Miko2609 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 No o tom zadna, na druhou stranu, kdyz mas diablos ring a das do ni porcellko, tak na champa asi lepsi armor nesezenes. Kazdopadne by mel ale imho pocitat aspon s tim valkem (uz kvuli nerozbitnosti). ten armor by som povedal only MvP....teda aspon ja ho nosim len na MvP....na GW toe total nanic.....na gw only valk armor.....proste nerozbijes ho a fakt je to naj....a nie len kvoli mojmu buildu AD: Liero: mam champa s 26int a s morph combom dam o 100sp viac ako s ringama....aj ked s ringama dam silnejsiu asuru,toe fakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 ten armor by som povedal only MvP....teda aspon ja ho nosim len na MvP....na GW toe total nanic.....na gw only valk armor.....proste nerozbijes ho a fakt je to naj....a nie len kvoli mojmu buildu AD: Liero: mam champa s 26int a s morph combom dam o 100sp viac ako s ringama....aj ked s ringama dam silnejsiu asuru,toe fakt mam champa z 69 int a rozdil mezi morfem a dia ringama vychazi kolem 3-4k dmg bez asu, s woe redukcemi EDIT: zapomel jsem rict v predchozim postu, ze tato moznost equipu se vyplati vice pouze za predpokladu, ze champ uz ma udelany build na 13. zonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 mam champa z 69 int a rozdil mezi morfem a dia ringama vychazi kolem 3-4k dmg bez asu, s woe redukcemi EDIT: zapomel jsem rict v predchozim postu, ze tato moznost equipu se vyplati vice pouze za predpokladu, ze champ uz ma udelany build na 13. zonu. ja som ale nehovoril o gw )....na gw morph nosi snad jen blazen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solomon Short Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Mam dotaz, nejak to nechapu.Vsude ctu porad o eq pro monka na sleepery - chain s peco peco egg, kaho a skel worker. Proc? Kdo normalne nahunti kaho kartu na 70.-80.base? nebo skel workera (toho jeste mozna jo)? Proc nepouzit na trhu bezne dostupnou magma fist a nacpat do ni napr 2x pecopecoegg a skel work nebo rovnou triple PPE? Vzdyt na chain je redukce velikosti 0.75, sice dava o 4atk vic, ale s redukci to je snad min. Monk ma std IF na 5, takze ma bonus pro fisty, coz se vyrovna nizsimu poskozeni.Navic chain stoji cca 300k na trhu, zatimco sem ted koupil magmu za 70k.. Jasne, huntit 3x peco kartu bude na palici, ale to je kazda karta, kdyz nevypadne nahodou.. Pletu se v necem, nebo to je opravdu lepsi eq na sleepery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 No potiz je v tom, ze zatim nikdo nevi, zda se bonus z IF pocita do magma fisty a jestli je to vyznamne. Nekdo (ze Taibure? ;-) ) mi slibil, ze to zjisti a da vedet. Ja osobne nosim na sleepery +6 stunner, coz je asi tak nejdostupnejsi vec, co lze sehnat ;-) A jinak jestli chain nebo magma fist - to by melo byt celkem jedno - oboje ma 3 sloty, ale pokud se pocita attack z IF (coz se podle Doddler calcu zrovna na OI a na Asuru nepocita) pak by byla lepsi fist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solomon Short Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 No potiz je v tom, ze zatim nikdo nevi, zda se bonus z IF pocita do magma fisty a jestli je to vyznamne. Nekdo (ze Taibure? ;-) ) mi slibil, ze to zjisti a da vedet. Ja osobne nosim na sleepery +6 stunner, coz je asi tak nejdostupnejsi vec, co lze sehnat ;-) A jinak jestli chain nebo magma fist - to by melo byt celkem jedno - oboje ma 3 sloty, ale pokud se pocita attack z IF (coz se podle Doddler calcu zrovna na OI a na Asuru nepocita) pak by byla lepsi fist. Ok, chapu. Tak jinak. Kdyz se mozna nezapocitava IF bonus do OI, tak porad snad musim pocitat s velikostnim modifikatorem, kterej je pro chain na medium monstra 0.75, takze ani Skel worker karta mi nekompenzuje postih 25%. Fist nema omezeni na velikost, takze by mela teoreticky dat vyssi