Melwa Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) Překládám Knighta a Assassina....počítám s tim že to stihnu do 4 dnů nejdýl ^^ Koneckonců můžu zkusit i alchu,ale ta vypadá trošku na dýl =) Edited March 27, 2008 by Melwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 dÄcka když překládáte ty questy, snažte se to psát bez pravopisných chyb... v merch questu je na konci jedna takova ne zrovna mala (pri dopaceni 2 casti penez) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Preklada jeste nekdo neco ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 Vsici se na to vykvajzli Ja bohuzel nemam cas abych prekladal a nechci mit rozdelanou praci, tak to zbyva na ostatnich nejspis. Kdokoliv muze pracovat na vsem, co jeste neni prelozeno. Vsichni jsou a budou vdecni tem, kteri prekladaji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argel Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) Já bych ráda zkusila Taekwona. Vím, že ho už někdo snad i možná překládá, ale já bych to zkusila dotáhnout, ať to je. EDIT:BTW:Jak je na tom překlad Priesta? Že bych se bych se na to vrhla, když už Taekwona mám.... Edited May 5, 2008 by Argel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argel Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Tak já se vrhnu i na ten přestupák na Priesta.... ZkouÄkové se blíží, tak se snažím dÄlat cokoli jiného než se učit, znáte to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) Je hezke videt nekoho, kdo je na tom jako ja , ja jsem prekladal v minulem zkouskovem, ted na to bohuzel nebudu mit cas Edited May 6, 2008 by Draxlith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 Dekuju moc za preklady Link to comment Share on other sites More sharing options...
trco Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 kočiÄaku pokud to nikdo nedÄla tak bych zkusil sage ale bude to fakt jen pokus... =D nic podobnyho jsem nikdy nedÄlal =) ale s trochou odvahy a píle dokažu udÄlat občas i něco užiteÄnyho Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Chtel bych pozadat sikovny lidi ktery se ted o prazdninach nudi, jestli by nepomohli s prekladem chybejicich prestupovych questu Jde o tyto: http://k3dt.eu/preklad/ s tim ze tyto: http://k3dt.eu/preklad/_zabrano.txt jsou uz zabrane. Treba se pro sikovny prekladatele najde sikovna odmena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 ZaÄal jsem s tim monkem Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Monka uz ma Taibur... nenajdes si radsi neco jinyho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Monka uz ma Taibur... nenajdes si radsi neco jinyho?Na uvodni strance bylo psano ze je volnej a ja s nim uz zacal ...tak nevim jestli mam nebo nemam pokracovat. Jak daleko je na tom Taibur nevis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Na uvodni strance bylo psano ze je volnej a ja s nim uz zacal ...tak nevim jestli mam nebo nemam pokracovat. Jak daleko je na tom Taibur nevis? Mám cca 500 řádků ze 3k. Pokud po tom tak toužíÄ, můžu ti poslat co jsem zaÄal a pokraÄovat nebo si to přeložit celý podle see, klidnÄ ti to přenechám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Mám cca 500 řádků ze 3k. Pokud po tom tak toužíÄ, můžu ti poslat co jsem zaÄal a pokraÄovat nebo si to přeložit celý podle see, klidnÄ ti to přenechám.Ja mam 1/4 za sebou. Me je to jedno, klidne to dodelej kdyz si s tim zacal prvni nebo jestli se na to chces vyprdnout tak mi pisni at vim jestli pokracovat nebo ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 ja som zacala rogue davnejsie nejak sa mi do toho nechcelo tak to dokoncim snad odmena? neverim Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 (edited) EDIT: tak mÄ zastřel, ale seznam takových lidí je dlouhý, nebudu překládat nic (spíÄ nebudu překládat quest, který sem nedÄlal)a k tomu monkovi... užijte si to, skončil sem ve 3/4 (kdysi davno) a nemÄl sem sílu jít dál i když sem vedÄl, že už sem u konce Edited July 28, 2008 by president Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 (edited) .... Jde o tyto: http://k3dt.eu/preklad/ s tim ze tyto: http://k3dt.eu/preklad/_zabrano.txt jsou uz zabrane. Treba se pro si.... z http://k3dt.eu/preklad/_zabrano.txtChlupata noha - monk zaxx - alchemist Kluci cetli ste vubec ten kennyho post do konce?? Edited July 29, 2008 by Draxlith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enrisek Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Skusim Star Gladiatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 z http://k3dt.eu/preklad/_zabrano.txt Taibur - monk zaxx - alchemist Kluci cetli ste vubec ten kennyho post do konce??Mno me ty 2 odkazy nefungovali, tak jsem se podival na uvodni stranku. Ty odkazy mi nefunguji ani ted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) robim sina, som asi v polovici. dufam ze som nic neprehliadla a nikto na tom nerobi edit 31.7.: uz to mam komplet, este to raz cele prejdem a doladim a dostylizujem nech to znie pekne Edited July 31, 2008 by flosbellidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaxx Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Alchymista je hotovej, poslal sem ho K3dt mailem, ale pokud je jina procedura staci rict, sem dokonce tak proziravej ze sem to jeste nesmaz Pojedu dalsi asi zitra, stejne sem na nudnym skoleni Cisca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaxx Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 robim sina, som asi v polovici. dufam ze som nic neprehliadla a nikto na tom nerobi... ok tedy, vynechavam assasina a pokracuju podle abecedy, na rade je BARD - takze du do nej prosim aby dalsi nerozjizdeli ROUGE, chtel bych si ho dat sam, ale pojedu postupne. Takze ROUGE rezervaci prosim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 30, 2008 Author Report Share Posted July 30, 2008 oki, aktualizoval jsem prvni post. (mozna jsem na neco zapomnel ) Zaxx: Tinka psala, ze kus rogua uz ma, tak to muzes nechat na ni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argel Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Vzala bych si na překlad knechta... AÂť to už je koneÄnÄ vÄe přeložené.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts