Leontinka Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 majk: a bez miniboss atd karet, na czro už takové turnaje fungují a je to tam zakázané, třebas k tomu mají důvod... (zkus zapřemýÄlet, bolí to já vím) Ja sem se na ten duvod ptal, a ty mi odpovidas otazkou. Zajimave... Tak mi to zkus rict ty...jaky je duvod? ty se zajímáÄ jen o to, co z toho budeÄ mít a jestli si nahrabeÄ...// rika ten "Dejte mi varianty, nebo odejdu z guildy!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Ja sem se na ten duvod ptal, a ty mi odpovidas otazkou. Zajimave... Tak mi to zkus rict ty...jaky je duvod?Aby to bolo cisto o skille a ne o tom, kto si co nahrabal za tu dobu, co tu hraje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Aby to bolo cisto o skille a ne o tom, kto si co nahrabal za tu dobu, co tu hraje. Dobre, vsem rozdat EQ co se da kupovat NPC(Bootse neslot, chain maily neslot)To pak bude o skillu.Jinak bych pak mohl protestovat, ze nekdo ma marca a ja ne, protoze jsem si ho proste nestihnul nahrabat za tu dobu co hraju.(priklad) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 (edited) Anatole a presi: Já sem to nenavrhoval, byla to jen taková poznámka, co se mi líbilo. V RO to možná Älo se 2nd classama, ale s transcendent už ne. F0rm1: Ty chceš zas mít souboje nekoneÄný, kde budou lidi padat jen na asury, lex ad, lex sb? Nějak mÄ nenapadá, jak jinak bys chtÄl protivníky umlátit, když ti to budou furt dochlastávat. MnÄ přiÄlo samozřejmý, že budou určitý omezení na složení party, equip a usable vÄci. Rasho: Koukni se na tenhle a GW topic. Nemám jedinej důvod se vůbec kdy znova lognout, krom toho, abych se smazal. Leontinka: A nebo by se to mohlo hrát na test serveru, 99/70 chary s buildem přímo na tenhle event a s libovolnÄ sestaveným equipem. To by taky bylo jen o skillu. Edited June 26, 2009 by Gell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Moje predstava "PVP turnaju" by byla: - kazdy char muze mit pouze jedno zastoupeni v teamu a v nominaci- volne slozeni party (slozeni bych nevazal nijak na guildu)- clenove teamu nemusi byt vsichni v parte- 6 vs. 6; pocet na to, aby se do party dalo to, co je potreba a zaroven kapacita je takova, aby se tam neveslo vsechno.- nominovani 9 charu a budou dopredu zverejneny (GM se nahlasi primo povolani a nick charu, ale zverejnit pouze povolani); prostor pro pripravu na den "D" a zaroven vyssi moznost sestaveni sesticlenneho teamu.- mod prostredi: skilly odhazuji, zpusobeny DMG nejde videt, (i GW redukce? tezko rict) (nevim jestli takove prostredi existuje, pripadne narocnost jeho vytvoreni. Pokud by to neslo, tak jsem pro PVP prostredi)- zadne omezeni v "uzitkovych" vecech (poty, jidla, svitky... )- miniboss a mvp karty zakazat- skilly: resurrection, warp portal, teleport a ice wall zakazat- zakazan homunkul- dat to jako celodenni event pod dohledem GM v presne stanovenem harmonogramu. Podle narocnosti organizace a ohlasu od samotnych hracu opakovat v pravidelnem intervalu (ctvrtletne? na czro to maji jednou rocne, ale tam maji zivy GW, Tady to chceme jako "nahradu" za slabe GW (aspon tak jsem puvodni myslenku pochopil))- mapy na kterych by se to melo odehravat dopredu uverejnit.- odmena.. neprehnana; spise financni (tim se predejde vetsine kritiky) Pozn.: nemam poneti, jestli se turnaje zucastnim, takze NE, nenavrhuju si turnaj na miru. Jsou to vlastne mirne prepracovane czro podminky turnaju (kterych jsem fanouskem ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 - clenove teamu nemusi byt vsichni v parteToto je prave jedno z pravidiel ktore by som zaviedol, ze musia byt. Ono mind break v PVP prostredi...fail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 StejnÄ tak Provoke, aÂť už na unfreeze nebo zvýÄení atk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted June 27, 2009 Author Report Share Posted June 27, 2009 Tak nejakou zivnou pudu jsem tu videl, sice i par flamu, ale to je fuk. Jestli jsem dobre pochopil tak zajem je zatim dvou teamu, zbytek nevi protoze neznam podobu ani pravidla turnaje / ligy. Z cehoz soudim, ze bud neni temer zajem, nebo zajem je, ale az podle hodnoty odmen. Mam svoji predstavu o takoveto lize, co vim uplne na 100% je ze zadny usable item (poty, svitky, .. ) ani nepujdou pouzit, s kartou se do areny ani nedostane a to nejen s MVP, ale vubec nicim, pro ucely pvp tu mame battleground items, ktere budou modifikovany tak aby nahrazovaly soucasne redukce + neco vic. Mod to nebude ani GW, PVP ani normal, ale specialni mapflag, ktery bude specificky nasemu nastaveni. Kazdy mate jinou predstavu o PVP a ze pokud to nebude ten vas napad, tak nemate ani zajem nejak hrat. Jsem myslel ze vas bavi merit sily s lidmi a ne s predprogramovanym NPC, v jakekoliv forme a podminek. Pokud se pletu tak mi to dokazte, pokud je to pravda, tak tu marnim cas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akki Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Co udÄlat ligu v unrealu v pronte? ProstÄ předem dohodnuté boje 5v5, GW redukce, 15-20min trvaní (možná víc, jen aÂť to v průbÄhu boje nepřestane bavit). Kdyz jeden zemře nebude hrát dokud nÄkdo nedonese vlajku nebo nepobije ostatní. Za pobití vÄech z druhého týmu +1bod, za získání a donesení vlajky +2 body. Po skorování reset kola a včichni od zaÄátku. Za určitý Äas hra zkonÄí a vyhrává tým s vÄtÄím poÄtem bodů. PS: Neukamenujte mÄ, je to jen návrh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted June 27, 2009 Author Report Share Posted June 27, 2009 Co udÄlat ligu v unrealu v pronte? ProstÄ předem dohodnuté boje 5v5, GW redukce, 15-20min trvaní (možná víc, jen aÂť to v průbÄhu boje nepřestane bavit). Kdyz jeden zemře nebude hrát dokud nÄkdo nedonese vlajku nebo nepobije ostatní. Za pobití vÄech z druhého týmu +1bod, za získání a donesení vlajky +2 body. Po skorování reset kola a včichni od zaÄátku. Za určitý Äas hra zkonÄí a vyhrává tým s vÄtÄím poÄtem bodů. PS: Neukamenujte mÄ, je to jen návrh CTF battleground ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 (edited) Ja bych spustil PvP HR server s GW redukcema a nightmare dropem:) Edited June 27, 2009 by DarkLord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Mam svoji predstavu o takoveto lize, co vim uplne na 100% je ze zadny usable item (poty, svitky, .. ) ani nepujdou pouzit,taky zadne bomby, EDP, gemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Tak nejakou zivnou pudu jsem tu videl, sice i par flamu, ale to je fuk. Jestli jsem dobre pochopil tak zajem je zatim dvou teamu, zbytek nevi protoze neznam podobu ani pravidla turnaje / ligy. Z cehoz soudim, ze bud neni temer zajem, nebo zajem je, ale az podle hodnoty odmen. Mam svoji predstavu o takoveto lize, co vim uplne na 100% je ze zadny usable item (poty, svitky, .. ) ani nepujdou pouzit, s kartou se do areny ani nedostane a to nejen s MVP, ale vubec nicim, pro ucely pvp tu mame battleground items, ktere budou modifikovany tak aby nahrazovaly soucasne redukce + neco vic. Mod to nebude ani GW, PVP ani normal, ale specialni mapflag, ktery bude specificky nasemu nastaveni. Kazdy mate jinou predstavu o PVP a ze pokud to nebude ten vas napad, tak nemate ani zajem nejak hrat. Jsem myslel ze vas bavi merit sily s lidmi a ne s predprogramovanym NPC, v jakekoliv forme a podminek. Pokud se pletu tak mi to dokazte, pokud je to pravda, tak tu marnim cas. Já bych zájem mÄla akorát jsem si to jeÄtÄ nestihla předtím přeÄíst, přece jen je tento topic starý jen jeden den :-). Jsem pro, aby se nedaly použít usable items a líbí se mi i nápad, že by tam nemohly být používané karty, jen ty battleground items. Taky si myslím, že skilly by mÄly být použitelné vÄechny a to s plnou íşčiností - i třeba snatch, teleport, různé skilly, co mají odhazovat, tak aby odhazovaly a i ress, protože kdyby to bylo jako v hradu, tak se před vstupem znovu tam můžou naboostit, vyhealovat a tak. Mapa by teda podle mÄ mÄla být uzavřená, bez možnosti ji opustit dokud kolo (turnaj?) neskonÄí (pokud by ji opustil, tak už by se nemohl vrátit). Taky nevidím jediný důvod, proÄ by team mÄl být vytvořený pouze z Älenů jedné gildy, od toho tu jsou GW... ale zase si myslím, že by team mÄl být v jedné partÄ, když by ji nÄkdo opustil, tak kick z arény. UrčitÄ by byla fajn motivaÄní tabulka na námÄstí s doÄasnými výsledky (nebo aspoř na netu). Ale nevyhlaÄovala bych nejlepÄího hráÄe (tedy toho, který zabil nejvíc lidí), protože to by nikdy nemohl být support char. Jinak velikost týmu se mi líbí ta, co navrhoval sici, i s tÄma nominacena (6vs.6, ale 9 nominovaných). Tak to je můj návrh. Ale samozřejmÄ si budu chtít vyzkouÄet jakkoukoliv formu, kterou dáte dohromady. A ne, taky jsem si to netvořila "na míru", snažila jsem se to udÄlat tak, aby to bylo fér (přece jen to má oživit PvP a možná přitáhnout lidi na GW, pokud se jim to bude líbit, tak aby mÄli aspoř zdání, že i GW by mohly být o skillu a ne o equipu). Jo a jeÄtÄ ty odmÄny. Možná nÄkterou z té záplavy nevyužitých ÄepiÄek, aby včichni vidÄli, že jsme se toho íşÄastnili. A taky si myslím, že odmÄna by nemusela být jen pro vítÄzný tým, ale i jen za íşÄast (tak, jak to bylo loni s táborem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 taky zadne bomby, EDP, gemy? Myslím, že tím myslel takový ty itemy, co se ti v inventáři dávají do první kolonky "item". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Myslím, že tím myslel takový ty itemy, co se ti v inventáři dávají do první kolonky "item". To bylo brano s nadsazkou, jen jsem nepochopil duvod proc znevyhodnovat nektere postavy. Napr. jidla. kdo by veril ze si nema v buildu pocitat s touto samozdrejmosti. Je pravda ze na SP jsou profove, ale na bomby jsou varici, tak proc asurak ma mit profu a bomber bomby z mesta. Assassin si taky muze varit EDP uvnitr. A WP to je doslova fraska. Neni mi jasne proc ma dostavat vit char vetsi dmg bombou a nedostat z toho zadne vyhody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Já bych zájem mÄla akorát jsem si to jeÄtÄ nestihla předtím přeÄíst, přece jen je tento topic starý jen jeden den :-).zas tak dlouhé to není ne?Taky si myslím, že skilly by mÄly být použitelné vÄechny a to s plnou íşčiností - i třeba snatch, teleport, různé skilly, co mají odhazovat, tak aby odhazovaly a i ress, protože kdyby to bylo jako v hradu, tak se před vstupem znovu tam můžou naboostit, vyhealovat a tak.teleport? víÄ že dobré hp může portit neomezenÄ dlouhou dobu? a určitě by se tu naÄli takoví lidi typu "když ne já, tak nikdo" co by to dÄlaliMapa by teda podle mÄ mÄla být uzavřená, bez možnosti ji opustit dokud kolo (turnaj?) neskonÄí (pokud by ji opustil, tak už by se nemohl vrátit).to je samozřejmost s kterou se poÄíta od zaÄátku, stejnÄ tak s kompletním dispelem při vstupu (co si nedáÄ sám na turnaji, to nemáÄ, jinak by to bylo lehce pointless)Taky nevidím jediný důvod, proÄ by team mÄl být vytvořený pouze z Älenů jedné gildy, od toho tu jsou GW...tohle má být náhrada za gw Ale nevyhlaÄovala bych nejlepÄího hráÄe (tedy toho, který zabil nejvíc lidí), protože to by nikdy nemohl být support char.odkdy je nejlepÄí hráÄ ten s nejvíce fragama? Jo a jeÄtÄ ty odmÄny. Možná nÄkterou z té záplavy nevyužitých ÄepiÄek, aby včichni vidÄli, že jsme se toho íşÄastnili. A taky si myslím, že odmÄna by nemusela být jen pro vítÄzný tým, ale i jen za íşÄast (tak, jak to bylo loni s táborem).jasnÄ, bez odmÄny ani ránu, zajímalo by mÄ kdy se hráči zaÄnou dožadovat povolení @item... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Mam svoji predstavu o takoveto lize, co vim uplne na 100% je ze zadny usable item (poty, svitky, .. ) ani nepujdou pouzit, s kartou se do areny ani nedostane a to nejen s MVP, ale vubec nicimTeraz neviem, ci to mala byt ironia, ktoru som nepochopil, alebo si to fakt predstavujes, ze tam nabehnu 99 advancedy, ktore sa budu mlatit s equipom od NPC bez potov? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Ja osobne si myslim, ze by se Constik nemel tady nikoho ptat a mel by si to udelat tak, jak to prijde nejlepsi jemu a ostatnim GM, protoze lidi tady na foru se nedohodli nikdy na nicem, rozhodne to ted nebude jinak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Taky nevidím jediný důvod, proÄ by team mÄl být vytvořený pouze z Älenů jedné gildy, od toho tu jsou GW... ale zase si myslím, že by team mÄl být v jedné partÄ,Ciste technicka poznamka - tohle je technicka nutnost kdyz se ti nechce prepisovat pul eAtheny kvuliva GW redukcim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted June 27, 2009 Author Report Share Posted June 27, 2009 to Rodix: to rozhodne nechci, chci zavest uplne novy equip (resp ten z battlegroundu, stejne jen bere radky v db) to Tracy: Neboj, davno to mam vymyslene, jen hledam inspiraci, jak co zlepsit ci pridat... to jirkan: tohle se da obejit mnoha zpusoby, napr equip, nemas equip pro areny (nebo-li mas klasicky GW / PVM equip) nemas moc sanci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Nvm proc vymyslite dalsi areny a jeste na sebe nechate porvavat: "ja tam chci to, a chci a chci!" pvp fightu je na rebornu dost, že jich hráči nevyužívají není chyba GM. Když už tak moc chcete něco mimo GW, tak co to popostrčit (jak psal tuÄím trablík) zpropagovat Battlegroundy, dát NPC na port do nich do pronty ke kaÄnÄ, nebo pár eventů s tím, že jejich obsahem budou i battlegroundy, nebo ten broadcast.CTF taky není vůbec Äpatný, v pvp arénách si hráči můžou dÄlat team vs team sami ... imho hráÄe akorát je Äím dál více rozmazlujete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 zas tak dlouhé to není ne? teleport? víÄ že dobré hp může portit neomezenÄ dlouhou dobu? a určitě by se tu naÄli takoví lidi typu "když ne já, tak nikdo" co by to dÄlali jasnÄ, bez odmÄny ani ránu, zajímalo by mÄ kdy se hráči zaÄnou dožadovat povolení @item...je to dlouhé, trvá asi 20 minut než se tím člověk prokouÄe... nemohlo by se třeba trefit na magnet? Jinak... bez potů to bude hezké a kdyby byly, určitě ne v neomezených poÄtech, protože vozejk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nvm proc vymyslite dalsi areny a jeste na sebe nechate porvavat: "ja tam chci to, a chci a chci!" pvp fightu je na rebornu dost, že jich hráči nevyužívají není chyba GM. Když už tak moc chcete něco mimo GW, tak co to popostrčit (jak psal tuÄím trablík) zpropagovat Battlegroundy, dát NPC na port do nich do pronty ke kaÄnÄ, nebo pár eventů s tím, že jejich obsahem budou i battlegroundy, nebo ten broadcast.CTF taky není vůbec Äpatný, v pvp arénách si hráči můžou dÄlat team vs team sami ... imho hráÄe akorát je Äím dál více rozmazlujete.PvP bez redukci je traparna na ego boost:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 PvP bez redukci je traparna na ego boost:)Pravda je, že by v PvP GW redukce být mohly... možná i neodhazovací efekty... ale na to ti kopec lidí řekne že máÄ test hrad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) zpropagovat Battlegroundy, dát NPC na port do nich do pronty ke kaÄnÄ, nebo pár eventů s tím, že jejich obsahem budou i battlegroundy, nebo ten broadcast.A o co sa podla teba snazia? Len to trosku inak sformulovali Edited June 29, 2009 by Sameth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts