Nanaki Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 to este aj na PMka musim mat nejaky ten rank? wink.gif...ak toto nahodou cita nejaky GM...nemozem posielat PM a rad bol by som rad keby mi niekto potvrdil registraciu wink.gif...totiz klasicky RO padol serv a tak by som chcel skusit reborn...je to mozne?? *** smile.gif thx smile.gifzkus použít ICQ, to je asi nejrychleÄí, ale pozor, potvrzení není automatické.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balud Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Možná se opakuju, ale je Reborn taky Zdarma jako CzechRO? Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
raka Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Možná se opakuju, ale je Reborn taky Zdarma jako CzechRO? Dik1778[/snapback] to se opakujes Jako se ti k3 snazil naznacit toto je freeserver = JE ZADARMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatarTwister Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 aj ja mam dotaz, nemam tu nikde REPLY . Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 nema zrejme nikdo =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatarTwister Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 no nic som tu nenasiel tak cim to je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 21:27:33 ‹@k3dt› protoze tam misto toho mam tlacitko BAN XDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hector Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 potřebuju vědět jak se přesnÄ jmenuje skill u blacksmitha na kovaní oridecumů do zbraní.Myslím to jak se dá třeba v pronteře dát do zbranÄ třeba 5 ori, slyÄel jsem že smith má tím skillem o 10% pravdÄpodobnÄjÄí kování, prosím jak se ten skill jmenuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 potřebuju vědět jak se přesnÄ jmenuje skill u blacksmitha na kovaní oridecumů do zbraní.Myslím to jak se dá třeba v pronteře dát do zbranÄ třeba 5 ori, slyÄel jsem že smith má tím skillem o 10% pravdÄpodobnÄjÄí kování, prosím jak se ten skill jmenuje? 1800[/snapback]Weaponry research ... je to v popisku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 B) <_< ten skill je ze doneses rought oridecony a blacksmith ti udela oridecon...plusovat zbrane se da jenom u NPC(doufam ze sem to nepoplet...) B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 hm kya me predbehla ted kdo ma pravdu B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hector Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 já nevím ale myslím že on může to co npc a jeÄtÄ s +10%. a co je Oridecon research? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 tak to sem rad bylo by to divne kdyby blacksmith mohl plusovat zbrane a este s vetsi sanci nez npc B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 hector:jinak jak ses ptal co dela ten wapon research tak newim to ted presne ale je to jeden s boostovacich skillu ktere pouziva predevsim battle smith pridava myslim ATK teda dmg EDIT: uz si to asi smazal B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hector Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 hector:jinak jak ses ptal co dela ten wapon research tak newim to ted presne ale je to jeden s boostovacich skillu ktere pouziva predevsim battle smith pridava myslim ATK teda dmg EDIT: uz si to asi smazal B)1811[/snapback]je to možné,asi jsem si jen myslel že ková,a nevíte jak je to s tím kováním zbraní?když mám třeba smith spear tak jak se dozvím co potřebuju třeba na Lance abych ho vykoval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Je to napsany v popisu skillu, co může vykovat a co na to potřebuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hector Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 teÄ už něco jiného,za chvíli budu mít knighta na 99 a potřebuju se zeptat na 2nd class ( lord knight ), chtÄl bych vědět co vÄe potřebuju na zmÄnu,to staÄí jen jít do juna a najít knihu nebo musím mít jeÄtÄ něco ( např. určitý poÄet zenu atd. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 teÄ už něco jiného,za chvíli budu mít knighta na 99 a potřebuju se zeptat na 2nd class ( lord knight ), chtÄl bych vědět co vÄe potřebuju na zmÄnu,to staÄí jen jít do juna a najít knihu nebo musím mít jeÄtÄ něco ( např. určitý poÄet zenu atd. )1815[/snapback]2nd class už jsi, chceš jit na advanced 2nd class, to je pro upřesnÄní... Potřebujes mít 99/50, a 1.285.000 z PřESNÄ, tzn. ani víc, ani ménÄ. A doporuÄuje se sundat a dát do Kafry vÄechno, co máÄ. (equip, předmÄty, atd...). Taky se zbav Peca, vozíku, a podobných zbyteÄností Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 vsetci ste mimo...oridecon research nieje na kovanie orideconov ale ten skill zvysuje sancu na ukutie lvl3 zbrani ktore kuje blacksmith(trebars elementarne).....co sa tyka weapon research tak ten zvysuje sancu pri upgrade npc o 10%..cize az tak mimo nieste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hector Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 2nd class už jsi, chceš jit na advanced 2nd class, to je pro upřesnÄní... Potřebujes mít 99/50, a 1.285.000 z PřESNÄ, tzn. ani víc, ani ménÄ. A doporuÄuje se sundat a dát do Kafry vÄechno, co máÄ. (equip, předmÄty, atd...). Taky se zbav Peca, vozíku, a podobných zbyteÄností 1818[/snapback]njn ale ty prachy,vím že existuje asi v prontere nejaka "banka" kde můžeÄ dávat zeny,nevíÄ kde je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 njn ale ty prachy,vím že existuje asi v prontere nejaka "banka" kde můžeÄ dávat zeny,nevíÄ kde je?1820[/snapback]Když to vezmu podle mapy, tak od Kafry vlevo dolu, jeste na namÄsti. Jméno NPC je tuÄím "Bank clerk" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hector Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 tak moc díki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 potřebuju vědět jak se přesnÄ jmenuje skill u blacksmitha na kovaní oridecumů do zbraní.Myslím to jak se dá třeba v pronteře dát do zbranÄ třeba 5 ori, slyÄel jsem že smith má tím skillem o 10% pravdÄpodobnÄjÄí kování, prosím jak se ten skill jmenuje? ono tu nieje jasne aky skill myslis pretoze je tu par moznosti - na to aby si si zbran upgradoval s orideconmi sam, potrebujes skill weapon refine ktory ma az whitesmith ale ten je momentalne vyputy(myslim skill )a ak myslis upgrade zbrane u npc tak je to ako napisal reload - weaponary research(ten ma aj bs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 mam taky problem s forami, zakazdym ked niekam postnem, tak sa mi automaticky nahlasi ze chcem dostavat maily o tom ze do topicu niekto prispel, neviete kde to vypnut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 mne sa to uz nahlasilo....a ja ze preco mam plnu stranku e-mailov....inac neviete kde to vypnut??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.