trochu AWSM koc , Neji .... no vypada jak ten nejvetsi pawner vubec ze vsech a potkat ho nekde v ulicce tak utecu ..... P.S - abych nezapomel na Bleach, tak ...... RUKIA IS BACK YAHOOOOOOOOOOO !!!!!!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesses Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Jeste sem zapomel na jedno. Jestli nekdo nekde uvidi OST k tomuto + opening a closing, tak ...... OKAMZITE SEM S TIM ..... GIMMMMEEEEEE !!!!!!!! Jezis ten hudebni doprovod je snad jeste lepsi jak samotne anime :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaunet Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 tak jsem skoukla 20 dil Ragnaroku a musim rici, ze me to opravdu dostalo, ten konec dilu byl smutny jak posledni dil Chobits..jak umlatila tu kamaradku.... cekala jsem prumerny anime, ale zacian to byt veelice zajimavy:D asi brzy prehodnotim TOP5:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesses Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Ragnarok animation do 15 dilu suxx ..... uz se to tu parkrat resilo .... dokud se proste Roan nestane mocnym crusem tak to stoji vicemene za prd. Pak zacne oWnit a zacina to byt zajimavy. rikam to znovu a asi se opakuju ... Yuffa je fakt trapna a meli ji zastrelit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Ragnarok animation do 15 dilu suxx ..... uz se to tu parkrat resilo .... dokud se proste Roan nestane mocnym crusem tak to stoji vicemene za prd. Pak zacne oWnit a zacina to byt zajimavy. rikam to znovu a asi se opakuju ... Yuffa je fakt trapna a meli ji zastrelit Tak nejak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaunet Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 no trapna Youfa sice nebyla, ale prisla mi tak nejak malinko pomalejsi:D udelali z ni uplnyho trotlika, sice obcas zazari, ale jinak je i na to, ze je priest, extra pasivni jinak super,ikdyz smutny, je 19 dil, pak uz dej pekne graduje k lepsimu a lepsimu posledni dil je trosku slabsi oproti predchazejicim dilum, ale jinak dobry nej postava Ragnaroku je stejne Poi-Poi poring rulezz lidisky doporucte mi par podobnych Anime, jako je Chobits, Kashimashi ci ten ragnarok proste love-psych-drama:D muciky:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesses Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Ty reknes pomalejsi, my rikame ze je trapna. Smir se s tim 19 dil je sice super smutnej, akorat me se tam tak nejak moc nelibi alice-chan nejsou tak rozdavacny jak v serialu tak se musi pekne pawnovat... GO GO KEOGH DO as U LIKE Ja osobne moc doporucuju tyto dve : Last Exile - jedno z nej anime co sem videlWolf's Rain - to je to jak ty rikas love-psych-drama, akorat ze ta davka toho psycha je tam dost psychyatricka tak se priprav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaunet Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Tak jsem narazila na opravdu kawaii animemam shednuto 6 dilu, ale uz ted me dostala:DKANON 2006 proste nadhera:D moje nova TOPka:D1. Chobits a Kashimashi 2. Ragnarok: the animation 3. Kanon 2006 4. Ai yori aioshi Dalsi videne a me se libici:D: Azumanga Daioh ;Shinseiki Evangelion ;Death noto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sedivka Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 heavy spoilery z naruto-mangy 343!!!! uaaa sasuke je kůl, gogo sasuke!!! rozmlat mu ty jeho usta!!!!konec spoileru jen sem vas chtel trochu podrazdit...(jinak rikal uz jsem moje anime/manga? naruto, bleach, hellsing, procitam FMA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 hodne zajimave anime je Argento Soma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaunet Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 lidisky akutne shanim posledni dily Kanon 2006mam 21 dilu a vic se mi nedari na netu najit, torrent moc pouzivat nemuzu, poskytovatel mi pak skripe net...pokud nekdo mate nahrajte to na net a hodte link ....diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Pokud vim tak je jen 17 dilu (novy vychazej +- kazdej tejden). Vzdy se daj temer okamzite stahnout z IRC - viz http://www.ircspy.com/search.asp dej hledat Kanon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaunet Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Pokud vim tak je jen 17 dilu (novy vychazej +- kazdej tejden). Vzdy se daj temer okamzite stahnout z IRC - viz http://www.ircspy.com/search.asp dej hledat Kanon tak nevim, jednak mam uz dilu 21 a tam je vazne JEN 17 takze nic moc a to ze vychazej jsem uz zjistila na aniDB..sakris, je to uplne uzo zuzo:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 musim prosetrit kdyz je v tom namocenej i kenny tak je to zaruka kvalitky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Ja videl jen prvni 2 a musim rict ze me to vubec nechytlo...ale takovej ZeroX treba jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Tak to je jina,ale ZeroX ma taky fajn vkus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 lidisky akutne shanim posledni dily Kanon 2006mam 21 dilu a vic se mi nedari na netu najit, torrent moc pouzivat nemuzu, poskytovatel mi pak skripe net...pokud nekdo mate nahrajte to na net a hodte link ....diky No...tak jen tak mezi nama, Kanon 2006 jeste neni dokoncenej a novy dily vychazi kazdej tejden ve ctvrtek (resp. o vikendu, nez to stihnou subnout) a tenhle tejden je nejaktualnejsi 22. dil Takze ty "posledni dily" tezko sezenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaunet Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 No...tak jen tak mezi nama, Kanon 2006 jeste neni dokoncenej a novy dily vychazi kazdej tejden ve ctvrtek (resp. o vikendu, nez to stihnou subnout) a tenhle tejden je nejaktualnejsi 22. dil Takze ty "posledni dily" tezko sezenes uz vim a stve me to uplne maximalne:Duz mam stahly 22 dil a zitra ho zkouknu:Dzase to ma neco do sebe, se mma na co tesit, kazdej patek mam SG-1 a v pondeli Kanon:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepsik Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Tak abych taky přidal své zkuÄensoti z anime: moje oblíbený:1) Yu Yu Hakusho2) Slayers3) Ragnarok the animation4) Yu Gi Oh GX5) Megaman NT warrior Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Äau...už nějakej pátek hraju ro a tak sem se rozhod že se taky pokusim trochu ponořit do tajů anime a chtÄl bych poprosit jestli by mi nÄkdo nedoporučil nějak krutej filmeÄek, serialy mÄ moc neberou Naruto sux, Ragnarok anime nic moc, Bobobobooo(nebo jak to bylo) u toho sem se nemoh přestat smát a víc jak jeden díl bych nepřekous..bylo toho víc ale nic se mi nezamlouvalo...no a filmy...japonci to sou neskuteÄný killeři...animatrix, nebo ghost in the shell...to sem sedÄl s otevřenou pusou jeÄtÄ 10minut po konci...doporuÄte mi prosím nějaký haluzní filmy...dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Pokud ti jde o filmy, tak Ninja's scrool neni vubec spatnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Jin Roh: The Wolf Brigade (hodne "haluzní"), Interstella 5555 (jeden velky anime videoklip), appleseed (verze roku 2004 je plne CG), Roujin Z (absurdni anime o duchodcich budoucnosti s technologii odpovidajici predstavam v dobe vzniku - pocitacoveho praveku) Ghost in the Shell II: Innocence jako dalsi klenot kinematografie Dijakone, k tve signature: udajne nejvetsi prasarna je serie Urosukidoji, pry hodne otrly recenzent dokonce zvracel (zdroj: nejaky server pro anime noobiky s predstavenim jednotlivych zanru) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrasty Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 nevíte prosim nÄkdo jak se jmenuje ten film jak holka s rodiÄema jede nÄkam na výlet,projdou tunelem a dostanou se do nějakýho mÄsta/vesnice...tam si rodiÄe sednou k baru,zaÄnou jíst a promÄnÄj se v prasata?holka pak zaÄne pracovat v nějakých lázních a na konci tučim že odjede vlakem... je to hrozná doba co sem ten film vidÄl a ani za boha si nemůžu vzpomenout jak se jmenoval..dík moc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.