Raukoras Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Můžu si vzít na likvidaci TrhaÄe pomocníky? Sám ho jaksi nevymasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Můžu si vzít na likvidaci TrhaÄe pomocníky? Sám ho jaksi nevymasim pomocnikov si brat nemozes, ale pokial sa ti pomocnici neobjavili pred zaverecnym bojom, ale trhac zostal, tak skus relognut a znova to skusit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Oni se tam objevili želváci, ale on je zabije vÄechny najednou, pak se promÄní v samuraje a jsem k.o. natotata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Oni se tam objevili želváci, ale on je zabije vÄechny najednou, pak se promÄní v samuraje a jsem k.o. natotata.Vravim, skus to viackrat. Je tam nejaka zvlastna chybicka, co obcas zabije tvojich pomocnikov :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 V hunt queste pri Thief bug egg hunte sa zobrazuje ze opakovatelnost je 25, ked vsak dam info o hunte tak ukazuje ze je opakovatelnost len 20x a po tom 20tom raze to prida finalnu odmenu (tych 50YP)avsak stale sa da zobrat ten hunt znova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 V hunt queste pri Thief bug egg hunte sa zobrazuje ze opakovatelnost je 25, ked vsak dam info o hunte tak ukazuje ze je opakovatelnost len 20x a po tom 20tom raze to prida finalnu odmenu (tych 50YP)avsak stale sa da zobrat ten hunt znovachybicka se vloudi, nic sa ale nedeje, finalnu odmenu dostavate len raz, takze pri 21-25 dostanete zase len normalnu odmenu, ale dakujem za upozornenie, opravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 mÄl bych dotaz Jak je to s questem na Cat helm ? když přijdu k Jasmine v Comodu tag mi jenom řekne co na ni Äumim a to je celý co mám dÄlat abych ten Q mohl udÄlat, popřípadnÄ co potřebuju ? dík za odpovÄÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 mÄl bych dotaz Jak je to s questem na Cat helm ? když přijdu k Jasmine v Comodu tag mi jenom řekne co na ni Äumim a to je celý co mám dÄlat abych ten Q mohl udÄlat, popřípadnÄ co potřebuju ? dík za odpovÄÄ musis byt chlap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 musis byt chlap mno tag 1) sem chlap 2) mužskej account a postavu mam tagy3) stejne mi to nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 mno tag 1) sem chlap 2) mužskej account a postavu mam tagy3) stejne mi to nejde a jakej jsi level? 80+? jinak se s tebou bavit nebude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Jen male typo asi, thanatos 2 patro jak je to NPC co otevre portal do 3 patra, tak ten dialog pak nejde zavrit jinak nez relogem... Edit: A jeste jedna chybka, v Kiel hyre questu:V dalsi mistnosti naleznete samotneho Kiel Hyrea a jeho dceru Allysii. Promluvte si s nimi a zodpovezte jejich otazky. Obdrzite 700k base expu a Taming Gift Set. Allysia vam vysvetli vse o mechanickych panenkach.Allysia me nezna, at se ptam prvni, nebo pred predanim odmeny, nebo az potom - nebudu osvicen, citim se podveden . Nicmene plneni questu to nebrani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 hmm Rachel sanctuary quest: na ra_temin 134,134 jsou ti strazni s papezi, chteji po me 40 Ice Heart, podekuji ze jsem jim je dal, ale zadne srdicko si nevezmou (tim chci rict ze mi zustanou v inventorari). Je to v poradku?A ja se divim, kde se mi jich tolik bere v Kafre kdyz jsem je vyhuntil presne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 hmm Rachel sanctuary quest: na ra_temin 134,134 jsou ti strazni s papezi, chteji po me 40 Ice Heart, podekuji ze jsem jim je dal, ale zadne srdicko si nevezmou (tim chci rict ze mi zustanou v inventorari). Je to v poradku?A ja se divim, kde se mi jich tolik bere v Kafre kdyz jsem je vyhuntil presne...Hmm, pozeram, ze v novsej verzii su ice hearty mazane, tak to tam pridam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgavel Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Prosim muze mi nekdo poradit proc mi nejde Seal of Sleipnir quest? V Yunu nemuzu najit zadnou z postav. Diky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Prosim muze mi nekdo poradit proc mi nejde Seal of Sleipnir quest? V Yunu nemuzu najit zadnou z postav. Diky moc nejspíÄ proto že není zapnutý Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Seal questy jsou docasne vypnute. Az se zapnou, vsichni se to vcas dozvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgavel Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Moc diky a este mam problem s language questem delali jsme to dle navodu a nacelnik me poslal pryc pritom na jinem ucte jsem ho dela pred 2 mesici a fungovalo to,neni tam omezen lvl postavy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom1n1ck Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ...neni tam omezen lvl postavy ? no...staÄí shlédnout wiki...o levelu není v návodu ani zmínka...když něco nejde, zkusim to znova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaone Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Mám dotaz ohlednÄ questu na orÄí helmu. ChtÄl sem si sehnat tuhle výbavu, ale narazil sem na problém, že po mnÄ chce 100 emblémů. Jenže to padá jen z Orc lorda nebo Orc hero a toho teda nemáÄ Äanci umlátit. ChtÄl sem si tu helmu pak zmÄnit na Helm of Orc hero, ale předpokládám, že na to musím mít splnÄný celý quest na sekeru, meÄ i helmu, tak jak to mám udÄlat? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Mám dotaz ohledně questu na orčí helmu. Chtěl sem si sehnat tuhle výbavu, ale narazil sem na problém, že po mně chce 100 emblémů. Jenže to padá jen z Orc lorda nebo Orc hero a toho teda nemáš šanci umlátit. Chtěl sem si tu helmu pak změnit na Helm of Orc hero, ale předpokládám, že na to musím mít splněný celý quest na sekeru, meč i helmu, tak jak to mám udělat? DíkyAsi si to mylis. Nechce po tebe nahodou 100 Orcish Voucherov? 100 emblemov je az na Orc Hero Helm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaone Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Sakra, jo máÄ pravdu. Nechce emblémy, ale vouchery. VÄude je napsáno že jich má chtít 100, ale chce jich 10.000. To snad nenahuntím do konce života Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Sakra, jo máÄ pravdu. Nechce emblémy, ale vouchery. VÄude je napsáno že jich má chtít 100, ale chce jich 10.000. To snad nenahuntím do konce života za pár dní to de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svab Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Ve starem payonu zda se nejde Eye of Hellion Quest. Grouthe Tuccok me posle nahoru nad chram, ale tam se neda dostat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Ve starem payonu zda se nejde Eye of Hellion Quest. Grouthe Tuccok me posle nahoru nad chram, ale tam se neda dostat Jo to je zmÄnou mapy Payonu... MusíÄ vydržet než se to opraví nebo se mapa vrátí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 O vikendu s tim neco provedu + upravim navod ve wiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.