Skywalker Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Při plnÄní Sign questu mi zůstal Serin´s Gold Ring, je to tak v pořádku? me taky zustal Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Prodejte ho npc Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkbuster Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 ahoj, hraju na rebornu chvili a chtel bych se zeptat jak je to se slotovym hunter bow ?? v DB je napsane ze na to potrebuju nejake veci a "zeny -900000 kusu" ... takze co na to potrebuju a kde ho najdu ? btw: http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=1726 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 ahoj, hraju na rebornu chvili a chtel bych se zeptat jak je to se slotovym hunter bow ?? v DB je napsane ze na to potrebuju nejake veci a "zeny -900000 kusu" ... takze co na to potrebuju a kde ho najdu ? btw: http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=1726 Lip popsany to mas zde: http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:t_socket Slot Hunters Bow jde ziskat pouze slotovanim obycejneho bezslotoveho u Socket Enchantera. Sance na uspech ze se pridani slotu povede je jen 12.5%. Na 1 pokus potrebujes 900k zeny, 2 oridecony, 10 steel a 1 neslotovy Hunters Bow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doomsday Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Zdravim vÄechny hráÄe.Mám takový problém,-s partou dÄláme Kapra quest,přesnÄ-druhou Äást a mÄ nechce nikdo zadat ukol,resp. recepÄní,ředitelka,ani ten bankéř. Ostatní íşkol mají zadán,snad i hotov.Sbírání hub jsem dÄlal. Nenapadá Vás něco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitetail Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Zdravim vÄechny hráÄe.Mám takový problém,-s partou dÄláme Kapra quest,přesnÄ-druhou Äást a mÄ nechce nikdo zadat ukol,resp. recepÄní,ředitelka,ani ten bankéř. Ostatní íşkol mají zadán,snad i hotov.Sbírání hub jsem dÄlal. Nenapadá Vás něco?ten banker ti ho zada. zkus k nemu prijit bliz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doomsday Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 No,taky nic.-Ale dík za radu.Zkoušel jsem to i s jinýma postavama na íşčtě,-vzdálenosti,časy,proklikání všech npc--nic.Začínám být zoufalý..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Ozvi se mi na ICQ (nejlip az zitra.. dnes mam praci). neco s tim provedem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Ted sem delal kapraQ a mozna by to chtelo nekampresunout panacka co stoji dolu-dolu-doprava od Yuna.Prece jen Driller[10]Harpy[40] neni fajn spolecnost pro chudacky na 19 lvlu co pachaj kapraquest. http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=yu...07&srcwarp=1660 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic3 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Prosim nezna nekdo quest na tirfing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
13armando Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 prosim poradi mi niekto kde a ako sa stanem bardom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 prosim poradi mi niekto kde a ako sa stanem bardom? Co takle zkusit wiki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Prosim nezna nekdo quest na tirfing? Obavam se, ze tirfing na rebornu pres quest nevedeme :-)).... je mala malickata moznost, ze se da ziskat z lvl 5 pokladu, ale tim si opravdu nejsem jista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Nevíte kdy asi tak výhledově bude fungovat obarvování drooping cat? Udělal jsem si kvůli ní questík a npc mi potom řeklo, že kočku ještě barvit nelze. sob Edit: Ha, to je zrada! Já ty íşvodní nemám.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Jde obarvit vsecko.. Musis si ale nejdriv obarvit jednu z tech na zacatku aby si pak mohl obarvovat i zbytek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathWing Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Chtěl bych se zeptat jestli už někdo dělal kiel hyre quest a pakliže ano chci ho požádat o radu... mám takovej menší problémek... když dostanu v kiel cottage iron box(vytáhnu ho z knihovny) mám pokračoat dolu po chodecha, správně seřadit pořadí mečů na jedné dekoraci a to by mě mělo pustit do místnoti kde bych měl poklepat na "test tube" kde napíšu nápis "a lost little devil"... jenže když poklepu na tu tube žádný okno se mi neotevře... a quest se zasekne... nebo si to aspoň myslim páč nemůžu předat Elly ten iron box a nejde mi ani vylézt do jejího okna. Prosím pomoc.... předem dík za odpověď Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Vrátil jsem se do vězení k Beebopovi a Rocksteadymu, mám tři věci co chtěli. Slyším chrochtání prasat, ale oni dva tam nejsou. Normálně můžu projít až k April, ale ta se se mnou nebaví. Ren: ach ták, to jsou vychytávky. Rád si počkám, díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 To znamena, ze nekdo delal quest chvili pred tebou a musis pockat hodinku, nez se tam prasatka znovu objevi ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Vrátil jsem se do vÄzení k Beebopovi a Rocksteadymu, mám tři vÄci co chtÄli. SlyÄím chrochtání prasat, ale oni dva tam nejsou. NormálnÄ můžu projít až k April, ale ta se se mnou nebaví. Ren: ach ták, to jsou vychytávky. Rád si poÄkám, díky. Kde ten kvest zacina? Sem tam celkem casto. Ale nikdy se mi znich nedostanu nic nez chrochtani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 trouble: prasatka patri do questu s zelvama ninjama ;-), tzn. ze quest zacina u Trisky (krysa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 a to by mÄ mÄlo pustit do místnoti kde bych mÄl poklepat na "test tube" kde napíÄu nápis "a lost little devil"... jenže když poklepu na tu tube žádný okno se mi neotevře..v tej miestnosti su 2 test tube.. mozno klikas na nespravny .. ja som to robil podla doddlera a slo to vpohode bez problemov Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Nemel jsem pristup k netu v dobe, kdy byly aktivni "seal" questy. Chci se zeptat, zda se daji jeste delat, pripadne, aspon nektery z techto 4 ci jsou uz na dobro neaktivni (tak mi to bylo receno, vic sem se v tom nestoural, kdyz mame forum ). Dikes Link to comment Share on other sites More sharing options...
cumacik Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 robim quest na masku taky vyplazeny jazyk, dala som NPC Sasovi 100 Smile mask potom chcel 100 tongue, ale nezobral ich, neviem ako dalej 100 smile masiek prec , vyplazeny jazyk nikde , odlognute nepomohlo HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathWing Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 v tej miestnosti su 2 test tube.. mozno klikas na nespravny .. ja som to robil podla doddlera a slo to vpohode bez problemov ee určitě jsem klikan na te dobrej... já to dělal podle ro-guardian fora(jsou tam i obrazky :]).. já když kliknu i na ten druhej tak se mi napíše jen nějaká básnička.... mno zkusim to ještě nějak vošéfovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 robim quest na masku taky vyplazeny jazyk, dala som NPC Sasovi 100 Smile mask potom chcel 100 tongue, ale nezobral ich, neviem ako dalej 100 smile masiek prec , vyplazeny jazyk nikde , odlognute nepomohlo HELP Pockej na restart. Ano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.