Blue Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Aha, díky moc , troÄku to zlobilo ale už tam jsem. Nevšimla jsem si, že je stav ohroženi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackstorm Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Mam otazecku co se tyka Lighthalzen friend questu. Po precteni vzkazu po castech Makuovi se nic nestane(na vsechny casti zareaguje) ,pred prekladem se tim quest ukoncil ted se pta Maku furt dokoncena na ten vzkaz nevloudila se tam nekam chybka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Mam otazecku co se tyka Lighthalzen friend questu. Po precteni vzkazu po castech Makuovi se nic nestane(na vsechny casti zareaguje) ,pred prekladem se tim quest ukoncil ted se pta Maku furt dokoncena na ten vzkaz nevloudila se tam nekam chybka? zkus s makem promluvit ještě jednou nebo 2x myslim i potom co mu řekneš všechny ty věty.. a zkončí dialog.. tak na něj znova klikni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackstorm Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 zkus s makem promluvit jeÄtÄ jednou nebo 2x myslim i potom co mu řekneÄ vÄechny ty vÄty.. a zkonÄí dialog.. tak na nÄj znova klikni no v tom to nebude:) ,ale pro klid duse jsem teda za nim sel 1* sem mu to prelouskal skoncil dialog kliknu na nej a on ze co mam pro nej za vzkaz tak mu to prelouskam podruhy cely fajn skonci dialog ,kliknu na nej a on zas co pro nej mam? tak mu to dam sezrat potreti skonci dialog ,kliknu na nej a on co pro nej mam za vzkaz?.....pak uz mi dosla trpelivost:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirta Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 ... Lidi jenom malej dotazek kde se dela quest na arrow crafting? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Lidi jenom malej dotazek kde se dela quest na arrow crafting? v Moroccu, npc Roberto viz http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=morocc&script=6680 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirta Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Jeste dalsi dotaz, kde se dela quest na evil a angel wing ears pls /? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisuke Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Nevite nÄkdo jak splnit přestupovej quest pro barda? Mluvil jsem s nim a on mi povidal něco o kytkach ale neÄetl jsem pozornÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Nevíte prosím, jak je to se zalkádacím questem na guildu? Už zase nejde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Nevite nÄkdo jak splnit přestupovej quest pro barda? Mluvil jsem s nim a on mi povidal něco o kytkach ale neÄetl jsem pozornÄ. musis mu prinest nakou kytku... treba Witherless Rose nebo tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 ama_in02 NPC Soldier02 má vydávat Feudal Lord permit za 10k. Hádám, že permit je potřeba k projití z páté místnosti do ama_dung01. Ale Soldier02 permit nedává a NPC Juro stojící na místÄ kde mají být tajné dveře mÄ posílá prohlížet si pamÄtihodnosti. Povedlo se to nÄkomu dodÄlat? DÄlám nÄkde chybu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 ama_in02 NPC Soldier02 má vydávat Feudal Lord permit za 10k. Hádám, že permit je potřeba k projití z páté místnosti do ama_dung01. Ale Soldier02 permit nedává a NPC Juro stojící na místÄ kde mají být tajné dveře mÄ posílá prohlížet si pamÄtihodnosti. Povedlo se to nÄkomu dodÄlat? DÄlám nÄkde chybu?Do Amatsu-dungu je normálny behací (od jedného k druhému) quest. Skíşs sa pohrabaÂť na nete na:http://forums.roempire.com/showthread.php?t=69489Ak by ti to neÄlo, tak na RO Empire v questy, je to tam určite a funguje to, ja som to robil podÂľa toho návodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 na:http://forums.roempire.com/showthread.php?t=69489Dík moc ten návod je přesnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stranger Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Nevim, jestli to tu uz nebylo. Delal jsem quest na Blue Fish, podle DB jsem nasbiral vsechny suroviny, vcetne 1ks Stinky Scale. NPC po mne chtel ale 300x Scale. Kdyz jsem mu je nasbiral, tak si stejne nakonec vzal jen jeden kus, ale kdyz bych jich pred tim tolik neprinesl, tak bych ten quest neudelal. Predpokladam, ze to neni schvalne, tak to pisu sem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Nevim, jestli to tu uz