Morgaine Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Pár Äapek zaÄalo padat z mobů, není Äkoda, že se na nÄkterý zapomnÄlo?Dokebi hatEvil snake lord hatHelm of abyssHyegun hatMagnolia capMask of Iritpoporing hatSnake head hat // White snake hatYoyo hat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 Novy capky, ktery padaj z potvor: 5364 - Evil snake lord hat -> 0,5% Evil snake lord (1418); STR + 1, INT + 1, AGI + 25363 - Helm of abyss -> 0,02% Abysmal Knight (1219); Increases 3% resistance from Boss monster. Reduced 3% resistance from Demihuman monster.5367 - Hyegun hat -> 0,02% Yao Jun(Hyegun) (1512); Add a 5% resistance against Demon monster, MDEF + 35365 - Magnolia cap -> 0,02% Magnolia (1138); Enables use of Level 1 Flasher. Adds 5% resistance to the Stun.5420 - Mask of Ifrit -> 2% Ifrit (1832); STR + 1, INT + 1, Mdef + 5, Add a 5% resistance against Fire Property monsters.5352 - Poporing hat -> 0,02% Poporing (1031); lvl 1 Detoxify5385 - Yoyo hat -> 0,02% Yoyo (1057); Level 1 Pick Stone a Level 1 Throw Stone. Pridany funkce tem capkam, ktery nemely:5490 - Anubis Hat -> anubis (0.02); INT +25473 - Nipper Crab Hairpin -> crab (0.02); Level 3 Cold Bolt5501 - Pirate's Pride - Pirate Skeleton (0.02); VIT +25518 - Large Baphomet Horns - Baphomet (2%); Adds 6% resistance against Demi-Human monster. Popisky v db jsou aktualni, u klienta budou pozdeji (nejspis v prubehu dne ocekavejte patch) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 5473 - Nipper Crab Hairpin -> crab (0.02); Level 3 Cold BoltJuhuu, konecne budem mat coldbolt s bloodynnou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blahsen2 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 nic proti novym cepickam ale ten drop je strasny az nasiraci...radsej green ferus kartu ako ciapku, radsej abyss knecht kartu nez capku...tot muj naozor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 nic proti novym cepickam ale ten drop je strasny az nasiraci...radsej green ferus kartu ako ciapku, radsej abyss knecht kartu nez capku...tot muj naozor To možná. Ale uvÄdom si, že když se _přidá_ možnost, že něco padne, rozhodnÄ to neznamená, že se omezí drop karet. Tyhle dvÄ situace (drop Äepice a drop karty) spolu nikterak nesouvisí. Dokonce se může stát, že padnou obÄ najednou. To, že padne něco jiného než to, co si nepřejeÄ, neznamená, že kdyby Äepice nebyla, že by nezbytnÄ musela padnout karta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 To možná. Ale uvÄdom si, že když se _přidá_ možnost, že něco padne, rozhodnÄ to neznamená, že se omezí drop karet. Tyhle dvÄ situace (drop Äepice a drop karty) spolu nikterak nesouvisí. Dokonce se může stát, že padnou obÄ najednou. To, že padne něco jiného než to, co si nepřejeÄ, neznamená, že kdyby Äepice nebyla, že by nezbytnÄ musela padnout karta.PřesnÄ... asi jako Giearth karta taky nepadá místo elvenů... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blahsen2 Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 To možná. Ale uvÄdom si, že když se _přidá_ možnost, že něco padne, rozhodnÄ to neznamená, že se omezí drop karet. Tyhle dvÄ situace (drop Äepice a drop karty) spolu nikterak nesouvisí. Dokonce se může stát, že padnou obÄ najednou. To, že padne něco jiného než to, co si nepřejeÄ, neznamená, že kdyby Äepice nebyla, že by nezbytnÄ musela padnout karta. no pozri bol by si radsej za green ferusa alebo trhlu capku? kazdopadne si povies...ach k**** do p*** to mohla byt karta, asi tak ked som vymlatil 15k raydricku a padol mi j**** iron cain...asi tak a este sa