kozina Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 No bohuzel uz to je s equipem ^^ dia ringy (mantis). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 No bohuzel uz to je s equipem ^^ dia ringy (mantis).Možná bych místo jednoho mantise poÄítal radÄji phena, bossové mívají cast detect a ne vždy by ho mohl tank potankovat aby se po tobÄ neotočil Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNowya Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Ahoj chcom si udelat championa nejlepe mvp, cetl som od vas ruzne buildy, ale kazdy pise neco jineho. Co byste rekli na tohle. str 95+25 agi 1+9vit 1+7int 66+11dex 80+20luk 1+3 Myslim, ze davat min dex je hlupost. Na hovno, moc dex, zbytecne moc str, malo int a k tomu tu nevidim zadnej equip.http://calcx.wushuang.ws/?caDbLbibDabadbwbeabaiaapoiaFaFaFaalkea4aaaaaaiJdWd7dWeunxc7lsaalHaanMbMnMbMeehaajkkhaaaaaabkaaaaaaaaabaaacuaaaakaaaa http://calcx.wushuang.ws/?caDbLbibxabadbCbeabaiaapoiaFaFaFaalkea4aaaaaaiJdWd7dWeunxc7lsaalHaanMbNnMbNeehaajkkhaaaaaabkaaaaaaaaabaaacuaaaakaaaa Tak pro jakej build byste hlasovali ted ?^^ EDIT: http://calcx.wushuang.ws/?caDbLbibDabadbmbpabaiaapoiaFaFaFaalkea4aaaaaaiJdWd7dWeunxc7lsaalHaanMbMnMbMeehaajkkhaaaaaabkaaaaaaaaabaaacuaaaakaaaa okej myslim ze sem vyhral Vsechny na hovno a podelavacovi co nevraci dluhy ani radit nebudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNowya Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 spíÄe takto http://calcx.wushuang.ws/?caDbLbibKababbdbpacaiaapoiaFaFaFaalkea4aaaaaaiJdWd7dWeunxc7lsaalHaanMbNnMbReehaajkkhaaaaaabkaaaaaaaflfaaad7aaaakaaaa Equip souhlasim, vicemene...ale staty moc str, moc dex, malo int ale jak se to veme. Str naprosto staci 91, dex napocitat na redukci 75 procent casting timu se stringama(cca 55dex) a zvysit intu anebo uplne staci i ta co mas ty a dat i neco do vit aspon 30 vit, bud totiz budes na valkyrakach skakat s rayem anebo umre s tou 1 vit i s alici.A zas to nemusite s tou str tak prehanet, to chces skakat na jednu asuru satana nebo co? ja si myslim, ze mvp champ ma dva hlavni instantni cile: dat valkyraka na ranu bez lexy at si to skace z morrocu a dat velke valkyre asuru za 2,2M, coz s timhle equipem musi jit nekde ke trem milionum, ale znova rikam na co tak velke asury?naprosta zbytecnost a ono co sem si spocital tka s timhle equipem nejakym jidlem boxema na attack provoke a jinejma srandama tu velkou valku skoci i champ s 20 int a 70 vit 90 dex a 120 str. Mimochodem ten muj build co sem napsal nahore je pro ty co nemaji zrovna na panve s abysema a budou skakat s velikostnima panvickama nebo panvickama na ruzne rasy etc a treba s morph kombem.(v tom je sila prave toho mvp champa propana uvedomte si to, ze mu staci supackej equip za 20mega a skace si valkyraky inkarnaky v morocu a myslim ze i velkou valku, kdyz na to prijde). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Na hovno, moc dex, zbytecne moc str, malo int SpoÄítej si to, s SP equipem se nad 60 int vyplatí investovat do str 110->120 než cpát dalÄí body do inty. U gw champa, když ubereÄ 10 str a dáÄ to do inty, tak získáÄ dost na dmg, protože skoÄíÄ třeba z 1->25 base int, ale nad 60 je už i ta inta drahá a neni tolik efektivní, zvláÄÂť v dobÄ dia ringů a roby A dexa je otázkou priorit, já bych nikdy nedal mvp champovi míř než 80+20 dex, i když dmg maximalistům staÄí třeba 50-60 base dex. Na lowky tu asuru s phenem vytlaÄíÄ snad i bez redukcí, high tier mvpÄku musíÄ napálit asuru dřív než tÄ oneshotne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Bez nepřeručitelného castu na MVP champoví? To bych si asi netrouflm. JeÄtÄ s takovou dexou jakou poÄítáÄ.A inca-valkyrku skoÄíÄ i s 80 base dex bez kissu (A spíÄ jí skoÄíÄ s 80dex než s 55dex)A ohlednÄ toho umírání, tak s 55dex tÄ zpwní i s 30vit. Meteor Assault sice možná přežijeÄ ale tu asuru už jí neprocástíÄ No, tak nějak jsem to chtÄl napsat EDIT: Sem to psal nějak zmatenÄ, snad to pochopíte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Ja klikam na MvP champech 91 str, 85 dex a zbytek int(asi 65). Myslimze to tu uz nekdo psal. Jinak souhlas s Marwem, ty wtf buildy bez dex jsou k nicemu i kdyz toho bosse nekdo tankuje, pac nez to ten champ vubec vytahne tak ho zabije nejakym plosnakem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Ahoj,trosku sem si hral s calculatorem a snazil se stvorit GW build na champa s nejlepsim equipem co se da v dnesni dobe sehnat. STR:66+24INT:27+14AGI:1+21DEX:94+26VIT:73+7LUK:1+3 +7FB/Alice Doll/Incubus+6Valk.shield/Thara+4Dia Roba/ED/Marc+4NSBM/NoxiousVariantyBrejle/IncubusFousyDia Ring/ZeromDia Ring/Zerom Acolyte:Bless+Agi.up:10Vse po PneumuDP+DB:10Deg.Agi:2Heal:10 Champ:Iron Fist:5SSS:5OI:5TSS:5Flee:5Comba:5,3,3MS:5Root:2SA:1Asura:5Zen:1Fury:5Snap:1Palm Strike se mi zda zbitecne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 s nejlepsim equipem co se da v dnesni dobe sehnat.+7FB/Alice Doll/Incubushttp://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=5518 / http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=5374 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=5518 / http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=5374narvi tam incuba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 narvi tam incuba! atakove horny vs alice dollka s incubem... nÄkdo mi říkal že to vyhrávaj horny, což ti navíc Äetří spotřebu sp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 STR:66+24INT:27+14AGI:1+21DEX:94+26VIT:73+7LUK:1+3 +7FB/Alice Doll/Incubus+6Valk.shield/Thara+4Dia Roba/ED/Marc+4NSBM/NoxiousVariantyBrejle/IncubusFousyDia Ring/ZeromDia Ring/Zerom Palm Strike se mi zda zbitecneNápadnÄ mi to připomíná Korgena, až na to, že to má moc inty a ménÄ dexy.S tím co máÄ dáÄ základ asury s +7 pánví asi 110k => do bÄžných redukcí (40% demi, 25% normal) cca 30k, není to zbyteÄnÄ moc?Int máÄ aby ti něco dávaly BP nebo kvůli dmg? Pokud kvůli dmg, tak se na ni bodni a zvedni vit/dex, pokud kvůli BP, tak good luck s chlastáním do plných s alicí na hlavÄ.Jak psal Vittek, radči bapho horny, redukÄní jsou určitě lepÄí jak FB, attackové jsou horÄí jen o trochu, ale máÄ mnohem víc def, neusneÄ kvůli nim a nemusíÄ chlastat tolik BP.Chybí ti napsaná zbrařChybí ti enchant u roby (pokud jde, ale tučim, že by snad mÄla)Naght sieger se snad nÄkdy nahradí proxy skinem -> víc SP a redukce na vÄechny elementyPsát nejlepÄí equip a pak tam dát k tomu naplusování +6/+4, to je vtip?*plesk* btw naco Heal lvl 10? PlánujeÄ na GW nÄkoho healovat? OsobnÄ bych dal vÄtÄí decrease nebo něco takového. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 NápadnÄ mi to připomíná Korgena, až na to, že to má moc inty a ménÄ dexy.S tím co máÄ dáÄ základ asury s +7 pánví asi 110k => do bÄžných redukcí (40% demi, 25% normal) cca 30k, není to zbyteÄnÄ moc?Int máÄ aby ti něco dávaly BP nebo kvůli dmg? Pokud kvůli dmg, tak se na ni bodni a zvedni vit/dex, pokud kvůli BP, tak good luck s chlastáním do plných s alicí na hlavÄ.Jak psal Vittek, radči bapho horny, redukÄní jsou určitě lepÄí jak FB, attackové jsou horÄí jen o trochu, ale máÄ mnohem víc def, neusneÄ kvůli nim a nemusíÄ chlastat tolik BP.Chybí ti napsaná zbrařbtw naco Heal lvl 10? PlánujeÄ na GW nÄkoho healovat? OsobnÄ bych dal vÄtÄí decrease nebo něco takového. Houby Korgena, je to uplne do bodu stejny build jako u meho tretiho champa. A za sebe muzu rict, ze jsem to mel kvuli BP, protoze jsem nechtel byt zavisly jen na berry(treba by mi nekdy mohly dojit!) a vedel jsem ze s tim jake mam stesti ty dia ringy nikdy nenahuntim(2500 ghostu bez ringu doklada, ze jsem nebyl daleko od pravdy ). Rohy urcite radsi nez alici s incubem(tu leda za predpokladu, ze bych cele GW jen berrynoval), ale stejne vetsinu casu nosim na hlave redukci, tak je to jedno.Jestli to ma byt ciste GW champ, tak je ten heal k nicemu, stejne jako mental strentgh a ocult(misto toho si dej decrease agi na 10 a pak treba root, ten sice taky skoro nepouzijes, ale proti matyr paladinum se to obcas hodi(i kdyz hadam, ze vetsina lidi uz tu ma rozum a matyr paladina by neexpila)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Houby Korgena, je to uplne do bodu stejny build jako u meho tretiho champa. A za sebe muzu rict, ze jsem to mel kvuli BP, protoze jsem nechtel byt zavisly jen na berry(treba by mi nekdy mohly dojit!) a vedel jsem ze s tim jake mam stesti ty dia ringy nikdy nenahuntim(2500 ghostu bez ringu doklada, ze jsem nebyl daleko od pravdy ). Rohy urcite radsi nez alici s incubem(tu leda za predpokladu, ze bych cele GW jen berrynoval), ale stejne vetsinu casu nosim na hlave redukci, tak je to jedno.Jestli to ma byt ciste GW champ, tak je ten heal k nicemu, stejne jako mental strentgh a ocult(misto toho si dej decrease agi na 10 a pak treba root, ten sice taky skoro nepouzijes, ale proti matyr paladinum se to obcas hodi(i kdyz hadam, ze vetsina lidi uz tu ma rozum a matyr paladina by neexpila)). Aha,a to jsem chtel byt trosku originalni,to muzu rovnou zkopirovat Korgenuv build,stejne asi nic lepsiho nevymyslim ,ta Inta by se mohla nekdy hodit az dojdou beryny,na rohy a panev jsem zapomnel,ale kdyz uz jednou tu Alici mam...Heal a OI jsem chtel proto,ze bych obcas skocil na sleepery,MS se taky muze hodit ,Root na 5 mam u prvniho champa a v zivote sem to nepouzil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blahsen2 Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 tak toto je moj build, nie je tam este enchant ale bude to asi +3 dex, zatial je tam hodene co mam http://calcx.wushuang.ws/pvp?caDbLbibeabbobGauabuiaapoiananaDaalkea4aaaaaakXaad6dWeunxcnlygClHaanMbMnMbMgehaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 ja mam na svojom novom champovi 65base dex a bude mit skoro 90 base int str neni tak tazke si domyslet ... ta dexa ti je uplne nanic kdyz to tahas ze stringu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 ja mam na svojom novom champovi 65base dex a bude mit skoro 90 base int str neni tak tazke si domyslet ... ta dexa ti je uplne nanic kdyz to tahas ze stringu To bych neříkal. ZmenÄuje ti rozptyl dmg (nejen) asury. I kdyby mi o cast vůbec neÄlo, tak bych nějakou jel, protože se vyplatí víc (i pokud jde o dmg) než nějaký bodíky do int. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 To bych neříkal. ZmenÄuje ti rozptyl dmg (nejen) asury. I kdyby mi o cast vůbec neÄlo, tak bych nějakou jel, protože se vyplatí víc (i pokud jde o dmg) než nějaký bodíky do int. podla toho naco by si toho champa chcel ... radsej si tam necham vacsi rozptyl ako zmensit dmg ...80dex podla mna staci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blahsen2 Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 neviem no, stava sa mi ze som aj sam niekedy a asurujem, alebo som bez stringov...a castit asuru 2 roky tak to si ten clovek staci aj z equipu switchnut hiding nie len z BM a potom mi to hidne nie dakujem, ja by som pod 90 dex nesiel, nie to pod 70 dex Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 podla toho naco by si toho champa chcel ... radsej si tam necham vacsi rozptyl ako zmensit dmg ...80dex podla mna staci Mno nevim,pokud potkas champa,kterej ma 120+dex,tak si myslim,ze nemas sanci mu vzit sfery driv,nez je veme tobe,stejne ani s tou intou neskocis ghosty,tak se mi to zda i zbitecne,ale je to jen muj nazor:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Na aktualní reborn gw je nejlepÄí build 90str, 135dex, 70vit (nebo tak nějak to vychází). Tady máÄ stringy jednou za gw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 neviem no, stava sa mi ze som aj sam niekedy a asurujem, alebo som bez stringov...a castit asuru 2 roky tak to si ten clovek staci aj z equipu switchnut hiding nie len z BM a potom mi to hidne nie dakujem, ja by som pod 90 dex nesiel, nie to pod 70 dex Mno nevim,pokud potkas champa,kterej ma 120+dex,tak si myslim,ze nemas sanci mu vzit sfery driv,nez je veme tobe,stejne ani s tou intou neskocis ghosty,tak se mi to zda i zbitecne,ale je to jen muj nazor:] Já vám nevim, ale pochybuju, že by mirinko tahal na GW champa s 90 int, 90 str, 65 dex. Tohle nebude PvP/GW build... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Blahu, tomasv: Budte v klidu to on je jen mirinko zase mimo a pise sem PvM build champa, kdyz se tu vsichni bavi o GW buildech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Mno nevim,pokud potkas champa,kterej ma 120+dex,tak si myslim,ze nemas sanci mu vzit sfery driv,nez je veme tobe,stejne ani s tou intou neskocis ghosty,tak se mi to zda i zbitecne,ale je to jen muj nazor:] to je mvp ne pvp Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Taky sem dam asi uz konecne finalni build:] STR:66+24INT:14+14AGI:1+21DEX:94+26VIT:78+7LUK:1+3 Jeste sem dam mensi upravu toho predesleho buildu.STR:66+24INT:9+15AGI:1+21DEX:96+34VIT:77+7LUK:1+3 Jidla:+5str/+5dex Def.rohy/Alice/incubus+6Valk.shield/Thara+4Dia Roba/ED/(+3dex.)+4NSBM/RydricVariantyBrejle/IncubusFousyDia Ring/ZeromDia Ring/Zerom Hp:15700Sp:1482 Ma to celkem hodne hp,taky by to mnelo prezivat sonic,solidni rezist na stun a 130dexovou asuru s alici kolem 26k do beznych redukci.Akorat nevim co budu delat,az dojdou beryny,zkousel sem to potovat rankovymi bp ,ale tudy cesta opravdu nevede:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.