Guest flex Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Muze nekdo poradit, ci nasmerovat, kde zacina quest na Drooping lif? Ani pro dukladnem prohledavani wiki, novinek v CP, databaze a jinych informacnich zdroju jsem nenarazil na zminku, kde zacina quest na tuhle capku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:napovedy_pro_nove_questy Opravdu bylo to prohledani dukladne? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Uhm, tak to jsem opravdu prehledl. Kazdopadne diky moc, ted uz to snad nebude problem najit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svab Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Eye of Hellion Quest se zda porad blbne. Ted uz ukaze ty 4 mista v payonu, da se tam dojit, a pak kdyz me ukaze ten patej krizek, tak ten ukazuje doprostred cesty a nic, neda se na nic kliknout, nic udelat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Eye of Hellion Quest se zda porad blbne. Ted uz ukaze ty 4 mista v payonu, da se tam dojit, a pak kdyz me ukaze ten patej krizek, tak ten ukazuje doprostred cesty a nic, neda se na nic kliknout, nic udelat.njn, uz som bol na to upozorneny ... takze znova po restarte Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKaiba Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Eye of Hellion Quest se zda porad blbne. Ted uz ukaze ty 4 mista v payonu, da se tam dojit, a pak kdyz me ukaze ten patej krizek, tak ten ukazuje doprostred cesty a nic, neda se na nic kliknout, nic udelat. Tiež mi to tak spravilo, ale ked som sa pozrel na mapu stareho Payonu to ukazalo uplne ine miesto a tam to Älo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 v payonu to posledni misto najdes kdyz pujdes dolu na most a prohledas tu prilehlou skalu. je to zhruba na rohu te skaly. koukni na wiki je tam obrazek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kenjiro Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 robim sign quest a npc Arian sa nenachadza v morocu tam kde ma a tusim ze ani na mape lebo som to pobehal cele kam mam ist?? je tam trosku neporiadok s tym novym morrocom a este sa chcem spytat ci sa uz da robit ten questik na ten vstup do toho podzemia lebo ako som to hladal nasiel som par npciek novych pobehal som ich a dali mi nejake itemy (written request A) iba chcem vediet ci sa mi to oplati robit aj dalej ci to ma vobec koniec teraz thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 robim sign quest a npc Arian sa nenachadza v morocu tam kde ma a tusim ze ani na mape lebo som to pobehal cele kam mam ist?? je tam trosku neporiadok s tym novym morrocom a este sa chcem spytat ci sa uz da robit ten questik na ten vstup do toho podzemia lebo ako som to hladal nasiel som par npciek novych pobehal som ich a dali mi nejake itemy (written request A) iba chcem vediet ci sa mi to oplati robit aj dalej ci to ma vobec koniec teraz thxArian sa nacha presne tu K novym NPC v Moroccu..pravdepodobne ide o Dandelion Request / Morocc Invasion Quest.Vstup do krateru este nie je mozny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Funguje jeÄte výroba Mythical Lion Mask? VÄci sem shánÄla mÄsíc a za tu dobu to nějak zmizelo z db. Kde je npc, který ji vyrábí? DÄkuju z odpovÄÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Funguje ješte výroba Mythical Lion Mask? Věci sem sháněla měsíc a za tu dobu to nějak zmizelo z db. Kde je npc, který ji vyrábí? Děkuju z odpověď.Zmizlo to pravdepodobne pri zmene payonu, inak NPC sa nachadza na payold_in01,54,178, vchod z payonu hore (ako do hradu:))Vola sa Chung-Wol-Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 NPC trpaslik Titicupe v Lutii na me nereaguje kdyz si chci vyrobit Cake Hat. Vseobecne mi prijde ze nevyrabi nic Asi ma zimni prazdniny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 bola tam zmena, hned pri tom (kedysi) Titicupe (teraz sa vola Vending Machine Man) stoji Snehulak (Vending Machine)...ten ti capicu vyrobi, ale odporucam vsetky ostatne itemy (okrem tych co su potrebne na vyrobu capky) odstranit z inventara, lebo ako sa u toho snehulaka dozvies, mozes pri vyrobe capice prist o vsetky veci v inventari. heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 bola tam zmena, hned pri tom (kedysi) Titicupe (teraz sa vola Vending Machine Man) stoji Snehulak (Vending Machine)...ten ti capicu vyrobi, ale odporucam vsetky ostatne itemy (okrem tych co su potrebne na vyrobu capky) odstranit z inventara, lebo ako sa u toho snehulaka dozvies, mozes pri vyrobe capice prist o vsetky veci v inventari. heh WOW dik tak toho jsem fakt prehlidnul jdu to hned zkusit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ketiv Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Cawa, chtel bych se zeptat jestli jste nedko delal q Bruspetti Quest v rachel.Me od ty doby co zadam ty tri slova , tak me to nejak nechce dal pokracovat. Uz u toho posledniho mi to hazi nejaky blbosti a zadavam to dobre.Jestli mate nekdo s tim Q zkusenosti budu rad, kdyz se nekdo vyjadri.Docela me to nastvalo, kdyz jsem tam behal jak lolek :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ropak Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Nemohu dokoncit Bruspetti quest asi kvuli spatnemu zadani slova "Freya´s Spring" u Katinshuell a nasledne i u Lachellen. Zkousel jsem i zkopirovat z navodu ale bez uspechu. Poradte prosim kde delam chybu. ropakdevil@centrum.cz Bylo to opravdu tou carkou. Dekuji za pomoc. Pokuste se nekdo prosim opravit tuto chybu v navodu pro tento quest. V navodu je Freya´s Spring nekolikrat vzdy spatne. Spravne je tedy Freya's Spring diky.omlouvam se zkousel jsem vyhledávat slovo bruspetti ale nebylo nalezeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Nemohu dokoncit Bruspetti quest asi kvuli spatnemu zadani slova "Freya´s Spring" u Katinshuell a nasledne i u Lachellen. Zkousel jsem i zkopirovat z navodu ale bez uspechu. Poradte prosim kde delam chybu. ropakdevil@centrum.czK presnému určeniu príčiny potrebujem aspoň meno postavy, s ktorou robíš quest. Inak presný reťazec je "Freya's Spring" (samozrejme bez íşvodzoviek). Pokiaľ si tam zadával ´ namiesto ', tak to máš zle A pred zakladaním nového topicu sa prosím uistite, či už neexistuje topic, ktorý by sa hodil pre vašu otázku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Bych mel otazky na President q:1. Jak se mam zbavit tech hlidacu v Reken. dome v lhz? Kartu uz jsme si vyzvedl2. Po prvni navsteve presidenta jsem nesel normalni cestou ale privoval se pres manzel. skill takze se mi neobjevilo okno(http://i22.tinypic.com/fu88zr.jpg), kdyz jsme se vratil tak me sekret. uz nepustila, neovlivni se tim nic? Dandelion q:Po projeti thantanos toweru a vyzvednuti 4 klicu jsme se vratil za Mr R a Lin(ktera me poslala do morroc hradu tusim) da se tam dosta jinak nez silenym portovanim a cekani na nahodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssage Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 ahoja, muzu se zeptat, kde je v novym payonu postava, ktera tvori dzusy v juice questu? nemuzu s archerem prestoupit, protoze sem to nechal na poslednichvili 8) dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 ahoja, muzu se zeptat, kde je v novym payonu postava, ktera tvori dzusy v juice questu? nemuzu s archerem prestoupit, protoze sem to nechal na poslednichvili 8) dekuju Od kafry jdi doprava, ta osoba je v dome, pred kterym stoji skupinka NPC Link to comment Share on other sites More sharing options...
spom Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 mam problem s Einbroch Murder questem. Nejde mi ta cast kde se maj davat jablka vedcovi na vzducholodi. Porad si odeme nechce ty jablka vzit. Dosud jsem jel podle navodu na wiki. Nevite nekdo kde by mohla byt chyba? diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordOdol Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 VeteÄ vekslák v Pronteře mi tvrdí, že bony doÄly. Nevíte nÄkdo, jestli zase budou, případnÄ co je potřeba pro to udÄlat? (PopřípadÄ, co se dÄje?) ZkouÄel jsem to dvÄma postava, jedna mÄla u sebe patřiÄné vÄci na bony (200 skel-bone, postava na 35. íşrovni), druhá ne. ObÄ jsou na stejném íşÄtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Vekslak to jedne postave vymeni na urcitem rozmezi lvlu jen 5x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Nejdřív bych chtÄla upozornit na drobnou chybu v questu na Helmet of Orc Hero. Pod Ätvrtou teÄkou se píÄe, že získanou Orcish Axe si máte nechat v inventáři. Není tomu tak, musela jsem jí schovat do kafry, teprve pak Älo v questu pokraÄovat. Dále mám problém při questu na A-yam[1]. NPC Han-garam mi nabízí výrobu Magistate Hat a ne A-yam. dÄkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kagome Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 nemozem sa dostat dalej na Sign queste...symbol som dal Witch...warplo ma to rovno k nej ale nikde ju nemozem najst! namiesto nej je len nejaka spomineka a na wiki nie je povedane kde ju treba hladat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.