trouble Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Takže menÄí íşpravy: Heal 10 Blessing 10 Increase AGI 10 Angelus 2 Divine Protection 7,Dec.ag1,Ruwach 1 Teleport 2 Warp 4 Pnuema 1 Aqua Benedicta 1Increase SP Recovery 4 Imposito Manus 2 Suffragium 3 Status Recovery 1 Ressurection 4 Magnificat 4 Kyrie Eleison 10Gloria 5 Lex Divina 5 Lex Aeterna 1 Turn Undead 10 VypouÄtím Aspersio.Snad sem se dopoÄítal správnÄ Myslim ze ne, presvedc se sam...http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/himeyasha/skill3/pri.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Myslim ze ne, presvedc se sam...http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/himeyasha/skill3/pri.htmlUž sem asi slepej,ale jedinej rozdíl tam vidím :Magni 4--KE 10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Už sem asi slepej,ale jedinej rozdíl tam vidím :Magni 4--KE 10? divine protection a dec agi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasv Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 divine protection a dec agiPokud nepojedu Aspersio je k nÄÄemu Aqu.ben?Mohl bych to dát jeÄtÄ do DP na 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Pokud nepojedu Aspersio je k nÄÄemu Aqu.ben?Mohl bych to dát jeÄtÄ do DP na 8divine protection je btw úplně na ho... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 divine protection je btw úplně na ho... Myslis na High Orky? Reduces damage from Undead property and Demon family monsters by (3*SkillLV)+[0.04*(BaseLV + 1)]. Damage is subtracted after DEF reductions.Base increment without BaseLV modification:[LV 1] DEF +3[LV 2] DEF +6[LV 3] DEF +9[LV 4] DEF +12[LV 5] DEF +15[LV 6] DEF +18[LV 7] DEF +21[LV 8] DEF +24[LV 9] DEF +27[LV 10] DEF +30 Je to ta sama def jako u angelusu ne? Ale jenom pro demony a undeady ze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Jo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Jo. Takze by se dalo rict ze kdyz jedes angelus 10 a planujes navstevovat biolab tak se to mozna i hodi ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Takze by se dalo rict ze kdyz jedes angelus 10 a planujes navstevovat biolab tak se to mozna i hodi ne? Ne. V labu jde o instant od jedne potvory, kdy je celkem ukradeny jestli dostanes pres assu spiral za 30k nebo 29984. Tohle ma smysl u mensiho poctu rychle kousajicich potvor, kdy je docela rozdil, jestli dostanes 10x za sekundu damage za 80 nebo 150 Ale mam takovej pocit (overim), ze prave def z Divine Protection je absolutni, takze se vyplati. Edit: vyzkouseno, takze opravdu to bere z VitDEF, jinak receno je to k nicemu No aspon jsem si nepokazil build Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Ne. V labu jde o instant od jedne potvory, kdy je celkem ukradeny jestli dostanes pres assu spiral za 30k nebo 29984. ...Kdes prosimte vzal to ze v labu dostanes spiral za 30k ? Krome bosse a minibossu neni v labu zadna potvora ktera by zabila normalni hp jednou ranou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 ChtÄl bych radu ohlednÄ statů equipu, atp. na HPÄko: 1) staty ( s a,b ) : STR 4+17AGI 1+20VIT 86+7DEX 51+19INT 99+22LUK 1+2 2) ohlednÄ Healu: HP které vyléÄí se zvyÄují s INT ... po jakých intervalech? 3) je lepÄí ( na HP, def ) Valkyria set nebo Wool+Tidaly+jiné? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 ChtÄl bych radu ohlednÄ statů equipu, atp. na HPÄko: 1) staty ( s a,b ) : STR 4+17AGI 1+20VIT 86+7DEX 51+19INT 99+22LUK 1+2 2) ohlednÄ Healu: HP které vyléÄí se zvyÄují s INT ... po jakých intervalech? 3) je lepÄí ( na HP, def ) Valkyria set nebo Wool+Tidaly+jiné? 1)Na HPÄku se mi líbí tohleto: STR 7AGI 1VIT 83INT 79 (na 70. jobu vychází heal za 2520 s blessem)DEX 80LUK 1 jestÄ dodám kolik ubere AD při 140 int, 90 vit, GW redukcí, bez assu a s lexou:EQ: long mace, aligator, thara, 10% redukce hlava, noxious to dÄlá asi za 12k a celkovÄ máÄ asi 12,6k. Je to využitelné jak při expení tak i při GW. 2) OhlednÄ toho healu se mrkni tady, ale není tam započítané Meditatio 3) Já preferuju to tidal a wool comboNa Valkyria set tuÄím, že potřebujeÄ i helmu, která dá zabrat aby jsi ji sehnal.Jinak na def je super combo magni´s cap, stone buckler a odin´s blessing, samozřejmÄ co nejvíc plusnuté. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Já plánuju prakticky stejný build jako má doctor, jen o 1 víc dex a str na 2. SP mi hodnÄ docházely snad jen do 85 lvlu. K equipu nejradči mám na tankování a tahání mobů magni kombo + valky manÂťák s 2x yoyo, jako botky naplusované valk shoesky. 50+ def a 30% perfect dodge dÄlá divy a i s tímhle buildem nedochází SP. Do labu místo komba tahám yellow bandanu a slot holy robu s pestem... jeÄtÄ chybí alligatořiNa mvp equip podle chuti Na GW bych stejnÄ nejspíÄ bral wool+tidaly, není tam potřeba perfect dodge a HP navíc se hodí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Taakže staty už jsou .. a teÄ skilly a eq Výpis ze simulátoru:Heal 10 Blessing 10 Increase AGI 10 Decrease AGI 3 Angelus 2 Divine Protection 5 Ruwach 1 Teleport 2 Warp 4 Pnuema 1 Aqua Benedicta1 Increase SP Recovery 5 Imposito Manus 5 Suffragium 3 Aspersio 5 Status Recovery 1 Ressurection 4 Sanctuary 9 Safety Wall 10 Magnificat 5 Kyrie Eleison 1 Lex Divina 5 Lex Aeterna 1 Assumptio 5 Meditatio 10 9kové sanctuarko je kvůli dvoum bodům, které nevím kam dát Eq:Feather beret / Yellow ribbon / Spiky bandAWE / ribbonyEvolved Pipe / Gangster MaskWool Scarf s rayemSilka s marcem a druhá s EDTidaly s green ferusemLong MaceRacial Buckler / valk stitrosarka s alligatorem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Jestli ti to pomůže harbinger bude na 70 jobu vypadat takhle:http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/himeyas...qroqnqEyAjScAJy glorÄa je tam kvůli manželce sniperce, jeÄtÄ je možnost nÄkde vyhrabat dva body a přidat. Mám to předevÄím na pvm a jediné co mi chybí je 10 SW, i když 7 je s nějakou dexou taky pÄkný Jestli nevíÄ kam s bodama tak můžeÄ dát pořád 1 bod do TU, vÄtčina lidí si to chválí. Než jsem expil HP v partÄ tak jsem mÄl grand cross palici co dává TU3, tak jsem to vypustil Místo decre 3 dej decre 2 a 1 bod do cure, dost jsem si na to zvykl třeba v labu, a když hraju za HP co cure nemá tak mÄ to děsně Ätve klepat divinu přes shift... + umí nějaké drobnosti K equipu: do pvm je lepÄí kombinace valk mant + valk botky/pluslé varianty, ta perfect dodge je o dost lepÄí než tÄch pár hp navíc K accessorkám- hodí se do nÄkterých lokací i 2x yoyo (crap za pár Äupů)Místo bucklerů používám stone bucky, mají míř def, ale 5% redukci na large a hodí se do magnis kombaA chce to alespoř dva ele armory, pasana a bathorka jsou nejpoužívanÄjÄí (odin/saintka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Dík, no Cure už mít nebudu a ten shift kdyžtak zmáÄknu A glorÄu jet nebudu... takže to vypadá, že mÄ vesmÄs schválils... dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Ja jsem zase proti cure - nemam a nepotrebuju, podle me zbytecnej skill kterej by mi tak akorat prekazel v bm.Divinu schodim zase divinou, zbytek pres bless nebo status recovery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Skill build schvaluju, sám jsem chtÄl jet skoro stejný, snad jeden bod do TU bo mÄ tam taky dva skillpointy "překážely" betře třeba mÄ to nevadí, bm by mi na úplně vÄechno a do vÄech lokací nestačil ani bez cure, cure má výhodu, že nemá delay jako divina, třeba na mouÄe, když vidím tři chary se silence a nejsou stringy, tak je to jen klik klik klik. Navíc shazuje chaos a blind, ne moc využitelné, ale hodí se- 1 vit snipka na dualu s blindem, tu s menÄí flee sežere kde co, 1 vit pvm breaker cross co vÄechno missuje atd... No to je jedno, jen jsem chtÄl říct, že za jeden blbej skillpoint co by jsi za aco dal nesmysluplnÄ na silnÄjÄí angelus/decre/protection, můžeÄ dát i tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaone Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Tak jak se sem koukám, tak mám dvÄ otázeÄky: 1) co znamená healbreak? 2) jak moc je pro HP důležitý sanctuary? nebo jaký to má využití? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 2) jak moc je pro HP důležitý sanctuary? nebo jaký to má využití?Nejspis jedinej skill kterym se da na gw healovat emperko (na gw:se barikady). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Tak jak se sem koukám, tak mám dvÄ otázeÄky: 1) co znamená healbreak? 2) jak moc je pro HP důležitý sanctuary? nebo jaký to má využití?1) heal se zveda heal kazdych tusim 8 lvl/int2) na GW na healovani emperia, vyuziti ma hodne (napr. slabsi nahrada za ME), ale tezko ho nekdo pouzivana neco jineho Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 sanctuary jen gw; na support PvM zbytecne (sanctuary lvl 3 = Safety Wall = dobry PvM skill); a druhe vyuziti je healovani na Mistressce kdyz portujes champa, tak nemusis preklikavat na priesta:) edit: barikady sly healovat i healem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 1) heal se zveda heal kazdych tusim 8 lvl/int2) na GW na healovani emperia, vyuziti ma hodne (napr. slabsi nahrada za ME), ale tezko ho nekdo pouzivana neco jinehoad1, (Blvl+int) / 8 celej vypocet [(Blvl+int)/8]*(4+8*SkillLV)pak se tam jeste pripocitava 20% z Meditatia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Jak je to vůbec s equipem na heal a regen potem? PřiÄtou se normálnÄ k mediÄku nebo je to heal *1,2(mediÄko)*1,xx(equip, pot)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Co jsem zkousel, tak me vypocet vychazel, zakladni velikost healu byla 2100, s meditatiem 2520, s +10 Staff of recovery 2415 => oboje dalo 2835 (zkouseno na jinem serveru tu stafku na rebu totiz vubec nemam ) Z cehoz jsem metodou pokus omyl dosel ke vzorci => Heal+(Heal*0.02*LvlMeditatia)+(Heal*0.015*Refine Staffky) Pot jsem nemel a popravde ani nevim co vsechno v dnesni dobe posiluje heal . Takze na presnejsi vzorec bude potreba nekoho vic nez me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.