cabal Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Prosim..jak se da dostat do Lighthalzen dungu?... v hlavnom vchode (teda aspon myslim ze je to hlavny ) nie je warp... a moc tam xceme ist..dikz.. /gawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarevok Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Prosim..jak se da dostat do Lighthalzen dungu?... v hlavnom vchode (teda aspon myslim ze je to hlavny ) nie je warp... a moc tam xceme ist..dikz.. /gawi18759[/snapback] TeÄ je tam vstup pod questem (prý nejlepÄí quest ve hře... sám si ho musím udÄlat aÂť vím jestli je to pravda ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabal Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Mno nejak sme na to prisli... je to fakt super Quest taka adventurka ^^, nebudem vam to tu rozoberat ... len jak najst toho chlapika co to zada.... v Lighthalzene na pravo strede je tipek co ta hodi do dediny a tam treba najst tipka s menom Piciburn:)... dalej je to fakt dost dobre... preklad je superny.. (mala chybicka ze sa stale rozpravaju v zenskom rode )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Dragon- Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 No tak mam problem s jednym questom. Je to quest (Expedition), ktory dostanete ked si pohovorite s proffesorom Jornadom v Alberte o Turtle islande a potom s tou peknou kovovou vecou menom Voyage log. Ked s nimi dohovorite vydate sa na Turtle island anajdete na zemi lebku pod nou su ukryte veci, dalej by ste mali ist do Turtle dungeonu a v nejakych rastlinach najst dalsie veci. Avsak ja som tam nic nenasiel a ked som pozeral ci vobec je nejake NPC v dungeone cez databazu tak tam nic nenaslo. /sob Ak sa to ma robit nejak inak alebo je tento quest nekompletny prosim napiste /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 V databazi nemusi byt vsechny npc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Dragon- Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 A ako zistim ze ten quest ma vobec nejaky koniec??? /? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 A ako zistim ze ten quest ma vobec nejaky koniec??? /?20458[/snapback] Jednoduse, ze se ho pokusis dodelat /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Dragon- Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Jednoduse, ze se ho pokusis dodelat /heh20459[/snapback] Uz som sa pokusil ale sa to neda dokoncit ak by sa niekto na to mohol pozriet pomohlo by to. /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Dragon- Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Chcem sa len opytat ci je zapnuty quest Momotaro v Amatsu po jeho splneni to malo hodit random tamning item.(aspon dufam) /hmm Dakujem vsetkym ktori mi pomozu /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Nemuzu nikde ve hre najit quest na vyrobu Nile Rose[1]. Nasel sem v reborn databazi tento predmet a rad bych ho vyrobil.Existuje na to nejaky quest, jeho zneni sem nasel na jinem serveru Bude i tady? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandarin Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ahoj... muzete mi prosim nekdo rict, jak se zasouva ta karta v questu do LHZ ?nejak nevim co tam napsat ... díky.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Dava se do testtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hidd Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 myslím že to je "laboratory passport", ale už si to nepamatuji přesnÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandarin Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 díky vÄem za pomoc, je to ten passport... jeÄtÄ jednou dík... /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniXx Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Chtel jsem se zeptat kde muzu sehnat ingredioence do questu na job mag... Poradte prosim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisuke Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Chtel jsem se zeptat kde muzu sehnat ingredioence do questu na job mag... Poradte prosim.23472[/snapback]Hned za horni branou u geffenu vymlatit z přiÄer flluf a yellopy ,milk seženeÄ u obchodniku a posledni přisadu koupiÄ vedle archer village(jedno poliÄko nad pazonem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisuke Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Mohli byste mi prosim poradit kde mam nasbirat předmÄty potřebne k absolvovani testu na rytiře? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ja bych se chtel zeptat nasel jsem pekne NPCcka v comodu kteri delaji BBQ a chteji usporadat vypravu na nejake power swordy prenasel jsem nejake veci sem tam jak chteli a potrebuju vedet jestli nejaka ta vyprava bude a zda nejake ty mece ete existujia zda ma quest konec /? popripadne kde pokracovat /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 a ete sem zapomnel na jedno jde na tomto serveru udelat rudras bow? /? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ja bych se chtel zeptat nasel jsem pekne NPCcka v comodu kteri delaji BBQ a chteji usporadat vypravu na nejake power swordy prenasel jsem nejake veci sem tam jak chteli a potrebuju vedet jestli nejaka ta vyprava bude a zda nejake ty mece ete existujia zda ma quest konec /? popripadne kde pokracovat /thx 23690[/snapback] Co je BBQ Quest? Barbecue? V comodu se dela Chief quest (prvni cast Doomed Sword questu). Zacina u npc Chief. a ete sem zapomnel na jedno jde na tomto serveru udelat rudras bow? /?  23691[/snapback] da..je soucasti lvl4 questu. Ale bud ten quest nikdo nechape nebo je tam porad neco spatne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ja mam jeden z niff questu rozdelanej, ale je to trochu narocnejsi na suroviny Na zadnou chybu sem zatim nenarazil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisuke Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Plnim přestupovej quest na knighta a potřebuji sehnat 5 clam flesh.Nevite kde bych na to mohl narazit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Plnim přestupovej quest na knighta a potřebuji sehnat 5 clam flesh.Nevite kde bych na to mohl narazit?23710[/snapback] www.roempire.com to je stranka, ktera ti pomuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Nebyla by lepsi ta nase databaze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jihrad Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Plnim přestupovej quest na knighta a potřebuji sehnat 5 clam flesh.Nevite kde bych na to mohl narazit?23710[/snapback] Koukni sem http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=966 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.