Guest Miltank Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 76str str ale bol by to cisto pvp build .....na mvp by si moc nezahral bo s takym eq co by musel mit na sobe a zradel by to moc good nebolo Tak si hold udela champy dva, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 owned Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Radej budu sazet na vyssi minimalni dmg chainu(+9 refine), nez na o neco vyssi prumerny dmg stunneru, ktery by byl vyssi az od 8 refine rate.Je potreba si pohrat s kalkem a rozhodnout se, co komu vic vyhovuje a potom spocitat naklady na vyrobu Marc vs. ED.. chci prezit sonic a nahodim si neco, co me to cely zkazi... ED rozhodne mit, ale spis na switch, nez na stale noseni- na tom se ale neda shodnout..kazdy si musi udelat obrazek sam. Fakta pro a proti jsou obecne zname. Ahoj,můžes podrobnÄji rozebrat výhody ,respektive nevýhody Marc vs ED a Valk.armor.Sám se nemůžu rozhodnout kterou kartu použít do VA a silky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Ahoj,můžes podrobnÄji rozebrat výhody ,respektive nevýhody Marc vs ED a Valk.armor.Sám se nemůžu rozhodnout kterou kartu použít do VA a silky. Vsechno do VA Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rm1 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Vsechno do VA pekna kktina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 pekna kktina me to vyhovuje:) jeste lituju toho, ze do statusovek sem nedal golema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Vsechno do VA vsechno do silky, VA sux... a pocitat s nim do buildu dvojnasob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 vsechno do silky, VA sux... a pocitat s nim do buildu dvojnasob. Tak to zase ne, VA je super, protoze kdyz mas mace class weapon(napr chain), tak mas s VAckem nerozbitnej equip proti demu. Ale u champa si dva nemuzes dovolit nosit, pac potrebujes kazdou nosnost kvuli BPckum. Ja nosim dycky marca a silku s ED na switch. Ale je pravda, ze pocitat s nim do buildu je kravina, protoze clovek nikdy nevi, jestli nesezene dia robu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 tak ja na champovi nosim ed a switchuju (ne s marcem) ....nosim pri sebe 2va nerozbitnost je urco lepsia ako stale zebrat o protekty ...viz moje profka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 tak ja na champovi nosim ed a switchuju (ne s marcem) ....nosim pri sebe 2va nerozbitnost je urco lepsia ako stale zebrat o protekty ...viz moje profka S cim teda switchujes? Angeling? Ja si stejne furt myslim, ze je lepsi mit primarne marca, nikdy nevis jestli u tebe nebude sinX s aspem. Nemluve o tom, ze kdyz nabihas do precastu kde je 140 int HW se salamem, ktera haze meteor, tak jsou ty % navic taky znat. A nevidim duvod proc nosit dva VA, kdyz ED nasazuju fakt jen kdyz je u me profa/HW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Ahoj,můžes podrobnÄji rozebrat výhody ,respektive nevýhody Marc vs ED a Valk.armor.Sám se nemůžu rozhodnout kterou kartu použít do VA a silky.Marc vs. ED : marc - dostanes stone curse od profyED - asperkovany sinX ma na tebe bonus ; na druhou stranu sinX co nema onventory, sikovneho priesta a chce obejit raye takze nahodi EP, ti nic neudela VA vs. silka :rozdil je v nerozbitelnosti (VA) a ve znacne hmotnosti ( silka o 270 lehci tj. 18 BP/54 cwp navic ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 SinX co používá EP místo converterů je ve vÄtčinÄ případů hodnÄ Äpatný hráÄ. Undead armor děsně krmí elementy a když se přepíÄe tak mrzneÄ i tak.Podle mÄ je nejlepÄí mít primárnÄ nasazenýho marca a ED switchnout jen na SC, provoke, aspe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 S cim teda switchujes? Angeling? Ja si stejne furt myslim, ze je lepsi mit primarne marca, nikdy nevis jestli u tebe nebude sinX s aspem. Nemluve o tom, ze kdyz nabihas do precastu kde je 140 int HW se salamem, ktera haze meteor, tak jsou ty % navic taky znat. A nevidim duvod proc nosit dva VA, kdyz ED nasazuju fakt jen kdyz je u me profa/HW. Angel nebo ghost.....ale momentalne mam casteji angela....proti sonicom je to idealne riesenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Marc:+muzes dostat BSS+resist na water+neresis status recovery-SC fungujeedit: plus: MB jsem si jeste vzpomel, ale to u champa nema uplatneni ani teoreticke Evil druid:+nekamenis+muzes mlatit empo bez strachu z aspersia+nemusis se bat poison a shadow elementu [imho k nicemu]-dostavas pecky od asp. EDP SB-BC ti muze prepsat element takze budes mrznout i kamenet-status recovery te oslepuje-150dex HW se salamem a berserk potem s tebou udela divyedit2: plus: provoke vam neprerusuje cast. vyuziti opet mizerne, ale wizny vedi svoje Valk armor:+nerozbitnost+1 ke statum+resist na silence/stun-vaha silk roba:+vaha+mdef+sehnatelnost-rozbitelna osobni nazor:dle meho neni nad dobrou +8 silku s marcem a na switch ED. pokud ED bude taky v silce, tak to aspon vyjde na 1 tlacitko v BM [coz u champa neni takovy problem ale se sinXem jsem nosil na switch asi 9 kusu equipu a to uz zacinal byt problem s mistem v BM]. bohuzel je to pak o socovani protektu [i kdyz v pripade rozbiti se porad da pouzit zalozni silka:)]. champ ma navic tu vyhodu ze se nekdy vyhne rozbiti equipu diky pneume. zaver:kazdej si stejne vybere to co mu nejvic vyhovuje a pokud by se opravdu obevil sehnatelny BG equip tak se rovnou muzeme vykaslat na nejake pocitani vahy pac to se pak bude nosit jen VA s ghostem na switch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 hmmm iba blazon by si nenosil switch ked si switchnes armory bss zmizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 hmmm iba blazon by si nenosil switch ked si switchnes armory bss zmizi jasne, a to znamena ze to muzes ignorovat? proste jsem to tam pripsal jako dalsi nevyhodu coz doopravdy je. v kazdem pripade mit marca tak to uvitas, je jen malo lepsich kombinaci nez marc+bss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 ked uz marca tak ho nosit vo water armore v silke to moc cenu nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 ked uz marca tak ho nosit vo water armore v silke to moc cenu nematen bych si nevzal uz jen kvuli wind konvertum ktere nosi kazdej sinX kvuli zmrzlinam a obchazeni redukci. S wskem s 14k hp (50% dh redukce) jsem už dostal do water armora insta od sonikuto je tim co rikam, daleko casteji potkas sinXe s wind elementem nez s aspersiem. podle me je water armor dobry jen do chvile nez se hodi magnet, pak zacina byt spis na obtiz nez k uzitku. edit: slepeni dvou postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Každý element je dobrý na něco jinýho unfro water do precastu, unfro wind do pvp, marc s bss je takový univerzál, ale nemáÄ ho perma. Proti dobrému crossovi/wsku je vÄtčina elementů potenciální nebezpeÄí... S wskem s 14k hp (50% dh redukce) jsem už dostal do water armora insta od soniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Evil druid:+muzes mlatit empo bez strachu z aspersia osobni nazor:champ ma navic tu vyhodu ze se nekdy vyhne rozbiti equipu diky pneume. add ED: zrovna mlaceni empa zajima jen empo breakery, takze muzes teoreticky jedno plusko EDcka u 2/3 charu(mozna 3/4, podle toho co clovek pocita jako empo breakera) vypustit. add pneuma: me bylo vzdycky tvrzeno(a ze zkusenosti to musim potvrdit), ze pneuma zablokuje dmg dema, ale ne effect rozbijeni equipu. Stejne je tomu tak u WSka vs clovek v safetce. Jestli se to ale na Rebornu nejak menilo tak me omluvte. Jinak s tebou v podstate se vsim souhlasim, predevsim ohledne toho water armoru. Vetsina sinXu ma wind convertory. Jo a Marwe, jeste si zapomnel zminit vyuziti earth armoru proti sinXum. To mi pride v kombinaci s water armorem lepsi nez angeling+marc/ED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 ten water armor som nosil sice len na profke ale i bez asu s ec se to da prezit .....lexa to meni no ....na champovi som to neskusal ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 jo no na tu pneumu jsem zapomel, mas samozrejme pravdu. i kdyz ja za crea rovnou prestavam hazet kdyz vidim pneumu, nesnazim se polamat equip. taky ale fakt ze ji nekdy nevidim kvuli efektum xD jinak to s tim empobreakem.. no chtel jsem to napsat trochu obecneji abych schrnul vsechny vyhody a nevyhody na ktere jsem si vzpomel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNowya Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Mno ja osobne to mam takto: VA - ED(po precastu)Silka - Marc(precast) Jeste jsem uvazoval o Marsovi v garmentu v kombinaci s Marcem v precastu, ale nevim ci to neni na skodu(Sinx wind convertor) a radsi dostavat vetsi slupky od Sgcka, nez dostat convertovany sonic:)(tedy mit raye v precastu a prezivat bomby) Nazory? Edit: a ohledne toho earth armoru, jake je jeho vyuziti(vyhody,nevyhody)?Diky za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Mno ja osobne to mam takto: VA - ED(po precastu)Silka - Marc(precast) Jeste jsem uvazoval o Marsovi v garmentu v kombinaci s Marcem v precastu, ale nevim ci to neni na skodu(Sinx wind convertor) a radsi dostavat vetsi slupky od Sgcka, nez dostat convertovany sonic:)(tedy mit raye v precastu a prezivat bomby) Nazory? Edit: a ohledne toho earth armoru, jake je jeho vyuziti(vyhody,nevyhody)?Diky za odpovedmars na skodu neni, protoze ti nahodi 30% red na watter a sinXe s wind convertem to nijak neomezi, ale spis bych doporucil do garmentu jakka ( 30% red na fire), nebo noxe (10% red na long rage, magic a 10% na neutral), takze zredukujes bomby, SG i meteor. Earth armor vramci GW nepouzitelny, kdyby davatl redukci na earth properitu tak by se o nem dalo uvazovat. EDIT: kde prosimte Tade psal Ovce, ze chodi na GW. Ja jeho prispevek chapu tak, ze si zrovna shani equip do precastu. Crage: ty radsi nic ani nepis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Mno ja osobne to mam takto: VA - ED(po precastu)Silka - Marc(precast)a ze jsme te vsichni videli do tech precastu nabihat, jen co je pravda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.