Khamul Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Divny, to spis vypada, ze se pokousis hru spoustet ve Full Screenu, nez v okne. Jinak by se vubec nemel monitor snazit zmenit rozliseni. Zkontroluj nastaveni v Setupu. Pokud to tam je spravne, zkusil bych pokoumat nejaky nastaveni v ovladacich. Pokud se to udalo jen zmenou monitoru a software jsi nijak nemenil, zkusil bych pouzit digitalni kabel misto analogovyho (nebo naopak) pripadne hledal jinou hardwarovou botu V setupu sem se taky rejpal, vÄe by mÄlo byt ok. Ale zkusím vymÄnit ten DVI kabel za analog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 V setupu sem se taky rejpal, vÄe by mÄlo byt ok. Ale zkusím vymÄnit ten DVI kabel za analog.Me prijde docela divny, ze ti ty blbosti dela monitor jen pri RO a pri zadnych jinych Direct3D aplikacich... podle me problem s DirectX/ovladacema... pripadne zkus v setupu ruzny kombinace vseho moznyho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khamul Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Tak sem vymÄnil DVI kabel za VGA a vÄe jede tak jak má. Nechápu v Äem je problém s tím DVI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiefell Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Hojte, já mám takej menÄí problém... Jde o to že v RO mám fakt malí FPS a to je dosti divné xD. Mám 1,9ghz CPU, 512 ATI Radeon 2600Pro, 1gb ram. To si myslim že bych mÄl mít troÄku vÄtÄí FPS ne? nevíte nÄkdo čim to je paÄ ono se to vůbec nedá hrát, mám FPS asi 10-15 a myÄ se trhá taky takže než se na něco trefim to je doba já už si RO asi nezahraju co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Tohle se mi taky stávalo, když jsem nemÄl mousefreedom, ale jen v oknÄ. Pokud jsi jeÄtÄ nezkouÄel, zkus fullscreen, tak mi to Älo plynule vždycky. Nebo si stáhni mf, nÄkde tu jsou odkazy, teÄ už je i verze pro visty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiefell Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Tohle se mi taky stávalo, když jsem nemÄl mousefreedom, ale jen v oknÄ. Pokud jsi jeÄtÄ nezkouÄel, zkus fullscreen, tak mi to Älo plynule vždycky. Nebo si stáhni mf, nÄkde tu jsou odkazy, teÄ už je i verze pro visty. mf ? vůbec nevim co to je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 mf ? vůbec nevim co to je mf= mouse freedom, hledej dinput.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Zkontroluj si vsechny spusteny procesy, zkus novy ovladace... me to taky blblo, kdyz jsem mel spusteny programy manipulujici s plochou... at uz to jsou poznamky (ty zluty papirky na plochu ), nebo videa misto plochy, kalendar na plose a obecne vsechno, co ke behu pouziva DirectDraw.Urcite si myslim, ze to bude v aplikacich, ktery mas spusteny... zkus to povypinat a uvidis, co zabere. Ragnarok je choulostivej na vsecko mozny a nekdy i banalni vec, ktera by te nenapadla, tomu muze skodit. Treba ja mam 64bit Visty a jediny ovladace, se kteryma je ragnarok naprosto plynulej, jsou ty 2 roky stary WDDM ovladace od MS. Pokud mas moznost vyberu ovladacu, tak vyzkousej ruzny - od vyrobce karty, pocitace nebo alternativni - omega a podobne. Musis se v tom zkratka zacit stourat EDIT: Mouse freedom je takovej pridavek do ROcka, kterej ti umozni, aby jsi moh plynule s mysi vyjet z okna hry - tedy pokud hrajes hru v okne. Je to uzitecna vec a krome toho to taky dela prijemnejsi hru na dual a podobne. Na XPcka:http://server.reborn.cz/RO_MF.zip a na Visty: http://server.reborn.cz/ro_mf_vista.zipTu verzi pro visty muzes pouzit i na XPckach, tam je jen rozdilny pouzivani. Zatimco XP verze se nacita pres dinput.dll automaticky - vzdycky, kdyz spustis Ragnarok, tak original je za pomoci exe souboru, kterej musis spustit pred spustenim hry. V Systrayi se ti objevi ikonka, pres kterou to pak muzes vypnout... no je tam ctime.txt soubor, kterej rika to samy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 problem nejspis bude v "512 ATI Radeon 2600Pro", pokud je v AGP verzi, ma specialni ovladac (a co se objevilo rozhrani PCIe, tak je na vymenu grafiky pravdepodobne treba vymenit cely pocitac, protoze AGP verze grafik jsou zmetky) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiefell Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 No tak mf nezabral, furt vÄe při starém, takže fakt nvm, až budou prachy tak koupim lepÄí komp, jinak dík za rady ... btw. ovladaÄe sem zkouÄel asi 4 ani jeden nefakal Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMjakubino Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 1. Nie su tie klienty zavirene ???2. musim stiahnut aj tie overovacie subory ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Klient neni zavirovany. Je mozne, ze ti AVG bude hlasit upozorneni, ze v reexe je vir, ale to je problem na strane AVG. Overovaci soubory stahovat nemusis, jsou jenom pro overeni integrity stazeneho souboru a nejsou potreba pro instalaci ani hrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMjakubino Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Klient neni zavirovany. Je mozne, ze ti AVG bude hlasit upozorneni, ze v reexe je vir, ale to je problem na strane AVG. Overovaci soubory stahovat nemusis, jsou jenom pro overeni integrity stazeneho souboru a nejsou potreba pro instalaci ani hrani. a okrem toho noveho klienta mam este co stiahnut ?? P.S. som uprimne nadseny ze par mudrych hlav urobili RO v cz a urobili k tomu milion veci , odo mna ako od nooba mate pochvalu *THUMBS UP* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Pokud stahujes RO klienta z odkazu uvedeneho na stance http://www.reborn.cz/klient , tak uz nemusis stahovat nic dalsiho. Staci rozbalit, opatchovat (postupnym spustenim patcheru sakray.exe a Reborn.exe) a muzes hrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMjakubino Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Pokud stahujes RO klienta z odkazu uvedeneho na stance http://www.reborn.cz/klient , tak uz nemusis stahovat nic dalsiho. Staci rozbalit, opatchovat (postupnym spustenim patcheru sakray.exe a Reborn.exe) a muzes hrat. no tak tho reborn klienta stahujem odtial , a mohol by si mi sem dat plz linky na tie veci co mam opatchovat ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 To jsou spustitelne aplikace, ktere jsou soucasti RO klienta. Kdyz si ho nainstalujes, hodi se automaticky do slozky s RO. Pak uz je jenom staci spustit a pockat, dokud se nedokonci patchovani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Mam problem s patchovanim pres patcher od k3dt 25.4.2008 0:45:34 : Otevírání souboru spatch.inf...25.4.2008 0:45:34 : OK. Poslední nainstalovaný patch který máÄ má Äíslo 168625.4.2008 0:45:34 : Stahuju patchlist ze serveru Gravity...25.4.2008 0:45:44 : Staženo. Probíhá parsování...25.4.2008 0:45:44 : Stahuju 3 patchů které ti chybí.25.4.2008 0:45:44 : Stahuji patch 2008-04-16sdata_k.gpf25.4.2008 0:45:46 : Stahuji patch 2008-04-23sdata_k.gpf25.4.2008 0:45:47 : Stahuji patch 2008-04-23aSakexe.rgz Ragnarok Sakray PatcherError downloading URL: http://files.uoo.ru/RoPatch/SakPatch/\...4-23aSakexe.rgz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 tzn. ze na tom ruskym mirroru ten soubor jeste neni.. zkus to treba zitra nebo klasiku pres sakray.exe, posledni dobou uz to je docela spolehlivy, ne jak driv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 Ted rano uz je to ok... funguje to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 (edited) Zdravicko, mel bych mensi problemek, a teda nejsem sam, co sme se bavili na VT, tak to dela probleme vice lidem, ale tak k veci:) Pri pokusu o nalogovani do hry napisu normalne login, heslo, a napise mi to ze na serveru je stale nalogovana moje postava, pritom sem tam ten den treba poprvy, a nikdo na me neni( vidim v CP ) tento problem ma vice lidicek netusite, cim by to mohlo byt zpusobeno? edit: resi to, kdyz se prihlasim treba na jinou postavicku, a pak zpet na tu svoji puvodni teda, ale jenom me to napadlo jestli si stim nekdo nebude vedet rady ) Edited April 30, 2008 by Leontinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 To je problen serveru. V nove svn by to uz melo byt opraveno, tudiz na Rebornu to bude snad fungovat dobre po dalsim svn updatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 To je problen serveru. V nove svn by to uz melo byt opraveno, tudiz na Rebornu to bude snad fungovat dobre po dalsim svn updatu. DÄkuju moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morbidus One Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 lidi stahnul sem klienta od vas hra nejdriv hodi 3 ,4 chybove hlasky neco resources a pak to padne nevite co s tim mam delat ? nevidel sem ani menu hry hned to padlo (klienta sem tahal vcera) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 lidi stahnul sem klienta od vas hra nejdriv hodi 3 ,4 chybove hlasky neco resources a pak to padne nevite co s tim mam delat ? nevidel sem ani menu hry hned to padlo (klienta sem tahal vcera)Bylo by fajn, kdybys sem napsal, co za hlasky to pise (presne text, popripade vykopirovanej text z gravity handler okynka). Ale predbezne: - tahal jsi ten 1.3GB klient? - pokud mas visty, smaz dinput.dll - mas nainstalovany ovladace na grafiku a directX? - zkontroluj si nastaveni (spust setup.exe) - grafika, rozliseni a tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morbidus One Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 klient jj ten full od vas m mam XP , Direct X mam 9 - february 2008, setup : 1024*768*16 , sprites full , textures min , nenastavoval jsem nic stahnul sem klienta nanovo stary RO smazal uplne a najednou to jde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts