presi Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 NÄkteří lidi sice možná zvolí "Ne, nevyhovuje mi cas, chci ho dele", ale to proto že je pro nÄ 35minut duelování s 200statama a itemama jako Angra Manyu a Ahura Mazdah málo, pokud si člověk potřebuje opravdu něco zkusit, tak to do té hodinky stihne třeba 2x I když mÄ taky bavilo s 200vit paladinem, 10kovym reflektem a full reflekt equipem zabijet (a nejen battle chary ale i wizny)osobnÄ sem zkouÄel HPÄko (reálný použitelný build, to samé itemy) a to, jak přežije různé druhy íştoků a strávil sem na testu 3 dny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 (edited) osobnÄ sem zkouÄel HPÄko (reálný použitelný build, to samé itemy) a to, jak přežije různé druhy íştoků a strávil sem na testu 3 dny Ja si take zkousel char a to dukladne. Dopredu jsem si navrhl mozne buildy a equip. Vyhledal jsem si ID itemu co pouziju jako equip/ spotrebni material/ whatever..., vyuzil jsem kalkulator (i PVP kalkulator). Dohledal/vedel jsem parametry utoku a jejich zavislost na statech/equipu. S takovou pripravou uz byl test server pouze prevedeni teorie do praxe a na test serveru jsem stravil neco pres 30 minut.Spise bych spousteni test serveru omezil. Doba behu je vyhovujici. EDIT: par drobnych chyb. Edited October 21, 2009 by Tote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Bylo by možný něco provést s respawnem mvp na testu? JeÄtÄ se mi nestalo, že bych tam nějaký vidÄl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baraka Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Nedal by se vytvorit nejaky prikaz abych si na testu mohl hodit gw redukce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Respawn MVP - to je fakt, na testu by se jim moh dat instant respawn, kdyz tam nejde @monster GW redukce - tohle eAthena neumoznuje. Musis do test hradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baraka Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 GW redukce - tohle eAthena neumoznuje. Musis do test hradu.Diky diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Mohli yb jste spawnou Emperko, alepson do test hradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mei Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 GW redukce - tohle eAthena neumoznuje. Musis do test hradu. test hrad byl spis nebyl od doby co se zkousela rotace hradu... dlouho sem to nezkousel takze to uz mozna bude ok ... ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Jo mas pravdu. Test hrad byl vypnutej. Aktualizoval jsem test server na nejnovejsi revizi eAtheny a synchronizoval s ostrym serverem. Zapnul jsem test hrad (pronta vlevo uprostred, je tam i emperko.Dale jsou povoleny 13.1 questy - pristup do lokace New World. Na fieldech jsou nova monstra. Questy: http://irowiki.org/wiki/Quests#Ash_Vacuum_QuestsMapy (mid_camp, man_fild01 az 03, spl_fild01 az 03), jsou v db.Pribyla tam instance Orc's memorial dungeonu. Respawn mvp monster na mapach je instantni. Spustil jsem test, kdyby nekdo otestoval veci z epizovy 13.1, byli bychom vdecni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaxx Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) Zdravím, nevíte nÄkdo ID Gunslingera? Nějak to tam nevidím. Díky. EDIT: No blb, no co byste chtÄli a jeÄtÄ k tomu slepej - už to vidim (resp. mÄ napadlo použít CTR+F) - ale ten výpis tam je fakt vokodlub Edited January 20, 2010 by Zaxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morbidus One Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Ja len tolko ze niesom taky uber hrac ako 3/4 tych co tu pisu a mne napr hodinka na testovanie nestaci , v pripade zeby tie postavy ostavali ulozene tak by stacila ale kedze si mam stale hladat ID itemov a vytvarat si novu postavu tak mi to dost trva a ta hodinka mi je naozaj malo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Ja len tolko ze niesom taky uber hrac ako 3/4 tych co tu pisu a mne napr hodinka na testovanie nestaci , v pripade zeby tie postavy ostavali ulozene tak by stacila ale kedze si mam stale hladat ID itemov a vytvarat si novu postavu tak mi to dost trva a ta hodinka mi je naozaj malo ...suhlas, co tak wipe raz tyzdenne na teste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Ja len tolko ze niesom taky uber hrac ako 3/4 tych co tu pisu a mne napr hodinka na testovanie nestaci , v pripade zeby tie postavy ostavali ulozene tak by stacila ale kedze si mam stale hladat ID itemov a vytvarat si novu postavu tak mi to dost trva a ta hodinka mi je naozaj malo ...Co tam proboha pises? Ja kdyz neco planuju, tak otevru doddler calc, tam si to pekne vypocitam, na papir si napisu co chci(najdu si id) pak to tam naboucham pres @item2 .. za 5 minut neni co resit... to je tim, ze pripravu, ke ktere vubec nepotrebujes server delas pozde. Mozna vec nazoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Ty hele driv si test server bral info z opravdoveho uctu, takze tam bylo to same co ve hre - mozna by i to lidem usetrilo praci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 a dal by sa pridat prikaz na vyvolani moba ?....som si chcel skusit demo na rozne potvory atd a nechce sa mi stale behat na ine mapy a hladat to ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Vis jak konci povoleni @monster, pokud po nem opravdu touzis, tak mi staci napsat na icq a modlit se ze budu mit cas. Prava vam docasne pridelim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 SpíÄ ho povolit jen na nějaké mapÄ na kterou bude warper (třeba PVP mapa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Ja jsem stejnyho nazoru jako const. Pokud tam chcete opravdu testovat a planujete novou postavu, udelate si pripravu a neni problem dojit kamkoliv a otestovat to. To, ze se test uz jednou rusil a stejne lidi v prontere vyvolava bomb poringa, svedci o tom, ze vam je test zcela ukradenej a chcete tam jen delat bordel. Povolit prikaz na urcitou mapu eAthena neumoznuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 za toho bomb poringa muze box kterej ho pri pouziti vyvola.. napada me zakazzat jak bloody a dead braanche, no problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Vis jak konci povoleni @monster, pokud po nem opravdu touzis, tak mi staci napsat na icq a modlit se ze budu mit cas. Prava vam docasne pridelim. ok consti berem na vedomie ...toto urco vyuzijem Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Ja jsem stejnyho nazoru jako const. Pokud tam chcete opravdu testovat a planujete novou postavu, udelate si pripravu a neni problem dojit kamkoliv a otestovat to. To, ze se test uz jednou rusil a stejne lidi v prontere vyvolava bomb poringa, svedci o tom, ze vam je test zcela ukradenej a chcete tam jen delat bordel. Povolit prikaz na urcitou mapu eAthena neumoznuje.jenže nemůžeÄ házet do jednoho pytle lidi co si tam opravdu chcou něco vyzkouÄet a (bez pardonu) dementy, co tam jdou marchovat s tím, že si naklikají co se dá a uaaaa podívejte na mÄ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Povolit prikaz na urcitou mapu eAthena neumoznuje.Len taky napad... NPC ktoremu tuknes ID a ono ti ho vyvola (ak existuje) by sa nedalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Len taky napad... NPC ktoremu tuknes ID a ono ti ho vyvola (ak existuje) by sa nedalo? A jak to zabrani tomu, proc je @monster zakazany? bohuzel eathenna jeste nepokrocila do takoveho stadia vyvoje a prikaz isdement() je v nedohlednu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 A jak to zabrani tomu, proc je @monster zakazany? bohuzel eathenna jeste nepokrocila do takoveho stadia vyvoje a prikaz isdement() je v nedohlednu.Co to npc dat do areny a nastavit, ze v arene vsecko po nejakym stanovenym case po vyvolani umre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 A jak to zabrani tomu, proc je @monster zakazany?Neviem presne v com bol problem, ale mam pocit ze ak bol v tom ze po namesti v pronte chodilo 5K bomb poringov tak minimalne problem, ze budes mat neobytne mesta ti to vyriesi... Ale ako povies, ty si sef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts