prcek Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 mám problém s Dyes questem, mám ho splnÄný s jednou postavou na íşÄtÄ a nemohu ho splnit s žádnou jinou postavou na témže íşÄtÄ (na jiném, kde jeÄtÄ nebyl splnÄn nikým to normálnÄ Älo). ten quest by se mel delat jen jednou na jednom uctu...Pro ostatni postavy na nem je uz splnen a muzes normalne menit barvy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 ten quest by se mel delat jen jednou na jednom uctu...Pro ostatni postavy na nem je uz splnen a muzes normalne menit barvy... ale já nemluvím o Tondovi Toluenovi, ale o Dyes questu - tedy výrobÄ barev, respektive Mixture a Counteragenty (a v neposlední řadÄ prekvizitÄ na alchemistu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Zkus si zajit k JavaDullihanovi a uvidis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Zkus si zajit k JavaDullihanovi a uvidis... nikdo mi nerozumí, já nemám poblém s tímhle joudou - ten funguje i bez questu kdyz mam dost surovin, ale s Morgensteinem - ten mne ignoruje (a taky dela ty mixtures) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 nikdo mi nerozumí, já nemám poblém s tímhle joudou - ten funguje i bez questu kdyz mam dost surovin, ale s Morgensteinem - ten mne ignoruje (a taky dela ty mixtures) Tak to nema nic spolecnyho s Dyes questem A vubec... chtelo by to aspon nejakej hint kde "to nejde" Lepsi resit pres icq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 nikdo mi nerozumí, já nemám poblém s tímhle joudou - ten funguje i bez questu kdyz mam dost surovin, ale s Morgensteinem - ten mne ignoruje (a taky dela ty mixtures) ne že ti nÄgdo nerozumí ale ty až teÄ řekneÄ s jakym npc přesnÄ máÄ problém tak to je pak tÄžký řečit problém když ho přesnÄ nepopíÄeÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 jak nepopisu?Quest na tvorbu barev:http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:tondatoluen_q1. Alberta - rozhovor ok2. Geffen jouda venku - rozhovor OK3. Morgenstain - ma se s vami zacit bavit a rict vam o vyrobe mixture a counteragent, ktere jsou potreba pak v Morrocu na delani barev - tohle nefunguje (uz fakt nevim jak jinak to popsat - rozhovor s Morgenstainem je dokonceni questu, nenapadlo mne, ze kdyz napisu, ze ten quest nejde dokoncit, ze to nestaci k popisu) edit:Tak už se na to Kenny díval a bohužel je to neodstranitelná chyba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 Jak je přesnÄ quest na Helmet of Orc Hero? Podle informací z databáze jedu ale něco mi nesedí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Jak je přesnÄ quest na Helmet of Orc Hero? Podle informací z databáze jedu ale něco mi nesedí. Mno, nejdriv si musis udelat u NPC (Orc Warrior) v Orc Village Orc Helm...Potrebujes na ni 10k Orcish Vouchers...Ty tam muzes nosit po castech, pamatuje si, kolik jich mas...A potom s tou helmou musis zajit za dalsim NPC (Orc Hero), kteremu ji das spolu se 100 Heroics Emblemama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Chci podekovat GM za super event, clovek se u toho dobre bavil. Jeste jednou diky a uz se tresim na priste Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Chci podekovat GM za super event, clovek se u toho dobre bavil. Jeste jednou diky a uz se tresim na priste musim se pripojit k diku, i ja sem se bohovsky baviljen je mi lito toho chudaka sina ktery se spravne po zlodejovsku ke me vzdycky priplizil a pak mi soupnul sonica 10x57hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 musim se pripojit k diku, i ja sem se bohovsky baviljen je mi lito toho chudaka sina ktery se spravne po zlodejovsku ke me vzdycky priplizil a pak mi soupnul sonica 10x57hp trochu OT...10x? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 sem koukal na http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:vareni_q a nějako sem nepochopil ty poslední dva řádky:První kuchařka - jídla levelu 1-5 Druhá kuchařka - jídla levelu 5-10 esli mi to prosím nÄgdo vysvÄtlí Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 sem koukal na http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:vareni_q a nějako sem nepochopil ty poslední dva řádky:První kuchařka - jídla levelu 1-5 Druhá kuchařka - jídla levelu 5-10 esli mi to prosím nÄgdo vysvÄtlí 1. kuchařka - obsahuje recepty z kuchařek od NPC2. kuchařka - obsahuje recepty z kuchařek z dropu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Jestli se ti neco nezda a vis to lip tak to oprav,od toho je WiKi ,)Prudit a nic neudelat umi kazdej Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Jestli se ti neco nezda a vis to lip tak to oprav,od toho je WiKi ,)Prudit a nic neudelat umi kazdej jaj /omg já neprudim jenom sem to nechápal tak sem se zeptal .................................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Mám problém s lvl4 weapon questem. Tabezthan(hospoda Umbala) mÄ říká, že s ním nemám nic domluveného, aÂť jdu pryÄ a už nevyruÄuju. Co dÄlám ÄpatnÄ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Zrejme uz si nekdy s nejakym npc na vyrobu lvl4 zbrane pokecal (treba nevedome) a nedodelal si ho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 hmm, s jinou postavou mám rozdÄlanej grimtooth. To se vztahuje k celému íşÄtu?Ale napadlo mÄ, že jsem pokecal s Bazem a ten je ve fázi, že chce suroviny. Dá se to zručit? sehnat zbyteÄnÄ takové suroviny tedy sranda není ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Muzes delat jen 1 quest na lvl4 zbran soucasne. Udelam resetera na tenhle quest. Pockej si az na restart. Reseter bude vedle Billa Thayera v Aldebaranu. Restart bude konecne dnes nebo zitra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Muzes delat jen 1 quest na lvl4 zbran soucasne. Udelam resetera na tenhle quest. Pockej si az na restart. Reseter bude vedle Billa Thayera v Aldebaranu. Restart bude konecne dnes nebo zitra. Díky moc , ona zvÄdavost je prevít a Bazo je u frekventované cesty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Neumíte nÄkdo poradit s The sign questem? Ve třetí Äásti v Niffu nutno promluvit s "Cursed soul". Přitom se musí zvolit správná zaříkací formule a když se povede, tak mám dostat Witch´s spell scroll. Zaříkací formuli znám, ale "Cursed soul" mi vždy po jejím dokonÄení zopakuje, že mé modlitby byly korektní, avÄak prokletí zůstalo, jen sem tam mi to napíÄe, že prokletí bylo zruÄeno,ale Scrolls stále v inventáři nemám... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Zkus jedine R-e-n. Ona a jeji parta ten quest dela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Díky:), už jsme na to ale naÄtÄstí přiÄli..bylo to docela zákeřný, ale bylo to v tom, že na mÄ musí promluvit ten spirit sám, pak nabÄhne přeložená verze a je vÄe ok, když s ním ale zaÄnu mluvit sama, komunikuje se mnou v angliÄtinÄ a nakonci nedostanu nic...tak to jen pro ty,kdo se budou také s tímhle trápit Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Nedavno se tady na to ptala Kayube. Mam problem s Orc Hero helm q. Mam u sebe orcish vouchery se kteryma jdu k npc Orc Warrior (v domecku zapadne kousek od kafry) ale ten se mnou odmita komunikovat, respe rekne mi vzdy akorat 3. okna textu, ktery muzu maximalne odklikat a jit pryc. U NPC Orc Hero sem byl taky, ale tam bych mel jit az se ziskanou helnou, kterou ziskam prave vymenou za vouchery. Dikes za rady Aza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.