nebylo. Delal jsem quest na Blue Fish, podle DB jsem nasbiral vsechny suroviny, vcetne 1ks Stinky Scale. NPC po mne chtel ale 300x Scale. Kdyz jsem mu je nasbiral, tak si stejne nakonec vzal jen jeden kus, ale kdyz bych jich pred tim tolik neprinesl, tak bych ten quest neudelal. Predpokladam, ze to neni schvalne, tak to pisu sem opravim, dik za upozorneni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 opravim, dik za upozorneni ja to chci opravit jen mi nekam nahraj aktualni questy na serveru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 v athene to opraveny uz je. ted sem na to koukal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilgar Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 vubec si nevim rady s questem na barda... snazil jsem se ridit podle navodu ale nemuzu nikoho v lutii najit... fakt uz nevim co mam delat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 vubec si nevim rady s questem na barda... snazil jsem se ridit podle navodu ale nemuzu nikoho v lutii najit... fakt uz nevim co mam delat mno vcera sem na to delal navod, ale mam ho doma... mmnt zplacam to znova edit: mas to na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Ahoj, nevím zda to tu již bylo (vyhledávání mi vyhodí pouze topic, nikoliv příspÄvek a když má topic 99 stran, ou jé), ale vyskytl se mi následující problém: NPC Sestrenka Alize mi zadala íşkol, že jí opice ukradly spodní prádlo, poslala mne za nimy. Prádlo jsem získala (dokonce troje) a jelikož z lokace není východ (nebo jsem ho nenaÄla), Äla jsem portem. S velkou slávou se přihrnu nazpÄt k NPC a ono na mne - ty jsi utekla, co? chceš se tam vrátit? (vrátila jsem se pro jistotu třikrát) A nic víc jsem z ní nedostala. Tak jsem si tak v hlavÄ zpÄtnÄ probírala o Äem to Alize mluvila a vzpomÄla jsem si, že se zmiřovala o Alici, naÄla jsem si ji v DB a Äla za ní. Pokecaly jsme, ona mne požádala o pomoc při íşklidu a řekla mi co si mám přinést (/spodní prádlo v tom nebylo). S nepořízenou jsem se vrátila nazpÄt k Alize a dialog s ní zbugnul - zaÄal íşvodní obrazovkou, ale jelikož už mám zadaný její quest, tak mi to nevyhodí obrazovku dalÄí, ani nic jiného. Tudíž výsledkem mého dneÄního snažení jsou dvÄ holky co se se mnou nebaví a troje sexy prádlo, které mi nejde vyndat z inventáře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 V searchi vpravo dole "result type: show results as posts".(a o spoÄárech nic nevím ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Mno problem je v tom... ze Aliza by se s tebou spravne nemela ani bavit, pokud nemas rozjety quest od Alice :-). Netusim, jak ten problem vzniknul... ale spravnou cestou.. by si mela jit prvni k Alici (se zenskym charem) a byt ochotna ji pomoci uklidit.. na to si sehnat vybaveni na uklid. Rekne ti, kde si sezenes jednotlive kusy.. a ze si to u ni muzes odkladat.. nez to vse sezenes... obehas par npc.. splnis jejich pozadavky.. a kdyz uz budes mit vse... vzpomene si.. ze ji chybi jeste to pradlo.. ze ho nechala u sestrenky.. a az v tomhle momente by se mel quest smerovat k sestrence.. a dal by ti to melo jit v poho. Jen se to asi nako pomotalo s tim, ze si zacinala temer od konce... takze jestli ti alice nechce zadat quest.. resit jen pres gm :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 ech, skript je vporadku, jen u juzru je problem az doinstaluju vse potrebne vrhnu se na obnovu servru u mne je neco jineho nez na servru. co nejdriv to opravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 ech, skript je vporadku, jen u juzru je problem az doinstaluju vse potrebne vrhnu se na obnovu servrujako postava, která se na svých toulkách setká s NPC (aniž by něco o nějaké Alici tučila) a zabředne do rozhovoru ze kterého vyplyne zadání questu (spoÄáry) nemohu tučit, že jsem nÄkde něco vynechala - v tom případÄ zřejmÄ skript v pořádku není - chybí tam pojistka na to, aby nemohla být Alice přeskoÄena. Jelikož ten quest zdaleka není na jedno odpoledne, byla bych ráda, kdybych ty spodky nemusela tahat v inventáři, když mi jsou na nic - může mi teduy od nich, prosím, něco, nebo nÄkdo pomoci? PřípadnÄ jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Je nekde navod na vyrobu lvl4 zbrani? Uz se mi podarilo vykovat prvni a nevim jak dal pokracovat. Konkretne me jde o cestu k vyrobe Rudra bow...Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.