smash Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Takze v tom comodu je quest na Chief hat?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackstorm Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Co je BBQ Quest? Barbecue? V comodu se dela Chief quest (prvni cast Doomed Sword questu). Zacina u npc Chief.da..je soucasti lvl4 questu. Ale bud ten quest nikdo nechape nebo je tam porad neco spatne.23698[/snapback] no rek bych ze tam bude naka chybka kdyz mas pak hadat jeho oblibeny zviratko a mel bys aspon jednou uhodnout tak ti stejne znici suroviny anic neukove ,anebo bude trosicku spatnej preklad:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 no rek bych ze tam bude naka chybka kdyz mas pak hadat jeho oblibeny zviratko a mel bys aspon jednou uhodnout tak ti stejne znici suroviny anic neukove ,anebo bude trosicku spatnej preklad:)25758[/snapback] Ta cast questu s tim hadanim zviratek byla predelana uz asi pred mesicem nebo jeste dyl. Jestli je tam jeste chyba tak to muzu prekontrolovat. Nicmene kdyz jsem to zkousel, tak to hadalo zviratka jak melo a zbran to pridelovalo. Pro kterou zbran si to zkousel? edit: v puvodni verzi to bylo cely zmrseny a ukazovalo to nejaky ptakoviny, v sekci hadani tech zviratek si ten skript ani zviratka nepamatoval... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SP123 Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Ahoj neviete mi poradit s questom na magic eyes?Zadava sa v gef field 4.Tu macku som uz nasiel ale neviem co jej mam napisat...Dik za odpoved /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 dodelaval sem Quest Sberatel ...donesu 10 karet .. a ejhle.. sebere mi jich 9 a v dialogu se objevi ze jesli se mi zda 10 karet moc tak ze se nebude vnucovat a zadny tlacitko jako next nebo close...zkusil sem to znova .. sebral sem znova 10 karet ruznyho druhu .. vzal si jich 8 .. zas se na nic nedalo kliknout. dost dobre nechapu.. http://home.karneval.cz/0264082902/screenReborn047.jpghttp://home.karneval.cz/0264082902/screenReborn050.jpghttp://home.karneval.cz/0264082902/screenReborn051.jpg mno minul sem na tom 18 karet ale to az tak nevadi ... spis me stve ze sem zadnou nedostal /swttak esli by se mi k tomu negdo moh prosim vyjadrit dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Ozvi se me ve hre az me tam nekdy zastihnes Na ten quest se podivam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackstorm Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Ta cast questu s tim hadanim zviratek byla predelana uz asi pred mesicem nebo jeste dyl. Jestli je tam jeste chyba tak to muzu prekontrolovat. Nicmene kdyz jsem to zkousel, tak to hadalo zviratka jak melo a zbran to pridelovalo. Pro kterou zbran si to zkousel? edit: v puvodni verzi to bylo cely zmrseny a ukazovalo to nejaky ptakoviny, v sekci hadani tech zviratek si ten skript ani zviratka nepamatoval...25764[/snapback] no ja to zkousel tak pred 6,7tejdny presne nevim ale tenkrat to urcite jeste bylo zmrseny ,pac jeho pozadavky sem splnil ale nic bylo to na slash(mozna quadrupil ted nevim:)) zas to vyzkousim ale nevim jestli bude chtit vsechny veci od zacatku anebo mu budou stacit kameny...to by asi chvili trvalo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 dodelaval sem Quest Sberatel ...26088[/snapback] Jj, neco podobnyho se mi stalo uz v listopadu lonskeho roku. Prinesl jsem 10 karet a po vymene mi zbyla jedna. Nicmene tenkrat s kartami souhlasil, ale quest se mi zasekl. Zustalo stale otevrene okno s jeho konverzaci a nedalo se delat nic jineho nez relog. Po relogu otevru inventar a tam zbyla jen jedna karta. Bud byla nekde chyba a nebo je mozne, ze zrovna za mych 10 kater, dal na potvoru jednu z nich Tenkrat mi bylo receno, ze ten quest by mel byt neaktivni. Od ty doby jsem se o nej nezajimal, tak nevim jestli je uz funkcni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 no vzhledem k tomu ze v topicu "Sberatel" k3nny rikal lidem jak maj hledat anicku atd tak sem myslel ze uz je funkcni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ten quest v sobe chybu nema, pokud bereme chybu jako vec skriptu. proste se obcas podela athena :-/ nejak to ve hre poresime Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Uz se stalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Vsem co chteji delat 4 lvl zbrane. NPC Hibilaithan a Tabezthan maji jako podminku, ze se s vami vubec budou bavit splneny Umbala language quest. Paklize ho nemate, porad budou delat umbaumba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hagen Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Prosimvas mam dotaz kam se podel NPC kterej byl v payon fiel 10 na huntera??? Proste tam neni a nevim kde je,prosim poradte nekdo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sedivka Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Prosimvas mam dotaz kam se podel NPC kterej byl v payon fiel 10 na huntera??? Proste tam neni a nevim kde je,prosim poradte nekdo...28130[/snapback]myslim ze se presunul do Hugelu (rikal to nekdo na mainu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 do Hugel se myslim presunulo jen npc, ktery ti da falcona edit: nevim jiste Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Zdravim, mam mensi problem...Vcera jsem dodelaval quest Otty sberatele, sebralo mi to asi 7 karet a vytuhlo to...Pak jsem se dozvedel, ze to bude opraveny po restartu...Ten byl dnes, tak jsem mu je prinesl znovu dalsich 10 karet a vytuhlo to stejne...Nevite, co s tim?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 hmm to si me nepotesil Pokud mas screen nebo vis v kolik se to +- stalo ozvi se mi na icq nejlip zitra odpoledne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 hmm to si me nepotesil Pokud mas screen nebo vis v kolik se to +- stalo ozvi se mi na icq nejlip zitra odpoledne. to asi nebudu moct, hodim to sem... tady tohle jsem mel po tom, co si vzal ty karty...nemohl jsem se hybat, psat, nic...jen relognout...a karty po me chce dal... jinak...mel jsem u sebe 10 druhu karet...dve z nich jsem mel po dvou...Mohlo by to byt tim?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaijin Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 mám dva dotazy:1. potřebuju poradit s kvestem "nevímjaksejmenuje" kde jsem zavřený v pokoji a musím asi něco vyřečit (souvisí to asi se vstupem do Light. dungeonu). momentálnÄ jsem zakysnul na Äíselné kombinaci kterou mám nacpat do nějakého boxu. čísla jsem získal zpoza obrazu na zdi, ale když je zkouÄím použít tak se nic nedÄje - rvu je tam po dvojicích, jak jsem je opsal ze zdi. možná že nÄkde musím jeÄtÄ něco udÄlat, ale nevím co. mám dva klíÄe, které nikam nepasují, lampa se nedá vypnout a eclipse předmÄt taky nemám. 2. u koho zaÄíná Lighthalzen friendship kvest? díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 mám dva dotazy:1. potřebuju poradit s kvestem "nevímjaksejmenuje" kde jsem zavřený v pokoji a musím asi něco vyřečit (souvisí to asi se vstupem do Light. dungeonu). momentálnÄ jsem zakysnul na Äíselné kombinaci kterou mám nacpat do nějakého boxu. čísla jsem získal zpoza obrazu na zdi, ale když je zkouÄím použít tak se nic nedÄje - rvu je tam po dvojicích, jak jsem je opsal ze zdi. možná že nÄkde musím jeÄtÄ něco udÄlat, ale nevím co. mám dva klíÄe, které nikam nepasují, lampa se nedá vypnout a eclipse předmÄt taky nemám. 2. u koho zaÄíná Lighthalzen friendship kvest? díky odpovim na tvou prvni cast. Ten quest je naprosto v poradku zapoj mozek, trosku trpelivosti a ono to pujde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 mám dva dotazy:1. potřebuju poradit s kvestem "nevímjaksejmenuje" kde jsem zavřený v pokoji a musím asi něco vyřečit (souvisí to asi se vstupem do Light. dungeonu). momentálnÄ jsem zakysnul na Äíselné kombinaci kterou mám nacpat do nějakého boxu. čísla jsem získal zpoza obrazu na zdi, ale když je zkouÄím použít tak se nic nedÄje - rvu je tam po dvojicích, jak jsem je opsal ze zdi. Ona je totiz i ta ciselna kombinace tak trosku hadanka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenda Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Ahoj, potreboval bych poradit s guestem Jack Frost na prestup na barda. Jelikoz je v aj tak tomu nerozumim , pokecal sem se vsema lidma s tohoto navodu Navod a stejne nic jestli nekde mam nekomu neco dat nebo vazne nevim kdyztak se mi ozvete zatim dik a pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 o tomto queste sa tu uz niekde pisalo...tak staci trocha hladat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Takže opÄt bych se zeptala stejnÄ jako Gaijin na tu druhou otázku - kde zaÄíná Friendship quest. Podle jinejch ("nereborních") datábází je to v lokaci za kolejema, kam se ale už nedostanu, takže tady to bude zřejmÄ nÄkde jinde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Takže opÄt bych se zeptala stejnÄ jako Gaijin na tu druhou otázku - kde zaÄíná Friendship quest. Podle jinejch ("nereborních") datábází je to v lokaci za kolejema, kam se ale už nedostanu, takže tady to bude zřejmÄ nÄkde jinde.Lhz Friendshiep quest zacina za kolejema. Dostat se tam da, ale musis prijit k Lhz Guard, kdyz neni stav ohrozeni a proste se tam proklikat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.