Sir De Bill Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 OsobnÄ bych úplně vynechal intu a jeÄtÄ zvýčil vit, ale to už je na tobÄ.Na alici kaÄlat. Radči atk bapho horny. Místo FB si sežeř ty defové - 20 atk poznáÄ.Valk vymÄř za Bradium shieldNa dia robu s marcem bych se osobnÄ vykaÄlal úplně, ale když chceš switchovat, tak hodnÄ ÄtÄstí Agi 10 (8 ti nepřehodí priestovský lvl 10 agi)Decrease 10 (trvání podstatnÄ delÄí, dalÄí 2 agi dolů, ale nejdůležitÄjÄí je vyÄÄí Äance na decrease)Root 5 (neříkám, že ho využijeÄ na každých GW, ale hodit by se mohl, s lvl 2 můžeÄ tak akorát nÄkoho držet a doufat, že uřme nudou) Osekat occult (s finální 90 str to plánujeÄ nÄkdy použít?), Heal (14 int, jo to bude brutální healer). V principu by se dalo osekat i TSS, ale ty joby už stejnÄ nemáÄ kam dát, takže tam je to celkem fuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 OsobnÄ bych úplně vynechal intu a jeÄtÄ zvýčil vit, ale to už je na tobÄ.Na alici kaÄlat. Radči atk bapho horny. Místo FB si sežeř ty defové - 20 atk poznáÄ.Valk vymÄř za Bradium shieldNa dia robu s marcem bych se osobnÄ vykaÄlal úplně, ale když chceš switchovat, tak hodnÄ ÄtÄstí Agi 10 (8 ti nepřehodí priestovský lvl 10 agi)Decrease 10 (trvání podstatnÄ delÄí, dalÄí 2 agi dolů, ale nejdůležitÄjÄí je vyÄÄí Äance na decrease)Root 5 (neříkám, že ho využijeÄ na každých GW, ale hodit by se mohl, s lvl 2 můžeÄ tak akorát nÄkoho držet a doufat, že uřme nudou) Osekat occult (s finální 90 str to plánujeÄ nÄkdy použít?), Heal (14 int, jo to bude brutální healer). V principu by se dalo osekat i TSS, ale ty joby už stejnÄ nemáÄ kam dát, takže tam je to celkem fuk. Když mu radíÄ bradium.. predpokládam kvuli SB tak proc mu vytíkáÄ marca? s ED umres na SB hned + dostavas vetsi slupky od MS.. já bych na champovi nosil spíÄ ten valk.. champ správnÄ nikdy devo mít nemá.. takže se musí spíÄ vyrovnat s tÄmi ploÄnými utoky s tou vit co má by ho SB sundat ani nemÄl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Aktuální stav champa 98/69:str 91+19 = 110 s blessemdex 90+20 = 110 s blessemnějaká vit, 12 base int Aktuální equip:DEF Bapho HornySunglasky s incubem ( socnuté )FousyDia mantak s rayemDia boty s GFVA s EDdia ring s zeromem ( socnutý )hiding clipvalk stit s tharou+9 double bloody boned chain ( socnutý ) potřebuju poradit co vÄe ( ATK horny, panev??, varianty, nebo v nejhorsim dia roba ) je třeba na skoÄení Knota - s combatem 50% demiredukce ( nebo 52? w/e ), pravdÄpodobnÄ 25% neutral resist, asi? 24k hp +... nevím, jestli nÄkdo má calc který by poÄítal sp dle Rebu asi ne ... ale uvítal bych pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Když mu radíÄ bradium.. predpokládam kvuli SB tak proc mu vytíkáÄ marca? s ED umres na SB hned + dostavas vetsi slupky od MS.. já bych na champovi nosil spíÄ ten valk.. champ správnÄ nikdy devo mít nemá.. takže se musí spíÄ vyrovnat s tÄmi ploÄnými utoky s tou vit co má by ho SB sundat ani nemÄl..Nevím jestli je to mýma redukcema na profce, ale poslední dobou tu hrají SinXové naprosto uboze. OsobnÄ bych bral Bradium kvůli AD, ale je to lepÄí i proti asuře (z jablek by přežití mohlo hrozit) sonicu (500 HP a 2 def navíc oproti valku) sniperovi (stejnÄ obchází element). VÄtčinu Äasu se drží na magnetu, takže ho SG a meteor tak moc netrápí. A ty stejnÄ moc nenakládají, takže to opravdu nevadí. Jinak ED bych bral s ohledem na sebe. My SinXe nemáme (jen výjimeÄnÄ - a to je vÄtčinou dual na empo), takže je proti RNR marc naprosto k niÄemu. Ten stone