Elessi Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 v adopciach je nejaky preklep u npc Teacher... ma tam moznost 2 opovedi navyse a pri jednej z nich sa sekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 Mrknu na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Prestupak na Alchymistu: NPC Darwin ma pár překlepů, jako zept místo zpÄt, chybej mu nÄkde písmenka atp.NPC Van Helmont je zralej na ban, jelikož mÄ uvítal vÄtou "To si dÄláÄ kozy"..... ;p Dál nechápu jeho otázku "Z Äeho se vyrábí Mixture?" a dá vám na výbÄr vÄci co s výrobou mixture nesouvisejí a podobnÄ otázka "Z Äeho se vyrábí Counteragent?".Jo a ctihodný NPC Nicolas Flamel mÄ poslal s vÄcma aÂť mu něco vyřídím u Baina a Bajina (oblíbený starý quest =), ale zapomnÄl mi dát minifurnace a coaly. To je tak vÄe, píÄu to sem k překladům, paÄ nevim kam to jinam dát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Flamel ti nikdy nedá vÄechny suroviny, vždy náhodnÄ nÄkteré (nÄkterá) chybí a myslím, že to tak má být, aby se adept na alchymistu taky trochu snažil :-) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Flamel ti nikdy nedá vÄechny suroviny, vždy náhodnÄ nÄkteré (nÄkterá) chybí a myslím, že to tak má být, aby se adept na alchymistu taky trochu snažil :-) .No ja myslel ze ti vzdycky neda nic, pac napodruhy(=muj druhej alch) sem si vsechno vzal rovnou s sebou, abych pro to zas nemusel lozit a taky sem nic nedostal(takze sem vlastne mel vsechno potrebne ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 NPC Van Helmont je zralej na ban, jelikož mě uvítal větou "To si děláš kozy"..... ;p Nektery preklady jsou trosku vostrejsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Nektery preklady jsou trosku vostrejsi Tim lip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Jo a ctihodný NPC Nicolas Flamel mÄ poslal s vÄcma aÂť mu něco vyřídím u Baina a Bajina (oblíbený starý quest =), ale zapomnÄl mi dát minifurnace a coaly.Ty furnance a coaly ti dat nema ( a myslim ze navic chybi jeste par rough ori a elu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
scintila Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 takze:Lighthalzenske questyahojte, nevim, jestli to uz nekdo neresil,ale ja to kazdopadne nemuzu najit, je to questik kde se chodi mezi 2ma npc v lightz, Maku a Dig.. neco a ukolem je tyto 2 chlapiky usmirit.Tenhle questik jsem spolu s Kocou delal hned jako prvni , v anglictine a zadnej problem. Je tam jedna pasaz, kdy musite jednomu panackovi presne opsat, co vam o nem rekl jeho kolega, jedna se asi o toto: Hopeless bastard!You're still a stubborn jerk!You owe me at least 3 lunches!Not to mention an apology!But who cares what you think?!I'm so goddamn happy without you! nyni si nekdo dal tu praci a questik prelozil,ale podle me je zde chyba.Jak si vsimnete, v puvodnim anglickem originale bylo 6 radku zakoncenych vykricniky.Nyni v ceske verzi:Ty bezpaterni bastarde!Jses ten nejotravnejsi clovek co znam!Nejen, ze mi dluzis 5 obedu,ale hlavne ses mi ani neomluvilza ty muka, ktere jsem kvuli tobemusel vytrpet! prvni dva radky sedi a npc je bere v pohode, u dalsiho radku uz je to spatne, snazil jsem se mu i tu treti vetu dat dohromady,ale nedari se.Podle me je tedy tenhle questik plne nefunkcni a prosil bych gm, aby na to hodili ocko.Pokud uz tohle nekdo resil a opravil, tak me sem hodte linka, jsou 4 hodiny rano a je fakt, ze uz spatne vidim,ale snazil jsem se ten questik udelat na svy dalsi postave a ted, v cestine se mi to vubec nedari.Za odpoved predem dekuji.S pozdravem vite kdo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Fixnu to, bude to po restartu. Staci presne zadavat to, co ti Digotz rekl abys vyridil Maku-ovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Flamel ti nikdy nedá vÄechny suroviny, vždy náhodnÄ nÄkteré (nÄkterá) chybí a myslím, že to tak má být, aby se adept na alchymistu taky trochu snažil :-) .Heh trochu? Myslím, že otravnÄjsÄí přestupák než alchu jsem eÄtÄ nedÄlala ;D k3dT: No to jsem napsala hlavnÄ pro pobavení veřejnosti, která nemá alchu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 jen takova malickost, padla mi karta z Familiara, akorat se mi zahlasilo, ze:Z monstra 