Guest betr Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Hmm, tak chlupac to jen projel translatorem a ja se s tim tak patlal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Hmm, tak chlupac to jen projel translatorem a ja se s tim tak patlal No to teda vubec:p...delal jsem na tom 3 dny od rana do vecera, bo se u babicky nic delat nedalo a o tyhle chybe vubec nevim(kazdopadne nevyvracim, ze tam muze byt), ja to prekladal jako cele vety svyma slovama s obcasnym pouzitim slovniku a ne jako slova a v poznamkovym bloku:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 No to teda vubec:p...delal jsem na tom 3 dny od rana do vecera, bo se u babicky nic delat nedalo a o tyhle chybe vubec nevim(kazdopadne nevyvracim, ze tam muze byt), ja to prekladal jako cele vety svyma slovama s obcasnym pouzitim slovniku a ne jako slova a v poznamkovym bloku:p Je tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Je tam No to vidim z toho screenu, jsem mel na mysli ze jsem si ty chyby nevsiml. Preklad je tu http://uloz.to/1136233/monk.txt , ta chyba tam je, ale rozhodne jsem to nenechal projet nejakym programem, s timhle si jdete do pryc:pedit: jsem popletl slovicka >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 V prestupovom queste na mercha po doneseni voucheru napise skladnik (ci co to bolo za NPC ) (medzi inym) "povim o tom guildmasterovy." Neviem teda ci to tak ma byt, ak ano tak ma zvozte pod ciernu zem, ale ak nie tak by sa to mohlo opravit, vyzera to dost vtipne Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyah Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Já bych se chtÄl optat jestli by se tu dal dát odkaz na ty překlady aby se to zkontorlovalo na wiki a popřípadnÄ opravilo. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Myslis skripty prestupovych questu, akorat prelozeny? odsud? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyah Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Myslis skripty prestupovych questu, akorat prelozeny? odsud? jj přesnÄ tohle sem myslel. V tom odkazu jsou anglicky na to jsem se totiž už v zachvatu psani na wiki koukal... Tak jestli bys sem nehodil odkaz na ty překlady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alulim Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 U prestupu na Guna je uz dlouho jedna dosti slusna nepresnost...kdyz uspesne udelate qwest a kliknete na npc v paitnu pro ktere jste meli schanet veci...tak vam rekne (cca)ze: "Doufejme ze se stanes gunsligerem".....vzhledem k tomu ze uz jim jste.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 NPC to sice neni ale jinak dost joke..http://img42.imageshack.us/f/wtffc.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 NPC to sice neni ale jinak dost joke..http://img42.imageshack.us/f/wtffc.pngTak to je pekny - http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=806 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Chtela bych vas poprosit, zda byste sem nemohli dat aktualni chyby a nepresnosti v prekladech, na ktere jste narazili. Pokud se vam NPC sekne, tak to prosim piste taky sem 1 prispevek = 1 chyba Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 NPC na balení boxů:Při balení YG boxů se ptá "Opravdu chcete Yellow Potion Box?" Navzdory této výhružce obdržíme YG box. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoko Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Mercenary NPC v Payone ponuka v dialogu Spear Mercenary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Mercenary NPC v Payone ponuka v dialogu Spear Mercenary.Ano, je tam par chyb, podekujme presimu, kterej to prekladal a trosku to upravil. Skoda ze na tohle neprijdete na test serveru...Melo by byt opraveno s pristim restartem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.