Tinka Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 nj to je fuk uz to po 3 prochazime s polovinou na dual takze je to fuk galba to nie je pravda ide tam o to ze nestaci len byt advanced ale aj spravne zlozit partu normal classy alebo zle zlozenie to nikdy pod hodinu nedaju my sme boli 3 krat hp prof hw a lk 2ja z toho 99/70 a co nam to pomohlo? aj tak sme to robili 2 hodiny. musis si to vytrpiet doslova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldon Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Já myslím, že můžete být rádi. Mohlo to být tak, že podmínka by byla, projít výcvikem pod hodinu a zkouÄet byste to mohli kolikrát chcete. A v tomhle souhlasím s Kocou, je to pÄkná a užiteÄná Äapka, dostane jí najednou 7 lidí a máte to hotový za den, tak nevím proÄ pořád breÄíte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 to urcite potom by ste sa nam vy co ste mali stastie na partu mohli akurat smiat do oci a ten plac by bol na mieste lebo by to bolo znevyhodnenie neskusenych hracov. neviem kto sa tu stale stazuje stale ja som len odpisala galbatorixovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldon Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Nj, tak byste holt museli celý quest dělat znova. Uvedl jsem to jenom jako příklad. Holt buď to uděláš jednou pod hodinku nebo si to zopakuješ no. A znevýhodnění nezkušených hráčů... No omg, tak by holt měli smůlu a museli by si počkat do chvíle, kdy by "na to měli". Ta čepice není nezbytná k hraní tak omg ten quest nikdo dělat nemusí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PITER Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Prominte ale jak muzu ziskat baseball cap? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:baseball_cap_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:baseball_cap_1 este nieco k tomuto ako funguju tie zvitky do dungeonov co sa daju kupovat za bony )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 este nieco k tomuto ako funguju tie zvitky do dungeonov co sa daju kupovat za bony ))Ten portuje jen do prvniho patra payon cave (nahodne po mape), tak to neni takova pomoc oproti tomu, kdyz si udelas pred dung warpika Do ostatnich to nevede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 nazdar, chcem sa spytat, kedy sa npc Bard z "noveho" Payonu premiestni do "stareho" payonu, aby bolo mozne dokoncit "geffen bard" kvest...diks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 nazdar, chcem sa spytat, kedy sa npc Bard z "noveho" Payonu premiestni do "stareho" payonu, aby bolo mozne dokoncit "geffen bard" kvest...diks po restartu EDIT: tak ne, soupnul jsem ho pobliz baracku kde je Juice Maker (vychod Payonu), stoji tam u stromu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 no parada, takze ho tam uz najdu?diky ti moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kenjiro Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 otazka k baseball cap , quest musim robit cely? alebo staci ak si zozeniem rukavicu a palku a budem pokracovat popripade nedalo by sa to tak nejako spravit? mam palku na jednom ucte a rukavicu na druhom tak ci by som nemohol akoby rovno pokracovat v queste a ist na tyc poringov ci co nasleduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Freesia: jj uz tam stoji a brnka na ukulele kenjiro: musis od zacatku, pujcena rukavice a palka nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kenjiro Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 jj dik myslel som si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Mohu Little Angel Doll quest delat nekolikrat se stejnou postavou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Mohu Little Angel Doll quest delat nekolikrat se stejnou postavou?ee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Ohledne questu na vareni...Postup je napsany jak tady na foru tak na wiki, ale ani jeden navod neni aktualni. Npc se jmenujou jinak.Nevim kde mam najit Cooking Frienda neboli Chulsoo, abych mu dorucil Bundle of Food. Ma byt v payonu, zrejme na te mape, ktera na rebornu vubec neni. V db i kdyz je jina mapa payonu, tak tam taky neni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 no ja som tiez nevedela, ktory z nich je cooking friend a div sa svete nasla som ho. je to ten typek, co predava ryzove kolace v payone. tusim sa vola Servant, povedz mu, ze ides od toho kuchara v pronte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Ohledne questu na vareni...Postup je napsany jak tady na foru tak na wiki, ale ani jeden navod neni aktualni. Npc se jmenujou jinak.Nevim kde mam najit Cooking Frienda neboli Chulsoo, abych mu dorucil Bundle of Food. Ma byt v payonu, zrejme na te mape, ktera na rebornu vubec neni. V db i kdyz je jina mapa payonu, tak tam taky neni. Nic ti nebrani v tom, ten navod upravit podle toho, jak quest delas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Nic ti nebrani v tom, ten navod upravit podle toho, jak quest delas.To bych tomu musel rozumet, nejlip mit zdrojak, popr. bych ho moh rovnou prelozit, jestli tam neni moc textu a buhvi jestli to ma smysl, pokud by se ten quest brzo menil ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Mám problém s questem pro vstup do labu. UdÄlal jsem si už dávnou quest s paladinem, s domÄním, že quest funguje pro íşÄet, jsem Äel s priestem přímo do trubky. Nepustilo mÄ to tam, tak jsem quest zaÄal dÄlat s pristem znova, po získaní a psání Laboratory permit se mi už ale neotevřel warp a pořád mi to píÄe "nic se nestalo". Nevíte nÄkdo co s tím?? TeÄka mám dvÄ průkazky, zkouÄel jsem psát když jsem mÄl jednu i druhou i obÄ a pořád nic. EDIT: TeÄka jsem zkouÄel ten quest s jinou postavou a Äel mi bez problému. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 To bych tomu musel rozumet, nejlip mit zdrojak, popr. bych ho moh rovnou prelozit, jestli tam neni moc textu a buhvi jestli to ma smysl, pokud by se ten quest brzo menil ... Probuh naco zdrojak, na upraveni navodu na wiki nic takoveho nepotrebujes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Probuh naco zdrojak, na upraveni navodu na wiki nic takoveho nepotrebujes.Treba abych nepsal vety typu, pak nekolikrat kliknete na vsechny 3 npc v mistnosti a projdete vsechny dialogy, protoze si uz fakt nepamatuju jak jsem postupoval ja. Ziskat zdrojak neni takovej problem, na serveru jeden txt soubor a kdyz projevis ochotu ho prelozit, nejake to gm ti ho urcite rado posle, nehlede na to ze se ten zdrojak urcite vali nekde na netu dostupny vsem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eatel Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ahoj. DÄlám questy od Naruta a jsem v Äásti, kdy po mÄ Kakashi chce novou Äapku, jenomže nevím o jakou se mu jedná, takže nevím, po Äem se mám shánÄt.Díky za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ahoj. DÄlám questy od Naruta a jsem v Äásti, kdy po mÄ Kakashi chce novou Äapku, jenomže nevím o jakou se mu jedná, takže nevím, po Äem se mám shánÄt.Díky za radu. to je ta cast kde chce od teba ciapku ktoru ma na hlave a ty ziadnu nevidis lebo je pod stanom?magician hat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.