Morgaine Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 No podle nasich gm to pry porusovani pravidel neni. autorsky prava se asi na nas servr nevztahuji. Jestli se neco takovyho bude opakovat, tak mi pise na icq (305 261 296) v prubeho vypraveni pohadky, to ho od vypraveni muzu jeste vyhodit. Driv na kontrolu pohadek byly hlidky, ale ty lidi prestali postupne hrat mno a jak vidite tak ja to hlidat sama nestiham, takze kdyby mi s tim nekdo chtel pomoct byla bych rada. edit: jo a on neopsal jenom tu minulou pohadku, ale i tu predtim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Morgie napis mi jmena, o cepicku prijdou + vystraha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ergroilnin Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Jdou psát lvl 10 bless/agi scrolly? Nebo jenom do lvl pÄt jako assu, adrenalin atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Jdou psát lvl 10 bless/agi scrolly? Nebo jenom do lvl pÄt jako assu, adrenalin atd.Jen co je na wiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Tak, 2 dotazy:1.Pokud nÄkdo tankuje MVP a já příjdu se sniperem, můžu jej zaÄít Sharp shootit a neporuÄím tím žádné pravidlo? Nemyslím jenom providlo o kill stealu (to imo neporuÄím když je to MVP), ale třeba pravidlo o sluÄném chování nebo nějaké jiné? a 2.Jestli jsem dobře pochopil systém poÄítání kombinací v loterii (5Äísel z 20ti nezávisle na pořadí), tak jsem napoÄítal že je zde 15.504 možností, což je 15.504 postav, což je 1292 íşÄtů, což je 65emailů a když si každá ta postava vsadí 1.000 zeny (tedy 15504 x 1000 = 15.504.000) a má tedy 100% Äanci že vyhraje něco okolo 95M, tedy na loterii vydÄlá asi 80M. Což mi příjde jako hodnÄ výhodné a pokud vím tak to žádná sportka v RL nenabízí.Ptám se, pokud by to nÄkdo udÄlal dostane ban za zneužití bugu v ekonomice, nebo je tento jednorázový způsob získání penÄz legální? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 ... 1: Pokud tim nezpusobis to ze se dane MVP zacne chovat jinak (treba kvuli tobe zmeni cil) tak si myslim ze je to ok2: Nikdy jsem nesazel, ale jestli jsou sazky kazdy den a mas nejakych 24 hodin na vsazeni, tak pri poctu 15.504 postav mas asi sest vterin na sazku, tak nevim jak realny je to stihnout popr. kolik lidi bys musel zapojit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 1: Pokud tim nezpusobis to ze se dane MVP zacne chovat jinak (treba kvuli tobe zmeni cil) tak si myslim ze je to ok2: Nikdy jsem nesazel, ale jestli jsou sazky kazdy den a mas nejakych 24 hodin na vsazeni, tak pri poctu 15.504 postav mas asi sest vterin na sazku, tak nevim jak realny je to stihnout popr. kolik lidi bys musel zapojit.1. - To jsi vzal kde? Pokud si dobře pamatuju boje o MvP mezi Äleny PF a RNR, tak ten boss klidnÄ zmÄnil cíl (například aby si ho druhá parta přitáhla na jim lépe vyhovující pozici)2. - ZapojíÄ 5 lidí, každej dostane 20M a máÄ necelých 20 sec na postavu - a to na 16 hodin klikání. Asi ne každej je ochoten to udÄlat, ale když si to vezmeÄ jako prachy na hodinu, tak to až tak mizernÄ nevychází. Navíc pokud máÄ 15M, tak vyhrajeÄ s jistotou. Jediné, co tÄ může potkat je když se nÄkdo trefí spolu s tebou ale to je taky dost minimální Äance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 ...Jen pisu co si myslim - tj. pokud parta zabiji mvp tak ze ho jeden clovek tankuje a prijde tam nekdo jinej, kterej bosse schvalne natahne na sebe a vymlati tak celou partu tak to asi uplne ok nebude, ale na presnejsi vyklad si pockej od nekoho z GM, pokud teda nenapisou jen neco ve smyslu logickeho zvazeni nebo selskeho rozumu. Nevim jestli jsi schopen za 20 vterin vytvorit postavu, dostat se s ni do casina a vsadit; nebo jen nalogovat, vsadit a odlogovat pokud stravis hodiny vytvarenim a prepravou tech postav aniz bys pouzil nejakej script.Znam lepsi zpusoby jak si vydelat kolem 20M za 16 hodin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 maximalni pocet sazek na 1 den je 500... takze smula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Horse Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Tak, 2 dotazy:1.Pokud nÄkdo tankuje MVP a já příjdu se sniperem, můžu jej zaÄít Sharp shootit a neporuÄím tím žádné pravidlo? Nemyslím jenom providlo o kill stealu (to imo neporuÄím když je to MVP), ale třeba pravidlo o sluÄném chování nebo nějaké jiné?co sa tyka slusneho chovania, na to je jednoducha odpoved. pacilo by sa tebe keby si si zorganizoval partiu na MVP, casoval si ho, zabijal to a nahodny okoloiduci, ktoreho nepoznas, by ti donho zacal palit? ak je odpoved ano, tak to kludne rob ale v principe, myslim ze najlepsie je sa spytat, a pokial nebudes hned potom po smrti utekat po drop, tak sa nic take strasne nestane. a co ty vies, mozno nabuduce nebudes musiet chodit "nahodou" okolo a ta partia si ta sama zavola na pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 MÄ spíÄ jde o to že pravidla 7. Zákaz kradení lootu a killstealu neplatí u MVP monster. a 6. Ve hře dodržujte obecná pravidla sluÄného chování. si vlastnÄ odporují a když nÄkomu killstealujeÄ MVP tak tím poruÄujeÄ pravidlo sluÄného chování. Takže se ptám jestli je tedy killsteal mvp zakázaný (díky pravidlu 6.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 MÄ spíÄ jde o to že pravidla 7. Zákaz kradení lootu a killstealu neplatí u MVP monster. a 6. Ve hře dodržujte obecná pravidla sluÄného chování. si vlastnÄ odporují a když nÄkomu killstealujeÄ MVP tak tím poruÄujeÄ pravidlo sluÄného chování. Takže se ptám jestli je tedy killsteal mvp zakázaný (díky pravidlu 6.)Neni, pokud to ukradnes jako gentleman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 MÄ spíÄ jde o to že pravidla 7. Zákaz kradení lootu a killstealu neplatí u MVP monster. a 6. Ve hře dodržujte obecná pravidla sluÄného chování. si vlastnÄ odporují a když nÄkomu killstealujeÄ MVP tak tím poruÄujeÄ pravidlo sluÄného chování. Takže se ptám jestli je tedy killsteal mvp zakázaný (díky pravidlu 6.)V bodÄ Äíslo 6 máÄ definované obecné pravidlo. Bod Äíslo 7 tak nějak doplřuje Äestku, a zároveř urÄuje i výjimku, kdy je možné kill/lootstealovat v souladu s pravidly. OstatnÄ zákony jsou definovány taky tak. Nejdřív se urÄí, co je zakázáno/přikázáno, a následnÄ se dodefinují výjimky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Já jsem sice pro fair-play styl hry, ale zajímalo by mÄ co chcete dÄlat, když si jeden a ten samý člověk pořád toÄí jedno a to samý mvp. btw. na gloomovi můžete být gentlemani i 3x dennÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ergroilnin Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Nevím jak si to pravidlo vysvÄtlují GM tady, ale jen pro inspiraci, na CzechRO se to bralo tak, že pokud byl člověk i sám schopnej to MVP zabít, tak klidnÄ může vyžrávat toho bosse, ale pokud nebyl sám schopnej to MVP zabít (třeba velká valkýra samotným champem nebo tak), tak to bylo proti pravidlům. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 V bodÄ Äíslo 6 máÄ definované obecné pravidlo. Bod Äíslo 7 tak nějak doplřuje Äestku, a zároveř urÄuje i výjimku, kdy je možné kill/lootstealovat v souladu s pravidly. OstatnÄ zákony jsou definovány taky tak. Nejdřív se urÄí, co je zakázáno/přikázáno, a následnÄ se dodefinují výjimky. Jinymi slovy pokud nekdo zabiji bosse a nejaky nahodny kolemjdouci mu vyzere drop, tak je to v poradku? Ja treba osobne nikomu do MvP nelezu. Bohuzel jsou zde vyjimky, ktere se tim neridi (treba vcera na herovi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Jinymi slovy pokud nekdo zabiji bosse a nejaky nahodny kolemjdouci mu vyzere drop, tak je to v poradku? Ja treba osobne nikomu do MvP nelezu. Bohuzel jsou zde vyjimky, ktere se tim neridi (treba vcera na herovi). drop muzes vyzrat leda kdyz predmgujes ty druhe, jinak ten kdo da nejvic dmg ma chvili cas po ktery to nikdo mimo partu nevezme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Nema nekdo jeste k dispozici stary reborn mouse freedom, ktery se zapinal pres RO_MF.exe, je to jediny mouse freedom, ktery mi tu funguje a nikde uz jej nemohu najit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 reborn patcher, nastaveni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 ja zkousel pred case ten exe, co je v patcheru a nejak blbnul, tak jsem nastesti nasel na hdd jednu starsi zalohu, co funguje porad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 reborn patcher, nastavenio tom vim, ale proste ten mouse freedom v patcheru mi nijak nepomaha.Od doby co pouzivam prave mouse freedom v patcheru lognu 4 postavy do prazdneho mesta, aby nespadly, kdyz okolo dualu nekdo projde, tak po chvili sleti.V dobe co jsem pouzival RO_MF.exe jsem logoval v pohode 5 charu na fallow, ted nelognu ani jeden na dualu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 o tom vim, ale proste ten mouse freedom v patcheru mi nijak nepomaha.Od doby co pouzivam prave mouse freedom v patcheru lognu 4 postavy do prazdneho mesta, aby nespadly, kdyz okolo dualu nekdo projde, tak po chvili sleti.V dobe co jsem pouzival RO_MF.exe jsem logoval v pohode 5 charu na fallow, ted nelognu ani jeden na dualu. zkus tenhle: http://anakin.privacy.cz/font/ro_mf_vista.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 zkus tenhle: http://anakin.privacy.cz/font/ro_mf_vista.zipMas to u me, toto je presne to co jsem shanel. RO opet jede jak ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Mas to u me, toto je presne to co jsem shanel. RO opet jede jak ma. pisu si to do denicku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Kolegové, k Äemu je na kartách "Inscription"? To je asi jen funny thing ne? =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.