mi nestalo zeby mi na karotvy drop padli rovnake veci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 no pozri bol by si radsej za green ferusa alebo trhlu capku? kazdopadne si povies...ach k**** do p*** to mohla byt karta, asi tak ked som vymlatil 15k raydricku a padol mi j**** iron cain...asi tak a este sa mi nestalo zeby mi na karotvy drop padli rovnake veci...To chce trpÄlivost a říct si spíÄ než ******** říct aspoř ta ÄepiÄka Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 no pozri bol by si radsej za green ferusa alebo trhlu capku? kazdopadne si povies...ach k**** do p*** to mohla byt karta, asi tak ked som vymlatil 15k raydricku a padol mi j**** iron cain...asi tak a este sa mi nestalo zeby mi na karotvy drop padli rovnake veci...proste smula, s tim nic neudelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 ChtÄla bych se zeptat, jestli už nÄkdo dÄlá quest na Kerchief http://dupeto.cz/~kingkoca/img/capky2/index.php?i=13, hroznÄ se mi totiž líbí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 17, 2009 Author Report Share Posted May 17, 2009 Urcite nedela, ale musim ted upozornit, ze questy na capky se dlouhodobe neplanujou. Na zpracovani ceka jeste 5 navrhu na questy. Ale nezoufejte, vetsina cepic z tech screenshotu pujde ziskat. Nemuzu s urcitosti rict kdy, snad v prubehu cervence nebo srpna Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernas Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Mám takovej dotaz/problém.. Ted sem dodÄlal Q na Observer a asi sem tak nějak možná naivnÄ doufal,že až si ho nasadim tak se mi v seznamu skillů zobrazí skill sense jako u wizny a budu ho moc používat ale nic nikde nemám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 Je potreba prepnout skill okno do mensiho modu... dela se to tim prtavym tlacitkem v pravym hornim rohu skill okna. Tam bude na konci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Nevím jak je informováno vedení serveru... ale nějakým updatem se vrátily funkce nÄkterých ÄepiÄek, které se předtím omezovaly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Nevím jak je informováno vedení serveru... ale nějakým updatem se vrátily funkce nÄkterých ÄepiÄek, které se předtím omezovaly. ...vratil jsem to, protoze v item databazi vubec nebyly tyhle zmeny oznaceny jako reborni. I tak ted jen 3 cepky ziskaly zajimavou funkci.. nechame to takhle, uvidime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 DiademHockey Mask - ZabranoObserver - Quest hotovPoring Party HatSacred PalmaDeporte Doll Hat - ZabranoGlarice Doll Hat - ZabranoSorin Doll Hat - ZabranoTailring Doll Hat - ZabranoVinit Doll Hat - ZabranoW Doll Hat - ZabranoSongkok - Navrh hotovSelendang - Navrh hotovGangster Scarf - Quest hotovNinja Scroll - Quest hotovBaphomet Horns - Zabrano (dlouho zadna odezva, mozna volne)Orc Hero HeaddressBunny Top Hat - Quest hotovNewYear Suit HatAngel of Ghost - ZabranoCrunch ToastOld BandanaMandragora Cap - ZabranoBone Head - ZabranoHunter Hat - Quest hotovSanta Poring Cap - Nepristupne Loki Mask Kdypak budou dokonÄeny rozvrtané questy na Äepky?KonkrétnÄ mÄ zajímá Angel of Ghost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strauchy Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 (edited) Potrebujem poradit s questom Rainbow Scarf.Knihovnik mi povedal, ze "Kapra ve Veins je moje kamaradka, a chtela ochutnat banan."NPC Kapra nijak nereaguje, a inu nikde nevidim. edit: Tak uz to mam. Bola to Kafra. Moja chyba. Edited January 5, 2014 by strauchy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts