sino Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 pride mi to, ako keby ste sa tu snazili predstavit co najviac rofl sposob zabijania zlateho draka priestom kazdopadne som nemal v plane sa tu pustat do nejakej debaty, slo mi o vyjadrenie GM co si myslia o tom mojom navrhu... nevidim dovod preco by mal priest, alebo fs prof, alebo iny char zabijat moby, na ktore nema ziadny predpoklad (okrem cca 10x zmrazit moba a dat mu linkovany HL, alebo pockat kym sa niekolko krat umlati ku skameneniu a viete vobec ze takych drakov je na mape niekolko a na take ceremonie by ani nemusel byt cas ? ) ak sa to da nastavit ze by stacila prva rana a pripocita sa mu zabitie v hunte tak je to idealne ne ? a betr nevrav, ze by si siel radsej roflit s pestom, ako napr s nejakym sinxom v parte, alebo champom a profom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted February 19, 2010 Author Report Share Posted February 19, 2010 pride mi to, ako keby ste sa tu snazili predstavit co najviac rofl sposob zabijania zlateho draka priestom kazdopadne som nemal v plane sa tu pustat do nejakej debaty, slo mi o vyjadrenie GM co si myslia o tom mojom navrhu... nevidim dovod preco by mal priest, alebo fs prof, alebo iny char zabijat moby, na ktore nema ziadny predpoklad (okrem cca 10x zmrazit moba a dat mu linkovany HL, alebo pockat kym sa niekolko krat umlati ku skameneniu a viete vobec ze takych drakov je na mape niekolko a na take ceremonie by ani nemusel byt cas ? ) ak sa to da nastavit ze by stacila prva rana a pripocita sa mu zabitie v hunte tak je to idealne ne ? a betr nevrav, ze by si siel radsej roflit s pestom, ako napr s nejakym sinxom v parte, alebo champom a profom...technicky nemozne bez slozitych uprav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viator Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 ...Imho by to ve výsledku jen Äkodilo. Kdyby stačilo na to aby se ti potvora započítala dát první partu, už vidím jak lidi lítaj po mapÄ, do každýho moba jendou Âťuknou a odportnou, a pak když to jde huntit nÄkdo jiný, tak muže zabíjet jak chce a nic mu to nepřiÄte. ProstÄ jsou postavy na hunty vhodné a nevhodné. Myslím že to nastavení které je, je dobré. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Kdyby stačilo na to aby se ti potvora započítala dát první partu, už vidím jak lidi lítaj po mapÄ, do každýho moba jendou Âťuknou a odportnouale to by musel vědět, že to zrovna nÄkdo huntí, protože by musel být na mapÄ v okamžiku smrti moba ale jinak platí, že kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde a i FS profa oblece dagger of counter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 To já bych byl radÄji pro nastavení, které by to tÄm Hp ulehčilo v tom, že by stačila poslední rána (podobnÄ jako empo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 jen maly dotaz ohledne novych huntu, treba orc warrior, orc lady (a urcite i spousta dalsich) kdy je odmena za hunt base nebo job exp, proc se mi, kdyz mam zapnute zobrazovani expu, nezobrazuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 jen maly dotaz ohledne novych huntu, treba orc warrior, orc lady (a urcite i spousta dalsich) kdy je odmena za hunt base nebo job exp, proc se mi, kdyz mam zapnute zobrazovani expu, nezobrazuje? Take se mi to nezobrazuje, ale prirustek je tak maly ze jsem to ani nepoznal Pres CP jsem zjistil kolik expu je za hunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Snad bych mÄl být schopný to vysvÄtlit: eAthena umožřuje dva způsoby získání expů od NPC: jeden klasický, který vyvolá událost ohlaÄující získání poÄtu expů, a je ovlivnÄn aktuálním ratem. Druhý způsob nastavuje přímo hodnotu, a událost netriggeruje. A není ovlivnÄn raty serveru. Předpokládám, že to je důvod, proÄ se pro nové hunty použil tenhle způsob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Snad bych mÄl být schopný to vysvÄtlit: eAthena umožřuje dva způsoby získání expů od NPC: jeden klasický, který vyvolá událost ohlaÄující získání poÄtu expů, a je ovlivnÄn aktuálním ratem. Druhý způsob nastavuje přímo hodnotu, a událost netriggeruje. A není ovlivnÄn raty serveru. Předpokládám, že to je důvod, proÄ se pro nové hunty použil tenhle způsob. Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 tak ohledne expu u novych huntu se to vysvetlilo ( Diky Taiburku =) ) a ted dalsi vec proc u tech novych huntu, u starych je to v poradku, kdyz si vyberes hunt a das si informaci o huntu, tak vyskoci okno, ktere nejde odkliknout, pomuze jen relog postavy A delaji to pouze ty nove, naposledy pridane hunty. edit: ted se divam, ze to pred casem uz hlasil bucho: http://www.reborn.cz/forums/index.php?show...ost&p=82680 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solomon Short Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 NeÄlo by prosím vás zkrátit respawn u low-end bossů jako je Mastering, Angeling, Eclipse atd? třeba jenom o 15 minut To se nedá ani pořádnÄ huntit, když je zabíjí každej druhej a hunt je na 10x20 mobů Uz tady lítám snad tejden a mam asi 5 masteringů.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 NeÄlo by prosím vás zkrátit respawn u low-end bossů jako je Mastering, Angeling, Eclipse atd? třeba jenom o 15 minut To se nedá ani pořádnÄ huntit, když je zabíjí každej druhej a hunt je na 10x20 mobů Uz tady lítám snad tejden a mam asi 5 masteringů..A to jeste kdyz jdu nahodou kolem a vidim ho zivyho tak ho sejmu!!!! jen tak bez huntu ...uz si trhas vlasy hruzou?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solomon Short Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 A to jeste kdyz jdu nahodou kolem a vidim ho zivyho tak ho sejmu!!!! jen tak bez huntu ...uz si trhas vlasy hruzou?.... No, já sem dÄlal to samý, dokud sem nemÄl vybranej hunt MÄ proklínali zase ti ostatní. VÄera sem zrovna potkal asi 3 lidi, který ho sejmuli, než sem tam přibÄhl Ne reálnÄ, určitě to Ätve každýho - huntit nedostižnýho Masteringa apod, proto mÄ to napadlo. ZvláÄÂť, když jich tady je tak málo a zabije je i aco na 20lvlu.. Mluvim teÄ výhradnÄ o Masteringovi, Eclipsovi a ostatním z tý řady huntů, aby nÄkdo neřekl, že Devilinga asi sotva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 najít je ráno a Äasovat.. btw zrovna mastering je skoro vždy živý v trojce prt_maze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solomon Short Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 najít je ráno a Äasovat.. btw zrovna mastering je skoro vždy živý v trojce prt_maze Já ho tam jako na potvoru dneska nenaÄel a málem sem tam zdechnul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Horse Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 ide len o to vystihnut spravnu dobu a mat trochu stastia.ked som si nedavno robil cookie hunty normalne cez den, tak tam ten mastering bol stale a zjavne ho nikto nehladal. to je proste hunt na potvoru s dlhym respawnom. znizenie casu na respawn mi pride ako prilis velke ulahcenie a trochu nefer voci tym co si ho uz spravili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 No, já sem dÄlal to samý, dokud sem nemÄl vybranej hunt MÄ proklínali zase ti ostatní. VÄera sem zrovna potkal asi 3 lidi, který ho sejmuli, než sem tam přibÄhl Aha, cili kdyz jsi hunt nemel, byl respawn v poradku, ted mas hunt a nelibi se ti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solomon Short Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 ide len o to vystihnut spravnu dobu a mat trochu stastia.ked som si nedavno robil cookie hunty normalne cez den, tak tam ten mastering bol stale a zjavne ho nikto nehladal. to je proste hunt na potvoru s dlhym respawnom. znizenie casu na respawn mi pride ako prilis velke ulahcenie a trochu nefer voci tym co si ho uz spravili.V tom máÄ asi pravdu, nebylo by to fér vůči ostatním. Taky jsem řekl, že to je jenom nápad Aha, cili kdyz jsi hunt nemel, byl respawn v poradku, ted mas hunt a nelibi se ti...To si mÄ v tom případÄ ÄpatnÄ pochopil.. Nic takovýho jsem neřekl. Pouze jsem konstatoval, že když sem nedÄlal Angeling hunt, tak i když sem ho potkal, tak sem ho sejmul, což mohlo ztížit hunt nÄkomu jinýmu. StejnÄ jako teÄ mÄ Mastering, protože sedÄt celej den v Lutii neni pro mÄ trochu možný Nic o respawnu v pořádku před tím a nepořádku při huntu.. Pouhý nedorozumÄní předpokládam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Moje posledni setkani s angelingem probihalo tak, ze jsem si psal s nekym pres shout kdo na nej mel hunt a kdyz jsem ho nasel, tak jsme se domluvili ze mu ho necham s tim ze jestli neco padne tak loot bude muj. Doufam ze kdyz ja budu delat hunt na tyhle moby, tak se ostatni vubci mne zachovaji obdobne, diky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solomon Short Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Moje posledni setkani s angelingem probihalo tak, ze jsem si psal s nekym pres shout kdo na nej mel hunt a kdyz jsem ho nasel, tak jsme se domluvili ze mu ho necham s tim ze jestli neco padne tak loot bude muj. Doufam ze kdyz ja budu delat hunt na tyhle moby, tak se ostatni vubci mne zachovaji obdobne, diky. Zrovna přesnÄ tohle sem vÄera udÄlal v Lutii nějakýmu hráči(teda bez nějakejch domluv), kterej ho tam shánÄl. Až na to, že on byl už asi 5 minut pryÄ z mapy.. NevÄřil, že to je vůbec možný Držel sem tam toho Ang tak dlouho, že mÄ málem zabil, jeÄtÄ že mam Heal Link to comment Share on other sites More sharing options...
barx Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 (edited) Betre pokud myslis nedavno yuno tak to sem byl ja Loot bych ti nechal podle domluvi me slo jen o hunt Edited August 31, 2010 by barx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Co takhle Äasem přidat nějaké pÄkné hunty (nebo hunty a guildhunty) na potvůrky, které jsou jen v guild dungu? ...možná by to nÄkoho i na GW přitáhnulo (i když teÄ s jedním hradem by se tam drtivá vÄtčina guild nedostala... ale za zkouÄku to stojí, přinejmenÄím jako zpestření) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Horse Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 i když teÄ s jedním hradem by se tam drtivá vÄtčina guild nedostalamyslim ze si si aj odpovedal preco to nie je velmi dobry napad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 myslim ze si si aj odpovedal preco to nie je velmi dobry napad ZnaÄnÄ diskriminujeÄ moby, kteří se vyskytují jen v guild dungeonech. Takhle chudáci nedostanou svou dávku čikany na tomto serveru. Každá gilda má slabÄí chvíle, a když v té chvíli udeříÄ, tak ten hrad můžeÄ mít. A nemyslím, že je takovej problém se za nějakej GW materiál socknout do gildy, která ten hrad má a ty hunty splnit. Aspoř se zas jednou vyplatí být v dobré gildÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JundreeBulka Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Proc jsou za odmeny v huntech ve vyssich bodech takove TRAPNE odmeny? Vubec nelakaji je delat, 3k bodu je udelat tezky a je za ni nejaka shit hatka, ktera dava prdlajs a dakele 99% vetsi taky, si myslim, ze to ucast na huntech velmi snizilo... o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts