Guest betr Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Sem si pred chvili udal quest, takze nejake postrehy.Ze zacatku dobry. Prvni problemek byl najit creamyho pro krale a zabit ho driv nez mi portne. Nez se mi to povedlo, tak sem vyhuntil jednu poring card . Problemy nastaly, kdyz sem mel najit prodavace navnad (nepomohla ani db, musel sem si procist tenhle topic). Dalsi problemy kdyz sem mel najit nejaky misto na chytani. Na mape prt_fld08 373,114 nic nebylo, na 381,115 taky nic. Nasel sem 2 mista v Hugelu (podle info odsud), nahodim, cekam, rybka zabrala, trhnu, rybycka uplachla i s navnadou, a tak porad dokola (asi mam na Hugel malej lvl). Pak sem nasel jeste jedno pod Morrocem a tam to samy, jen jedninkrat mi to napsalo ze jsem chytil rybu a od ty doby to tam vubec nic nedela, jako by tam byla jen ta jedna. Na asi 40 spotrebovanejch navnad docela nuda. Taky se mi podarilo zabit holy lightem nakou potvoru a to byl okamzite error a pad cely hry. Dale je zajimavy, ze muze clovek nahodit a odejit buhvikam, tam chvili treba rybarit, pak se vrati a zjisti, ze ma stale nahozeno. Nebo nahodit a pokud nic nebere, tak si dat navnadu z5 do inventare a trhnout, pak o ni neprijdete. Je taky mozny behem rybareni sundat prut a pak si trhnout . Zajimalo by me kde se da zjistit umisteni posedu (krome tohoto topicu) a nejake dalsi info o rybareni. Tot snad vse, co jsem chtel napsat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Sem si pred chvili udal quest, takze nejake postrehy.Ze zacatku dobry. Prvni problemek byl najit creamyho pro krale a zabit ho driv nez mi portne. Nez se mi to povedlo, tak sem vyhuntil jednu poring card . Problemy nastaly, kdyz sem mel najit prodavace navnad (nepomohla ani db, musel sem si procist tenhle topic). Dalsi problemy kdyz sem mel najit nejaky misto na chytani. Na mape prt_fld08 373,114 nic nebylo, na 381,115 taky nic. Nasel sem 2 mista v Hugelu (podle info odsud), nahodim, cekam, rybka zabrala, trhnu, rybycka uplachla i s navnadou, a tak porad dokola (asi mam na Hugel malej lvl). Pak sem nasel jeste jedno pod Morrocem a tam to samy, jen jedninkrat mi to napsalo ze jsem chytil rybu a od ty doby to tam vubec nic nedela, jako by tam byla jen ta jedna. Na asi 40 spotrebovanejch navnad docela nuda. Taky se mi podarilo zabit holy lightem nakou potvoru a to byl okamzite error a pad cely hry. Dale je zajimavy, ze muze clovek nahodit a odejit buhvikam, tam chvili treba rybarit, pak se vrati a zjisti, ze ma stale nahozeno. Nebo nahodit a pokud nic nebere, tak si dat navnadu z5 do inventare a trhnout, pak o ni neprijdete. Je taky mozny behem rybareni sundat prut a pak si trhnout . Zajimalo by me kde se da zjistit umisteni posedu (krome tohoto topicu) a nejake dalsi info o rybareni. Tot snad vse, co jsem chtel napsat.no az dostanes autoban za pokusy o podvod tak se nediv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Posedy hledej v DB jako npc "rybarsky_posed". Pokud posed nereaguje tak je vychytan a musis jinam. Pokud mas v ruce prut a na neco zautocis tak hra spadne. Na ryby musis mit vhodnou navnadu, jinak nic nechytnes (napr. u stojate vody chleba nebo housku). Asi jsi ten topic procital jen zbezne, protoze tohle vsechno je tu napsane ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Taky se mi podarilo zabit holy lightem nakou potvoru a to byl okamzite error a pad cely hry.Nebyla to uprchla zombie, ktera je soucasti Guild Questu?Dale je zajimavy, ze muze clovek nahodit a odejit buhvikam, tam chvili treba rybarit, pak se vrati a zjisti, ze ma stale nahozeno.Kdyz delsi dobu nic nezabere, znamena to, ze jsou ryby vychytany. Pokud prijdes pozdeji na misto a hlasi ti to, ze mas stale nahozeno, znamena to, ze se ryby jeste neobnovily. A pokud se tam ryby obnovi, po nahozeni ti to pise klasicky "Nahodil jsi a muzes cekat." Nerekl bych ze je to bug, ale takova mensi vychytavka jak zjistit, jestli uz ryby jsou nebo ne No a to ze ti ryby neberou na lvl1 (kdyz pominu druhy navnad a mist) je mozna dano tim novym vzorcem uspesnosti Na mem lvl v tuto chvili je to cca 50-60% ze rybu chytim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Nebyla to uprchla zombie, ktera je soucasti Guild Questu?No jelikož hra při zaíştoÄení na nějakou potvoru spadne, protože pro prut jako zbrař neexistuje sprite, tak to mohla být jakákoli potvora, protože bÄhem castÄní priest stojí a vypadá vždy stejnÄ, ale po dokonÄení HL se zaÄne bojovnÄ pohupovat a v tu chvíli je vidÄt, co má v ruce -> crash.Jinak uprchlou zombii na mandragorách zabíjím bÄžnÄ a nehapalo to nikdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 no az dostanes autoban za pokusy o podvod tak se nediv omg jen sem zkousel zda je vsechno spravne nastaveny