Blue Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Orientuju se podle stránek www.rocards.de a tam jsou v quest databázi dva questy (oba dva se dÄlají v Gonryunu) - jeden s názvem Lost knife quest, druhej Broken sword. Ten lost knife q. - po prokecání postavy v Gonryunu a nalezeni ztraceneho noze v G. na mapÄ s leopardma by mÄl hráÄ získat dva blue poty a mÄla by se mu otevřít možnost udÄlat ten druhej - Broken sword q.(aspoř, pokud jsem si to dobře přeložila). A v tom po prokecání hoooodnÄ moc NPC a sehnání jeÄtÄ více itemů jsou odmÄnou slotové shoes (on by je člověk stejnÄ asi dřív vymlátil, než udÄlal ten quest, ale když já questy moc ráda ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Tak to tu bohuzel neni. Ani jeden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Chtel jsem zahajit quest na Grimtooth dyku. Letim do Morroccu, najdu Cetsua, kecame tak dlouho dokud mi ma co rict a neopakuje se. Letim do Pronty, Najdu Ghatua, kecame dokud to jde. Zenu se do Payon forrestu, najdu kovare a kdyz s nim chci pokecat o necem novym. Jenze on prohodi neco o tom ze dlouho nebyl v Prontere a vic se se mnou nebavi. Co delam spatne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Chtel jsem zahajit quest na Grimtooth dyku. Letim do Morroccu, najdu Cetsua, kecame tak dlouho dokud mi ma co rict a neopakuje se. Letim do Pronty, Najdu Ghatua, kecame dokud to jde. Zenu se do Payon forrestu, najdu kovare a kdyz s nim chci pokecat o necem novym. Jenze on prohodi neco o tom ze dlouho nebyl v Prontere a vic se se mnou nebavi. Co delam spatne? 9495[/snapback]No myslim ze musis mat odomknuty doomed sword quest .. potom pokecat s 3 chlapikmi co robia doomed swordy (executioner, grimtooth, mysteltain) a potom payon forest ukovat. Edit: 1 je v morrocu 1 v pronte a 1 kde si asi nebol je v izlude. Edit2: A tak sa mi zda ze si ani nerobil prvye 4 casti questu tak to asi nepojde. (Btw. ak mas vsetky suroviny na grimtooth tak klobuk dole ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 No myslim ze musis mat odomknuty doomed sword quest .. potom pokecat s 3 chlapikmi co robia doomed swordy (executioner, grimtooth, mysteltain) a potom payon forest ukovat. Edit: 1 je v morrocu 1 v pronte a 1 kde si asi nebol je v izlude. Edit2: A tak sa mi zda ze si ani nerobil prvye 4 casti questu tak to asi nepojde.9520[/snapback] Tak to jsem to asi blbe pochopil. Na RO Datazone pisou, cituji "Note: You can only start one quest out of Executioner, Grimtooth and Mysteltainn at a time. konec citatu. Sem to pochopil tak ze muzu mit otevrenej jen jeden z nich. (Btw. ak mas vsetky suroviny na grimtooth tak klobuk dole )Muzes nechat na hlave. nemam V kazdym pripade dik za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Celostátní pátrání po NPC Nilles nacházející se íşdajnÄ v severní Äásti v Commodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Celostátní pátrání po NPC Nilles nacházející se íşdajnÄ v severní Äásti v Commodu. 9550[/snapback]K comu je to NPC ? (quest, job ?) Edit: Ak ale myslis NPC Niles v severnej casti Umbaly tak ten by mal byt cmd_in01.gat, 164,115 (asi naky domek ) Edit: Preco pisem Umbala miesto Comodo ? Tak comodo 192,294 -> domcek -> Niles (164,115) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PardGalen Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Celostátní pátrání po NPC Nilles nacházející se íşdajnÄ v severní Äásti v Commodu. 9550[/snapback] Jestli myslis toho chlapika co ma vedet o pokladu, tak ten je v uvnitr jednoho z domu v severni casti Comoda. Bohuzel si nepamatuji presne souradnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jump Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Dotazek nemohl by se vytvorit topic kde budou alespon zacatky questku kdyz uz ne jejich plneni. Prece jen se tu dozvidam jake nove veci tu sou priklad koukam na sberatel nebo bych chtel zalozit guildu. Nebo questy na nove cepky, na starsi veci se daji questy najit na netu s novymi je to horsi a jeste horsi s temi ktere tu jsou orginalni. Takze mym cilem kdyby nekdo nejlepe GMka (moderatori) zalozili topic a v nem byli popsany zacatky (pripadne pocatecni podminky) jednotlivych questu a pripisovali se tam nove podle toho jak by vznikali. S tim ze by se do topicu nesmeli psat zadne komentare aby to zustalo prehledne. Jestli ty questy nekde jsou napsane tak se omlouvam ale v sekci questy a evenety jsem to proste nenasel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Dík zkusim se ho zeptat. MÄl by vědět o pokladu, jak píÄe Galen, a tom se dozvíÄ od dvou kluků co stojí po cestÄ k loterii =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Celostátní pátrání po NPC Nilles nacházející se íşdajnÄ v severní Äásti v Commodu. 9550[/snapback] Kdyz jdes v Comodu porad na sever tak narazis na podium kde stoji banda komediantu co se vsichni jmenujou Ro*. pujdes po podiu na zapad do hospody. A tam je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viviane Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 nevite nekdo kde je NPC Elder Creek? ma byt v Comodu a delat OBB, ale jaxi neni. dik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Elder Creek neni a nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viviane Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Elder Creek neni a nebude.10764[/snapback]dik za rychlou odpoved, tak to ja ho asi prestanu hledat Link to comment Share on other sites More sharing options...
jump Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Takovy dotaz na vstoupeni do ayothaya dungeonu 2 patro je potreba dodelat quest cely? - Ayothaya Shrine QuestNebo to bylo jen pro vstup na prvni cast,.. jelikoz v druhem patre je MVP boss ktery ma prima karticku Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Nevite prosim nekdo, kde najdu Ghatu-a? Je to NPC ktery ma aktivovat Blacksmithe pro Doomed Swords Quest.Podle RO Datazone by mel bejt v prt_in 162/11 coz je vychodni hospoda v Prontere ale tam neni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Cau, nevite nekdo, jak funguje quest v ayo_dun01? Na jednom miste se rozsviti krizky, k jednomu mistu sem dosel, tam se da pokecat, ale napsalo mi to, ze to je druhy v poradi (z 6 celkem), ale tam mapa je pekne zablouzena. Muzu portovat, ale krizky zmizi , ale to snad nevadi. Horsi je, ze nevim, co to udela, az to obeham a hlavne, jestli to ma smysl... Jinak je to prima flek na vrazdeni leafcatu , ale osobne bych uvital vic whisperu, ev. crabenu (i kdyz jejich stun mi dava nechutne zabrat). Link to comment Share on other sites More sharing options...
oyza Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 zkousel sem delat quest v comodu.... nejakej CHEESE sem udelal, pak ty dva haranti me poslali za Nidlesem, toho sem nenasel.... vi nekdo kde je? a pak ten quest s tou evil witch ... Tausupa na me dlabe a porad povida to samy dokola... vi nekdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Niddles stoji myslim na molu (stával) nebo poblíž tÄch maníků s rožnÄm. To s tou witch asi nebude quest to jsou jen kecy =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oyza Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Niddles stoji myslim na molu (stával) nebo poblíž tÄch maníků s rožnÄm. To s tou witch asi nebude quest to jsou jen kecy =)12119[/snapback] Mno ta witch asi nebudou jen keci, kdyz se ted preklada dalsi cast toho questu.... a v ni jsou potreba ty veci co se delali v comodu.... spis bych rekl, ze jsem uz tu cast s tim sefem comoda udelal predtim, kdyz jsem to zkousel asi pred mesicem a kus, ale uz si to nepamatuju Niddles asi patri do jineho miniquestu, ale fakt ho nemuzu najit "D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ja se po nem podivam a napíÄu ti souřadnice když tak. Ale kecy o witch nikdy nikam nevedly, tak jak mam Äuchat že se překládá dalÄí Äást? Akorát jsem donesla koření na prase nebo co JseÄ si jistej, že se nejmenuje Niles? Toho jsem hledala a naÄla podívej stránku zpátky, je u tÄch BBQ v baráku vlevo dole pod rožnÄm. Ale Niles patří ke dvojce Heath + Reid(to budou ti dva haranti ) a ti mluví o pokladu, to nemá s evil witch nic spoleÄnýho. =) Evil witch konÄí když doneseÄ zpátky víno a vzkaz a Chief zjistí, že kamarádi ho mají rádi a že musí zůstat v Comodu protože jeho tam potřeba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oyza Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ja se po nem podivam a napíÄu ti souřadnice když tak. Ale kecy o witch nikdy nikam nevedly, tak jak mam Äuchat že se překládá dalÄí Äást? Akorát jsem donesla koření na prase nebo co JseÄ si jistej, že se nejmenuje Niles? Toho jsem hledala a naÄla podívej stránku zpátky, je u tÄch BBQ v baráku vlevo dole pod rožnÄm. Ale Niles patří ke dvojce Heath + Reid(to budou ti dva haranti ) a ti mluví o pokladu, to nemá s evil witch nic spoleÄnýho. =) Evil witch konÄí když doneseÄ zpátky víno a vzkaz a Chief zjistí, že kamarádi ho mají rádi a že musí zůstat v Comodu protože jeho tam potřeba.... 12213[/snapback] uz sem to nasel a ten quest pokracuje dal.... mimochodem navaznost toho questu dost pokulhava... takze jestli kenny posle tu cast z comoda, tak to prelozim a dam tam voditko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Za chvilku tam bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
oyza Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Za chvilku tam bude 12227[/snapback] dik, zitra v praci to snad udelam oboje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 07.11 2005 - k3dT- Prelozen quest na Barda (Velke diky Scorpiovi). Nechci znevazovat praci prekladatelu, ale quest na Barda je z velke casti v Lutii a tam neni prelozene ani slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.