'Familiar' padl cenny predmet 'Farmiliar Card'! [sance 0.02%]je tam o jedno pismenko navic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackstorm Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Fixnu to, bude to po restartu. Staci presne zadavat to, co ti Digotz rekl abys vyridil Maku-ovi. no to co psal alizze to sedi ,restart uz byl? pac sem to zkousel dneska pred par hodinama a furt to neslo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 17, 2006 Author Report Share Posted June 17, 2006 Nebyl. Staci kontrolovat prikazem @uptime ve hre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackstorm Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Nebyl. Staci kontrolovat prikazem @uptime ve hre. tak jsem to teda zkusil po restartu ale nedari se, stale je tam nejaka chybka...mozna ze tech vet je porad 5 misto 6 v originalu(v jedny vete ty treti se zmenilo 5obedu na tri ale to mozna nevadi tu vetu vezme). Na vety zas zareaguje ale skonci dialog anic ,zkousel sem to nekolikrat tak se na to dyztak mrkni az bude cas Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 Ach... ted koukam ze tam ten kdo prekladal umazal radek... Proto to po zadani tech vet neulozi promennou jako ze mate splnenou dalsi cast questu... tak po restartu :'( Restart bude zitra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bystro Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ASi dva tri dny dozadu sem delal alchymistu.Mel jsem trosku problemy s casti qestu,KDY mam spocitat "vydelek" na necem pri nakupu s 24% slevou a prodeji s 20% navysenim.V prvni verzi tohoto prikladu chybelo urceni,kterou{melo byt beznou} cenu mam navysit pri prodeji.Kdyz jsem to jel po druhe,uz to "beznou cenu" melo v textu a tudiz nebyl problem to splnit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Je to jen taková blbost, ale na ukazateli v Pronteře kousek nad kaÄnou je napsáno, že Geffen je severo-východnÄ a správnÄ to je severo-západnÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaxx Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Jenom sem chtel nabidnout sluzby. Koukal sem ze napr. Einbroch je neprelozenej. Kdyby byl zajem, nabizim pomoc s prekladem skriptu. Staci napsat na icq (104111807),email (spiderik^centrum.cz) nebo do PMky (a poslat skript, jestli je modifikovanej). Nejakou zkusenost mam s prekladem s czechRO (cast Morrocu jsem prelozil ja). EDIT: Jaj nevšiml sem si, díky za link. Asi se to může zmoderovat, aÂť nevypadám jako játro před každym kdo sem jukne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Jenom sem chtel nabidnout sluzby. Koukal sem ze napr. Einbroch je neprelozenej. Kdyby byl zajem, nabizim pomoc s prekladem skriptu. Staci napsat na icq (104111807),email (spiderik^centrum.cz) nebo do PMky (a poslat skript, jestli je modifikovanej). Nejakou zkusenost mam s prekladem s czechRO (cast Morrocu jsem prelozil ja).http://www.reborn.cz/forums/index.php?showtopic=884 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blanka Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Ahoj, opravte si přestupový quest na merchanta:Chief Manson, íşvodní dialog s novicem .... "Budes to muset rict skladnikovY (správnÄ je I). ". Pak je tam dále v textu pár překlepů sklad vs. skald a jeÄtÄ jednou ÄpatnÄ I .... (nebo mi Kenny ten texÂťák poÄli, opravím to ). Pac a pusu Šehrezáda, ROorDIE RIP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 29, 2008 Author Report Share Posted December 29, 2008  Pac a pusu Šehrezáda, ROorDIE RIP. hojky, moc rad te tu vidim.. vitej :-) a dekuju za nahlaseni. Opravim to. edit: jejda, tam bylo chyb... > Link to comment Share on other sites More sharing options...
blanka Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 hojky, moc rad te tu vidim.. vitej :-) a dekuju za nahlaseni. Opravim to. edit: jejda, tam bylo chyb... >< kdybyste chteli neco poprekladat, tak do 12. 1. mam dovcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 kdybyste chteli neco poprekladat, tak do 12. 1. mam dovcu jee to by bylo super Chybi nam 3 posledni preklady prestupaku, podrobnosti zde:http://www.reborn.cz/forums/index.php?showtopic=884 dekujeme mockrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.