k3dT Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Niffleheim NPC Reyghema. Pokud zacne mluvit neco se slabochy tak to bude neco s tvoji nosnosti (kdyz mas lvl 80+ tak na tom nezalezi). Jinak ten quest musis udelat cely znova, protoze se po kazdym dokonceni resetne. Musis mit navic stesti.. bud dostanes Berserk nebo Rudru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Tak pan Reyghema se mnou nechce mluvit...jen pise ze citi ,ze sem prisel z nakyho duvodu a ,ze mi zavidi...nic vic....zkousel sem to nekolikrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 jeÄtÄ že mi to saka připomnÄl ) ty questy na lvl 4 zbranÄ a doom swordy je něco jinýho bo podobnýho? hledal sem to už kdysi a nic moc sem nenaÄel.. jenom sem si udÄlal quest v comodu a to prý má být první Äást z nÄkolika .. ale nevim co na konci mÄ Äeká tak jenom esli nÄgdo nezná zhruba zbranÄ co se dají získat .. swordy i ty dalÄí lvl 4 zbranÄ prosím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 No me se podarilo vyrobit Immaterial sword....ale rad bych Rudra bow.....ale nenasel sem nikde cestu k tomu jak ji vyrobit...popripade co vse musim jeste predtim udelat:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 tak po íşmornym prolejzání sem něco našel ale bohužel pro mě je to v němčině nicméně je to i s obrázkama pro stejně blbý jako sem já myslim si že tam pár rozdílů bude ale základ o tom jak ten který quest udělat byste z toho mohli získat http://rns.gamona.de/index.php?show=questID27 tady ještě ten comodo quest.. na konci je odkaz na další část..v podstatě je to pokaždý hlavně o běhání mezi npc /yawn http://rocards.de/Quest(72).rc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Za tu stranku diky...ale presto by me zajimalo jestli musim postupne vytvorit ty zbrane predtim nebo jestli mohu rovnou vyrobit Rudra bow popr Berseck...kdyby stesti nepralo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Za tu stranku diky...ale presto by me zajimalo jestli musim postupne vytvorit ty zbrane predtim nebo jestli mohu rovnou vyrobit Rudra bow popr Berseck...kdyby stesti nepralo. jestli myslíš že nejdříf musíš vytvořit ty zbraně nazačátku seznamu tak ne .. teda podle toho mála co vim tak si prostě splníš nějakou tu íşvodní část a pak si vybereš z těch většinou 2 možností a pak můžeš doufat a modlit se ... btw tento quest:http://rocards.de/Quest(89).rc // to druhý npc na tý mapě nejspíš vůbec neni ani podle db /swt btw ta první adresa co sem sem postoval... na pár questů je potřeba umbala understanding quest (wootan language quest) ale ten asi nějak neudělám protože podle toho návodu má být přímo v umbale warp na 68 251..ale ten tam není // to npc je jinde .. už sem ho našel .. ale nebudu prozrazovat ostatnim už by bylo moc jednoduchý /gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 No problem je prave v tom ,ze kolega Reyghema nechce mluvit...na ten samej problem sem narazil i u Billa Thayera...ten zas mele ,ze uz je starej a ,ze ho mam nechat napokoji.....nevim no. Prave proto resim jestli to neni quest na pokracovani a nemusim predtim obehat vsechny predesly zbrojire a nechat udelat zbrane co nechci:(.........doufam ze ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romulus Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Neni potreba, staci zacit delat tu cast, kterou potrebujes.Kolega Reygema opraven po restartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinarf Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 mam problem s questem pro prechod z archera na barda(alespon myslim ze to neni jen moje chyba...) takze zacal jsem v Comodu u barda...dal jsem mu kytku..pokec...on me poslal do Lutie..a ted to je ten problem...pokecam se snehulakem..neco mi rekl o sobe..v pohode..kouknu se na net jak se to dela dal...nasel jsem si holku co za ni mam jit...ta mi rekne ze hezky vanoce a neco o snehulakovi...pak jsem sel si pokecat teda zas se snehulakem..a ten mi rekl to same co prvne..rikam si v pohode treba toho moc nenamluvi..ukousim vsechny moznosti co mi chce rict...a vydavam se za chlapkem na 11cte hodine u chaloupky se skritkem co dela hats....pokecam..zas neco o vanocich ale nic o mem questu nebo tak....jdu tedy za dalsim clovekem co jsem nasel na netu...nejaky silnejsi chlapik s vousy...ten uz mi nerekl k tomu nic...porad jen za mi udela Red Apple Hat.... takze ja nevim na cem jsem...co delam spatne...jestli je to chyba u me nebo kde.... diky za pomoc...nebyl jsem si jist zda to postovat sem a zda se to tu uz nekde neco podobneho neresilo..kdyby ano tak se omlouvam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 mam problem s questem pro prechod z archera na barda(alespon myslim ze to neni jen moje chyba...) takze zacal jsem v Comodu u barda...dal jsem mu kytku..pokec...on me poslal do Lutie..a ted to je ten problem...pokecam se snehulakem..neco mi rekl o sobe..v pohode..kouknu se na net jak se to dela dal...nasel jsem si holku co za ni mam jit...ta mi rekne ze hezky vanoce a neco o snehulakovi...pak jsem sel si pokecat teda zas se snehulakem..a ten mi rekl to same co prvne..rikam si v pohode treba toho moc nenamluvi..ukousim vsechny moznosti co mi chce rict...a vydavam se za chlapkem na 11cte hodine u chaloupky se skritkem co dela hats....pokecam..zas neco o vanocich ale nic o mem questu nebo tak....jdu tedy za dalsim clovekem co jsem nasel na netu...nejaky silnejsi chlapik s vousy...ten uz mi nerekl k tomu nic...porad jen za mi udela Red Apple Hat.... takze ja nevim na cem jsem...co delam spatne...jestli je to chyba u me nebo kde.... diky za pomoc...nebyl jsem si jist zda to postovat sem a zda se to tu uz nekde neco podobneho neresilo..kdyby ano tak se omlouvam... Pomohlo by mi jmeno NPC u kteryho si skoncil. Ktery slo a ktery uz nejde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinarf Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Pomohlo by mi jmeno NPC u kteryho si skoncil. Ktery slo a ktery uz nejde. aha promin to mi nedoslo... to problemove NPC bude asi "Jack Frost"porad mi rika to same takze nemohu s nim udelat ten quest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinarf Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 takze jsem zjistil ze to byla chyba moje ne skriptu...delal jsem spatne cast se Santa Clausem....byl jsem od neho daleko...a vlastne jsem ani nevedel ze to patri k tomu questu... takze jsem zdarne prosel a stal se Bardem Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 To je dobre. Ja ti chtel jen poradit kde delas chybu. Je mi jasny ze ten quest fungoval protoze prece jen na barda neprestupujes sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Kdyby jeste nekdo mel problem s bardquestem, coz koukam posledni dobou je casto.... wind.goo.cz/download/bardquest.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Je u nas na rebornu tento quest? http://www.rocards.de/Quest(109).rc - pozor nemcinaNako u nas nemuzu najit ten druhy krok - babicku :-) edit: chces ho je blba otazka :-)).. to zas bude.. njn ona chtela tenhle quest.. tak ji to udelali.. :-) mne to je relativne jedno... jen by to byl docela zajimavy zpusob, jak ziskavat nedostatkovy kousky elementu na endowy apod.. pokud neni slozite ten quest nascriptovat.. az na tu babicku mi prijde.. ze tam vsechny ostatni npc jsou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Je u nas na rebornu tento quest? http://www.rocards.de/Quest(109).rc - pozor nemcinaNako u nas nemuzu najit ten druhy krok - babicku :-)koukal jsem na scripta a muzu na 97% rict ze nemame chces ho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 eh ses nejak spatne podival... Je to npc Utan Tribe Shaman v Umbale. Jinak dokonce jsou hotovy v eathene uz i Seal questy a questy na nejnovejsi cepky... Melo by stacit obejit tyhle npc: Utan Tribal ElderUtan Tribal ElderUtan Tribal ElderUtan Tribe ShamanUtan Tribal ElderUtan Tribal Elder pak uz by napodruhy mel Utan Tribe Shaman reagoval... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 no já sem tenhle quest trochu zaÄal a potom co sem doÄel k elderovi pro nějaký povolení o důvÄře či co a Äel zpátky tak už mÄ to nechtÄlo pustit k shamanovi přes to strkání tÄch gÄmů do dir.. zkouÄel sem vÄechny kombinace a nic a ty questy bude tu něgdy quest na vzducholodi (na expy) - http://forums.roempire.com/showthread.php?...ght=lighthalzen a tento quest?http://forums.roempire.com/showthread.php?...ght=lighthalzen a toto? http://rocards.de/Quest(107).rc - esli sem to správnÄ pochopil jak mi kdysi říkala sakura tak je to Äást questu na jedeno accessorko docela zajímavý Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 ok takze som sa dopracoval az sem moj problem : Ultimate weapon quest Konecne som zistil ako to wsetko wlastne funguje takze : na offiku pisu ze musis mat min lvl 80 a u nas je to az od 90 lvl a preto to NPC ani jedno ani druhe so mnow nechcelo komunikowat.Ok ale problem je niekde inde NPC ktore je w NIFE : Kayron presna poloha : niflheim.gat a to (240/193) mi da ponuku kde mam napisat jednu vetu ktoru mi povie NPC v aldebarane.Len ze ja tu wetu presne opisem a presne tak ju aj napsiem a ono mi tu wetu nechce zobrat ako ze nie je sprawna.Prawdepodobne nastala chyba niekde w preklade tej wety. Ta weta znie : Nemuzes mi pomoct. prosim pozrite sa na to a dajte to tak aby som mohol pokracowat w tom sialene tazkom queste DAKUJEM pa PiXi Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Spravna veta zni "Jsi bezmocny." Opravim to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 ChtÄl bych se optat jestli funguje quest na orc helm. Podle databáze by mÄlo stačit donést 100 orcish voucheru, ale to npc se se mnou odmítalo bavit dokud neodnesu 1K jellopy. Tak jsem mu postupnÄ donesl 10K jellopy a on mi dal orc sekeru a teÄ mi říká, že jestli chci více pochopit o orcích, tak mám přijít a najít ho znovu. Tomu dost dobře nerozumím. Když přijdu znova pořád to opakuje. DÄlám něco ÄpatnÄ nebo to nefunguje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Never databazi ve vecech co se tyka questu. Nektery tam nejsou vubec, nektery jen castecne nebo uplne spatne protoze parser databaze je hrozne citlivej a nepozna vsechny druhy zapisu. Quest na Orc Hero helm potrebuje 10 000 orcish voucheru, 100 orc emblemu a 10 000 jellopy { 10x po tisici} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 mám problém s Dyes questem, mám ho splnÄný s jednou postavou na íşÄtÄ a nemohu ho splnit s žádnou jinou postavou na témže íşÄtÄ (na jiném, kde jeÄtÄ nebyl splnÄn nikým to normálnÄ Älo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.