curse je pravdÄpodobnÄjÄí. S profkou mÄ do ED SinXové (nalinkovanej se vÄím vÄudy) nějak zvláÄÂť netrápí. Ten champ bude mít ménÄ redukcí a menÄí def, ale do budoucna bude mít proxy (7% resist na SinXe). KaždopádnÄ i teÄ bude mít přes 16k HP. Můj champ třeba bude mít jeÄtÄ víc vity, takže výslednÄ bych mÄl mít okolo 16 750HP. Btw pokud by se mÄl zabývat dmg od MS a podobných kravin, tak proÄ jsi mu neporadil Noxe? VÄtčinou se u champa poÄítá s tím, že asuru stejnÄ nepřežije (což je podle mÄ pesimistický pohled na svÄt, ale vÄtčinou to tak bývá). Dweep:Podle mÄ staÄí pánev a dia roba / varianty. Btw doddler umožřuje si zadat SP ruÄnÄ. Co jsem se díval, tak SP tam neodpovídají ani teoreticky tomu, co je tady - tedy po vynásobení koeficientem 1,04 (tedy 1,25 -> 1,3 koeficient za advanced class) stále nedostávám to, co tady mám reálnÄ. KaždopádnÄ pro představu by to mÄlo stačit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 VItek:S tim EQ co mas mi to vyslo asi na 1000-1100 sp a do tech redukci, co jsi uvedl das asi za 15k asuru. A na 24k jsem se dostal s panvi, variantama, druhym diabolus ringem a diabolus robou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Vim, že LK může mít CK, ale vzhledem k tomu, jak nám dává statusy, tak nemám pocit, že by se nedal skočit s redukcema o 10% nižší (ve chvíli, kdy má jinou zbraň). Pak bys nemusel mít například dia robu. Btw říct si o lexu taky není extra problém. Ten skill je sice dost fail, ale pro tyto případy je velice užitečný a věřím, že se v battle modu nějakého priesta určitě najde... Btw když to LK nemá v ruce combat, tak ho skočí i 90 str, 3 base int champion (s attack hornama - s proxy manťákem budou stačit defové horny). Je smutné, že máš problémy se 110 str champem - jinak curse si kontroluješ? Ona šance na něj je 20% - luk nemáš, glorii priesti nehážou a vit redukuje jen trvání. Jen tak pro inspiraci...GW Champion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Vim, že LK může mít CK, ale vzhledem k tomu, jak nám dává statusy, tak nemám pocit, že by se nedal skočit s redukcema o 10% nižÄí (ve chvíli, kdy má jinou zbrař). Pak bys nemusel mít například dia robu. Btw říct si o lexu taky není extra problém. Ten skill je sice dost fail, ale pro tyto případy je velice užiteÄný a vÄřím, že se v battle modu nějakého priesta určitě najde... Btw když to LK nemá v ruce combat, tak ho skoÄí i 90 str, 3 base int champion (s attack hornama - s proxy manÂťákem budou stačit defové horny). Je smutné, že máÄ problémy se 110 str champem - jinak curse si kontrolujeÄ? Ona Äance na nÄj je 20% - luk nemáÄ, glorii priesti nehážou a vit redukuje jen trvání.[/url]což o to se spearem je to celkem v pohodÄ, ale v situaci kdy mÄ prudí bashem a combatem fakt nevím, co s ním,. .. s cursem bych do nÄj neÄel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Decrease. Je to dost podceřované, ale když má LK shozenej berserk pot, má decrease a slow grace, tak si moc nezablbne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Aktuální stav champa 98/69:str 91+19 = 110 s blessemdex 90+20 = 110 s blessemnějaká vit, 12 base int Aktuální equip:DEF Bapho HornySunglasky s incubem ( socnuté )FousyDia mantak s rayemDia boty s GFVA s EDdia ring s zeromem ( socnutý )hiding clipvalk stit s tharou+9 double bloody boned chain ( socnutý ) potřebuju poradit co vÄe ( ATK horny, panev??, varianty, nebo v nejhorsim dia roba ) je třeba na skoÄení Knota - s combatem 50% demiredukce ( nebo 52? w/e ), pravdÄpodobnÄ 25% neutral