Nastasyah Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Já jsem podruhé, co jsem dělal quest použil ty stejné pohádky, které jsem použil už předtím. Navíc, i dítě ve skutečnosti má svojí oblíbenou pohákdu a chce poslouchat tu jednu pořád dookola Tak jasně, ale když někdo zkopíruje pohádku od někoho jiného, ani to nepřizná a ještě si navíc poděkuje za pochvaly, je to už fakt minimálně napřesdržku a tahle část docela ztrácí jakýkoliv význam. EDIT: Mitrandir - Seaker Priest/Raymon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fair Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Mam problem s kvestom Enriched Elunium/Oridecon Quest, kde mam naraz odovzdat veci 50 rough oridecon, 50 rough elunium a 3 hammer of blacksmith NPC Ilmarinov Pomocnik, ktory sa nachadza v Blacksmith gilde v Einbrochu...Co ma vahu 50*20 + 50*20 + 3*80 = 2240 a moj char SN ma maximalnu nosnost 2030... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Pokud me pamet neklame, tak se to da nosit po castech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Pokud me pamet neklame, tak se to da nosit po castech Kdepak, tenhle matros chce najednou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 V Brasilis pri plneni questu Lost Puppies neni mozne ukoncit dialog se psem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 V Brasilis pri plneni questu Lost Puppies neni mozne ukoncit dialog se psem Zkus to prosimte ted (chybicka se vloudila do item_db, takze to slo za behu), snad to bylo tim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Zkus to prosimte ted (chybicka se vloudila do item_db, takze to slo za behu), snad to bylo tim... Obehl jsem snad vsechny stenata a dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 nejde ukoncit rozhovor v onward to the new world questu, kdyz pokecam s oficirama a jdu zpatky na jednani, pomohl jen relog !@#$%^&* Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 doufam ze v kenny is daddy eventu nebudou superbabies diskriminovany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GM Thor Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 doufam ze v kenny is daddy eventu nebudou superbabies diskriminovany...if (class == 0)||(class == 1)||(class == 2)||(class == 3)||(class == 4)||(class == 5)||(class == 6)||(class == 23)||(class == 24)||(class == 25)||(class == 4023)||(class == 4024)||(class == 4025)||(class == 4026)||(class == 4027)||(class == 4028)||(class == 4029)||(class == 4030)||(class == 4031)||(class == 4032)||(class == 4033)||(class == 4034)||(class == 4035)||(class == 4036)||(class == 4037)||(class == 4038)||(class == 4039)||(class == 4040)||(class == 4041)||(class == 4042)||(class == 4043)||(class == 4044)||(class == 4045)||(class == 4046) {... Job_Novice 0 Job_Swordman 1 Job_Mage 2 Job_Archer 3 Job_Acolyte 4 Job_Merchant 5 Job_Thief 6 Job_SuperNovice 23 Job_Gunslinger 24 Job_Ninja 25 Job_Baby 4023 Job_Baby_Swordman 4024 Job_Baby_Mage 4025 Job_Baby_Archer 4026 Job_Baby_Acolyte 4027 Job_Baby_Merchant 4028 Job_Baby_Thief 4029 Job_Baby_Knight 4030 Job_Baby_Priest 4031 Job_Baby_Wizard 4032 Job_Baby_Blacksmith 4033 Job_Baby_Hunter 4034 Job_Baby_Assassin 4035 Job_Baby_Knight2 4036 Job_Baby_Crusader 4037 Job_Baby_Monk 4038 Job_Baby_Sage 4039 Job_Baby_Rogue 4040 Job_Baby_Alchem 4041 Job_Baby_Alchemist 4041 Job_Baby_Bard 4042 Job_Baby_Dancer 4043 Job_Baby_Crusader2 4044 Job_Super_Baby 4045 Job_Taekwon 4046 Ne nebudou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Sidonius Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Ahoj, mam takový problém v Sign Questu. V Äásti, kdy mi Witch dá lektvar zapomÄní a poÄle me za Serin. Hodi me na mapu Que_sign02, kterou bych mÄl přebÄhnout na pravou stranu k warpu. Warp tam ale neni a já uz nevim co s tím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlarad Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Ahoj, Cursed Spirit Quest - Na konci questu po odchodu z domu od Crippled Girl jsem nedostal expy (nezjevil se duch). Do domu se neda uz vratit. Dale jsem zjistil že se nezrušila kletba, duch se stale zjevuje na všech 4 pozicích. Elder kletbu nezrušila ackoliv si vsechny veci vzala(5x Holy Water a Bouquet). Quest nelze dokončit. Delal nekdo v posledni dobe tento quest? Za odpoved dekuji.Jeste mne ted napadlo, mozna jsem ten quest kdysi s touhle postavou uz delal, je mozný aby mne to pustilo skoro az na konec questu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Ahoj, Cursed Spirit Quest - Na konci questu po odchodu z domu od Crippled Girl jsem nedostal expy (nezjevil se duch). Do domu se neda uz vratit. Dale jsem zjistil že se nezručila kletba, duch se stale zjevuje na vÄech 4 pozicích. Elder kletbu nezručila ackoliv si vsechny veci vzala(5x Holy Water a Bouquet). Quest nelze dokončit. Delal nekdo v posledni dobe tento quest? Za odpoved dekuji.Jeste mne ted napadlo, mozna jsem ten quest kdysi s touhle postavou uz delal, je mozný aby mne to pustilo skoro az na konec questu? Quote z wiki■Vydajte sa smerom na sever v chudinskej stvrti a najdite v dome Crippled Girl. Pohovorte si s nou a ukazte jej privesok. Povie vam, co pre nu privesok znamena. Z moznosti vyberte Break it to her gently a potom Comfort her. Potom mozte vyjst z domu a ist zistit viac o duchoch. Akonahle opustite dom, znova sa vam ozve duch, ktory vam bude vdacny a pozehna vam. Ziskate nejake expy (cca 25% na lvl 87). ■Quest sa este neskoncil a vy musite zistit co ma spolocne duch, ktory vas prenasleduje s Rekenberovou spolocnostou. Chodte sa porozpravat so Secretary Slierre (nachadza sa v miestnosti, kde se nasli posledneho ducha), spytajte sa jej na slums a povie vam, ze toho vela nevie. Znovu si s nou pohovorte a spytajte sa na Laboratory. Da vam nejasnu odpoved. Znova sa jej spytajte na Wolfchev´s Research. Povedzte jej, ze sa pytate preto, lebo ste jeho priatel (1.moznost). Bude sa vas chciet zbavit, ale znova sa jej spytajte na Wolfchev´s Research. Teraz musite mat v inventari Handcuffs. Takze sa spytajte na Wolfchev´s Test Subjects, bude poukazovat na pozitiva vyskumu, ale povedzte jej, ze: His experiments are suspicious. Ukazte jej Handcuffs (show evidence) a spytajte sa jej co Wolfchev teraz robi. Poviete jej o svojom podozreni, ona vam na zaklade vasich tvrdeni povie, aby ste jej dali cas na presetrenie. Znova na nu kliknite a povie vam pravdu ako Wolfchev robil neopravneny vyskum a to, co ste nasli, bola pravda. Spytajte sa, co robil a ona vam povie, co zistila. Ziskate OPB a speed potion. ■Po potvrdeni neopravneneho vyskumu utekajte za Mad Scientist, aby ste zastavili jeho vyskum, ale ked tam pridete, zistite, ze zmizol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlarad Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Brasilis Dungeon Entrance Quest, NPC Curator mne nechce pustit do koupelny(kouzla od dÄti mam, Coconut taky), zkouseno s dvema postavami. NPC mluví o nejake probíhající rekonstrukci. V cem je problem?Diky za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Brasilis Dungeon Entrance Quest, NPC Curator mne nechce pustit do koupelny(kouzla od dÄti mam, Coconut taky), zkouseno s dvema postavami. NPC mluví o nejake probíhající rekonstrukci. V cem je problem?Diky za radu.Napis prosimte jmeno postav(y) se kterou jsi to delal, kouknu na to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlarad Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Napis prosimte jmeno postav(y) se kterou jsi to delal, kouknu na to...Ahoj, postava je "Red White", ma maly level ale o omezeni jsem nikde necetl(Base Level:None, na iRO). Jinak diky za ochotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GM Thor Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Ahoj, postava je "Red White", ma maly level ale o omezeni jsem nikde necetl(Base Level:None, na iRO). Jinak diky za ochotu.Ahoj, je tam skuteÄnÄ podmínka na minimálnÄ level 40.if (BaseLevel < 40) { "I'm sorry but this area is under construction right now."; }ZkouÄel jsi to i s vyÄÄím levelem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlarad Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Ahoj, je tam skuteÄnÄ podmínka na minimálnÄ level 40.if (BaseLevel < 40) { "I'm sorry but this area is under construction right now."; }ZkouÄel jsi to i s vyÄÄím levelem?Ostatní postavy v pohode, jsou pres 90 lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlarad Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Ostatní postavy v pohode, jsou pres 90 lvlJo, bude to minimum 40 lvl. Diky vsem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitri Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Ahoj lidi, potřeboval bych poradit s Einbroch Murder quest. Tady všichni psali problémy s jablky, ale já se tam ani nedostanu... Jsem zaseklej u přístupového kódu do laboratoře. Zkouším zkopírovat to co je na stránkách a zkouším i to co tam opravdu píšou:-P Ale furt to píše, že špatný kód nebo něco takového. Na stránkách sice je, že to zlobí, ale že by to zlobilo 3 hodiny a stejně nic, to se mi nezdá....Jestli někdo ví v čem je problém, tak budu za pomoc rád:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Ahoj lidi, potřeboval bych poradit s Einbroch Murder quest. Tady všichni psali problémy s jablky, ale já se tam ani nedostanu... Jsem zaseklej u přístupového kódu do laboratoře. Zkouším zkopírovat to co je na stránkách a zkouším i to co tam opravdu píšou:-P Ale furt to píše, že špatný kód nebo něco takového. Na stránkách sice je, že to zlobí, ale že by to zlobilo 3 hodiny a stejně nic, to se mi nezdá....Jestli někdo ví v čem je problém, tak budu za pomoc rád:-) Tam jde o to že to musíš stihnout do jedné minuty. Jestli to není na rebornu nijak upravované tak ty možnosti jsou takto:Možnost1:"burrdingdingdilidingdingphoohudaambandoorabambarambambamburanbamding""burapaphurarlandreamduranbatuhiwooikabamturubamdingding" Možnost2:"...silence. quiet benevolence... soul mate... wonder. enigma... cloud.""opeN,Open!op3n.openOpen0p3nOpEn0pen`open'0Pen open?open!111OPENSESAME" Možnost3:"Coboman no chikara-yumei na chikara-daiookii na chikara da ze! COBO ON""hfjdkeldjsieldjshfjdjeiskdlefvbd" Možnost4:"belief love luck grimace sweat rush folktale rodimus optimus bumblebee""LiGhTsPeEd RiGhT SPEed LeFT TURn RiGhT BuRn OrIGInAL GaNgSteR SmACk" Možnost5:"By the power of p-po-poi-po-poi-poin-poing GOD-POING. I NEVER LOSE!""uNflAPPaBLe LoVaBLe SeCreTs AnD BoWLiNg aGaINST tHe KarMA of YoUtH" Možnost6:"You give me no choice. I guess it's time for me to reveal my secret...""fReeDoM eCstAcy JoUrnaLiSm ArMpIt DisCoverY hEaDaChE MoonbeAmS jUsTiCE" Možnost7:"I'm the King of All Weirdos! Now you know of my true power. Obey~!""0uNflAPPaBLe LoVaBLe SeCreTs AnD BoWLiNg aGaINST tHe KarMA of YoUtH" Vybere se ti jedna náhodně a tu tam zkopíruješ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitri Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 To právě zkouším, do té minuty jsem to napsal vždycky, ale nikdy mi to neuznalo, tak nevím co s tím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omikron Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Zdravím,mám problém s Shadow Questem (Rekenber Job Quest). Dostal jsem se do stavu, kdy mám najít npc Lyozien (údajně by měl být na vzducholodi - airplane_01 96, 48) ale tam není - nebo alespoň se mi ho nedaří najít - chci se proto zeptat, zda se jedná o bug a nebo dělám někde chybu já? Předem díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Zdravím,mám problém s Shadow Questem (Rekenber Job Quest). Dostal jsem se do stavu, kdy mám najít npc Lyozien (údajně by měl být na vzducholodi - airplane_01 96, 48) ale tam není - nebo alespoň se mi ho nedaří najít - chci se proto zeptat, zda se jedná o bug a nebo dělám někde chybu já? Předem díky.Vazne http://db.reborn.cz/rodb.cgi?map=airplane_01&script=8387 tu neni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Zdravím,mám problém s Shadow Questem (Rekenber Job Quest). Dostal jsem se do stavu, kdy mám najít npc Lyozien (údajně by měl být na vzducholodi - airplane_01 96, 48) ale tam není - nebo alespoň se mi ho nedaří najít - chci se proto zeptat, zda se jedná o bug a nebo dělám někde chybu já? Předem díky. nastupoval jsi na vzducholod v Yune? Edit: presneji z ra_fild 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.