a zda se da nebo neda neco obejit a vsechno jsem tu napsal (aby to popr. nekdo opravil), priste se na to asi vyprdnu, at je to zabugovany jak chceRaukoras: dikyZkusim zas po pulnoci, to by mohla bejt nekde naka rybka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Kdy se respawnujou ryby? Sem myslel ze o pulnoci, ale 5 minut po pulnoci na mape pod morrocem ani tuk.V Hugelu ryby zabiraj, ale nekdy navnada nezmizi (ani z vyzbroje, ani z inventare) i kdyz to napise ze ryba utekla i s navnadou. Nejakou rybu vytahnout je prakticky nemozny, budto trhnu naprazdno, nebo ryba utece i s navnadou. Asi uspesnost zavisi na str, agi, luk, coz mam vsechno 1+X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Ryby maji nahodny respawn... nikdo asi krom mitha a mozna aj kennyho nevi kdy presne :-) musis holt obihat vsechno... to ze trhnes na prazdno.. neni tvym skillem rybareni.. ale tvym skillem pohotove reagovat bo nedelat pri tom jiny veci (coz je horsi O_o). Zacni snadny stojaty vody.. a proste se holt musis snazit :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 kdyz ti nekdo vyloví ryby tak mozes skusit ulovit mne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 kdyz ti nekdo vyloví ryby tak mozes skusit ulovit mneV který louži se rácháÄ, na co zabíráÄ, a do jakýho receptu jsi ingredience? tak je to asi cinkly, ale ja v tom vyjmecne prsty nemam ohledne sanci nevim esli se neco menilo, nicmene ja mel udelany vsechny druhy ryb ale kde sou pouzity to nevimCo přibližnÄ to je - "vÄechny druhy ryb"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ChtÄl bych se zeptat, jestli bude rybářská kuchařka nÄkdy normálnÄ dostupná. Vím, že se rozdávala při nějakém eventu, ale jak jí mám získat, když jsem na nÄm nebyl? /hmm Docela bych o ní stál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ChtÄl bych se zeptat, jestli bude rybářská kuchařka nÄkdy normálnÄ dostupná. Vím, že se rozdávala při nějakém eventu, ale jak jí mám získat, když jsem na nÄm nebyl? /hmm Docela bych o ní stál. Udelam malej sbiraci questik a druhou ktera bude po restartu pridam do dropu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Udelam malej sbiraci questik a druhou ktera bude po restartu pridam do dropu.Jee, diky moc /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryptor Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Mno tak to mam cele precitane,ale ide o to,ze aj tak mam z toho mižmaÄ.Ono tie informacie su dost rozhadzane po celom fore,niektore aj nejasne(aspon pre mna )...Neslo by aspon nejak zosumarizovat zakladne info(prut,NPC,navnady,posedy,...) a hlavne aktualizovat, kludne aj na tu prvu stranku topicu(sice tam je zakladny blok informacii,ale niektore veci tam nie su,ine su uz neplatne)...Myslim,ze by to dost pomohlo zacinajucim rybarom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Kolik je celkem posedů? Nebo je to zupr tajný? ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 33 :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 33 :>Hmmmm dobrý, dÄkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Ež jste vymysleli jakou bude mít zlatá ryba funkci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Kdyby posledni dobou chytil nekdo nekde alespon jednu rybu, tak to sem napiste.Ja jsem se akorat dockal jednoho *tuk tuk* (v Hugelu), jinak vubec nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 NÄco jsme s Josífkem pochytali, ale je to celý nějaký rozhaÄený. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romulus Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Vsechno co je spojeny s nejakym casovacem je nefunkcni. Na ryby se musi podivat Mitheress a ten bude mit cas az tak v srpnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Jo to je svata pravda ... a jak nekde psal Iscar opravdu delam rukama na ty ryby kouknu az dostanu do ruky novou svn a ta bude az od k3dT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratman Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 ZdravíÄko lidiÄkové . . . jak je to možné, že jsem navÄtívil už 5 míst k rybaření a nenarazil jsem ani na jedno hide NPC Znamená to, že je rybaření doÄasnÄ zruÄeno nebo dÄlám nÄkde chybu ? Díky za odpovÄÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 ZdravíÄko lidiÄkové . . . jak je to možné, že jsem navÄtívil už 5 míst k rybaření a nenarazil jsem ani na jedno hide NPC Znamená to, že je rybaření doÄasnÄ zruÄeno nebo dÄlám nÄkde chybu ? Díky za odpovÄÄje to tak rybareni je docasne vypnute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratman Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Muhehe .. ja to tusil.. akorat jsem nemusel utracet 20k za Kapru a portovani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.