resist, asi? 24k hp +... nevím, jestli nÄkdo má calc který by poÄítal sp dle Rebu asi ne ... ale uvítal bych pomoc Hm,u mne to vychazi kolem 23k-24k s equipem co mam uveden vyse do 50%demi a 25% neutral jeste ze Knot hraje za nas:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Btw pokud by se měl zabývat dmg od MS a podobných kravin, tak proč jsi mu neporadil Noxe? Většinou se u champa počítá s tím, že asuru stejně nepřežije (což je podle mě pesimistický pohled na svět, ale většinou to tak bývá). Probíral jsem štít a ty sis tu ted vzal neco nekde s kartama.. vážně už tě nechápu Elleshare.. že ses musel snížit až k tomu,že jsi musel zmenit téma které je OT... V tomhle postu jsi napsal.. že Asuru champ stejne vetsinou nepřezije a o par radku niz nebo vis rikas ze má větší šanci přežít asuru.. další tvůj fail.. ono v dnešní době bez ghosta s dia ringama 110str alici(horsi varianta) stejne nepřezijes takze vubec nevim co šílíš.. champ není tank co má přežívat asury.. bavil jsem se o SB.. a nasledne že ten valk stít má větší rozptyl vyuziti nez bradium.. Edit: doporučoval bych ti další pauzu, jít ven nebo cokoliv.. pač tohle už ti vážne leze na mozek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Probíral jsem Ätít a ty sis tu ted vzal neco nekde s kartama.. vážnÄ už tÄ nechápu Elleshare.. že ses musel snížit až k tomu,že jsi musel zmenit téma které je OT... V tomhle postu jsi napsal.. že Asuru champ stejne vetsinou nepřezije a o par radku niz nebo vis rikas ze má vÄtÄí Äanci přežít asuru.. dalÄí tvůj fail.. ono v dneÄní dobÄ bez ghosta s dia ringama 110str alici(horsi varianta) stejne nepřezijes takze vubec nevim co ÄílíÄ.. champ není tank co má přežívat asury.. bavil jsem se o SB.. a nasledne že ten valk stít má vÄtÄí rozptyl vyuziti nez bradium.. Edit: doporuÄoval bych ti dalÄí pauzu, jít ven nebo cokoliv.. paÄ tohle už ti vážne leze na mozek1) Rozebíral jsi Ätít a dával jsi to do souvislosti s kartou do armoru. ..."tak proc mu vytíkáÄ marca? s ED umres na SB" 2) NáslednÄ jsi napsal: ..."+ dostavas vetsi slupky od MS" Proto jsem reagoval tím noxem - a to způsobem, který dává zcela jasnÄ najevo, že to neberu jako hlavní argument svého postu. "Btw pokud by se mÄl zabývat dmg od MS a podobných kravin, tak proÄ jsi mu neporadil Noxe?"... Btw = by the way = mimochodem. Ano, tuto zkratku lidé používají podstatnÄ více, než je vhodné. I já ji občas použiji nevhodnÄ, ale to s tímto nemá co do činÄní.Tím, že jsi reagoval na mÄ, jsem předpokládal, že víÄ, o Äem píÄu (na co reaguji já), a tedy že se vyjadřujeÄ k buildu/equipu celkovÄ. Pokud ovÄem nebereÄ posty v tomto topicu jako rosáhlou diskusi (či více diskusí) a reagujeÄ pouze na jednotlivce, aniž by ses hloubÄji zabýval touto problematikou, pak chápu, že tÄ mohla má reakce o noxious kartÄ zmást. NicménÄ od lidí, kteří tu chvíli hrají, jsem oÄekával, že se snaží poradit (tedy zabývat se problémem komplexnÄ) a ne pouze rejpat (kritizovat napsané rady). 3) Asura do champa. Dobrá, postavme oba mé výroky vedle sebe (v plném znÄní) a sledujme, jestli se navzájem vyluÄují, či nikoli. Upozorřuji, že v tomto případÄ jsi jasnÄ nepochopil psaný text, respektive sis myÄlenku parafrázoval tak, aby jsi mohl napsat, že to je "můj fail"."OsobnÄ bych bral Bradium kvůli AD, ale je to lepÄí i proti asuře (z jablek by přežití mohlo hrozit)"- Pokud je champ v jabkách a dostane asuru od jiného, tak má Äanci na přežití. Neříkám, že přežije vždycky, jen že s bradium shieldem je ta Äance rozhodnÄ vyÄÄí, než s valkyrja shieldem. Když to řeknu troÄku jinak, tak na asuru champ vÄtčinou umře, ale nemusí tomu tak být vždycky, bradium shield Äanci na přežití zvedá."VÄtčinou se u champa poÄítá s tím, že asuru stejnÄ nepřežije (což je podle mÄ pesimistický pohled na svÄt, ale vÄtčinou to tak bývá)."- Co si myslíÄ, že jsem dal najevo textem v závorce? Ten sis ani neÄetl? Moje stanovisko z toho plyne snad jasnÄ. Na asuru champ vÄtčinou umře, ale nemusí tomu tak být vždycky. Nevím, co jsi tam naÄel za rozpor. Já jsem zastánce bradium shieldu i raydric karty (na rozdíl od tebe bych na noxe upozornil, kdybych s raydricem nesouhlasil). LepÄí mít z jablek Äanci asuru přežít, než vzít valk a noxe a dostávat menÄí dmg od nÄÄeho, co není problém uchlastat. Je odvážné sem tahat hláÄky typu "ono v dneÄní dobÄ"..., když tu snad ani nehrajeÄ. Navíc se zabýváÄ buildem tÄch nejsilnÄjÄích champů (což sice připouÄtíÄ, ale nemÄní to nic na tom, že je to zcestná myÄlenka), co se na GW objevují. Já toho chci přežít co nejvíc, ne vÄechno. Proto mÄ zajímají převážnÄ ti champové s 90 str a tam je ta Äance na přežití reálná. Pokud bude mít nÄkdo 110 str, tak ho pořeÄí gypsy nebo nic. Je od tebe hezké, že myslíÄ na mé duÄevní zdraví, nicménÄ tÄ musím upozornit, že to je nejen nezdvořilé, ale i hloupé psát něco takového. VÄtčinou podobné fráze používají lidé, kterým se diskuse vymkla z rukou nebo ti, kteří musí reagovat na nÄkoho sprostého až vulgárního. A mimochodem, venku jsem před chvílí byl, takže si dalÄí starosti dÄlat nemusíÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 ... VÄc názoru.. ale ty jsi pořád nepochopil, že tím ED jsem prvotnÄ a taky hlavnÄ mluvil skrz ten SB .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 VÄc názoru.. ale ty jsi pořád nepochopil, že tím ED jsem prvotnÄ a taky hlavnÄ mluvil skrz ten SB ..Já chápu, že ED je proti sonicu trochu riskantní, vÄak jsem taky naprosto jednoznaÄnÄ napsal důvody, proÄ bych se ho nebál nosit:"Nevím jestli je to mýma redukcema na profce, ale poslední dobou tu hrají SinXové naprosto uboze.""Jinak ED bych bral s ohledem na sebe. My SinXe nemáme (jen výjimeÄnÄ - a to je vÄtčinou dual na empo), takže je proti RNR marc naprosto k niÄemu. Ten stone curse je pravdÄpodobnÄjÄí. S profkou mÄ do ED SinX (nalinkovanej se vÄím vÄudy) nějak zvláÄÂť netrápí." Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Já chápu, že ED je proti sonicu trochu riskantní, vÄak jsem taky naprosto jednoznaÄnÄ napsal důvody, proÄ bych se ho nebál nosit:"Nevím jestli je to mýma redukcema na profce, ale poslední dobou tu hrají SinXové naprosto uboze.""Jinak ED bych bral s ohledem na sebe. My SinXe nemáme (jen výjimeÄnÄ - a to je vÄtčinou dual na empo), takže je proti RNR marc naprosto k niÄemu. Ten stone curse je pravdÄpodobnÄjÄí. S profkou mÄ do ED SinX (nalinkovanej se vÄím vÄudy) nějak zvláÄÂť netrápí." Tajne doufam,ze s 16k hp na Champovi preziju i ten sonik a asperkem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Bude záležet na tvé def (tedy naplusovanosti equipu) a hlavnÄ na equipu SinXe. Je znaÄnej rozdíl mezi +4 boned infikem s alicí a 130 str a +7 boned infíkem, atk hornama, giant whisperem, atk boxem, masqueradou a v krajím případÄ bloody shackle ballama a 130 str (samozřejmÄ s jídlem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Taky sem dam asi uz konecne finalni build:] STR:66+24INT:14+14AGI:1+21DEX:94+26VIT:78+7LUK:1+3 Jeste sem dam mensi upravu toho predesleho buildu.STR:66+24INT:9+15AGI:1+21DEX:96+34VIT:77+7LUK:1+3 Jidla:+5str/+5dex Def.rohy/Alice/incubus+6Valk.shield/Thara+4Dia Roba/ED/(+3dex.)+4NSBM/RydricVariantyBrejle/IncubusFousyDia Ring/ZeromDia Ring/Zerom Hp:15700Sp:1482 Ma to celkem hodne hp,taky by to mnelo prezivat sonic,solidni rezist na stun a 130dexovou asuru s alici kolem 26k do beznych redukci.Akorat nevim co budu delat,az dojdou beryny,zkousel sem to potovat rankovymi bp ,ale tudy cesta opravdu nevede:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 vymÄnit raydrika za noxe a buÄ snížit dex a přidat int, nebo snulovat intu a přidat vit Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 vymÄnit raydrika za noxe a buÄ snížit dex a přidat int, nebo snulovat intu a přidat vitTakze neco takoveho? STR:66+24INT:17+15AGI:1+21DEX:94+26VIT:77+7LUK:1+3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Takze neco takoveho? STR:66+24INT:17+15AGI:1+21DEX:94+26VIT:77+7LUK:1+3Jaktože máÄ najednou dex+26 a předtím si mÄl +34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Jaktože máÄ najednou dex+26 a předtím si mÄl +34 Toto je bez +5 dex jidla a +3 dex dia roby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Takze neco takoveho? STR:66+24(5str.jidlo)INT:17+15AGI:1+21DEX:94+34(5dex.jidlo/+3dex roba)VIT:77+7LUK:1+3 Potreboval bych vedet jak dlouho bude trvat stun,pripadne ma cenu tam jeste neco menit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Ahoj,pomalu se blíží můj třetí champ:) a já zaÄínám přemýÄlet o co nejlepÄím buildu pro souÄasné nastavení rebornu.Zatím uvažuji o tÄchto třech variantách.1.HodnÄ int.na íşkor dex.http://calcx.wushuang.ws/?caDbLbibHababbebsabaiaapoiaFaFaFaatnadTaaaaaaiJdWd7dWeunxc7tpgHlHaanMbRnMbNaahaajkkafffaaabkkaaaaaaaabaaacuaaaaHadaa 2.prohozená int za dex.(můj favorit).http://calcx.wushuang.ws/?caDbLbibHababbsbeabaiaapoiaFaFaFaatnadTaaaaaaiJdWd7dWeunxc7tpgHlHaanMbRnMbNaahaajkkafffaaabkkaaaaaaaabaaacuaaaaHadaa 3.Kompromis mezi tÄma dvouma. http://calcx.wushuang.ws/?caDbLbibHabadbiboabaiaapoiaFaFaFaatnadTaaaaaaiJdWd7dWeunxc7tpgHlHaanMbRnMbNaahaajkkafffaaabkkaaaaaaaabaaacuaaaaHadaa Staty asi takhle,dva body jsou navíc a nevidím tam jedinej skill ,kde by se hodily. http://irowiki.org/~himeyasha/skill4/chp.html?10akakJkdAhFhOrdeFqSrAabJy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 3.Kompromis mezi tÄma dvouma. http://calcx.wushuang.ws/?caDbLbibHabadbiboabaiaapoiaFaFaFaatnadTaaaaaaiJdWd7dWeunxc7tpgHlHaanMbRnMbNaahaajkkafffaaabkkaaaaaaaabaaacuaaaaHadaa Staty asi takhle,dva body jsou navíc a nevidím tam jedinej skill ,kde by se hodily. http://irowiki.org/~himeyasha/skill4/chp.html?10akakJkdAhFhOrdeFqSrAabJyTento třetí je skoro stejný jako jedu na Atti. Ve skillech máme odliÄnost, a sice tu, že pojedu pÄtkový root na íşkor TSS nebo healu.Btw, když si dáÄ 2+3 LUK a 2+ x vit, tak díky zaokrouhlení LUKu získáÄ velkolepých 1 ATK equip .. lepÄí prostě není Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Ten druhý jsem jezdil na vÄtčine HR serverech a nemůžu si ho vynachválit. Asury za 700k+ do morroca jsou luxusní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Tento třetí je skoro stejný jako jedu na Atti. Ve skillech máme odlišnost, a sice tu, že pojedu pětkový root na úkor TSS nebo healu.Btw, když si dáš 2+3 LUK a 2+ x vit, tak díky zaokrouhlení LUKu získáš velkolepých 1 ATK equip .. lepší prostě není Ještě by se dal prohodit Aliot za G.whispera,ale nevím o kolik by to zvedlo asuru,případně ho dát do diamantaku a na Satana asi nejlepší volba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.