Koca Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Nechte se prekvapit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 A budou taky zvýÄené raty prosím? =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 v GM tymu zaciname bejt na tenhle dotaz vsichni docela alergicti... ICQ se mi nezastavi jak me s tim lidi porad otravujou. Premejslime, ze je snizime na 0.5 alespon PS: odpoved je v mym predchozim postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illyria Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 A budou taky zvýÄené raty prosím? =) Bud trpelivej Vanocni svatky jeste nejsou. Bohuzel ted pred vanoci mam malinko casu a kdyby to slo, bude to klidne driv.., ale nejaky eventy zacnou nejspis az po pristi nedeli. Co se teda z moji strany tyka (specialni vaanocni hunty a neco aby se vam lepe expilo ), GM si na vas muzou neco pripravit temer kdykoliv No mne by spise zajimalo, kdy se mam tesit na restart:-D A taky by mne zajimalo , jestli je pravda , ze na vanocni event budeme potrebovat tidalky? :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 horsi nez male decka Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Nechcete se prostě nechat překvapit? Když je budete takhle provokovat, nedivila bych se, když by se na vás vykaÄlali Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOYA Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Jo jo, ÄtÄstí že jsou hodní... Jak tak celej den sleduju main a podobné vÄci... je mi z toho na blití... Furt je to jen "a kdy bude to a kdy tamto"... "a už to bude?" Grrr! Fakt, vykaÄlat se na vás. Ano, taky se tÄÄím, ale nebuzeruju furt vÄechny okolo... ;-) Tak se tÄÄte v klidu, tak jak nÄkteří dalÄí rozumní hráči. =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Jsem si říkal, že by nebylo Äpatné nedÄlat z tÄch ratů tradici, vždyÂť už na to včichni Äekají rok dopředu jak pes na pánovu nohu. AÂť se tady ti závisláci nauÄí užívat svátky ne sedÄt o vánocích u PC a na přátele a příbuzné házet bobek. Nějaký nápaditý event, výzdoba a zábava v kolektivu... co víc si může člověk přát? vyÄÄí ÄíslíÄka nalítávající v liÄtÄ nalevo nahoře? eh? A teÄ mi včichni vynadejte do nezávisláka :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Vanocni event : Server shutdown from 23.12. to 5.1. Merry Christmas aneb nechte se prekvapit:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splinter Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Jo jo, ÄtÄstí že jsou hodní... Jak tak celej den sleduju main a podobné vÄci... je mi z toho na blití... Furt je to jen "a kdy bude to a kdy tamto"... "a už to bude?" Grrr! Fakt, vykaÄlat se na vás. Ano, taky se tÄÄím, ale nebuzeruju furt vÄechny okolo... ;-) Tak se tÄÄte v klidu, tak jak nÄkteří dalÄí rozumní hráči. =)A to nevidis nase PMka.. Lidi uz si zvykli psat i na nase (alespon moje) herni chary Perthorn: ano, to me taky napadlo...bohuzel, nepovedlo se mi to prosadit Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 No mne sa ten nápad s vypnutím docela páči A pekné prekvapenie by bolo, keby sa nezdvihli raty ale iba by bola Äanca na tie knižky, že padníş z dákeho monstra, nech sa troÄka snažíme, i keÄ ví¤Äčinou aj tak skončia na tržnici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illyria Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 No mne sa ten nápad s vypnutím docela páči A pekné prekvapenie by bolo, keby sa nezdvihli raty ale iba by bola Äanca na tie knižky, že padníş z dákeho monstra, nech sa troÄka snažíme, i keÄ ví¤Äčinou aj tak skončia na tržnici...JJ to je dobry napad... manualy se dobre prodavaj:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefist Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Snad z toho nechcete mit komerÄní vánoce....sice nic proti manualum ale lepsi by byli ty nove vanocni Äepky typu santa poring hatka a takova ta santa