Locklear Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 dovolim si tvrdit ze RO hraju o dost dele nez ty, tak vim jestli je to tezke nebo ne. final mi je naprosto ukradenej a prezentuje pro me tu nejdebilnejsi RO lidi, viz rick a jeho dopisy petrsnovi a dalsi GM jako kenshin a spol856[/snapback] Na kterem serveru, kde neni freewarper, jsi hral a jak dlouho? Tohle neni o tom, jak dlouho hrajes Ragnarok, ale o tom, vyzkouset si hrani bez freewarperu pri poctu hracu srovnatelnym s Rebornem. Final je jedinej takovej server, kde se to da vyzkouset. To ze na kazdou sebekonstruktivnejsi pripominku obsahujici slovo "Final" reagujes jako byk na cervenou je tvoje chyba. Mne a Unicornovi slo jen o to, ze vime jak bez freewarperu hra pri poctu lidi mensim nez 1-2k vypada, protoze jsme si to vyzkouseli. Nejsem si jisty, jestli jsi to nekde zkusil ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilian Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 kdyz ji zrusim, bude placena kafra. jak rikam, vsude jinde je to normalni, jen my sme lini prasatka kteri musi mit vsechno hned bez hnuti prstem. za vsechno se plati a nevidim duvod proc by se nemelo platit i za teleport. cena za jeden warp se pohybuje kolem cca 1k8 coz mi neprijde moc. v pay dungu i na normalnim rate to mas za par minutbtw. nebo si jeste lidi nevsimli ze je u kafry polozka teleport service?852[/snapback]K tem linym prasatkum... s free warpem se da chodit na vychazky mnohem lip, muzes casteji stridat mapy, potkavas lidi... proste zmena a zabava. Zkousela jsem i Final (podotykam ze vecna lama jsem, ale nepatrim mezi ty "kriply" co by diky banum nemohli hrat i jinde) a bez free warpera to vypadalo asi tak, ze pri predstave, ze se budu behem jednoho dne uz po pate muset dostat pesky z morocu do gefenu se mi delalo zle, stravila jsem tim zbytecne nekolik hodin casu, ktery bych radeji venovala hre (..o placene kafre vim, ale dost dlouho si ji i na ratu 3 nemuzes dovolit - potrebujes i treba poty a zakl. vybavu). Po case jsem vahala, jestli mi stoji zato menit mapu ci dungeon.... Zcela absurdne mi poznavani "novych" map cestou, ktere jsem znala nazpamet, mi ubralo chut chodit na vychazky do map, ktere jsou zajimave. Shrnula bych to asi tak, ze mnohem vic jsem po ruznych mapach chodila na czechru a vychazky mi delaly radost ... a o tom, ze se pri onlinovce rada potkam i s lidmi nemluve Prijde mi, ze se tady zamenuje hardcore s nudou Jinak jestli teda zcela nutne chces s kaframa neco udelat, prisel by mi nejlepsi asi ten quest, ktery by odemcel sluzby kafry... Klidne at je solidne dlouhy, hardcore, at se u nej vsechna "lina prasatka" projdou, ale hlavne at to neni nuda naporat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locklear Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 jump: to co tu predvadi locklear je to same co delali lidi na czechru kdyz se zrusil dungeon warper. vsichni breceli, narikali, vyhrozovali odchodem... Az ted jsem si vsimnul tohohle. A napada me jen "prosim?". Brecim, narikam nebo necim vyhrozuju? Ach jo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
medved Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ahoj. Neví nÄkdo,kde je rybářský posed? Prut,povolení od krále a deÄÂťovky mám. Prolezl jsem Izlude a posed nikde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 zpoplatnena kapra = kafra. co na tom proboha nechapes? <_<867[/snapback]Možná mÄl na mysli, že kafra neportuje vÄude tam co kapra. MÄ by se zpoplatnÄní líbilo Jen by to chtÄlo odstupřovat podle lvl, třeba pauÄál za port base_lvl*20 zeny, a nebo ty ceny co ma kafra, ale novice zadara a 1 class polovic (dÄtska sleva, no néé) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ahoj. Neví nÄkdo,kde je rybářský posed? Prut,povolení od krále a deÄÂťovky mám. Prolezl jsem Izlude a posed nikde.886[/snapback] prontera_field08, priblizne 378,114. Uplne dole v pravem rohu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medved Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 prontera_field08, priblizne 378,114. Uplne dole v pravem rohu.903[/snapback]Díky za radu. KoneÄnÄ jsem to místo naÄel. A to jsem ty mista okolo řeky prohledával. Ten posed je čikovnÄ schovaný ve křoví. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 este som sa s tym nestretol ale nie je to tak ze na earth armor nefunguje quaqmire? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatarTwister Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Neviete mi povedat po akom case sa mi sfunkcni nove heslo na account? Som si ho teraz menil ale nechce mi ho zatial zobrat ked sa chcem prihlasit do hry, a uz mi neberie ani to stare . Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 Funguje okamzite. Pokud s tim mas problemy ozvy se mi na icq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 chtel bych vas jen poprosit, kdyz mate v pravidlech JASNE napsano jake znaky smite pouzit a klient vam je normalne nebere, nesnazte se to vselijak ocuravat psanim pres alt+cislo a podobne, protoze databaze a CP ma pak problemy ty znaky precist. a pokud nekdo dostane ban za umyslne poruseni pravidla, tak by mel sklapnout a slusne poprosit o napravu a ne jeste rvat na gm ze kdyz mu to klient povolil, tak to povolujou i pravidla. to co sem musel cist v sobotu od lilith mi stacilo (myslim ze unicornovi a yamimu kteri to cetli asi taky). dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
comr4d Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 mam 2 otazky (neviem ci sa tu o tom uz diskutovalo tak sa pytam ) 1.niekedy sa mi stava ze po smrti mi zostava divest na helmu (to nebola otazka ) 2.preco wizny mozu davat z hradieb sg.... a sword classy nemozu dat provoke hore na hradbu na tu wiznu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 2.preco wizny mozu davat z hradieb sg.... a sword classy nemozu dat provoke hore na hradbu na tu wiznu?1023[/snapback]provoke by mal ist, asi to bolo tym ze dotycny mal evil druida v armore Link to comment Share on other sites More sharing options...
comr4d Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 provoke by mal ist, asi to bolo tym ze dotycny mal evil druida v armore1026[/snapback] no na zemi som na nho daval provoke (ak to bol on a ak nemal evila) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unicorn Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 * Alligator CardTo: AccessoryEffect: Reduces all ranged physical damage by 5%."all ranged" znamena ze nadalku nebo ze close- i longe- ranged? Asi to prvni, ptam se pro jistotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 23, 2005 Author Report Share Posted July 23, 2005 uplne presne: Adds 5% damage reduction against ranged physical attacks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leia Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Kde se najdu arc angelinga??V Yunu field 02 jsem ho nenasel.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Kde se najdu arc angelinga??V Yunu field 02 jsem ho nenasel..1359[/snapback] Mel by byt v Yuno field 03 a taky v payon field 04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leia Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Mel by byt v Yuno field 03 a taky v payon field 041363[/snapback]Jo dik yuno field3,ale stejne ho sam nedam:)ma heal 10k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriel Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Stala se mi takova mala neprijemnost . Za sveho sinna sem se sel podivat do toho noveho tezebniho mesta Ei...neco B) ... no pak se sel nekam dal a dosel sem do nejakyho mesta Light... neco B) ..no a tam se ze zvedavosti vlez do nejaky budovy v pravo dole.. a hodilo to error a padlo to..Muze me ne nejaky hodny GM presunout do nejake normalni civilizace dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 23, 2005 Author Report Share Posted July 23, 2005 njn..co s tebou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balud Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Je Reborn taky zdarma jako CzechRO? Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 24, 2005 Author Report Share Posted July 24, 2005 viz title uvodni stranky.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest el_diablo Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ChtÄl bych se zeptat na "pozadí" serveru na kterém bÄží Reborn...a sice ... jak to vlastnÄ máte? BÄží to u nÄkoho doma /ve firmÄ/ve Äkole??? Není možné (pokud server nepatří přímo vám), že vás jednoduÄe "odstřihnou" (pokud se jim už nebudete líbit..)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Mno vzdycky sem tvrdil, ze priest tu na advanced classech je na ho.... vcera v REAL pvp se mi to jen potvrdilo.... mam proto dotaz. Bude i po [ /omg ]u redukce na GW ci nikoliv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.