poskozeni nez chain, ne? Takze s kartou Skel worker by mela dat az o 25% vetsi poskozeni nez s chainem (samozrejme neuvazuju ATK o 4mensi). Mozna se pletu, ale vychazim z toho, co ctu. Jediny cemu nerozumim je, ze to v kalkulackach takhle nevychazi. Vysledny poskozeni OI s magmou(3xpecopecoegg) vychazi na sleepera az o 600 nizsi nez s chainem... Pouzivam RODE calc. Predesilam, ze podle kalkulacky vychazi kombinace kaho-pecopecoegg-skelworker v chainu nejlip v poskozeni OI. Ale nevim proc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 Fist nema omezeni na velikost....Prave, ze ma. Ma 100% na S, 75% na M a 50% na L. Kdezto chain to ma obracene, ale podle nekterych variant to ma snad 75%, 100%, 100%. Vychazel jsem z:http://wiki.czechro.net/Velikostn%C3%AD_modifik%C3%A1tory ,ale to nemusi byt dobre. Uvedom si jen jednu vec, ze magma fist neni typ zbrane fist, ale knuckle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Lol Skoro bych řek, že knuckle = fist -> http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=s...ss=99&slot= Jinak tÄch 75% je jen ze základního ATK zbranÄ, upgrady a atk ze str se neredukujou. Takže rozdíl nic moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Když se tady mluvilo o modifikátorech zbranÄ, fist se rozumÄlo bare hand, který modifikátor nemá (na vÄechny velikosti 100%), a knuckle nebo také claw, který má 100%, 75% a 50%.A pokud jde o započítávání skillu Iron Fists do OI a Asury, jsem Äím dál přesvěděenÄjÄí, že se ignoruje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 A pokud jde o započítávání skillu Iron Fists do OI a Asury, jsem Äím dál přesvěděenÄjÄí, že se ignoruje.Jeste prihod k tomu presvedceni nejake screeny a nahlas to jako bug ;-) S takovou je pak IF jen pro kombare, tam to tusim funguje, jak ma. Jeste me napadla idea, jak to overit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Tak kdyz se to veme nenaplusovane, tak to fakt vypada, ze se IF nepocita. Ale urcite je signifikantni modifikator velikosti. Knuckles jsou lepsi na small monstra, ale od medium uz vede chain, ale jen o chlup. Otazkou zustava, zda naplusovany magma/electric/... fist nebude prece jen lepsi, protoze je to lvl3 zbran. Urcite se bude dat vyuzit i jeho vlastnost zmeny elementu, kdy je fakt lepsi a to vyrazne i na medium potvory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Nemyslím si, že by to mÄl být bug, hráči na oficiálních fórech o téhle feature mluví taky. Přeci jenom, asura i OI jsou dost speciální skilly. Dokonce i vylepÄení zbranÄ při occultu nemá vliv na minimální damage. Jenom tak pro zajímavost: Na tomhle postu je zajímavý poslední řádek. (Fórum iROWiki, téma o "opravÄ" kombo championů) http://forums.irowiki.org/showpost.php?p=1...mp;postcount=16 Ten nasvěděuje i tomu, že se IF nepoÄítá ani do kombo skillů. ZvláÄtní, nevím, zkouÄet se mi nechce, netrápí mÄ to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Hmm.... fakt divny, proste skill na nic. Ale dobre je to, ze to vime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Prave, ze ma. Ma 100% na S, 75% na M a 50% na L. Kdezto chain to ma obracene, ale podle nekterych variant to ma snad 75%, 100%, 100%. Vychazel jsem z:http://wiki.czechro.net/Velikostn%C3%AD_modifik%C3%A1tory ,ale to nemusi byt dobre. Uvedom si jen jednu vec, ze magma fist neni typ zbrane fist, ale knuckle.Je to takhle:// Database for size fix for weapon damage. //Columns: Weapon type, Rows: Target size.//Unarmed, Knife, 1H Sword, 2H Sword, 1H Spear, 2H Spears, 1H Axe, 2H Axe, Mace, 2H Mace, Staff, Bow, Knuckle, Musical Instrument, Whip, Book, Katar, Revolver, Rifle, Shotgun, Gatling Gun, Grenade Launcher, Fuuma Shuriken, 2H Staff100,100, 75, 75, 75, 75, 50, 50, 75,100,100,100,100, 75, 75,100, 75,100,100,100,100,100,100,100 // Size: Small100, 75,100, 75, 75, 75, 75, 75,100,100,100,100, 75,100,100,100,100,100,100,100,100,100,100,100 // Size: Medium100, 50, 75,100,100,100,100,100,100,100,100, 75, 50, 75, 50, 50, 75,100,100,100,100,100,100,100 // Size: Large Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 na GW:Alice doll - Incuba/ FBsunglasses- Incubagangster scarfsilka s marcem/porcelkemlichka SW+hydravalkac -tharadiablos mantak (fryldora)/morf mantakvarianty2x diablos ringy (mantis) PVM:hunter hatka (incuba, willove), jinak jakykoli HG +9 na caratarobe of orleans - porcelkozbrane podle druhu monster a velikostimorf mantakdiablosy (mantis) myslim ze jsem nic nevynechal Ahoj,MůžeÄ sem dát i staty,skusím to porovnat se svým buildem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuli Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Ahoj. Mám takovej dotaz. ty příspÄvky tady maj jen 4 strany a třeba už 3 roky starý. chtÄl jsem se zeptat, jestli by byl nÄkdo ochotnej sem napsat nějakej seznam hezkých equipů s kartama pro Asuu GW monka /championa ... Jedu prostě STR a dex , nakou tu vit a minimální int. Byl bych moc vdÄÄnej .... a třeba sem hodit i equip pro tohodle monka s timahle statama na expení... zatim sem 78 a chodim sleepery... předem dÄkuji za odpovÄd :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheep Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Lichka - SW a hydra - dve hydry lepsi(mas to i na LK a Paladiny) a to nezapocitavam ze se Sw hodi az u chainu kde se nejlepe vyplati dve hydry a SW:)Dia ringy s mantisem - mno fuj, kde mas smokieho a zeroma? cpat do obou dia ringu mantise je podle me barbarstvi:)(osobne nedelam ani jeden), strenght muzes dozirat petkovym jidlem, ktere je absolutne lehko sehnatelne. Kde mas Valka s ED? a misto gangster scarf fousky:) Edit:misto lichky, desitkovy chain.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Mám skoro pocit, že u nás sou i LK a paladinové na pecu medium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Mám skoro pocit, že u nás sou i LK a paladinové na pecu medium. Taky mám takový dojem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas131 Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Äus já jsem zaÄáteÄník s ragnarokem a jsem už monk,, můžu se zeptat na vybavení co si mám koupit? prosím! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas131 Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Äus já jsem zaÄáteÄník s ragnarokem a jsem už monk,, můžu se zeptat na vybavení co si mám koupit? prosím!mám zatím:biretta saint´s robe stunner buckler muffler shoes rosary nile rosepls poradte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 pls poradtetim, ze das doublepost neprilakas vic odpovedi mno:STR headgear / Morph hood / Crown of mistressasi masquerade, opravdu necekam luxus typu bryle/usigangster scarf/pirate daggermorf shawl/valis manteaumighty staff / zbran se skeleton workerami, minorousama, desert wolfamaneco co obleces s porcellio cardneco se sohee / vidarky / neco s veritemstit redukcni, nejuniverzalnejsi jsou parasite/hodremlinaccessorka na str nebo taky morpheus už monk moc neřekne, kolik mas zenu/lvl/staty/chces gw nebo pvm/chces skocit kasu z kissu/ atd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas131 Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 sem monk lvl66 zenu mam 18 000 000 a jedu se na comb/crit Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas131 Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 a to že sem to napsal 2x to bylo omylem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 a to že sem to napsal 2x to bylo omylem existuje tlaÄítko edit, tohle jsi mohl napsat do minuleho prispevku combo příliÄ neznám, ale dotaz: naco na monkovi CRIT? odpoved na high def monstra by mi vzhledem k occultu přiÄla ponÄkud divná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.