hatka s dvÄma bambulkama (Meli ji GMka) xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 ...santa poring hatka...nÄkteří ji mají a sem proti dalÄímu rozdávání ale jo ta Äapka co mÄla eli s dvÄma bambulkama je fajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 santa hatka s dvomi bambulkami? ak nebude s dvomi zvonÄekmi, tak preÄo nie jop a určite by sa dali tie manuály upraviÂť tak, aby sa nedali predávaÂť Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandi Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Vanocni event : Server shutdown from 23.12. to 5.1. Merry Christmas aneb nechte se prekvapit:) hahaha to jsem se zasmal . Doufam , ze se taky tak zasmejes az dostanes personnal shutdown. Pokud nechces nebo nemuzes (coz bude nejspis tvuj pripad) hrat pres vanoce , je to pouze Tvuj osobni problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Snad z toho nechcete mit komerÄní vánoce....sice nic proti manualum ale lepsi by byli ty nove vanocni Äepky typu santa poring hatka a takova ta santa hatka s dvÄma bambulkama (Meli ji GMka) xDfuj, zadna santa poring hatka:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefist Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 To řikaÄ jenom kvuli tomu že si jeden z mala kdo ji ma jinak bys ji tež uvital Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 To řikaÄ jenom kvuli tomu že si jeden z mala kdo ji ma jinak bys ji tež uvital Ja ji nemam a neuvital bych ji Davala za preklady prestupovych questu, ne? - pokud se jedna o tuto capkuTakze by ta capka mela byt unikatni a jinak uz neziskatelna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 (edited) To řikaÄ jenom kvuli tomu že si jeden z mala kdo ji ma jinak bys ji tež uvital A ty si myslis, ze jsme ji dostal jen tak? Edited December 22, 2008 by Chlupata Noha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 jj, santa poring capka se dava za preklady (stale jsou nekteri, kteri si o ni nerekli) a nebojte, pompom capky (jak modrou, tak cervenou) budete moci ziskat pres vanoce. Vyckejte zitrku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefist Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 A ty si myslis, ze jsme ji dostal jen tak? To rozhodnÄ netvrdim,urÄo sis ji zasloužil ale Älo mi o to že je to vanoÄní Äepka že by mohla bejt na ten vanoÄni eventik a misto ni ste mohli dostat tohle Jumping_poring Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 hahaha to jsem se zasmal . Doufam , ze se taky tak zasmejes az dostanes personnal shutdown. Pokud nechces nebo nemuzes (coz bude nejspis tvuj pripad) hrat pres vanoce , je to pouze Tvuj osobni problem.Je snad nejaky duvod proc bych mel dostat personal shutdown? A v mem postu neni zminka o tom, ze nechci nebo nemuzu hrat a zadny osobni problem nemam. Muj post byla reakce na blbosti, co se tu resily. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Taak, zaciname. Budu strucnej, na zbytek prijdete sami 1) Az do 31.12. budou zvedle raty na 3/3/22) Pomozte smutnemu santovi v prontere premluvit soba, aby roznasel darky, a za odmenu ..3) .. budete moci posilat darky vsem svym pratelum (v lutii pod stromeckem.) Darky vyrabi santa v jednom z domecku v lutii, ktery vam take vymeni ponozky za santa oblecky. Odeslane darecky maji mnohem vetsi cenu nez ty neodeslane, ktere si nechate pro sebe.4) Do lutie opet prijela Vaanulka s Vaanickou, ktere pro vas maji nejake vanocni hunty. Za jejich splneni ziskate... to se nechte prekvapit 5) Kolem mest pobihaji vanocni mostra, z tech vam bude padat vse potrebne Jen malinky upozorneni - neposilejte darecky sami sobe, jinak vam je seberem a pristi rok vam santa nic nenadeli PS: Musite mit opatchovanej Reborn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 joo este... v jednom z mest je vzdycky zlate prasatko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts