Eremes Guile Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 zdravim,mam problem s naruto questem. po castise zabijenim shinobi... je tam to s uhybanim ,a s tim mam problem... mel bych mit sest pokusu,ale nedostal sem ani jeden.az kdyz sem znovu nahuntil 50 shurikenu,tak zacal po mne hazet .jelikoz sem to nedal,tak mne zase ceka hunteni? ne ze by to bylo az tak tezke( az na tu desnu cestu tam) ,ale trochu mne stvou ty pokusy co sem mel mit.ja mam stejny problem me taky nedal zadny pokus a chtel abych mu nosil dalsi ale me bylo receno ze mu je mam nosit po 50 (nebo sem to tak aspon pochopil ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Diky za upozorneni, bylo to tam spatne. Spravne to ma byt tak jak rikate, ze prvnich 6 pokusu mate zdarma, dalsi platite. Po restartu to bude oukej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Mám problém. Když jsem dÄlal přestupní quest z nováÄka na mage tak se mi vyskytl problém. MÄl jsem za íşkol vytvořit Mixture No. 4 (nebo tak nějak). Ale vyskytla se chyba. Nějak jsem to zbabral u toho mixovacího přístroje a teÄ nemám ani rozpouÄtÄdlo ani tu EMPTY TEST TUBE. A nevím jak ho znovu získat (jestli to jde). RozpuÄtÄdlo si seženu, ale tu lahviÄku nevím. Proto prosím poraÄte mi jestli ji můžu sehnat nebo kde ji můžu sehnat. A co mám napsat do toho přístroje když to po mÄ žádá Äíslo výrobku? (mám dojem že tam nastala chyba) Prosím teda o radu či případné zkritizování. DÄkuji moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Mám problém. Když jsem dÄlal přestupní quest z nováÄka na mage tak se mi vyskytl problém. MÄl jsem za íşkol vytvořit Mixture No. 4 (nebo tak nějak). Ale vyskytla se chyba. Nějak jsem to zbabral u toho mixovacího přístroje a teÄ nemám ani rozpouÄtÄdlo ani tu EMPTY TEST TUBE. A nevím jak ho znovu získat (jestli to jde). RozpuÄtÄdlo si seženu, ale tu lahviÄku nevím. Proto prosím poraÄte mi jestli ji můžu sehnat nebo kde ji můžu sehnat. A co mám napsat do toho přístroje když to po mÄ žádá Äíslo výrobku? (mám dojem že tam nastala chyba) Prosím teda o radu či případné zkritizování. DÄkuji moc.empty test tube prodává hned nad míchací mačinou tool dealer a stojí 2 zeny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Přesnej návod ti řekne knihovna napravo, staÄí vybrat svou verzi zadání a nÄkam si poznamenat vÄechny íşdaje, které se ti postupnÄ objeví. A pak to do stroje zadat stejnÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiya Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Ahoj, mam problem u questu na cepku Selendang. Zasekla jsem se (doslova) u posledniho ukolu - vytvareni bomby. Myslim, ze delam vse spravne (mam precteny navod, u sebe naradi, Marine Sphere Bottle, Tendon, Detonator). Ale pokazde po pokusu o vyrobu se mi postavicka uplne zasekne - nemuzu chodit, ani si treba promluvit s okolostojicimi npc, muzu si jen sednout, pripadne se vysvobodit portem. Nevim, jestli se ma pri vyrobe nad hlavou objevovat Succes/Failure jako u vareni, kazdopadne nade mnou se nic takoveho neobjevuje. Bomba se mi samozrejme za takove situace jeste nepovedla. Zajimalo by me, jestli neco delam blbe, nebo jestli jsem narazila na nejaky bugik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Potreboval bych poradit s questem Peace to the Arunafeltz Questkde je ten potulny obchodnik? Uz Âťapu hodinu kolem jezirka a obchodnik stale nikde.. edit:tak uz 2 hodiny edit:funguje to vubec,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Kaiya: Byla tam chyba, uz ti to pobezi. Dikyjoechip: Je to jeden z novych questu, proto je dost pravdepodobny ze nefunguje jak ma. Rekni jmeno postavy a ja se podivam kde jsi, pripadne jestli tam je chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiya Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Potreboval bych poradit s questem Peace to the Arunafeltz Questkde je ten potulny obchodnik? Uz Âťapu hodinu kolem jezirka a obchodnik stale nikde.. edit:tak uz 2 hodiny edit:funguje to vubec,.tapkej poradne, ja ten q uz 2krat udelal^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Potreboval bych poradit s questem Peace to the Arunafeltz Questkde je ten potulny obchodnik? Uz Âťapu hodinu kolem jezirka a obchodnik stale nikde..edit:tak uz 2 hodinyedit:funguje to vubec,.mne to tiez trvalo asi hodinu, nakoniec sa objavil v spodnej casti jazera (aj ostatnym z party), takze len behaj a skusaj :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Kaiya: Byla tam chyba, uz ti to pobezi. Dikyjoechip: Je to jeden z novych questu, proto je dost pravdepodobny ze nefunguje jak ma. Rekni jmeno postavy a ja se podivam kde jsi, pripadne jestli tam je chyba. Tak problem byl na me strane, nemel jsem dokonceny questik "Thor Volcano Base Quest" po dokonceni uz bylo NPC tam kde melo:) tak ze tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 zdar, vcera som robila ten ukol (v q.na kafra doll) kde treba vycistit mesto od tych 550 priser. lenze po par hodinach, ked mi to pisalo ze este 19 priser, tak tie som tam nikde nevedela najst. hladala som ich dalsie dve hodiny, ale marne. nie su nahodou na tej vzducholodi kde sa neda ist? alebo su tam nejake v hide? :-DD ps: nemoze sa tam aspon pridat kafra? lebo taky huntic toho moc neunesie a vystrielala som tam asi 10k sipov a zjedla asi 300 medu, vianocnych kolackov a zvitkov. na konci som uz nic nemala, stale som len sedela na sp a mlatila to falconom alebo rukami. :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Prosim o radu.Stratilo se mi nevim jak povoleni ke vstupu do Amatsu dungeonu, jde to nejakym spusobem napravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Prosim o radu.Stratilo se mi nevim jak povoleni ke vstupu do Amatsu dungeonu, jde to nejakym spusobem napravit? Pokial mas quest hotovy, da sa povolenie kupit v amatsu v hrade na prizemi za 10K.Quest musi byt hotovy na kazdej postave s ktorou chces ist do dungu, t.j. ak nemas hotovy quest, nepomoze ti ani kupa permitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Help Mikhail Quest, cast v ktorej sa treba zakecat s Victorom a ziskat u neho lepidlo Mam vsetky itemy ktore pozaduje, dostal som sa do tej casti questu do ktorej som sa mal dostat a aj tak mi to neberie .Navyse (neviem ci je to spravne) sa v casti zberania sticky herbov v bazine da velmi rychlo (tak velmi ako velmi, ale myslim ze 1000 za hodinu pri intenzivnom rozbijani klavesnice by bolo mozne) ziskat green herby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Po restartu to bude oukej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlarad Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Ahoj, neví nÄkdo kam zmizelo NPC Alchemist v Morrocu na vytvoření Binoculars? Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Ahoj, neví nÄkdo kam zmizelo NPC Alchemist v Morrocu na vytvoření Binoculars? Dikyhttp://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=mo...amp;script=7835 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Ahoj, neví nÄkdo kam zmizelo NPC Alchemist v Morrocu na vytvoření Binoculars? DikySamozrejme vie to najlepsie DB (je to tam) , je v morroc ruins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Quest na vyrobu pancakes v moskovii furt nie je opraveny Link to comment Share on other sites More sharing options...
OgreMage Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Zdarec. Mám problém s Rekenber Job questem. Nemůžu se dostat na letiÄtÄ v Yunu, není tam warp. U vzducholode taky ne. Byl jsem se podívat i v Lighthalzenu a tam je letistÄ taky zavřený. Máte snad strach z vepřové chřipky že zavíráte letiÄtÄ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Bol som sa tam pozriet, tak skutocne tie warpy v yune na letisko ( zaciatok Nameless Island Questu ) tam nie su. Predtym tam boli, teraz chybaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Omylem jsem je deaktivoval, uz tam jsou. Omlouvam se ze to tak trvalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.