Josifek Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Jj, taky diky za ten questik. Super.Akorat jednou me vypekl, ale to jsem asi nevenoval pozornost na stanici kdyz do me kousali mobici /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Jj, taky diky za ten questik. Super.Akorat jednou me vypekl, ale to jsem asi nevenoval pozornost na stanici kdyz do me kousali mobici /no1díky za postřehy Asistentka Provozu je neschopná Má bordel v papírech a sama neví kolik má lidí v kterém vlaku, (naÄtÄstí ve vÄtčinÄ případech to ví), a nebo jsou nemožní výpravÄí, protože podávají mylné informace, neřádi. Již jsem poslala instrukce na nejvyÄÄí místa, aby byl zjednán pořádek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guj1n Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 SpíÄ dotaz než problém. Je už zprovoznÄný quest na výrobu různých ribbonů? jak bylo psané vnnovinkách. Pokud ano, jak se dÄlá akde. Není to na wiki ani nikde jinde. prosím helpNejen oranzovej ja dostal ruzovou maslicku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guj1n Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Da se nÄkde sehnat cyclope(neco jako blinker), slysel jsem ze se da sehnat jako jedna z vetsina veci v alice doll q ale nwm jak to je na tomto serveru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Mám problém skoro na konci Einbroch Murder Questu. V laboratoři jsem mluvil s laborantem, nastoupil na vzducholoď, v inventáři mám 100 jablek. Vědec u rulety, ale porád lamentuje, že potřebuje víc jablek na sázky, ale se mnou se vůbec nebaví Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Byl si u npc Unknown Stuff v ein_in01.gat,266,26 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Tak to je ono, děkuji. Skočil jsem si do laboratoře ještě jednou, ten stroj uprostřed jsem si předtím jen fotil, ale neklikal na něj. :-) Teď jsem na něj kliknul a maník ve vzducholodi už se se mnou baví. Dopsal jsem to do wiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wez Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 nedari se mi dodelat quest na laborku, s tema cislama.dostanu 73 16 49 94 68 31 27 82 55 - z toho utvorim 387951264, vepisu a nic se nedeje. zkusil sem i s mezerama, ve dvojcisli, psat postupne a nic :| mam to dobre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 nedari se mi dodelat quest na laborku, s tema cislama.dostanu 73 16 49 94 68 31 27 82 55 - z toho utvorim 387951264, vepisu a nic se nedeje. zkusil sem i s mezerama, ve dvojcisli, psat postupne a nic :| mam to dobre? skus to este naopak... prve cislo ako poziciu a druhe vyberaj..tj 671958324aspon dufam ze to tak je edit.: samozrejme dopisovat to do suda a po jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
wez Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 skus to este naopak... prve cislo ako poziciu a druhe vyberaj..tj 671958324aspon dufam ze to tak je edit.: samozrejme dopisovat to do suda a po jednom nic, nic a nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 nedari se mi dodelat quest na laborku, s tema cislama.dostanu 73 16 49 94 68 31 27 82 55 - z toho utvorim 387951264, vepisu a nic se nedeje. zkusil sem i s mezerama, ve dvojcisli, psat postupne a nic :| mam to dobre? Cislo mas dobre, ale neni to 387951264, ale 3, 8, 7, 9, 5, 1, 2, 6 a 4 - tzn. musis je tam psat postupne(jak uz ste psali ty a Baalbe) - cili napises trojku - enter, osmicku - enter.... atd.(bacha na zapnutej battlemode, aby ti to nepsalo zdvojeny cisla) Melo by ti to pak bezproblemu fungovat - leda byste tu meli ten quest jinak nez si pamatuju a nez je na CzRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
wez Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 takhle uz jsem to zkousel taky, uz je mi to blby ale stale nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 takhle uz jsem to zkousel taky, uz je mi to blby ale stale nic No tak to uz fakt nevim. Delal sem ten quest pred tejdnem na CzRO a radil dalsim dvema lidem jak ho maj delat a vsem se to povedlo(a co si pamatuju, tak ten quest je na rebu vicemene stejnej), takze uz nezbyva nic jineho nez to zkusit s jinou postavou, jestli tam neni nejaka chybka - pak se obratit na GM. Jeste si zkus znova precist ty cisla z obrazu(resp. za obrazem), zkontroluj jestli sis to opsal spravne a zkus to jeste jednou.... nic jinyho me nenapada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Mam problem s kapra questom. Uz som nahuntil aj huby, aj som nasiel tych NPC a mam kapru za 250z. Ale... Nazbieral som 20 kariet a ten typek mi to nexce zobrat. Vzdy mi povie, ze nemas este 20 kariet nazbieranych. Pritom som to prepocital viackrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werewolf Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Já mám problém s questem na Zherlthsh Mask.Nejde mně to podle wiki. Rybio se se mnou nebaví, zkoušel jsem to se 4-ma postavama a nic.Co odpovědět hned na začátku při kecání se Zealtuskou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Mam problem s kapra questom. Uz som nahuntil aj huby, aj som nasiel tych NPC a mam kapru za 250z. Ale... Nazbieral som 20 kariet a ten typek mi to nexce zobrat. Vzdy mi povie, ze nemas este 20 kariet nazbieranych. Pritom som to prepocital viackrat. Jestli se nemýlím, tak tu kdesi nÄkdo psal, že je ve skuteÄnosti potřeba tÄch karet 21... Ale v tuto chvíli si jist nejsem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Jestli se nemýlím, tak tu kdesi nÄkdo psal, že je ve skuteÄnosti potřeba tÄch karet 21... Ale v tuto chvíli si jist nejsem. nebejvalo tech karet dokonce 30 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Ad Kapra quest: koukam ze to jeste nezna nejnovejsi karty... tak po restartu. Ad Zealotus mask: Ze zacatku odpovedet "Yes, it's so true!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Tak to mam ist skusit este raz? To nevadi ked mam aj niektore viackrat ze?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Nevim jestli mezi tema kartama mas nejaky z tech nejnovejsich. Pokud jo nebo si nejsi jistej zkus to znova zitra po restartu. Jinak ze mas karty vickrat nevadi - pocitaji se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werewolf Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Tak Zealotus Mask pořád nic :-) Ze zaÄátku jsem dalYes, your Highness nebo nějak tak a pak jsem dal Yes, it's so true! Rybio nereaguje Na Netu jsem naÄel něco s Whip Class Weapon, tak jsem mÄl u sebe Chemeti Whip a taky nic, tak kaÄlu na to, za chvilku bude Alice Hat :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Diky za pomoc k3dT Uz to funguje, dal som mu tych 20 kariet a mam kapru za 0 zenov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Ahojky nevím si rady s výrobou dvou ÄepiÄek. Poradí mi prosím nÄkdo? 1. Je Baby pacifier, takovej ten dudlík do pusy. Na Ragnarok database jsem si naÄla jaký suroviny potřebuji (Royal jelly, nursing bottle, pacifier a nose ring- vsechny je mam) a taky kde je to Npc co ho vyrábí v Lighthazelnu. Jenže když se tam chci dostat, tak před vstupem do té Äásti mÄsta stojí chlápek co mi říká, že nevypadám důvÄryhodnÄ či co a že mÄ tam prostě nepustí . To je na to nějaký quest? na Wiki jsem nic nenaÄla...2. je Orc helm - donesla jsem tomu orcovi vÄech 10k jellopy co chtÄl a on mi dal sekyru, jenže teÄ už se se mnou nechce bavit a říká mi aÂť jdu bojovat, že tak se o jeho kmenu nauÄím nejvíc. Co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 1. ... . Jenže když se tam chci dostat, tak před vstupem do té části města stojí chlápek co mi říká, že nevypadám důvěryhodně či co a že mě tam prostě nepustí . To je na to nějaký quest? na Wiki jsem nic nenašla...na to aby ta pustil potrebujes mat spraveny friendship quest alebo staci na toho chlapka klikat pokial nezaspi a nepodari sa ti prejst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Při plnÄní Sign questu mi zůstal Serin´s Gold Ring, je to tak v pořádku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.